- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imas takav kompjuter i nije ti dosta...ako bas hoces potrositi pare onda daj meni taj a ti si sastavi sta ti dusa zeli...
imam manje više istu konfu,4 gb rama,4870 sa 512 mb,slicni monitor,samo je moj proc e8400.
igram sve igre manje vise na high details,crysis mi je radio na full solidno samo nisam imao uljucen AA.
problem je sto sada nema smisla nadogradivati vise (sa moje strane) jer moram kupiti novu mb,proc,grafu,ram.
ako vec zelis nadograditi stroj nabavi si neku 4890 od 1 gb sa vapor x hladenjem ili pak 2 iste graficke i roknes to u crossfire.
trebao bis vrtiti sve najnovije igre na max sa svim AA.
ima mi fren 4890 i vrti sve na max bez problema,ima slicnu konfu ko ti jos samo 4 gb rama vishe,ali nikada nije iskoristio vishe od 3 gb.
sada je na tebi da izaberes
Jedino sto bi ti mogo puno znaciti je nova grafa od jedno 1gb ili cak ona od 1.7 gb ali ona kosta (koliko ja znam) oko 3k kn, ali opet moras paziti da ti je MB podrzava.
Probaj ovdje pogledati za riješenje tvog problema
Probaj ovdje pogledati za riješenje tvog problema
potpisujem u potpunosti :D
Nekom je gušt auto, nekom komp, tako to ide i nitko nije lud zbog toga, samo čudan :-P
Ako baš želiš osjetno poboljšanje i spreman si platiti uzmi Intel-ov SSD (ako si perverzan možeš i 80-ice u RAID 0 ubacit).
uzemeš neke rame 2x2 gb 1066mhz
još jednu grafičku
SSD
dalo bi se svašta smislit samo koliko love?
Čovjek je iskren i nema smisla da ga zafrkavate....imaš cross mbo, stavi još jednu hd4870 ima ih jeftinih polovnih, a i nove su oko 1000kn, ako imaš još para odi na čevape sa lukom i pokoju pivu, ionako kažeš da nema kome da smeta 
Kad skupiš malo znanja odi i baci se u overclock avanture i eto ti zanimacije.....sretno, i nađi si ipak bolje djevojku 
onda ciljaj na 4890 jer graficka je savim dovoljna za igrati ove novije naslove na full postavkama.
ssd si nabavi ako ti je predugo cekati 2 minute da se crysis ucita :)
a sto se tice memorije mogao bis uzeti neku sa vecim klockom ili pak svoju overclockati.
ok, uzmi onda jednu 5850 i miran si!