HDD 1TB na P4B533X

poruka: 7
|
čitano: 2.625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HDD 1TB na P4B533X

Dakle, zanima me da li mogu HDD od 1TB spojit na ovu plocu i da li ce normalno radit?

Proc je Intel pentium 2,8 Ghz (znaci nije dual core), 2GB DDR2, napajanje je mislim nekih 450W

Nemam sata konektore, vec one starije (neznam kak se zovu) mislim da je 32 pina..tak nesto..to je valjda ATA

Trenutno imam jedan disk od 320GB i jedan od 160GB i razmisljao sam ako ubodem jednog od 1TB da ga umetnem umjesto ovog od 160, tako da bih ostavio ovaj od 1TB i ovaj od 320GB ..sta vi mislite..da li bi to moglo normalno radit?

0 0 hvala 0
15 godina
HDD 1TB na P4B533X

Stvar je u tome da ti imaš PATA priključak a treba ti SATA. 

Ako baš želiš sata hard disk na tu tvoju ploču preporučan ti da kupiš sata pci karticu. I u nju uštekaš HDD. Mislin da bi onda tribalo radit bez većih problema.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HDD 1TB na P4B533X

Znaci nista bez kartice?? :(

valda nema nijedan disk sa ovim starim prikljuckom?? :)

Edit: meni je svejedno jel   ATA il SATA ..samo da radi :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 16:07 (B-52).

0 0 hvala 0
15 godina
HDD 1TB na P4B533X

Koliko ja znan nema PATA od 1TB.

Pa ta kartica ti i nije toliko skupa. 79 kuna u linksa.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HDD 1TB na P4B533X

Sta mislis oce onda sve normalno radit..mislim sto se tice napajanja i to..dal to ima kakve veze??

0 0 hvala 0
15 godina
HDD 1TB na P4B533X

Pa ako ti sad hard disk normalno radi, radit će i ako ga spojiš na taj kontroler. Možda ti bude problem sa molex > sata priključkon na napajanju. Ako je starije vjerojatno nema sata pa ćeš tribat kupit molex > sata kabel, to je 10ak kuna, ili pitaš nekoga po forumu virujen da ima ljudi kojima to ne triba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HDD 1TB na P4B533X

Hm..a mozda bi onda bilo najjednostavnije da ja kupim neki HDD malo manjeg kapaciteta ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice