Nabrijavanje konfiguracije?

poruka: 13
|
čitano: 2.126
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nabrijavanje konfiguracije. Šta, kako i zašto?
Imam ovaj stroj i došao sam do točke gdje više ni sam ne znam šta, kako i zašto... Monitor: LG L226WTQ (reza 1680 x 1050)... Kejs: Cooler Master CM 690 (RC-690) + My Lil' Triple Blue LED on/off switch case fan mod... Optika: LG GE20NU10 eksterna prža... Ploča: Gigabyte GA-MA790X-UD4 (rev. 1.0)... Proc i hlađenje: AMD Phenom II X4 940 Black Edition + Scythe Mine SCMN-1100... Memorija: Corsair TWIN2X2048-6400C4 *2 (četiri keksa od gige)... Grafa: Gigabyte HD 4870 (sa 512 MB)... Diskovi: Western Digital WD6401AALS *2 (odnosno 1192 GB diskovnog prostora)... Zvučna: Creative SB Audigy SE... Napajanje: Corsair CMPSU-HX520... Pomagajte ljudovi i davajte savjete. Plaća je sutra!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 10:57 (The Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imas takav kompjuter i nije ti dosta...ako bas hoces potrositi pare onda daj meni taj a ti si sastavi sta ti dusa zeli...Namigiva

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nabrijavanje konfiguracije. Šta, kako i zašto?

imam manje više istu konfu,4 gb rama,4870 sa 512 mb,slicni monitor,samo je moj proc e8400.

igram sve igre manje vise na high details,crysis mi je radio na full solidno samo nisam imao uljucen AA.

problem je sto sada nema smisla nadogradivati vise (sa moje strane) jer moram kupiti novu mb,proc,grafu,ram.

ako vec zelis nadograditi stroj nabavi si neku 4890 od 1 gb sa vapor x hladenjem ili pak 2 iste graficke i roknes to u crossfire.

trebao bis vrtiti sve najnovije igre na max sa svim AA.

ima mi fren 4890 i vrti sve na max bez problema,ima slicnu konfu ko ti jos samo 4 gb rama vishe,ali nikada nije iskoristio vishe od 3 gb.

sada je na tebi da izaberes

eXploiting since 2nd grade :/
16 godina
neaktivan
Ma znam ja frende da je dobar, ali imam fetiš trošenja na komp. To me strašno rajca i dok ganjam neku komponentu osjećam se ekstra super. Jedino je bitno da taj upgrade ima smisla tj. da primjetim poboljšanje. Onak, nemam curu i prestao sam bit sexy, pa zato imam taman toliko para viška koliko bi "potrošio" na nju za ulagat u komp, moju najveću ljubaf...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedino sto bi ti mogo puno znaciti je nova grafa od jedno 1gb ili cak ona od 1.7 gb ali ona kosta (koliko ja znam) oko 3k kn, ali opet moras paziti da ti je MB podrzava.

http://profile.xfire.com/dejanzg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nabrijavanje konfiguracije?
The Man kaže...
Ma znam ja frende da je dobar, ali imam fetiš trošenja na komp. To me strašno rajca i dok ganjam neku komponentu osjećam se ekstra super. Jedino je bitno da taj upgrade ima smisla tj. da primjetim poboljšanje. Onak, nemam curu i prestao sam bit sexy, pa zato imam taman toliko para viška koliko bi "potrošio" na nju za ulagat u komp, moju najveću ljubaf...

Probaj ovdje pogledati za riješenje tvog problema

i-VTEC
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 11:37 (Kiki).
16 godina
neaktivan
Kiki kaže...
The Man kaže...

Probaj ovdje pogledati za riješenje tvog problema

potpisujem u potpunosti :D

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
17 godina
odjavljen

Nekom je gušt auto, nekom komp, tako to ide i nitko nije lud zbog toga, samo čudan :-P

Ako baš želiš osjetno poboljšanje i spreman si platiti uzmi Intel-ov SSD (ako si perverzan možeš i 80-ice u RAID 0 ubacit).

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uzemeš neke rame 2x2 gb 1066mhz

još jednu grafičku

SSD

dalo bi se svašta smislit samo koliko love?

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Čovjek je iskren i nema smisla da ga zafrkavate....imaš cross mbo, stavi još jednu hd4870 ima ih jeftinih polovnih, a i nove su oko 1000kn, ako imaš još para odi na čevape sa lukom i pokoju pivu, ionako kažeš da nema kome da smeta Izlanuo se

Kad skupiš malo znanja odi i baci se u overclock avanture i eto ti zanimacije.....sretno, i nađi si ipak bolje djevojku Namigiva

Potpis :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne bih radio CrossFire. Ovu HD 4870 grafu nabavio sam od lika koji je imao takve dvije na 26" Full HD monitoru. Od njega sam iz prve ruke saznao da CrossFire saka i totalno je nepotreban, pogotovo meni na 1680 x 1050 rezi... Što se tiće ovog komentara da si ipak nađem curu; mogu reći samo da sebe previše volim i poštujem da bih bio s bilo kakvom koja uleti (tako samo bezveze gubim vrijeme, novac i žifce), a dobru curu koja uz to još i lijepo izgleda (ne računam u lijepe one sa 3 tone šminke 24/7) teško je naći ako nisi "lep k'o greh" i/ili bogat kao Kerum. Zasad radije biram, pa se kad zagusti ponekad izmasturbiram, nego da se s raznim kozama blamiram. Nisam pastir LOL xD...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

onda ciljaj na 4890 jer graficka je savim dovoljna za igrati ove novije naslove na full postavkama.

ssd si nabavi ako ti je predugo cekati 2 minute da se crysis ucita :)

a sto se tice memorije mogao bis uzeti neku sa vecim klockom ili pak svoju overclockati.

eXploiting since 2nd grade :/
16 godina
neaktivan
The Man kaže...
Ne bih radio CrossFire. Ovu HD 4870 grafu nabavio sam od lika koji je imao takve dvije na 26" Full HD monitoru. Od njega sam iz prve ruke saznao da CrossFire saka i totalno je nepotreban, pogotovo meni na 1680 x 1050 rezi... Što se tiće ovog komentara da si ipak nađem curu; mogu reći samo da sebe previše volim i poštujem da bih bio s bilo kakvom koja uleti (tako samo bezveze gubim vrijeme, novac i žifce), a dobru curu koja uz to još i lijepo izgleda (ne računam u lijepe one sa 3 tone šminke 24/7) teško je naći ako nisi "lep k'o greh" i/ili bogat kao Kerum. Zasad radije biram, pa se kad zagusti ponekad izmasturbiram, nego da se s raznim kozama blamiram. Nisam pastir LOL xD...

ok, uzmi onda jednu 5850 i miran si!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice