SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
nj0fra kaže...

To je loše za nas iz više razloga.

Koga nas?

17 godina
neaktivan

Nas s Bug foruma. Hajde, znas sta je mislio... 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
17 godina

Pa pitam zato jer to nikako nije loše za nas, mislim na povredu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 22:25 (Jack Sparrow).
14 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Neka igra, da aksnije nebi rekli da smo izvukli x ili pobjedu pošto on nije igrao :D

Ako mi izvučemo X ili pobjedu, nek pričaju kaj god hoće, zaboli nas tuki.

Crkva je zlo 21. stoljeća
17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Tommy_123 kaže...

BREAKING NEWS: Dobra vijest za Hrvate, ali loša za nogomet! Neymar je napustio trening zbog ozljede, ali još se ne zna koliko je ozljeda ozbiljna i hoće li biti spreman za okršaj protiv Hrvatske.

uganuo gležanj, mislim da će igrati... Ako ne, neznam jeli bolje ili lošije za nas jer bi onda naši po običaju u svojim glavama preuzeli ulogu favorita i popušili gore nego da on igra {#}

Ne znam koliko mu tehnologija i liječnici mogu ubrzat oporavak, no kad ja uganem gležanj oko mjesec dana ne mogu nogomet igrat, prvih par dana nemožeš ni hodat kak treba već šepaš.

Koliko je to dobro za nas diskutabilno je, tko će ga zamjenit i kak će funkcionirat, možda čak budu i jači jer neće sve ići preko njeg? Nadam se da ako ne bude igrao da nećemo dobit toliko žutih jer neće biti njegovih zaranjanja.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 23:29 (Hyperion).
14 godina
protjeran
Hyperion kaže...

uganuo gležanj, mislim da će igrati... Ako ne, neznam jeli bolje ili lošije za nas jer bi onda naši po običaju u svojim glavama preuzeli ulogu favorita i popušili gore nego da on igra {#}

Ne znam koliko mu tehnologija i liječnici mogu ubrzat oporavak, no kad ja uganem gležanj oko mjesec dana ne mogu nogomet igrat, prvih par dana nemožeš ni hodat kak treba već šepaš.

Koliko je to dobro za nas diskutabilno je, tko će ga zamjenit i kak će funkcionirat, možda čak budu i jači jer neće sve ići preko njeg? Nadam se da ako ne bude igrao da nećemo dobit toliko žutih jer neće biti njegovih zaranjanja.

Eh...nemaš ti liječnike kao što ima Njićpra.

Jedno je uganuti gležanj a drugo je iščašiti gležanj.

Igrao sam svojevremeno i basket i mali nogomet, te kad god bih "uganuo" gležanj nikad nisam odmarao već sam se silio da to nadvladam i u roku 5-6 dana bih normalno mogao igrati bilo koji sport.

Jedina je opasnost da ti netko opet ne nagazi na gležanj.

Htio sam reći da se kod iščašenja miruje dok se kod uganuća preporuča kretanje, eto.

Greška Poštovani, proizvod koji tražite trenutno nije dostupan.
18 godina

nikad se ne radujem tuđim ozljedama, to je loše, karma is a bitch! poželimo neymaru što brži oporavak i nek zaigra protiv svog hrvatskog suigrača. kažu da je sutra rakitićeva objava link

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 23:51 (hrvooje).
16 godina
neaktivan
Citam clanak na jutarnjem "Thiago Silva je nešto bolji od Ćorluke, riječ je o najboljem obramenom igraču na svijetu," Umro sam, kakva recenica.
Real eyes realize real lies...
17 godina
neaktivan

Napravio sam cover za Facebook, slobodno ga koristite i ako se nekome da neka ga uredi, doda znak HNS-a, natpis Hrvatska i sl..

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 19:43 (k1c0).
15 godina
neaktivan
k1c0 kaže...

Napravio sam cover za Facebook, slobodno ga koristite i ako se nekome da neka ga uredi, doda znak HNS-a, natpis Hrvatska i sl..

Ovo je genijalno, hvala kolega{#}.

15 godina
k1c0 kaže...

Malo mu je na knap :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Koristi vjerojatno kojekakve sofisticirane preparate da ozlijeda brže prolazi. Nisam znao da i tehnologija u tome ima toliku ulogu.

MS GOAT
16 godina
neaktivan
k1c0 kaže...

Bravo legendo {#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina

Jebo Cabecao :)

Zdravi i veseli bili :)
17 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Jebo Cabecao :)

Bolja je ova prognoza :D

http://vimeo.com/97813310

16 godina
neaktivan

Močinić se ozljedio na treningu. Izgleda da se Badelj vraća umjesto njega.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
17 godina
neaktivan
nj0fra kaže...

Močinić se ozljedio na treningu. Izgleda da se Badelj vraća umjesto njega.

Badelj je bolji i kvalitetniji igrač, dokazao je to u HSVU i dobra će biti zamjena za odmaranje ključnih igrača.Treba im bolji i vidjeli da nešt fali pa se riješavaju utega. Pogazit ćemo Brazil kao Kosovo na Vidovdan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 0:51 (razer1911).
16 godina
neaktivan

Još jedan dan čovječe, vrijeme sve sporije prolazi. Kako je Modrić rekao, - Za nas je bitno da budemo momčad. Teško pojedinac može sam odvesti momčad u pobjedu, Hrvatska nije ni Modrić ni Rakitić, Hrvatska je uvijek, kada je bila team, pobjeđivala velike reprezentacije. Bit će to i slučaj protiv Brazila, samo ako budemo na visokoj razini, možemo očekivati pozitivni rezultat. Svi moramo biti kao jedan.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
neaktivan

Dat ćemo im velik otpor,biti će podjednaka utakmica a vrlo lako je moguće i da napravimo iznenađenje

15 godina
neaktivan

Brazilci će nastojati bacakati se što više po šesnaestercu, a ako je suditi prema tome da nas sudije redovito zakidaju i da su domaćini, mogli bismo baš popušiti iz neopravdanog penala.

12 godina
neaktivan

Nek se bacakaju UEFA je se osramotila na prošlom euru sa starkom koji nije dosudio čisti jedanaesterac ramosa nad ćorlukom vuko ga za dres samo što ga nije skino sa njega,valjda nećemo opet morati igrati protiv sudaca

17 godina
neaktivan
marim kaže...

Nek se bacakaju UEFA je se osramotila na prošlom euru sa starkom koji nije dosudio čisti jedanaesterac ramosa nad ćorlukom vuko ga za dres samo što ga nije skino sa njega,valjda nećemo opet morati igrati protiv sudaca

Utakmicu sudi Japanac, a oni su veoma častan narod i nadam se da će tako i suditi.

Fortune favours the brave
14 godina

U petak imam jako važan ispit, a utakmica u četvrtak navečer. Sve se bojim kako će to završiti. 

Why so serious?
18 godina
Cordas kaže...

U petak imam jako važan ispit, a utakmica u četvrtak navečer. Sve se bojim kako će to završiti. 

ja imam u četvrtak navečer. al je gotov do 9, nadam se ...

18 godina
Cordas kaže...

Ispita će uvijek biti, ne brini oko toga {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
18 godina

kreće nabrijavanje, evo jednog mog motivacijskog, nabrzinu sklepanog 'u boj' :) uvijek se naježim kad čujem pjevanje himne pred utakmicu s brazilo u berlinu. zgodno je vidjet i cicinu suzu u oku

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 10:45 (hrvooje).
14 godina
Pero Dinamit kaže...
Cordas kaže...

Ispita će uvijek biti, ne brini oko toga {#}

Ma cijelo ljeto i posao mi više manje zavise o tom ispitu :)

Why so serious?
18 godina

24sata tvrde da znaju sastav, jer su ostali malo duže na treningu od predviđenih 15 min. i po onome koji su igrači uzeli markere predpostavljaju:

• Pletikosa - Srna, Ćorluka, Lovren, Vrsaljko - Modrić, Rakitić, Perišić, Kovačić, Olić - Jelavić

ja bi radije vidio unutri schildenfelda i eduarda ... a možda je i patka. zapravo nitk one može znati osim kovača, a već je netko rekao, novine se moraju prodati

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 14:57 (hrvooje).
16 godina
neaktivan

Jao se nama ako Jelavić bude igrao. Nadam se da Kovač zna šta radi.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
18 godina
neaktivan

Da se malo podsjetimo Knjazove Nogometne TV za vrijeme SP 2002.:

Parodija na ovu reklamu:

Parodija na tadašnju reklamu za Žuju:

I na kraju, neponovljiva navijačka poezija:

Tad je i Oblomir Gombalo tehnicirao, to nisam mogao naći. Općenito, najbolji program za SP ikad.

Broz before hoes
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice