Instalacija windowsa...

poruka: 10
|
čitano: 1.856
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Instalacija windowsa...

jucer sam formatirao disk i htio sam instalirati vistu home premium i bootao sa cd i sve je bilo normalno do instalacije updatea, tada se morao restartati i kad se restartao opet je pitao da bootam i nakon toga nije htio nastaviti instalaciju nego je poceo ispocetka.. prosle godine mi je crko isti taj hard i bilo je isto kao i sada... pa sam mislio da nije nes do harda?

XFX ATI RADEON HD4850 XXX (R.I.P.)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Instalacija windowsa...

ipak crko hard... instalirao sam na drugi hard i radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Instalacija windowsa...

Ups.Nisam dobro procitao.Imao sam slicnih problema i bio je takodjer hdd u pitanju.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 19:04 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Instalacija windowsa...

al ovaj hard koji "ne radi" opet "radi"... kako to? na ovaj manji od 80gb sam instalirao vistu a na ovaj od 500gb nisam mogao...hmmm..sada sam se zbunio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Instalacija windowsa...

Cuj jedno glupo pitanje ali dal si nakon instalacije promjenio u biosu da ti se boota sa harda?

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Instalacija windowsa...
F1-IVO kaže...

Cuj jedno glupo pitanje ali dal si nakon instalacije promjenio u biosu da ti se boota sa harda?

ja uopce nisam mogao instalirati s vecim hardom...

17 godina
protjeran

MA NEEEEEE  znaš mislim da radiš špočetničku grešku kao i ja. kad se restarta i pita te da li boot sa cd-a NEMOJ stisnuti any key..... mislim da je to. pusti da sam sve radi

Z
17 godina
neaktivan
Instalacija windowsa...

Cudan problem.Ja sam nekidan popravljao jedan komp koji je imao 2 hdd-a (pata).Kada su oba radila u isto vrijeme (jedan master,drugi slave) nisam mogao instalirati.Doslo bi do restarta nakon instalacije i ponovno pokretanje instalacije.Otkopcao sam taj drugi (slave) i uspjesno instalirao.Poslije instalacije sam spojio i drugi i normalno je radio.Ni sad ne kuzim kako.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
opcom kaže...

MA NEEEEEE  znaš mislim da radiš špočetničku grešku kao i ja. kad se restarta i pita te da li boot sa cd-a NEMOJ stisnuti any key..... mislim da je to. pusti da sam sve radi

Cekao sam ja i po 15 minuta...heh...
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Cudan problem.Ja sam nekidan popravljao jedan komp koji je imao 2 hdd-a (pata).Kada su oba radila u isto vrijeme (jedan master,drugi slave) nisam mogao instalirati.Doslo bi do restarta nakon instalacije i ponovno pokretanje instalacije.Otkopcao sam taj drugi (slave) i uspjesno instalirao.Poslije instalacije sam spojio i drugi i normalno je radio.Ni sad ne kuzim kako.

hmmm... mogao sam i to napraviti, al sada je gotovo..heh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice