Pozdrav. Nakon 4 godine patnje sa laptopom, skupio sam nesto novaca i kupujem pc. Posto volim gejmanje i jako mi je naknap sa lovom, dali se isplati uzeti polovni pc. Naravno gledano dugoročno..
Bacio sam oko na par konfi na njuskalu, ali to je vec sve staro najmanje 1-2 godine, pa me zanima dali se isplati uloziti vise novaca pa uzeti novi komp.
pozz :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam pola pola slozio svoju konfu. Savjetujem inace polovno sa garancijom, to znaci proba prije kupnje i da ima minimum 1god jos garancije. Samo treba imati strpljenja za sve. Inace 2016 nije daleko black friday i slicno. Recimo ja sam napajanje uzeo 2013 polovno za 300 kn. Dok sam kuciste kupio novo na akciji u future. Ako ti nije zurno cekati i birkati djelove polako, kad neato uleti zgrabi prije drugih!
Također bi načelno preporučio rabljeno računalo, ališto sam ja gledao zadnjih par dana njuskalo, pa tamo su cijene veće nego u dućanu. WFT!?
i ja sam za rabljeno, treba pratit bug i ostale forume, nađe se dobrih stvari po povoljnim cijenama (sa i bez garancije), što se garancija tiče osobno volim da ih imaju grafičke i mb-ovi iako ako je dobra onuda nije presudno