- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aha, ovo je nešto kao WolframAlpha ali na hrvatskom. Zanimljivo :)
Upišem koji je glavni grad BiH i izbaci mi Brčko. Inače svaka čast za ideju i realizaciju... Možda malo na dizajnu poraditi, ali nekad u budućnosti, prvo usavršite ovo
Znaš koliko pitanja i odgovora moraju biti unesena da makar malo posluži u životu? najmanje 10 000 :)
Znaš koliko pitanja i odgovora moraju biti unesena da makar malo posluži u životu? najmanje 10 000 :)
Kad se potrudis i napravis nesto slicno, onda se javi, a nemoj ovdje njatke drugima...
javio se veliki developer nema sto^^
Ja samo kazem da treba jako puno posla da to lici na nesto nista drugo.
To tako ne funkcionira. I da mi je samo znati odakle si izvukao baš 10 000? :D
Ontopic: zanimljiv NLP problem jer je na hrvatskom. Čeka vas mnogo posla kako bi ispeglali taj algoritam...
javio se veliki developer nema sto^^
A što si ti napravio? Instalirao taj MMO forum?
Inače, pohvale ekipi koja to radi, znam da nije nimalo lako razviti algoritam za dostavu odgovora...
Evo mali update, dodao sam bankomate, sad možete pitati "bankomati u blizini", "gdje su PBZ bankomati u Zadru" i sl, isto tako možete pitati "koji je najveći grad u Bugarskoj" ili "3. najveći grad u Hrvatskoj", "Peta po veličini država u svijetu", dodani su i neki featurei u kalkulator npr. "2 puta 8","17 puta pi na kvadrat", i konverter valuta zna i malo računati, npr. "koliko je 7*34*365 dolara u kunama".
Također je popravljeno dosta bugova koje sam otkrio zahvaljujući vašem korištenju sustava
Pogledajte, testirajte, dajte prijedloge :)
Ako trebas bilo kakvu pomoc javi, dosadno mi je trenutno, nikakvi projekt da mi padne na pamet trenutno pa sam slobodan. :)
Inace, super ideja, implementacija je odlična. Fasciniran sam s ovim radnim vremenom dučana. :D
U kasnijoj fazi bi bilo super napraviti nekakav ugovor s velikim trgovačkim centrima i napraviti nešto tipa nabava.net za to. Kažeš proizvod i on ti izlista najjeftiniju trgovinu.
Sad je google implementirao prepoznavanje glasa na hrvatskom, trebalo bi pogledati dal to ima kakav API za javnost i implementirati mobilnu aplikaciju ako ima. To bi onda bio pravi hrvatski siri. :)
kao sto je netko iznad napomenuo..
uzasno je veliki raspon pitanja koja se moraju pretpostaviti
mozda bi bilo efikasnije da to poslozite preko predpostavljenih elementa pitanja
iako je i tako obim posla strasan.. skidam kapu za trud
------------ ----------- ----------- -----------
---------------------------------------- .odgovor
------------ ----------- ----------- -----------
gdje mjesto vrijeme
kada ime iznos
sto naziv kolicina
kako osoba
tko
koliko predmet
koliko je sati u amsterdamu