Neobično rješenje običnog problema(pržilica)

poruka: 1
|
čitano: 873
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Obično rješenje neobičnog problema(pržilica)

Dakle, 5 sati se zezao sa pržilicom koja je otkazala odjednom poslušnost(bila na servisu u Zg(links) vratila se kao isprvna što znači da je stvar u mom kompu), i sad probao sve od novih windowsa(7 x64) do novi programa za prženje(cdburner xp a prije toga nero godinama),pa reko možda su sata driveri neposlušni od matične ploče pa traži po Asusu, pa ove pa one, pa od chipseta,pa obavezno update od same pržilice na 1.09 verziju. Da objasnim u čemu je uopće problem bio, kad bi se dvd ubacio u pržilicu i stavio za pržit, došlo bi do 1% i onda bi napisao LBA error. Sad da nastavim pa sam mislio da su novi dvd-r od verbatima koje sam kupio krivi,tj da su iz tvornice došli sa greškom,dam prijatelju da sprži da te dvd - radi. Uglavnom nakraju je ispalo da je stvar u NAPONSKOM KABELU!! stavio drugi kabel i pržilica radi ko luda tj. normalno :) E sad zašto jedan konektor ne može pružit dovoljno struje nemam pojma, napajanje je od Chiefteca 550W, nemam nikakvu zwer od grafičke da sisa struju tako da moguće da je napon slabiji na tom konektoru i to je smetalo pržilicu.

Eto htio sam podijelit sa vama ovo da netko drugi lakše nađe grešku, isto tako preporučam provjerit/zamjenit data kabel makar ga okrenut naopako pa vidjet dali je stvar u njemu.

Pržilica u pitanju je inače Pioneer DVR-216

Atomic

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 14:33 (Atomic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice