Evo došli praznici pa sam sebi mislio pokloniti jednu kantu onako čisto pristojnu,ali sada se već mis da pričekam još dva mjeseca dok izađu novi procesori od amd-a, dotad će još past cjena i matičnih a i DDR3. pa pitam vas što mislite jer sigurno imajoš njih šta mis ovako... Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na takvo pitanje nemaš baš točan odgovor...možeš pričekati tih 2 mjeseca ako ne i više, i kad izađe, najavit će se nešta novo što će izaći slijedeći mjesec ili za 3 mjeseca i tako sve do slijedeće nove godine...uzmi sada ako imaju neki popusti (do nove godine, gotovinsko plaćanje...)
Ha neznam ja sam sad isto mislio kupiti novu pilu i sve komponente slozio i saljem vemilu mail da vidim jel imas svih komponenti a ono banana...nema ni proca ni harda ni rama....tak da cekam poslije nove godine......i onda cu vidjeti jesu sve dobili......
Ja sam isto gleda u vemil-a nekako su najjeftiniji, a isto mis pričekat i osigurat se bar na 2 god
Ja sam isto gleda u vemil-a nekako su najjeftiniji, a isto mis pričekat i osigurat se bar na 2 god
hehe
taman poslije nove godine kad skoce cijene svih digitalija za nekih 10%
hehe
hehe
taman poslije nove godine kad skoce cijene svih digitalija za nekih 10%
hehe
Evo došli praznici pa sam sebi mislio pokloniti jednu kantu onako čisto pristojnu,ali sada se već mis da pričekam još dva mjeseca dok izađu novi procesori od amd-a, dotad će još past cjena i matičnih a i DDR3. pa pitam vas što mislite jer sigurno imajoš njih šta mis ovako... Hvala
Ha nemoj previše čekati jer su najavili poskupljenje svih komponanata od 1. mjeseca2009. na dalje.. (naravno zbog globalne krize).
Hmm...
odi sada u kupnju...sad su popusti=)
Ja sam također prije tjedan dana kupio novi laptop baš zbog popusta...jel kad dođe prvi drugi mjesec snjima se možeš pozdraviti...
Ha neznam ja sam sad isto mislio kupiti novu pilu i sve komponente slozio i saljem vemilu mail da vidim jel imas svih komponenti a ono banana...nema ni proca ni harda ni rama....tak da cekam poslije nove godine......i onda cu vidjeti jesu sve dobili......
Pogledaj na stranicama dućana jesu li komponente dostupne,
ali je ipak sigurnije pitat prodavače.