Sve o televizorima izdvojena tema

poruka: 1.867
|
čitano: 877.864
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Sve o televizorima

Kae sa LG G6 modelima..nemos nigdje kupit ?

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sve o televizorima
sseennoonn kaže...

kak ne , ima ih u nekoliko lokalnih trgovina

14 godina
sseennoonn kaže...

Elipso ima 55" model za 1549 eura na akciji... Dvoumim se još uvijek dal da ga uzmem ili ne.. Dok se ja smislim , proć će akcija, a u međuvremenu g5 65" nije više dostupan za online prodaju u elipsu, samo u trgovini...

11 godina

Prodajem g4 55" a trazim  G6 65"  i nema ga nigdje 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
17 godina
bore1989 kaže...
sseennoonn kaže...

Elipso ima 55" model za 1549 eura na akciji... Dvoumim se još uvijek dal da ga uzmem ili ne.. Dok se ja smislim , proć će akcija, a u međuvremenu g5 65" nije više dostupan za online prodaju u elipsu, samo u trgovini...

imas i u svijet medija akciju

13 godina
Sve o televizorima

Do sad sam uvjek uspoređivao Viera plazmu sa svakim TVom koji sam imao nakon nje i razlika je bila u korist oleda ali ne toliko drastična,najviše u korist rezolucije i nikad nisam imao osjećaj da je Viera inferiorna.

Ali sad kad sam se vratio sa Viere na G5 mogu reči da je ovo napokon evolucijski i revolucijski skok,bistrina slike, brightness,živost boja...sve je jednostavno par razina iznad Viere.

Recimo G1 mi nije radio niti blizu takvu razliku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MEGATAMA kaže...

Do sad sam uvjek uspoređivao Viera plazmu sa svakim TVom koji sam imao nakon nje i razlika je bila u korist oleda ali ne toliko drastična,najviše u korist rezolucije i nikad nisam imao osjećaj da je Viera inferiorna.

Ali sad kad sam se vratio sa Viere na G5 mogu reči da je ovo napokon evolucijski i revolucijski skok,bistrina slike, brightness,živost boja...sve je jednostavno par razina iznad Viere.

Recimo G1 mi nije radio niti blizu takvu razliku.

u hdr-u plazma ne moze nikako konkurirati oledu, g1 je tu dere bez problema. Pa moj stari C8 u hdru opere bilo koju plazmu.  Imao sam usporedbu jedna do drugog, u sdr su jos donekle konkuretntni, ali hdr plazma ne moze isporuciti

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice