Poketanje igre sa externog diska

poruka: 12
|
čitano: 2.298
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dal se gube performanse u igri, zna li neko???

Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1 Laptop, acer 5730zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja ih pokrećem sa eksternog diska i ne osjećam nikakav pad performansi.

Live for nothin or die for something
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

nećeš imat slabije performanse,jedino možeš osjetit kao sporije učitavanje igre i mapa jer su eksterni diskovi uglavnom sporiji od običnih al po pitanju frama u igri sve je isto.Namigiva

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e imam pitanje, znači ako instaliram igru na externi hard disk dal će ta igra raditi ako taj disk prikopčam na neki drugi pc?

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Poketanje igre sa externog diska
kc-kb kaže...

e imam pitanje, znači ako instaliram igru na externi hard disk dal će ta igra raditi ako taj disk prikopčam na neki drugi pc?

neke da neke ne one koje traže cd-key neče

16 godina

Da ne otvaram novu temu pa sam da tu pitam,dali je zdravo za externi hard da radi skup s kompom cijelu noc i dan da seedaju jer hard non stop radi

Radi se o WD hardu 160 gb externi.

Hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja mislim da ti ništa nemože biti sa eksternim hardom,temperature su iste za vanjski i unutarnji disk

1 0 hvala 0
16 godina
Tomislav95 kaže...
ja mislim da ti ništa nemože biti sa eksternim hardom,temperature su iste za vanjski i unutarnji disk

A ovo sto radi non stop i to? jer mi hard radi cijeli dan i noc  nekad komp i gasim i restartam i tak to pa se bojim jer sve kaj skidam ide na externi

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Tomislav95 kaže...

A ovo sto radi non stop i to? jer mi hard radi cijeli dan i noc  nekad komp i gasim i restartam i tak to pa se bojim jer sve kaj skidam ide na externi

Moje iskustvo govori ( imam 2ext HDD-a ) da apsolutno nista se nece desiti sa HDD-om, posto moja dva ext diska rade vec 2,5 godine NON-STOP ( uz rijetke izuzetke ), komp ne gasim uopce, tu i tamo poneki rijetki restart.

Xero: ...Ti nemaš brige. Tebi se tako rečeno proc zmrzava ...
16 godina
neaktivan

Ne gube ja isto koristim externi disk i igram sve igrice preko njega bez problema...

RIDER
16 godina
neaktivan

Bok!

Da ne otvaram novu temu dal ima razlike između običnog usb kabla i y kabla??

drugo pitanje je dali su performanse slabije ako se koristi samo jedan usb od y kabla???

tNX!

dB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dbaksa kaže...

Bok!

Da ne otvaram novu temu dal ima razlike između običnog usb kabla i y kabla??

drugo pitanje je dali su performanse slabije ako se koristi samo jedan usb od y kabla???

tNX!

Y kabal omogučuje bolje napajanje diska (time i bolje performanse).

Kod Y kabla ti preko jednog idu podatci i napon od 5V (USB) i preko drugog napon od 5V (dakle na disku je na raspolaganju 10V).

U biti diskovi koji traže spajanje preko Y kabla, kad je uštekan samo jedan rade sporije (štedljivije).

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice