Hard disk se sam od sebe puni. zaključana tema

poruka: 67
|
čitano: 20.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Hard disk se sam od sebe puni.

Ako ne uspijes taj problem rijesiti pomocu nekih programa ili necega, ponovno dizanje windowsa ti je nazalost jedino rjesenje...tako bi makar ja to napravio

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 15:18 (coso9288).
15 godina
Ive123 kaže...

1. Vidi se da uopće ne paziš dok čitaš. 2. Iako ja stavim da se skine na D: ne želi skinut jer C: pokreće instalaciju tako da tu ne mogu ništa (ovo sam već napisao). 3. Kad sam isključio hibernaciju dobio sam 3 GB i onda sam instalirao HD Tune i windirportable. Tu ništa nije našlo. 4. PONOVIT ĆU ZAŠTO SAM DEINSTALIRAO NORTON. KAKO JEDNO VRIJEME NISAM IMAO UOPĆE MEMORIJE NA DISKU NIJE MOGAO SKIDAT LIVEUPDATE. KAD SAM OSLOBODIO 3GB ODMAH MI JE SKINUO 500 MB. I JA MISLIM TIME ŠTO SAM TO DEINSTALIRAO DA SAM RIJEŠIO PROBLEM! JER ON MI JE STALNO ZAUZIMAO MEMORIJU OD JUČER SE NIJE ODUZELO NIŠTA I MISLIM DA JE TIME PROBLEM RIJEŠEN! VIDJET ĆU JOŠ PAR DANA. ZNAM DA ĆU OVO MORAT PONOVIT JOŠ 10 PUTA. 

1. Vidi se da ne znas osnove pa ne razumijes.

2. Portabilni programi se NE instaliraju, treba ih samo otpakiran na navedenoj D particiji tj. onako kako sam ti rekao (ne znas osnove).

3. Jesi probao ugasit ili obrisat neki stari system restore? Jesi premjesti page file na D? Jesi smanjio navedeni page file? (opet osnove rada OS-a)

4. CL nije potreban jer ti ljude zele pomoci, a uz to je zabranjen na forumima pa moguce da i na ovome te mozes dobit ban radi ovakvih stvari (ne uzimam za zlo jer ocito ne koristis dugo forume ili newse pa ne znas osnove ponasanja na takvim mjestima).

5. Posto ne znas osnove rada OS-a, jednostavno pricas gluposti te isto tako ne znas da ono "Pro", "Ultimate" i sl. u komercijalnim programima ne garantira superultrakvalitetu (reakcija na gluposti oko free i komercijalnih AV alata). Instaliranje warez KAV/KIS-a je najgluplja stvar koju si mogao napravit jer za tvoje potrebe bi i neki cloud AV bio sasvim zadovoljavajuc.

6. Velikodusno sam ti ponudio da cu ti preko TV sredit taj tvoj" problem", ako uopce postoji (jedini problem ovdje je ne poznavanje rada OS-a).

Mislim da ce ljudi sada izbjegavat ovu temu jer svojim bahacenjem, koje je totalno bespotrebno, otjeras ljude koji kao ja imaju zivaca i nude ti svoju pomoc te pokusavaju zajedno s tobom naci rijesenje.

Kako ne zelis poslusati savjet ljudi koji definitivno znaju daleko vise od tebe, svaka rasprava i svi pokusaji pomoci nakon ovoga su totalno nepotrebni.

Ako ne znas naci rijesenje problema, jednostavno povecaj particiju (ako znas kako) i stvar rijesena....ili dobri, stari "format c" koji sve rijesava (ne vjerujem da imas ne znam kako vazne podatke na C particiji no i ako imalo znas sta radis, na C su ti kao i svim ostalim ljudima samo cisti Windowsi i zato ti dizanje novog OS-a ne bi trebao predstavljati problem)

Amen na sve ovo.

P.S.

Molim te nemoj mi slati PM za ovakve gluposti jer vidim i bez toga sta si napisao na temi (znas, postoji opcija na forumu pomocu koje pratis odredene teme koje te zanimaju).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
Ive123 kaže...
coso9288 kaže...

Da ne moras rusiti windowse mozes probati restore to a previous state...kazes da ti se to pocelo dogadati mjesec nakon sto si ga uzeo...znaci napravi backup podataka i napravi restore, ako zelis..ili prebaci sta ti treba na D particju i ponovno digni windowse

Necu nista takvo ili slicno raditi.

OK, a zasto ne bi probao napraviti system restore ako ti nije ugasen?

Ajde, prosvijetli nas i reci sta je to tako strasno vezano uz najobicniji sys. restore?

Zna li uopce o cemu se radi i gdje se nalazi isti restore? Znas li sta on uopce radi?

OMG

P.S.

Izvinjavam se svima na duplom postu, tek sada sam vidio ovaj komentar koji nema smisla i jednostavno kao da pricas s malim djetetom. NHF

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 18:24 (win32).
13 godina
neaktivan

Ni meni nije jasno...neka napravi backup i to je to....nema se nicega bojati

17 godina
odjavljen
Hard disk se sam od sebe puni.

Ništa čudno što ti se puni disk. Ugasi hibernaciju, smanji količinu memorije na kanti za smeće, smanji system restore na 1% i počisti sve sa wise disk cleanerom uključujući i stare restore pointove, program je besplatan.Ako to sve naparviš oslobotiti ćeš barem 20 GB ako ne i više.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
XXX kaže...

Ništa čudno što ti se puni disk. Ugasi hibernaciju, smanji količinu memorije na kanti za smeće, smanji system restore na 1% i počisti sve sa wise disk cleanerom uključujući i stare restore pointove, program je besplatan.Ako to sve naparviš oslobotiti ćeš barem 20 GB ako ne i više.

i pored silne trakavice i istrazivanja ruda na temi, covjek je ovdje u konacnici rezimirao skup zahvata koje moze poduzeti.  sve drugo je maltretiranje ili malware.

povratne tocke moze uklonit i iz windowsa.  start, pomagala, pomocni alati, čišćenje diska.

za sljedeci puta,ako opet instalira windowse. čim su postavljeni,onako svježi sa driverima...postavit vulgaris pouzdan backup program (moja preporuka easeus todo backup free)..uslikat c particiju cca 18gb i spremit je na d particiju.   periodicno to ponavljati i imati 3-4 slike...ako ima mali hdd, moze na vanjski.    kasnije kad dodju problemi, samo povratis klon c particije.  pouzdanije nego restor point koji zna zabrljat,ako je kolaps sistema u pitanju.

radite image c particije i mirni ste.  to obavezno radim i poznanicima...a ne da me gnjave sa instalacijama.  kasnije u 2 klika vratim particiju na pocetno stanje.  zapravo,tako vam rade i windowsi koje dobijete originalne na laptopu...skriveni su unutar 20 gb na hardu.

a sad postupi po naputku korisnika povise mene.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
16 godina
moderator
Hard disk se sam od sebe puni.

Lock na zahtjev autora teme.

Zahvaljujem svima na trudu...kad on neće...

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 21:42 (XXX-Man).
Moj PC  
6 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice