jucer sam formatirao disk i htio sam instalirati vistu home premium i bootao sa cd i sve je bilo normalno do instalacije updatea, tada se morao restartati i kad se restartao opet je pitao da bootam i nakon toga nije htio nastaviti instalaciju nego je poceo ispocetka.. prosle godine mi je crko isti taj hard i bilo je isto kao i sada... pa sam mislio da nije nes do harda?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ipak crko hard... instalirao sam na drugi hard i radi...
Ups.Nisam dobro procitao.Imao sam slicnih problema i bio je takodjer hdd u pitanju.
al ovaj hard koji "ne radi" opet "radi"... kako to? na ovaj manji od 80gb sam instalirao vistu a na ovaj od 500gb nisam mogao...hmmm..sada sam se zbunio
Cuj jedno glupo pitanje ali dal si nakon instalacije promjenio u biosu da ti se boota sa harda?
Cuj jedno glupo pitanje ali dal si nakon instalacije promjenio u biosu da ti se boota sa harda?
ja uopce nisam mogao instalirati s vecim hardom...
MA NEEEEEE znaš mislim da radiš špočetničku grešku kao i ja. kad se restarta i pita te da li boot sa cd-a NEMOJ stisnuti any key..... mislim da je to. pusti da sam sve radi
Cudan problem.Ja sam nekidan popravljao jedan komp koji je imao 2 hdd-a (pata).Kada su oba radila u isto vrijeme (jedan master,drugi slave) nisam mogao instalirati.Doslo bi do restarta nakon instalacije i ponovno pokretanje instalacije.Otkopcao sam taj drugi (slave) i uspjesno instalirao.Poslije instalacije sam spojio i drugi i normalno je radio.Ni sad ne kuzim kako.
MA NEEEEEE znaš mislim da radiš špočetničku grešku kao i ja. kad se restarta i pita te da li boot sa cd-a NEMOJ stisnuti any key..... mislim da je to. pusti da sam sve radi
Cudan problem.Ja sam nekidan popravljao jedan komp koji je imao 2 hdd-a (pata).Kada su oba radila u isto vrijeme (jedan master,drugi slave) nisam mogao instalirati.Doslo bi do restarta nakon instalacije i ponovno pokretanje instalacije.Otkopcao sam taj drugi (slave) i uspjesno instalirao.Poslije instalacije sam spojio i drugi i normalno je radio.Ni sad ne kuzim kako.