SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.000
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
i_rambo_plache kaže...

Da se malo podsjetimo Knjazove Nogometne TV za vrijeme SP 2002.:

Parodija na ovu reklamu:

Parodija na tadašnju reklamu za Žuju:

I na kraju, neponovljiva navijačka poezija:

Tad je i Oblomir Gombalo tehnicirao, to nisam mogao naći. Općenito, najbolji program za SP ikad.

Kako retardirano ....

12 godina
16 godina
neaktivan

U jednom trenutku Neymar je pitao svog izbornika.

- Profesore, mogu li mirno večeras spavati? Igrat ću u prvih 11?

- Da, možeš mirno spavati - odgovorio je Scolari.

Općenito, o hrvatskoj reprezentaciji se nije previše razgovaralo...

- Oni su samo prva od sedam stepenica koje moramo proći... Ovo je naš Mundial! Ovo smo čekali godinama, za ovo smo se pripremali. Ova današnja momčad nije ništa slabija od generacije iz 2002. koja se okitila naslovom.

Ehh, nadam se da će pojest govno kojeg si sami u usta guraju...

{#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 22:53 (Tommy_123).
14 godina

Inače naš najbolji stoper, stoper ekonomije, gospodarstva...

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
I ja se, iskreno, nadam. Vjerujem da svi s nestrpljenjem cekamo sutrasnju tekmu i da hrvatsko srce kuca kao jedno. Nadam se da ce nasi biti pravi jer ako ce biti, bit ce bar remi. Ajmo Hrvatska! Ja bih stavio ovakvu postavu: Pletikosa, Srna, Corluka, Lovren, Vrsaljko, Modric, Kovacic, Rakitic, Samir, Olic i Eduardo.
16 godina
Hrvatska se može nositi sa Brazilom samo ako oni napadnu prvih 15-20 min i zabiju gol. Tad Brazil odlazi u paniku i onaj njihov golemi pritisak ih pritišće još i više.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina

Laku noć svima i sretno sa snom, ja ne znam koliko ću spavati od euforije.

18 godina
Tommy_123 kaže...

U jednom trenutku Neymar je pitao svog izbornika.

- Profesore, mogu li mirno večeras spavati? Igrat ću u prvih 11?

- Da, možeš mirno spavati - odgovorio je Scolari.

Općenito, o hrvatskoj reprezentaciji se nije previše razgovaralo...

- Oni su samo prva od sedam stepenica koje moramo proći... Ovo je naš Mundial! Ovo smo čekali godinama, za ovo smo se pripremali. Ova današnja momčad nije ništa slabija od generacije iz 2002. koja se okitila naslovom.

Ehh, nadam se da će pojest govno kojeg si sami u usta guraju...

{#}

izgleda da pritisak čini svoje. sutra je prva utakmica a oni pričaju o naslovu. tako se to ne radi. 

http://www.index.hr/sp2014/clanak/olic-pred-brazil-ovo-je-vrhunac-moje-karijere/753863.aspx ajmo ola, odmori se noćas i sutra trči kao nikad. 

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 0:00 (hrvooje).
14 godina
i_rambo_plache kaže...
Tad je i Oblomir Gombalo tehnicirao, to nisam mogao naći. Općenito, najbolji program za SP ikad.

Haha Oblomjer Gombalo zvan Vekstroza...svako malo mu ispadne lopta pa radi sklekove sa ciglom na leđima {#}

18 godina

jeste vidjeli google doodle :)

12 godina
neaktivan

Idemooooooo još 20ak sati!!!!!!!!!!!!

#GOCRO

MS GOAT
15 godina
Evo i posljednjeg treninga nasih prije tekme: http://sport.hrt.hr/fifasp2014/posljednji-trening-vatrenih-uoci-brazila
16 godina
neaktivan

BUDI PONOSAN ! Sutra smo svi Hrvati kao jedno. Čim Himna zasvira, ima da zaplačem od sreće :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 3:41 (Tommy_123).
18 godina

Zna li se sastav Brazila možda?

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
neaktivan

Na naše 10 kvota, lol.

Jedva čekam tekmu, euforija polako počinje :D

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
14 godina
protjeran

Pero Dinamit kaže...

Zna li se sastav Brazila možda?

http://brzevijesti.ba/clanak/15036/poznat-sastav-brazila-za-utakmicu-protiv-hrvatske

To je osnova, no izbornici uvijek mogu iznenaditi s promjenom jednog ili dva igrača maksimalno da to bude kao nekakvo iznenađenje za protivnika :D

Greška Poštovani, proizvod koji tražite trenutno nije dostupan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 9:35 (Budokai).
18 godina
ph3nom_gamer kaže...

Na naše 10 kvota, lol.

Jedva čekam tekmu, euforija polako počinje :D

stavit ću nešto na X2 

18 godina

Ja vjerojatno na 1 jer nikada ne dobijem na kladuši {#} Pa neka se tradicija nastavi {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
13 godina
neaktivan

Koje su nase pozicije bolje od njihovih ?? Hrvatska - Brazil ^^ nikad docekati pocetak :D 

Golmani su tu negdje, nas Stipe ipak igra vaznije utakmice i u boljoj je formi, Obrana im je definitivno bolja u svim pozicijama i to je po meni njihov i najbolji dio momcadi, Sredina ide na nasu ruku, Za Hulk a i Neymara nema se tu sto dodati, mada Hulk nije ni sjena onog sto je prije bio a Neymar jos nije postao igrac top klase i ono sto se ocekuje od njega, previse su digli prasinu oko njega kao i od Halilovica i onda mu je mozda malo previse i slava udarila u glavu. Ne postaje se jedan od najboljih nogometasa svijeta preko noci :D Nista oni meni nisu strasni kao momcad, jedino obrana im je nesto posebno i zbilja briga da ce Jela nesto napraviti pored Luiz a i Silve LOL i Hulk koji ima top u nogama. Neymar nije neki problem ako budemo stasiti i cvrsti u obrani ali izvan ruba 16 metara jer ovaj sudac je poznat da daje dosta jedanesteraca po utakmici a dobro je sto je slab na kartonima.

Neko moje osobno misljenje je da nam je posjed lopte ovdje kljucna stvar, da se Brazilci sto vise muce i lete za nama kako bih oduzeli nam loptu i onda kako vrijeme prolazi sve ce biti nervozniji i tu bih trebala biti nasa sansa. Idemo se igrati tika take protiv Brazila :D 10 kvota na nas. ja mislim da je 35:65 realniji omjer, mada sam siguran da ce porasti u nasu korist cim krenemo s utakmicom. 

15 godina

Ja sam se kladio na x u 1. Dobra stvar je da nisam već dugo dobio na kladari :)

14 godina
neaktivan

:D

13 godina
neaktivan

Realno gledajući 3:1 za Brazil/Argentina protiv BiH/Hrvatska. Sad navijački je nešto drugo i ono što bi ja volio. Nek Vam je sretno komšije večeras!

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
16 godina
neaktivan
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Realno gledajući 3:1 za Brazil/Argentina protiv BiH/Hrvatska. Sad navijački je nešto drugo i ono što bi ja volio. Nek Vam je sretno komšije večeras!

Uopce nije realno..

Da li ti uopce pratis nogomet?

Da li si gledao zadnje utaknice Brazila? Igraju kao prosjecna momcad...

Hrvatska ako bude igrala kao upola protiv Spanjolske na proslom Euru, pobjeda je nasa :)

15 godina

Došao je i taj dan! Za uspjeh danas trebamo svih 11 igrača na top nivou i moraju odigrati utakmicu kakvu nisu u zadnje 2. godine. Možemo li to, naravno da možemo. Pod uspjeh mislim pretežito na remi, malo se ljudi previše razbacuju s rječju pobjeda. Sve je na njima, alibija nemaju pošto su se dosta pripremali, već su 10 dana u Brazilu i 100% se aklimatizirali. Jedino problem stvara taj lijevi bek na kojem je Vrsaljko kojemu nije to prirodna pozicija, u zadnje 2 pripremne je pokazao da tamo može ali danas je to najbitnije pokazati. I taj Jelavić me pika u oko {#}

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Uopce nije realno..

Hrvatska ako bude igrala kao upola protiv Spanjolske na proslom Euru, pobjeda je nasa :)

Što ako Brazil bude igrao kao na kupu konfederacija  protiv Španije?! Ne možeš tako gledati tu utakmicu je Hrvatska igrala prije 2 godine.

Navijački gledano ja se slažem s tobom, svi mi vjerujemo i želimo da vjerujemo da smo u rangu ovih gore pomenutih i da možemo napraviti rezultat protiv njih. Ja se tome i nadam.

Samo treba razdvojiti subjektivno od objektivnog

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 14:54 (Sheldon Cooper Ph.D).
14 godina
ToMisLaW kaže...

Uopce nije realno..

Što ako Brazil bude igrao kao na kupu konfederacija  protiv Španije?! Ne možeš tako gledati tu utakmicu je Hrvatska igrala prije 2 godine.

Navijački gledano ja se slažem s tobom, svi mi vjerujemo i želimo da vjerujemo da smo u rangu ovih gore pomenutih i da možemo napraviti rezultat protiv njih. Ja se tome i nadam.

Samo treba razdvojiti subjektivno od objektivnog

Objektivno je to da je to Brazila i da su oni najjaci. Od malih nogu je brazil pojam nogometa. Ako je ekipa sa 2006 odigrala sa Najjacim brazilom u zadnjih par desetljeca 0-1 ja ne znam kako bito sada tek trebalo izgledati. 
Kada smo igrali sa 3 odozada a sve ukupno je u ekipi bilo valjda 4-5 stopera :D

Realno na papiru je brazil jaci, pogotovo u obrani... Napad im je prosjek, golman je zadnju postenu utakmicu branio jos u INteru kada su LP osvojili. Tako da, treba biti objektivan a treba i realno pogledati na ekipe. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina

Zanimljivo mi je kako nitko ne priča o našoj posljednjoj bitnoj utakmici protiv Islanda. Oprostite gospodo, ali ono je bilo silovanje Islanđana, čisti rape, jadnici su nakon 10 minuta čekali kraj da izgube sa što manjom razlikom i vrate se doma ugrijat u gejzirima. Strašno kako smo igrali, mislim nije Island neka sila nogometna, ali ono je bio sex za gledati.

18 godina
ToMisLaW kaže...

Uopce nije realno..

A ako Hrvatska bude igrala upola kao u kvalifikacijama loše nam se piše {#} Dobili smo Island u dodatnim kvalifikacijama, onaj Island koji je bio najlošija 2. momčad u kvalifikacijama...

Nisi ni ti realan.

Sve će se vidjeti nakon 15ak min igre, a do tada možemo samo nagađati tko će i kako odigrati.

15 godina

Postoji li još koja tema na forumu kad ovdje nitko ništa ne piše LOL. Dajte ljudi pa igramo za 6 sati pišite nešto. HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE.

16 godina
neaktivan

tesko da ce netko pisati, evo ja nesto malo smoba. Inace pune se kafici pa ono, bemti sto je uzeglo. Bit ce to pravi filing. Treba dokumentirat ovaj dan xD

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice