To je loše za nas iz više razloga.
Koga nas?
To je loše za nas iz više razloga.
Koga nas?
Nas s Bug foruma. Hajde, znas sta je mislio...
Pa pitam zato jer to nikako nije loše za nas, mislim na povredu.
Neka igra, da aksnije nebi rekli da smo izvukli x ili pobjedu pošto on nije igrao :D
Ako mi izvučemo X ili pobjedu, nek pričaju kaj god hoće, zaboli nas tuki.
BREAKING NEWS: Dobra vijest za Hrvate, ali loša za nogomet! Neymar je napustio trening zbog ozljede, ali još se ne zna koliko je ozljeda ozbiljna i hoće li biti spreman za okršaj protiv Hrvatske.

Ne znam koliko mu tehnologija i liječnici mogu ubrzat oporavak, no kad ja uganem gležanj oko mjesec dana ne mogu nogomet igrat, prvih par dana nemožeš ni hodat kak treba već šepaš.
Koliko je to dobro za nas diskutabilno je, tko će ga zamjenit i kak će funkcionirat, možda čak budu i jači jer neće sve ići preko njeg? Nadam se da ako ne bude igrao da nećemo dobit toliko žutih jer neće biti njegovih zaranjanja.
Ne znam koliko mu tehnologija i liječnici mogu ubrzat oporavak, no kad ja uganem gležanj oko mjesec dana ne mogu nogomet igrat, prvih par dana nemožeš ni hodat kak treba već šepaš.
Koliko je to dobro za nas diskutabilno je, tko će ga zamjenit i kak će funkcionirat, možda čak budu i jači jer neće sve ići preko njeg? Nadam se da ako ne bude igrao da nećemo dobit toliko žutih jer neće biti njegovih zaranjanja.
Eh...nemaš ti liječnike kao što ima Njićpra.
Jedno je uganuti gležanj a drugo je iščašiti gležanj.
Igrao sam svojevremeno i basket i mali nogomet, te kad god bih "uganuo" gležanj nikad nisam odmarao već sam se silio da to nadvladam i u roku 5-6 dana bih normalno mogao igrati bilo koji sport.
Jedina je opasnost da ti netko opet ne nagazi na gležanj.
Htio sam reći da se kod iščašenja miruje dok se kod uganuća preporuča kretanje, eto.
nikad se ne radujem tuđim ozljedama, to je loše, karma is a bitch! poželimo neymaru što brži oporavak i nek zaigra protiv svog hrvatskog suigrača. kažu da je sutra rakitićeva objava link
Real eyes realize real lies...
Napravio sam cover za Facebook, slobodno ga koristite i ako se nekome da neka ga uredi, doda znak HNS-a, natpis Hrvatska i sl..
Ovo je genijalno, hvala kolega
.
Napravio sam cover za Facebook, slobodno ga koristite i ako se nekome da neka ga uredi, doda znak HNS-a, natpis Hrvatska i sl..
Malo mu je na knap :P
Koristi vjerojatno kojekakve sofisticirane preparate da ozlijeda brže prolazi. Nisam znao da i tehnologija u tome ima toliku ulogu.
Bravo legendo 
Močinić se ozljedio na treningu. Izgleda da se Badelj vraća umjesto njega.
Močinić se ozljedio na treningu. Izgleda da se Badelj vraća umjesto njega.
Badelj je bolji i kvalitetniji igrač, dokazao je to u HSVU i dobra će biti zamjena za odmaranje ključnih igrača.Treba im bolji i vidjeli da nešt fali pa se riješavaju utega. Pogazit ćemo Brazil kao Kosovo na Vidovdan.
Još jedan dan čovječe, vrijeme sve sporije prolazi. Kako je Modrić rekao, - Za nas je bitno da budemo momčad. Teško pojedinac može sam odvesti momčad u pobjedu, Hrvatska nije ni Modrić ni Rakitić, Hrvatska je uvijek, kada je bila team, pobjeđivala velike reprezentacije. Bit će to i slučaj protiv Brazila, samo ako budemo na visokoj razini, možemo očekivati pozitivni rezultat. Svi moramo biti kao jedan.
Dat ćemo im velik otpor,biti će podjednaka utakmica a vrlo lako je moguće i da napravimo iznenađenje
Brazilci će nastojati bacakati se što više po šesnaestercu, a ako je suditi prema tome da nas sudije redovito zakidaju i da su domaćini, mogli bismo baš popušiti iz neopravdanog penala.
Nek se bacakaju UEFA je se osramotila na prošlom euru sa starkom koji nije dosudio čisti jedanaesterac ramosa nad ćorlukom vuko ga za dres samo što ga nije skino sa njega,valjda nećemo opet morati igrati protiv sudaca
Nek se bacakaju UEFA je se osramotila na prošlom euru sa starkom koji nije dosudio čisti jedanaesterac ramosa nad ćorlukom vuko ga za dres samo što ga nije skino sa njega,valjda nećemo opet morati igrati protiv sudaca
Utakmicu sudi Japanac, a oni su veoma častan narod i nadam se da će tako i suditi.
U petak imam jako važan ispit, a utakmica u četvrtak navečer. Sve se bojim kako će to završiti.
U petak imam jako važan ispit, a utakmica u četvrtak navečer. Sve se bojim kako će to završiti.
ja imam u četvrtak navečer. al je gotov do 9, nadam se ...
Ispita će uvijek biti, ne brini oko toga 
Ispita će uvijek biti, ne brini oko toga 
Ma cijelo ljeto i posao mi više manje zavise o tom ispitu :)
Why so serious?
24sata tvrde da znaju sastav, jer su ostali malo duže na treningu od predviđenih 15 min. i po onome koji su igrači uzeli markere predpostavljaju:
ja bi radije vidio unutri schildenfelda i eduarda ... a možda je i patka. zapravo nitk one može znati osim kovača, a već je netko rekao, novine se moraju prodati
Jao se nama ako Jelavić bude igrao. Nadam se da Kovač zna šta radi.