Sve o televizorima izdvojena tema

poruka: 1.871
|
čitano: 879.362
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Sve o televizorima

Kae sa LG G6 modelima..nemos nigdje kupit ?

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sve o televizorima
sseennoonn kaže...

kak ne , ima ih u nekoliko lokalnih trgovina

14 godina
sseennoonn kaže...

Elipso ima 55" model za 1549 eura na akciji... Dvoumim se još uvijek dal da ga uzmem ili ne.. Dok se ja smislim , proć će akcija, a u međuvremenu g5 65" nije više dostupan za online prodaju u elipsu, samo u trgovini...

11 godina

Prodajem g4 55" a trazim  G6 65"  i nema ga nigdje 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
17 godina
bore1989 kaže...
sseennoonn kaže...

Elipso ima 55" model za 1549 eura na akciji... Dvoumim se još uvijek dal da ga uzmem ili ne.. Dok se ja smislim , proć će akcija, a u međuvremenu g5 65" nije više dostupan za online prodaju u elipsu, samo u trgovini...

imas i u svijet medija akciju

13 godina
Sve o televizorima

Do sad sam uvjek uspoređivao Viera plazmu sa svakim TVom koji sam imao nakon nje i razlika je bila u korist oleda ali ne toliko drastična,najviše u korist rezolucije i nikad nisam imao osjećaj da je Viera inferiorna.

Ali sad kad sam se vratio sa Viere na G5 mogu reči da je ovo napokon evolucijski i revolucijski skok,bistrina slike, brightness,živost boja...sve je jednostavno par razina iznad Viere.

Recimo G1 mi nije radio niti blizu takvu razliku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MEGATAMA kaže...

Do sad sam uvjek uspoređivao Viera plazmu sa svakim TVom koji sam imao nakon nje i razlika je bila u korist oleda ali ne toliko drastična,najviše u korist rezolucije i nikad nisam imao osjećaj da je Viera inferiorna.

Ali sad kad sam se vratio sa Viere na G5 mogu reči da je ovo napokon evolucijski i revolucijski skok,bistrina slike, brightness,živost boja...sve je jednostavno par razina iznad Viere.

Recimo G1 mi nije radio niti blizu takvu razliku.

u hdr-u plazma ne moze nikako konkurirati oledu, g1 je tu dere bez problema. Pa moj stari C8 u hdru opere bilo koju plazmu.  Imao sam usporedbu jedna do drugog, u sdr su jos donekle konkuretntni, ali hdr plazma ne moze isporuciti

16 godina
Sve o televizorima

Moj Hisense 65UR9S

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:06 (lmutak).
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
lmutak kaže...

Moj Hisense 65UR9S

Nek traje, Tv s zapanjujucim speckama za tu lovu, ja isto prelazim na taj rgb mini led a monitor cekam takoder u toj varijanti s pulsarom

13 godina
Sve o televizorima
  • Meni je potpuno nenormalno i neprihvatljivo da ikakav mid range TV u 2026 nema 4x hdmi 2.1 a kamoli ovakav ultra skupi high end Sony model.

2x hdmi 2.1 i onda je jedan e-arc što znači TV ima samo jedan utor....ja imam spojene Ps5 Pro,NS2,Series X i soundbar i živa mi je muka kad moram ići nešto preštekavat da spojim PC.

Danas je doslovno sve hdmi 2.1

Također je preloše koliko su ovi RGB backlight TVi loši za gaming radi jako spore tranzicije piksela.

https://www.avforums.com/reviews/sony-bravia-9-ii-k65xr95m2-rgb-mini-led-tv-review.23794/

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
MEGATAMA kaže...
  • Meni je potpuno nenormalno i neprihvatljivo da ikakav mid range TV u 2026 nema 4x hdmi 2.1 a kamoli ovakav ultra skupi high end Sony model.

2x hdmi 2.1 i onda je jedan e-arc što znači TV ima samo jedan utor....ja imam spojene Ps5 Pro,NS2,Series X i soundbar i živa mi je muka kad moram ići nešto preštekavat da spojim PC.

Danas je doslovno sve hdmi 2.1

Također je preloše koliko su ovi RGB backlight TVi loši za gaming radi jako spore tranzicije piksela.

https://www.avforums.com/reviews/sony-bravia-9-ii-k65xr95m2-rgb-mini-led-tv-review.23794/

4x 2.1? daj molim te pretjerujes, kupi si onda hdmi switch, ova nova Bravia 9II je vjerovatno najgori predstavnik rgb mini led kaj se toga tice pa nemoj generalizirati, doslovno si zadnji izasli mini rgb koji jos i nevalja strpao sve one i što valjaju u isti koš 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice