- Pa po ovome benchmarku ovo nije SATA II, nego SATA III.
- Bench je OK, sada ne mogu shvatit šta ga koči, čak i da radi sa SATA II taj restart bi morao brže ići, pogotovo jer se radi o win 8, to tamo mora "letjeti".
- AHCI je vidim isto uključen, znači to nije problem.
- Jel imaš ti upaljenu opciju Fast boot?
http://www.eightforums.com/tutorials/6320-fast-startup-turn-off-windows-8-a.html
- Jesi možda stavljao program da vratiš start ili da stroj boota direktno na desktop?
Cold boot sa fast boot opcijom je znatno brži. Znači kada kompletno ugasiš komp i ponovo upališ.
Evo kakve razultete izbaci kada ugasim i upalim komp. Boot screen prođe brijem za manje od 2 sec pa valjda ni ne registrira loadanje. lol
U početku mi je bio upaljen, pa sam ga ugasio, sad sam upalio sam da screenshotam rezultate. Rezultat kada resetiram komp sa fast boot opcijom je isti kao na slici iz prošle stranice.
Kada se PC restarta fast boot ionako ne pomaže. To mene muči, kada ga restartam ili palim sa ugašenim fast bootom se sporo podigne sustav. Što znači da nevalja nešto.
Imam najnoviju inačicu Star8 i namješteno mi je bilo da se stroj direktno booza na desktop. Uninstalirao sam ga i rezultati su čak mrvicu lošiji sada. :/
Edit: MatkoBB restart ili cold boot?

?