Tako se nekad govorilo i o Huaweiu u xiaomiu
... i sada imamo prepuno tržište kineza sa milion modela upitne kvalitete i skupog marketinga, a ne mogu ni kritične stvari pokrpati već samo daj novi izbaci... i još je sve skoro stalo jer nemaju više od koga kopirati ideje... meh... ako se to dogodi sa TV-ima ode sve u...
Napumpaju firmu na krilima nagle zarade i onda se prave kao da su u biznisu odavno... ali neke stvari se ne daju kopirati niti platiti nabrzinu...
ZNas da te jako cijenim zbog teme o tvima.Al nemoj mi tu bacat spinove..Pricamo o konkretnim markama.TCL I Hisense. ZAto sami naveo Huawei i Xiaomi (koji je po meni oso u qurac) .
Ako ti tvrdis da je Huawei srot onda ne znam, nema smisla raspravljati..Da im nije Trump uvalio kitu bili bi br 1 .
Jos koristim novu 5t..Osim sto nema fast charging, taj mb pisa po mom pocu f3..
Tao ce i s TVima..Dajmo im jos koju godinu..Ipak je to dosta kompleksnija grana tehnologije od MoBa.
Ako ne znas kako su dosli do ovuda onda nemoj komentirati. Huawei, kao i ostali je iskopirao sve sto se dalo, pogotovo Cisco i onda uz pomoc drzave rusio cijene ostalima, jer ljudi vole nizu cijenu bez obzira na kvalitetu, tj. vole se tjesiti da je OK. A kada takvi jedini ostanu i dignu cijene onda šmrc... jer zapravo se sve vrati na pocetak samo bez stare kvalitete i "duha". Zato mobiteli i stagniraju od kada su kinezi skoro cijelo trziste. Uh, jedva cekam da se isto desi sa TV-ima...
Tako da ne, takove necu nikada smatrati super i nagrađivati ih za ucinjeno vlastitim novcem.