[Review] Asrock ION 330HT

poruka: 8
|
čitano: 8.852
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Roba je stigla danas ujutro pa sam stavio windowse sve pospajao i uslikao :D Nemojte se ljutiti ako nije sve gramatički ispravno i sl.

Naručio sam kod protisa:

- Asrock Nettop ION330HT

- Tipkovnica+miš Microsoft OEM Wireless Optical Desktop 700

- HDMI kabel

Sve skupa zajedno sa dostavom je došlo: 2.538,51 kn.

Sve je došlo lijepo zapakirano (jedino neznam što se dogodilo s garancijom. Dobio sam samo račun) čak sam dobio malo kartona i praznu kutiju od nekog DVD čitača koji nema nikakve veze s mojom narudžbom, ali očito je tu da nettop ne odleti negdje u transportu. Uz sam nettop dobio sam CD s driverima, knjižice s uputama ,daljinski upravljač za media center i HDMI-DVI konverter.

Nettop je jako kvalitetno izrađen i dobro opremljen konektorima (bar za mene). Na TV sam sam ga spojio HDMI-em i zatim instalirao windows 7 home premium. Sam rad s windowsima je vrlo gladak, brz i bez štekanja kao i reprodukcija videa. Nema nikakvog problema s prikazom i izvršavanjem svih efekata koji mce nudi. Daljinski je također vrlo dobro napravljen, a IR reciever se nalazi unutar kućišta i to je jedini driver kojeg sam instalirao.

Ako vas još nešto zanima pitajte. Da ne pišem previše jako sam zadovoljan sa samom kupnjom (prvom) preko interneta te brzinom i kvalitetom dostave.

Asrock ION 330HT 

Intel® Dual Core Atom™ 330
NVIDIA® ION™ GPU with Full HD 1080p playback capability
EuP 2.0 Ready
802.11 b/g/n wireless LAN
Capable to support RAID 0, 1 by adopting the 2nd 2.5” HDD
Powered eSATA/USB port
MCE Remote Controller
Energy Star 5.0 Level

EDIT: Uploader zeza pa ponovo stavljam slike...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 14:35 (xDinichx).

6 0 hvala 3
15 godina

Super izgleda.

Jeli adapter za napajanje veliki (vidio sam da ima DC IN ulaz).

Optereti ga malo sa Full HD-om tijekom duljeg vremena (jedan dulji film ili dva kraća jedan iza drugog) da vidimo kakva je buka.

Drago mi je da si zadovoljan.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: [Review] Asrock ION 330HT
mario.L_hr kaže...

Super izgleda.

Jeli adapter za napajanje veliki (vidio sam da ima DC IN ulaz).

Optereti ga malo sa Full HD-om tijekom duljeg vremena (jedan dulji film ili dva kraća jedan iza drugog) da vidimo kakva je buka.

Drago mi je da si zadovoljan.

Meni nije prevelik.

Još kad bi imao neki full HD film :P Ajde da je za mene ja bi to natrpao odmah sa svim :D Ali je za nonu :D techno baka... surfa netom, youtube itd. :)

Inače surfanje mi je jako jako ugodno što sam se začudio pošto sam spojio na lcd, a rezolucija je 1366x768 (kada sam stavio na x1080 ili x1050 rastegne se jako slika i sve je sitno :))

15 godina

Moćne su to makine za svakodnevnu upotrebu. Mislim da će nona biti jako zadovoljna.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Moćne su to makine za svakodnevnu upotrebu. Mislim da će nona biti jako zadovoljna.

Jesu... ako sam dobro pogledao temperature dok se surfa su 29 stupnjeva (jel' to moguće? ili da gledam s everestom? speedfan zablokira kada ga otvorim). Samo da nauči raditi s njim :)

16 godina

moj se dosta zagrijava(2,2Ghz OC, ~45C Idle, ~70C load), ali je uvijek nečujan

Volim jabuke :)
16 godina
neaktivan
power_user kaže...

Ja nisam ni pokušao OC-at. Dovoljno je i sada na 1.6 :)

16 godina
xDinichx kaže...
power_user kaže...

Ja nisam ni pokušao OC-at. Dovoljno je i sada na 1.6 :)

ja sam samo zato jer ima presete u biosu, po ljeti na 30C u sobi nisam ni pokušavao

Volim jabuke :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice