HTPC na "Dobar dan"

poruka: 4
|
čitano: 1.556
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HTPC na "Dobar dan"

Gdje u Zagrebu pogledati i kupiti HTPC na "Dobar dan meni treba jedan...". Dakle, da se posalje osoba bez previse tehnickih znanja da dode, pokaze sto hoce, dode doma, to suteka i da sve radi (softver da je isntlairan podesen i sl.). Nudi li se takov sto kod nas? Vidim ovaj neki Popcorn u Autronicu, ali on nema mogucnost snimanja. Dakle, taj Popcorn + mogucnost snimanja je ono sto se trazi. Koje ducane obici? Gdje bi bili u stanju sloziti takvu konfiguraciju + instalirati softver bez previse mudrolijanja?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTPC na "Dobar dan"

reci kolko imas para i slozit cu ti HTPC i onda velis da u trgovini da ti sloze

17"AG Neovo, X2 4000+,2x1GB Kingmax 800, X1950GT, GAM56S-S3, Tagan 380W, Super power Case, Pioneer 112D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HTPC na "Dobar dan"

Bome to i mene zanima. Svašta danas ti kompjuterčići mogu...

17 godina
neaktivan
RE: HTPC na "Dobar dan"
SvinjoguZ kaže...

reci kolko imas para i slozit cu ti HTPC i onda velis da u trgovini da ti sloze

Nije da se ima para pa da nisu problem, ali prvenstveno bi htio storj koji radi... Koji je nadasve tih... Koji posteno snima. Trenutno imam (za obican komp) chieftekov tower + tagan napajanje + neki zalman s potenciometrom... I to mi je podosta tih ako zalmana smanjim na minimum. Ono sto mi je trenutno koma je eksterna (USB box) tv kartica kod koje mi jednostavno ne polazi za rukom da mi se zvuk i video poklapaju... Dode do pomaka od par sekundi nakon nekih pola sata snimanja.

Zato bih htio da imam nesto sto jednsotavno radi i dobro radi svoj posao. Zato mi je taj Popcorn interesantan (http://www.autronic.hr/cms/Detaljno.aspx?sifraProizvod=2463). Gledam mozda i uzeti neki DVD recorder (http://www.autronic.hr/cms/Detaljno.aspx?sifraProizvod=1954) koji moze baratati i s ostatkom multimedije... Ono sto me pak kod takvih rjesenja brine je podrska za titlove, mogucnosti da si sam povecam velicinu slova, sto je s novim kodecima i sl.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice