Stolna konfiguracija nestarta

poruka: 4
|
čitano: 1.752
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav...

Nedavno sam promjenio novu matičnu ploču ASROCK N68C-GS FX i spojio polovne komponente,procesor AM2 Athlon 64 X2 (ADO5000IAA5DO),RAM ddr2 800MHz.

Sve je normalno sjelo i pokrenulo se i radilo međutim počelo se događati da  se jednostavno neće da pokrene.

Svi ventilatori normalno prorade i rade ali nikakve mi slike nema na monitoru (niti slika matične)(vanjska ugrađena grafička i na njoj radi ventilator)

A zna se i dogoditi da jednostavno proradi sam od sebe nakon jednog ili dva resetiranja tj. paljenja-gašenja i onda zna raditi danima normalno.

Eto nadam se da je dosta jasno opisan moj problem sa stolnim računalom i da će se javiti netko tko zna riješenje i problem

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina

Problem ili matična ili procesor ili napajanje, probaj posudit od nekoga druge dijelove, pa isprobat jedan po jedan, druge nemaš.

Valentin

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Provjeri da li si lijepo RAM stavio.Imao sam problema kad stavim RAM kako ne treba da se ekran neće da upali i windows se nije mogao boot-at.I uvijek gledaj jesi li sve lijepo uštekao (Procesor,Hlađenje za procesor,Čvrste diskove,grafičku,ATX kabal,kabal za struju.Bolje reći sve dijelove koji se uštekavaju u matičnu ploču.).
Sretno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Stolna konfiguracija nestarta

Nešto ti nije u redu s grafičkom. Ta ploča ima integriranu grafičku probaj spojit na njen izlaz da vidiš jel ostalo sve radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice