http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Pogotovo na svjetskom prvenstvu jer ih ima dosta koji sude u slabijim kontinentalnim konfederacijama.
EURO je imho po tom pitanju daleko bolje natjecanje.
Ja se dosta bojim suđenja, di god odemo, kradu nas. A i sigurno će ić an ruku Brazilcima, čim se Neymar počne bacakat na sebi svoj način kao protiv Srbije, nebu bilo dobro...
Pa jel on igra u Barceloni ili ne?
Bilo bi neprofesionalno da se nezna dobro bacati,a da je iz Barcelone
Ipak se nadam da će za otvorenje biti neki sudac iz Europe. Pa jbt čak bih radije i nekog iz HNL-a nego iz Afrike/Azije koji sude zaleđe, a lik je 2 metra od zadnjeg obrambenog igrača.
A Scolarijevo finale im samo suci mogu osigurati..... http://www.jutarnji.hr/scolari-masta-se-o-juznoamerickom-finalu-sp-a---u-finalu-cemo-igrati-s-argentinom--/1197411/
A Scolarijevo finale im samo suci mogu osigurati..... http://www.jutarnji.hr/scolari-masta-se-o-juznoamerickom-finalu-sp-a---u-finalu-cemo-igrati-s-argentinom--/1197411/
Zna on u dubini duše da se to neće desit i da će u finalu igrati Europljani.
Ne bi imao nista protiv da i igra jedna momcad iz J. Amerike - samo da to nije Brazil.
Ne bi imao nista protiv da i igra jedna momcad iz J. Amerike - samo da to nije Brazil.
Slažem se.
Zašto?
Zašto?
Po mom mišljenju, zato što em su domaćini, em ne zaslužuju i neće to zaslužiti realno (mogli bi svejedno završiti u finalu, sudije, i tako to), ima dosta boljih reprezentacija.
Po mom mišljenju, zato što em su domaćini, em ne zaslužuju i neće to zaslužiti realno (mogli bi svejedno završiti u finalu, sudije, i tako to), ima dosta boljih reprezentacija.
I zato što su iritantni svojom samouvjerenošću, pa samo na onom izvlačenju skupina me iziritirao Pele i ona njihova predsjednica kad su govorili nešto o tom kako Brazil zaslužuje osvojiti svjetsko prvenstvo, oni su najbolji bla bla bla, a sad isto radi i Scolari i nekolicina igrača sa svojim izjavama.
Što se njih tiče oni su već u finalu, jedino im nije poznat drugi finalist ili ipak je (Argentina)? 
Zbog sveg tog bih volio da čak ni grupu ne prođu ako je moguće, a itekako je.
Nabrijani Mexico ogromnim pressingom i udarcima van 16m (pogotovo kad pogledaš kojeg golmana imaju na golu XD) ih može pobjedit što govori i statistika prijašnjih susreta, Kamerun isto ima šanse, jedna akcija Eto'oa i M'bie ih može ih dovest u probleme, za nas da ne govorim.
Dobro, istina je da oni pretjeruju sa sa tom bahatošću kako oni moraju osvojiti, ali isto tako ljudi kod nas pretjeruju s pričom kako oni nemaju dobru ekipu.
Realno imaju nešto slabiju ekipu od Španjolske i Njemačke, ali igraju na domaćem terenu i zato su najveći favoriti za osvojiti. Druga je stvar što ih u jednoj utakmici mogu izbaciti neke reprezentacije, ali oni u turnir ulaze kao jedni od favorita, možda i najveći zbog domaćeg terena.
Isto tako, u ovim prijateljskim utakmicama dosad, vidio sam komentare kako je Brazil slab i slično na temelju prijateljskih utakmica, a kad mi odigramo slabo prijateljske, onda se piše kako na treba donositi zaključke na temelju prijateljskih utakmica. Naravno, slažem se da ne treba, ali onda ne treba ni za Brazil donositi takve zaključke.
Realno, imaju ukupno dosta bolju i kompletniju ekipu od nas, ponajviše zbog obrane. Ne smijemo ih se bojati niti bi ih se trebali bojati, ali jasno je da su oni veliki favoriti protiv nas, to je činjenica.
Nama su ionako puno važnije ostale 2 utakmice u skupini, previše se ljudi lože na Brazil. Bilo bi ih lijepo pobijediti, ali najvjerojatnije je da će ostale utakmice u skupini odlučiti.
Kakav Kamerun, pa još nije ni otputovao u Brazil jer žele veće bonuse.
mi trebamo trazit svoju sansu protiv kameruna i meksika. utakmica protiv brazila ne smije bit opterecena rezultatom. za mene ce bit ogroman uspijeh ako ostanemo neodluceno. ako ih dobijemo to ce biti show, ali u tom slucaju trebamo ostati na zemlji a ne doc u situaciju da smo mi sad neke face pa se opustiti. to je posao izbornika i vjerujem da ce on bit na visini zadatka. u slucaju da izgubimo, pa nije smak svijeta, na kraju krajeva taj mi se rezultat nekako cini najrealnijim. zato opet kazem, utakmica protiv brazila ne smije bit opterecena rezultatom. samo neka daju sve od sebe, pa makar nas nabili 100-0.
mi trebamo trazit svoju sansu protiv kameruna i meksika. utakmica protiv brazila ne smije bit opterecena rezultatom. za mene ce bit ogroman uspijeh ako ostanemo neodluceno. ako ih dobijemo to ce biti show, ali u tom slucaju trebamo ostati na zemlji a ne doc u situaciju da smo mi sad neke face pa se opustiti. to je posao izbornika i vjerujem da ce on bit na visini zadatka. u slucaju da izgubimo, pa nije smak svijeta, na kraju krajeva taj mi se rezultat nekako cini najrealnijim. zato opet kazem, utakmica protiv brazila ne smije bit opterecena rezultatom. samo neka daju sve od sebe, pa makar nas nabili 100-0.
istina, ali bi nam puno značio remi protiv njih iz više razloga, prvi naravno što bi uzeli ogromni bod, ali tada brazilci gube svaku mogućnost opuštanja protiv meksika i kameruna i moraju ići na njih 100% snage, jer ako dobiju nas pa odna meksiko vjeroajtno će treću utakmicu igrati sa B ekipom...
Brazil 2006. i Brazil 2014. Nebo i zemlja. 2006. ostavili smo srce na terenu, nismo imali sreće. Ekipa Brazila je tad bila jedna od najjačih na turniru. Imamo velike šanse, možemo ih dobit. Jedini me zabrinjava Neymar zbog simuliranja, jer ak nam zabiju gol, teško je više okrenit. Pun će bit stadion i to im je jedan veliki plus, ali pritisak će bit na njihovoj strani. Jer na otvaranju moraju pobjedit. Dobit ćemo u to sam siguran.
Brazil 2006. i Brazil 2014. Nebo i zemlja. 2006. ostavili smo srce na terenu, nismo imali sreće. Ekipa Brazila je tad bila jedna od najjačih na turniru. Imamo velike šanse, možemo ih dobit. Jedini me zabrinjava Neymar zbog simuliranja, jer ak nam zabiju gol, teško je više okrenit. Pun će bit stadion i to im je jedan veliki plus, ali pritisak će bit na njihovoj strani. Jer na otvaranju moraju pobjedit. Dobit ćemo u to sam siguran.
Rivaldo se ne slaže s tobom.
Ak je itko gledao ove prijateljske Brazila jeste primjetili kako im publika počne zviždat ak ne zabiju gol ili ne napadaju i muljaju nešto s dodavanjima na svojoj polovici?
To im stvara ogroman pritisak i oni odmah kreću munjevito u napad i ako se uspijemo obraniti, vjerovatno će griješiti pod tim pritiskom, te je tu naša prilika.
Zašto?
Zato jer je meni zadnja prava Brazilska momcad bila ona na prvenstvu u S. Americi.
Rivaldo se ne slaže s tobom.
Ak je itko gledao ove prijateljske Brazila jeste primjetili kako im publika počne zviždat ak ne zabiju gol ili ne napadaju i muljaju nešto s dodavanjima na svojoj polovici?
To im stvara ogroman pritisak i oni odmah kreću munjevito u napad i ako se uspijemo obraniti, vjerovatno će griješiti pod tim pritiskom, te je tu naša prilika.
ovdje si ti sam sebi zabio autogol. jos gore ako im publika pocne zvizdat pa krenu munjevito u napad. ako oni nas stisnu mi cemo vjerojatno svi bit iza lopte, osim eventulano jedne spice. sansa za kontru je toliko mala da je zanemariva. jos si zaboravio da nasi obrambeni nisu imuni na greske. protiv australije u prvom poluvremenu (bar onoliko koliko sam ja gledao) je bilo par ozbiljnih kikseva od strane nasih napadaca.
sve zavisi o tome kako cemo se mi postaviti. smatram da je najbolje da mi diktiramo tempo, a ne oni. jer bilo koja druga taktika je pogibeljna. na kraju krajeva bilo bi zalosno da im to prepustimo kad imamo igrace kao sto su modric i rakitic. ako odlucimo njima dat kontrolu onda nas mogu stalno vozat kako hoce a to onda znaci da cemo cijelu utakmicu biti u defenzivi. na kontre bi moglu igrati jedino da imamo brza krila sa kvalitetnim nabacajem, koja mogu raditi takve sprinteve bez problema cijelu utakmicu. tu smo tanki.
Važno je samo da naši igrači uđu hladne glave u tekmu i da nam obrana bude na razini (pogotovo mislim na bočne igrače). Ako to uradimo, imamo dobre šanse za ostvariti rezultat imho.
Važno je samo da naši igrači uđu hladne glave u tekmu i da nam obrana bude na razini (pogotovo mislim na bočne igrače). Ako to uradimo, imamo dobre šanse za ostvariti rezultat imho.
kako ce nasi bekovi odigrat to uvelike ovisi o taktici. ja mislim da cemo mi ic na nesto tipa 4-2-3-1. sto se tice krilnih napadaca tu su 4 kandidata (perisic, eduardo, olic i rebic). iza spice rakitic/kovacic. prednost dajem rakiticu. iza njih modric i vukojevic. ne vjerujem da su rakitic i kovacic sposobni odigrati nesto kao xabi alonso u paru s modricem kao u realu. ipak treba netko tko ce dodatno pomoci modricu u obrani a tko nece radit nepotrebne izlete prema naprijed i ostavljat rupu iza. kao stopere bih volio vijedi corluku i lovrena. bekovi srna i vrsaljko. nek vrskaljko igra defenzivu, ionako ne moze nista odigrati u napadu kad ne moze nabacit (kao azpilicueta u chelsea) a srna mora sibat naprijed.
naravno da ce svi morati raditi u obrani (osim spice). da je kojim slucajem tu mandzukic onda bi bilo bolje po tom pitanju. zato bi bilo dobro na spicu stavit upravo olica da maltretira njihove stopere.
naravno da ce svi morati raditi u obrani (osim spice). da je kojim slucajem tu mandzukic onda bi bilo bolje po tom pitanju. zato bi bilo dobro na spicu stavit upravo olica da maltretira njihove stopere.
Za Olića se apsolutno slažem. Onaj panj Jelavić nezna što bi od sebe u napadu...
Real eyes realize real lies...
Nedaj Bože da Jelavić počne protiv Brazila, Olić je veliki radnik, trkački je jak i radi pressing na zadnja 2 stopera. Mora on krenuti od prve definitivno.
Jelavić općenito ne zaslužuje igrati u prvoj postavi ni protiv koga, eventualno kao zamjena na tamo nekih max 20min do kraja utakmica.
Jelavić općenito ne zaslužuje igrati u prvoj postavi ni protiv koga, eventualno kao zamjena na tamo nekih max 20min do kraja utakmica.
A i u tih zadnjih 30-25 min bi mi ušao Eduardo ili čak Rebić. Šta će Jelavić, trupina...
A i u tih zadnjih 25-25 min bi mi ušao Eduardo ili čak Rebić. Šta će Jelavić, trupina...
Slažem se, zato sam i naglasio ''eventualno'' u smislu nužno zlo.
Neovisno o rezultatu vidit će protiv Brazila svi koliko je Hrvatska jaka reprezentacija, imamo jak vezni red i napad koji se s njima može nositi,pritisnuti će nas prvih 10-ak minuta i ako tu ne primimo gol dalje ćemo se nositi ravnopravno i imati ćemo sigurno svoje šanse za gol i volio bi da stavi Olića u vrh