Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.012.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
17 godina
Re: Real Madrid C.F.

Ćorluka je teško ozlijeđen i nije htio odgovorit na pitanje hoće li uopće nastaviti karijeru nakon ove sezone

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 19:25 (Mitch).
16 godina
Real Madrid C.F.

Moje opcije su Hector Bellerin i Niklas Suele od mladih, a za starije i dalje mislim da Pepe treba potpisat ili Vertonghen. Ima jos tu nekoliko mladih igraca koji se cine kao velike nade, ali za starije/iskisnije ne bih nas znao

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 19:39 (michael).
12 godina
michael kaže...

Moje opcije su Hector Bellerin i Niklas Suele od mladih, a za starije i dalje mislim da Pepe treba potpisat ili Vertonghen. Ima jos tu nekoliko mladih igraca koji se cine kao velike nade, ali za starije/iskisnije ne bih nas znao

sad si malo preambiciozan

16 godina
Del_Boy97 kaže...
michael kaže...

Zato sto mislis da ce doletit Barceloni koja ga ceka rasirenih ruku?

011000110010.
13 godina

Nemate para za ugovore igracima a dovodili bi hectora i tako te, a i koliko citam pola tima budete prodali da zagradite onda nesto normalno, dok u realu sa novcem nema problema

Origin ID: ReaLazio
12 godina
michael kaže...
Del_Boy97 kaže...
michael kaže...

Zato sto mislis da ce doletit Barceloni koja ga ceka rasirenih ruku?

zato sto je lik dijete barcelone

Héctor Bellerín: "Nije za sada bilo nikakvog kontakta, ali sam svestan o čemu se govori danima. Kada sam čuo da se Barcelona interesuje za mene bio sam srećan ali to je nešto što ne zavisi samo od mene."

16 godina

Ako se stvari zakompliciraju sa Barcelonom sto me nebi zacudilo, ako mu ponude neke smijesne cifre zbog pojedinca kojima su se nabijale place ne bi me zacudilo da zaboravi Barcelonu.

011000110010.
13 godina

Prvo moraju pitat svog pravog gazdu dal je voljan na mrvicu manji novi ugovor tako da se dovede netko :D Ja ni nekuzim zasto barca ima predsjednika a i trenera kad izgleda messi im je pravi gazda u svemu, nek puste onda njega da vodi klub a ujedno i igra, nek im bude predsjednik/trener/igrac sve u jednom pa nek covjek odluci kakav ce si ugovor dat :D

12 godina
Real Madrid C.F.

i dalje ste u zabludi da se nema love, sigurno vam je medo prenio najnovije informacije

15 godina
Real Madrid C.F.

Bellerin je isti Danilo samo malo brži. Koga vraga će nam.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

Ako mislimo na onog idiota od mede sa indexa ili di vec...pa taj je navijac barce lol...ko tog klaunda jos uzima za ozbiljno? Ja sam cvrstog misljenja, i to iz neutralne perspektive da zapravo ronaldo i messi su u pravom zivotu obrnute osobe, i da zapravo messi nije "nevinasce" kakvim ga se prikazivalo svih ovih godina, iako u zadnje vrijeme pocelo je izlazit njegovo pravo lice izgleda. Mislim zaboli mene tko je kakav karakterno jer ja nemam nista od tog, al gledajuci messia, toliko se prica o ljubavi o barceloni, ovo ono...pa mislim si, da je sve to tako kako se govori, zasto bi onda on koji navodno voli barcu do neba, upravo on je kocio i trazio povecanja place iako zna da situacija trenutno u klubu nije bajna, a on je voervatno zaradio za sljedecih 10 zivota, al sta je onda problem? covjek pohlepan i dalje oce visu i visu placu iako mu realno gledano netreba.

Naravno nitko ne govori da se njemu smanji placa kao da igra za Dinamo, al opet...covjek ima tko zna koliko milja, i onda radi problem oko rpduzenja ugovora i oce jos vecu placu, zar to je ljubav prema klubu kako se navodno govori za njega? Zar nebi onda trebao radit u korist barce?

Pa Raul je jedini igrac ja mislim u realu koji je produzenje ugovora dobivao bianco papir na kojem si je sam pisao cifru koju zeli, i naravno uvijek su bile normalne brojke, pitam se sta bi se desilo da su to radili messiu?

16 godina
Del_Boy97 kaže...

i dalje ste u zabludi da se nema love, sigurno vam je medo prenio najnovije informacije

Ne, ja ne govorim da nema love nego da Barcelona ne moze priustit da nekim igracima da placu kao sto neki drugi klubovi mogu. Barcelona moze prustit da da vece place igracima ali znamo koji ce onda trazit vise, a u tu poziciju se ne zele dovest. Kao i u Realu i mnogim drugim klubovima postoje klase placa i ovisno o mnogo cemu upadnes u jendu od njih, a u onim visim najcesce nema mjesta i ako se ubaci nekoga tu onda ostali dizu nos

TheDarkSide, dogodilo bi se to da bi Barcelona bankrotirala i onda bi sjeo na prvi avion za PSG, sto me podsjeca na to da sam vidio da je Pepe pred potpisom za njim. Koliko je istine u tome?

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 23:46 (michael).
16 godina
Real Madrid C.F.

Lovrena dovest 

Ima 27 (iskusan) igral solidno za velki klub i naš je. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.6.2017 10:07 (plavi08).
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Jel' odabran novi trener?

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
13 godina
hrvooje kaže...

Velaverde aka Messi, sad vidit cemo dal ce on imat muda stavit messia pod kontrolu, ili ce i on bit potjeran prvi put kad izvadi messia :D Covjeka ceka dosta posla, prvo mora prodat sve ono sta je luis kupio, a onda i nadomjestit to sa kvalitetnijim igracima, s tim naravno da se i messi mora slozit s tim, ako ostane u barci..tko zna...

16 godina
TheDarkSide kaže...

Hazard out barem 3 mj, slomio glezanj, znaci transfer propada i ako je bio planiran

samo u vašim snovima haha , rekao je sam da ostaje jos par godina 

""I'm at one of the best clubs in the world and I think I'm gonna stay for a couple of years. I'm very happy. You can see [from my performances] on the pitch that I'm happy."

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.6.2017 16:05 (loky4i4).
17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
hrvooje kaže...

Velaverde aka Messi, sad vidit cemo dal ce on imat muda stavit messia pod kontrolu, ili ce i on bit potjeran prvi put kad izvadi messia :D Covjeka ceka dosta posla, prvo mora prodat sve ono sta je luis kupio, a onda i nadomjestit to sa kvalitetnijim igracima, s tim naravno da se i messi mora slozit s tim, ako ostane u barci..tko zna...

Mislio sam u RM

13 godina
loky4i4 kaže...
TheDarkSide kaže...

Hazard out barem 3 mj, slomio glezanj, znaci transfer propada i ako je bio planiran

""I'm at one of the best clubs in the world and I think I'm gonna stay for a couple of years. I'm very happy. You can see [from my performances] on the pitch that I'm happy."

I figo je to govorio, i ronaldo, i bale, i puno njih jos pa su svi nakraju potpisali :) Nece sigurno ako se vode pregovori on javno govorit "ma da, evo trenutno raspravljamo o mom ugovoru, sta vas jos zanima"

15 godina
hrvooje kaže...

Mislio sam u RM

Navodno se Benitez vraća dokrajčiti sendviče koji su mu ostali.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
loky4i4 kaže...

, u našim snovima. Pa takvih ko Hazard imaš hrpetinu na izbor. Ak dođe dobro, ak ne isti ku*ac.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Alabu mod mus. 

Pepe ide definitivno.

16 godina
Hexfire kaže...

, u našim snovima. Pa takvih ko Hazard imaš hrpetinu na izbor. Ak dođe dobro, ak ne isti ku*ac.

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

LOL kakav hazard isco je osmislio nogomet za njega dajte molim vas

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
Vi niste normalni, Hazard je igračina za bilo kojeg vašeg igrača osim Ronalda, dečko je godinama najbolji igrač PL, da nema Messija i Ronalda sigurno bi konkurirao za Zlatnu loptu. Pogledajte malo koju utakmicu Chelsea prije nego bubnete ovakvu glupost.
15 godina
barcafan12 kaže...
Vi niste normalni, Hazard je igračina za bilo kojeg vašeg igrača osim Ronalda, dečko je godinama najbolji igrač PL, da nema Messija i Ronalda sigurno bi konkurirao za Zlatnu loptu. Pogledajte malo koju utakmicu Chelsea prije nego bubnete ovakvu glupost.

Joj daj me nemoj. Godinama najbolji, a samo jednom je dobio nagradu za najboljeg igrača lige. On je vrhunski igrač, ali ima dovoljno opcija za tu poziciju. Nije on LB pa da imaš 2 na svijetu koja su vrhunska.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Joj daj me nemoj. Godinama najbolji, a samo jednom je dobio nagradu za najboljeg igrača lige. On je vrhunski igrač, ali ima dovoljno opcija za tu poziciju. Nije on LB pa da imaš 2 na svijetu koja su vrhunska.

upravo to. dobro receno 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
Ne kažem da je najbolji na toj poziciji ali nije ni razumno reći da takvih igrača ima hrpetinu ili da je Isco za njega izmislio nogomet( ova usporedba nema još više smisla jer ne igraju istu poziciju). Hazard je sigurno u top 5 igrača na svijetu kad je u formi.Tko god je pogledao koju utakmicu Chelsea zna šta je sposoban uraditi. Ići ću toliko daleko i reći da je on pojednostavljena verzija Messija, al da me neko ne shvati krivo naravno da mu nije ni blizu po kvaliteti.
Dakle, priznali ili ne Hazard je igračina kojeg bi svaka momčad poželjela. Ali čisto sumnjam da će otići iz Chelsea nakon osvojenog naslova, igraju odlično igrat će i ligu prvaka iduće sezone tako da ne vjerujem da će biti išta od toga, a i taj ako bude odlazio ispod 100-110 milijuna nema smisla ni raspravljati.
15 godina
Real Madrid C.F.

Pa kam k vragu bi i išao kad je ozlijeđen do jeseni. Sva sreća za nas jer će se možda gledati pozicije koje nam stvarno i trebaju.

Kolega iznad spominje Isca jer bi on ispao iz prvih 11, ako se ide na dovođenje vrhunskom LW i povratak na 4-3-3, što nema ama baš nikakve logike. Još nekome utrampiti Balea i skroz obje*ati takvu formaciju. 

13 godina
neaktivan
Evo par live fotki, prijatelj je bio na tekmi, on nam je rješio karte za Super kup u Skoplju :)
14 godina
neaktivan
A i to što kažeš, krilne pozicije su vam odlično popunjene tako da bi kupovina Hazarda bila nepotrebna, a i skupo bi vas koštao.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice