Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.012.819
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
14 godina
Real Madrid C.F.

Uvjeren sam da će ekipa probati ići po treći uzastopce !!!!! 

Da vidim "budalu" koja će nakon "duplog" osvajanja Klempe odbiti doći u Madrid, da ga samo vidim !!!!! 

ATJ Lučko
14 godina
Real Madrid C.F.

Jedna crtica za povijest, Najboljeg Kluba na Svijetu, od Najboljeg Strijelca, i u to ime !!!! 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/kralj-europe-ronaldo-utrpao-10-deset-golova-od-cetvrtfinala-i-porusio-sve-rekorde/974608.aspx

ATJ Lučko
16 godina
Real Madrid C.F.

Evo čak nam je i Čosić čestitao, rekao je da smo Najbolji klub na svijetu.

17 godina
Real Madrid C.F.

steta da nije napravio hat trik 

cestitke madridu 

12 godina
Re: Real Madrid C.F.
Meni je tako drago kako je 90% neta pisao da ce Juve pojest,natrpat,razbit... Real haloo pa najbolji kluba ikada Hala Madrid ;)
16 godina
ATJLučko kaže...

Mogu svi navijači iz svih drugih tabora samo se pokloniti NAJBOLJIMA U SVEMIRU!!!!! 

steta sto nema chelsea-a da vam pokaze tko je najbolji u svemiru al vidimo se iduce sezone :D btw ramos vam opet pretendira za titulu oskara ?

10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Pa i ptice na grani vide da je trenutno Zidane nedorastao klupi Reala.

Hexfire kaže...

Hazarda i Kantea u paketu i to je pola posla. 

Samo da se zna zasto nitko imalo ozbiljan ne pise u ovoj temi u kojoj kolo vode teske neznalice a umobolne gluposti se podvaljuju pod cinjenice.

HALA MADRID

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Mislim da smo veceras definitivno otklonili sumnju koji je najveći klub na svijetu te koji je najbolji igrač na svijetu. 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
10 godina

Jesmo, Messi Bog nogometa!

15 godina
Real Madrid C.F.

Drugo poluvrijeme je bilo za knjige. Juve je skroz nestao s terena. Tako nešto nitko nije očekivao. Je da je pomogao sretan gol Casemira, ali bio je i više nego zaslužen u tom trenutku. Srećom Zidane nije pao pod utjecaj da stavlja Balea prije nego je sve odrađeno. Sad kad se gleda ova tekma i neke tokom sezone u sličnom sastavu, nebo i zemlja. Šta je da je, bilo je na neki način predodređeno da Real prvi obrani titulu.

Jedino ono Ramosovo baca donekle mrlju. Vidio sam snimku, ali meni i dalje ne izgleda da ga je Cuardado namjerno nagazio. Nema neka bliža kamera. Ali taj detalj ionako nije presudio večeras.

Sad se fino odmoriti, pametno odraditi transferni rok i graditi ekipu na ovim temeljima.

Liga prvaka bi trebala biti jako zanimljiva slijedeće godine. Vraćaju se Chelsea i United, Arapi će se sigurno pojačati, Barca teško da će biti loša ko ove godine. Još samo da Inter i Milan dođu na razinu na kojoj su bili prije par godina.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
matrix777 kaže...

Ajd nek ti bude. Al samo večeras jer svi slavimo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
Real Madrid C.F.

Znači Real Madrid je u 2 godine poništio ono što je Barcelona 10+ godina marketinški gradila - da su najveći klub u povijesti iako nisu obranili Ligu Prvaka.

A budućnost u obliku igrača kao što su Kovačić, Varane, Isco, Morata, Asensio, Vazquez i ostali izgleda jako pozitivno.

15 godina
Blackstorm kaže...

Znači Real Madrid je u 2 godine poništio ono što je Barcelona 10+ godina marketinški gradila - da su najveći klub u povijesti iako nisu obranili Ligu Prvaka.

A budućnost u obliku igrača kao što su Kovačić, Varane, Isco, Morata, Asensio, Vazquez i ostali izgleda jako pozitivno.

Problem je što nažalost od Pereza nikad ne znaš što očekivati. Od tih nabrojanih, čisto lako da odu Morata, Kova i/ili Isco. 

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Morata ide svojom voljom jer želi bit prvi napadač nekog kluba, a kvalitet za Real to nije. Isco ne ide nigdje sigurno i glupo je to uopće pomišljati, kao i Kovačić.

Perez je kralj, Ronaldo je GOAT, a Real je najveći klub svih jebenih vremena!

9 godina
Hexfire kaže...
Blackstorm kaže...

Problem je što nažalost od Pereza nikad ne znaš što očekivati. Od tih nabrojanih, čisto lako da odu Morata, Kova i/ili Isco. 

Ma mogu otići samo na posudbu uz pravo prvokupa, nešto kao Morata u Juventusu. A već sada je kupio par klinaca koji bi trebali nositi Real idućih 10 godina.

Mislim da je napravljen zaokret u transfer politici koja je evo u 3 godine dala više trofeja nego bilo koja Galacticos era.

15 godina
Blackstorm kaže...
Hexfire kaže...
Blackstorm kaže...

Ma mogu otići samo na posudbu uz pravo prvokupa, nešto kao Morata u Juventusu. A već sada je kupio par klinaca koji bi trebali nositi Real idućih 10 godina.

Mislim da je napravljen zaokret u transfer politici koja je evo u 3 godine dala više trofeja nego bilo koja Galacticos era.

A ono, riječi ti se pozlatile. Vidjet ćemo uskoro u kojem smjeru se kreće dalje.

16 godina

Hala Madrid! 12 komada bitchies!

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.6.2017 0:40 (bruno03).
14 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

lessi izvanzemaljac gleda finale LP sa druge planete, samo me zanima koliko mu je kasnio prijenos slike 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
Real Madrid C.F.

Hala Madrid!

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Barcelonasi na aparatima.

...
13 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

U zadnjih 20 godina imamo više naslova Europskog prvaka nego barcelona u povijesti postojanja 

13 godina

Obranili smo naslov, sta nitko dosad nije, sta je sljedece? Obranit obranjeni naslov ? :D

Origin ID: ReaLazio
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

Mislim da smo veceras definitivno otklonili sumnju koji je najveći klub na svijetu te koji je najbolji igrač na svijetu. 

Luka Modrić definitivno

13 godina

Euro super cup slijedi nam protiv Man Uniteda, to bi moglo bit zanimljivo, nakon toga ide Barca u supercupu :D Dobar pocetak sezone :D

Origin ID: ReaLazio
13 godina
neaktivan
Ja idem u Skoplje na superkup, već imam kartu, smještaj, sve je riješeno :)
16 godina
Real Madrid C.F.

Na svu srecu nisam bio zadnja dva dana na forumi i nisam vidio neke od glupih komentara u ovoj tebi. 

Je se osjecate bolje kad napisete da je Real najbolji klub na svijetu? Ili najbolji svih vremena? Ili Ronaldo najbolji svih vremena?

Grupa je posvecena navijacima Reala i bezobzira da li bio najveci na svijetu/svih vremena za nas je jer navijamo za taj klub. Da li je Ronaldo najbolji svih vremena je subijektivno misljenje i svatko ima pravo na svoje, za mene nije. Takode s tim komentarima zvucite kao oni 12-ogodisnji djecaci koji navijaju za Barcelonu pa imaju potrebu pisat takve komentare (navijaci Barcelone nemojte se uvrijedit, pusa za vas). Zanima me jedna stvar, koliko je vas takav status stavilo na svoj facebook profil ili vas je to sram napravit kad se ne skrivate iza nekog izmisljenog imena i random slike.

Da se vratim na ono bitno. Gledao sam utakmicu sa nekoliko navijaca Juventusa i Reala. Nakon petnaestak minuta Juventus mi je izgledao bolje i bilo me strah da ne bude dobro zavrsilo, ali onda je iz jedine prilike Ronaldo dao gol. Nazaslost nije se igra generalno puno popravila nakon gola cak je Juventus igrao jos bolje i onda je Mandzukic zabio prekrasan gol. Ako je netko morao zabit drago mi je da je on, pogotovo na taj nacin. Dok drugo poluvrijeme je bilo odlicno, Modric vrhunski, Ronaldo je pokazao zasto je odmaran, Navas na mjestu, Isco svijetla buducnost Reala i svi ostali odlicni osim Benzeme kojeg nisam vidio na terenu. Zamjene, drago mi je da je Bale zaigrao, steta sto nije nesto i zabio. Asensio opravdao svoj ulazak, a Morata nadam se da nece otic.

Na kraju da kazem nesto o transfer roku. Koga zelim vidjet da prvi popise ugovor ovo ljeto sa Realom je Pepe a zatim De Gea, a da se Casilla proda. De Gea i Navas da se izmjenjuju po natjecanjima jer i golani se trose. Nadalje ukoliko se moze naci zamjena za Carvajala da se Danilo uvali nekom kao sto se napravio s Jeseom. Sa druge strane, posto Coentrao odlazi kao sto je i sam rekao da se dovede na tu poziciju netko tko moze igrati i tu ali i da zamjeni nekad Ramosa. Iako se nadam da Pepe ostaje, ali ako ne netko kvalitetan je jos tu potreban. Ostale pozicije mislim da nije potrebno dovoditi nekoga, a jos manje prodavat. Bez obzira sto neki govore da neki igraci trebaju bit i zele u nekim drugim momcadima prvotimci Zidane je to jako dobro rjesio. Neki nisu bili zadovoljni dok velika vecina je. U svakom slucaju vjerojatno se prizeljkuje neki veliki transfer kod Pereza tkao da budemo vidjeli.

Koje zanima raspored za ljeto:

1 vs Manchester United (confirmed) 23 Stadium Santa Clara.....lijepa priprema za super kup

vs Manchester City (confirmed) 26 July Memorial Coliseum Los Angeles

vs FC Barcelona (confirmed) 29 July Hard Rock Stadium, Miami, FL....Priprema za drugi super kup

4 vs MLS All-Star Game (confirmed) 

Friendly match in Europe (TBA) 06 August, Santiago Bernabue.....Ovo bi valjda trebalo bit za trofej Santiago Bernabeu, ali ce vjerojatno bit pomaknuto

vs FC Barcelona (confirmed) 12 August, Camp Nou

vs FC Barcelona (confirmed) 15 August, Santiago Bernabue

vs Manchester United (confirmed) 08 August, Philip II Arena, Skopje

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.6.2017 18:29 (michael).
15 godina
michael kaže...

Na svu srecu nisam bio zadnja dva dana na forumi i nisam vidio neke od glupih komentara u ovoj tebi. 

Je se osjecate bolje kad napisete da je Real najbolji klub na svijetu? Ili najbolji svih vremena? Ili Ronaldo najbolji svih vremena?

Grupa je posvecena navijacima Reala i bezobzira da li bio najveci na svijetu/svih vremena za nas je jer navijamo za taj klub. Da li je Ronaldo najbolji svih vremena je subijektivno misljenje i svatko ima pravo na svoje, za mene nije. Takode s tim komentarima zvucite kao oni 12-ogodisnji djecaci koji navijaju za Barcelonu pa imaju potrebu pisat takve komentare (navijaci Barcelone nemojte se uvrijedit, pusa za vas). Zanima me jedna stvar, koliko je vas takav status stavilo na svoj facebook profil ili vas je to sram napravit kad se ne skrivate iza nekog izmisljenog imena i random slike.

Na kraju da kazem nesto o transfer roku. Koga zelim vidjet da prvi popise ugovor ovo ljeto sa Realom je Pepe a zatim De Gea, a da se Casilla proda. De Gea i Navas da se izmjenjuju po natjecanjima jer i golani se trose. Nadalje ukoliko se moze naci zamjena za Carvajala da se Danilo uvali nekom kao sto se napravio s Jeseom. Sa druge strane, posto Coentrao odlazi kao sto je i sam rekao da se dovede na tu poziciju netko tko moze igrati i tu ali i da zamjeni nekad Ramosa.

Čemu se zamaraš uopće? I u ovoj temi i u Barca temi ima likova koji su tu prvenstveno jer žele provocirati. Boli njih i za Barcu i za Real, a najveći domet im je napisati rečenicu od 5 riječi, bez gramatičke pogreške. Čim treba pokoja interpunkcija ili nedaj bog veznik, nastaju problemi.

Jako teško da bi Navas pristao biti drugi golman po defaultu, a isto tako De Gea teško da će doći, ako nema zagarantirano mjesto u prvih 11. Već prošle godine se pričalo da mu je to jedan od uvjeta za prelazak u Real. Netko bi rekao, jebeš igrača koji se nije spreman boriti za svoje mjesto u momčadi... Onako po logici, za Navasa možemo dobiti više nego za Casillu, a i više ga plaćamo pa je skoro sigurno da će njega otkantati. A Casilla je dovoljno kvalitetna zamjena. Golmani se i dalje ne troše toliko puno (Neuer tip golmana možda malo više), eventulano je problem ako zapadne u krizu, a nemaš pravu zamjenu na klupi. Stvarno bi me iznenadilo da ispadne kako si naveo.

A ovo za LB-a si jako optimističan. Ne samo da kvalitetne LB-ove možeš nabrojiti na prste jedne ruke, ti bi još da on može kvalitetno pokriti stopersku poziciju. To teško da ćeš vidjeti, jer bi koštalo barem 80m eura. Imaš Nacha koji može pokriti beka i stopera, ali nigdje nije vrhunski. Probat dovest nekog mladog perspektivnog kojem neće biti problem biti zamjena i moliti se da Marcelo nastavi s ovakvim igrama i prođe bez ozljeda. 

17 godina
Real Madrid C.F.

Koliko sam skužio, Real je već kupio tog dečka iz Atletica (koji je bio negdje na posudbi, mislim Alaves) koji je onako, malo brži Nacho.

Može igrati stopera, i lijevog beka, a uz to je neloše igra i desnom nogom.

Dakle možda bi trebalo jedino mjenjati Danila, vidjeti što napraviti s Baleom, James i Morata su vjerovatno bivši.

Od ostalih igrača, treba vidjeti što napraviti s zamjenom Casemiru, dali i dalje forsirati Kovačića tu, ili pokušati naći pravu destruktivnu alternativu.

Ako Morata ode, onda treba gledati i nekog napadača, ali teško će se naći nekoga tko bi bio na kalibru reala, a da je opet spreman provesti više od pola sezone na klupi.

Ne znam zašto se svi žalite na Benzemu, pa čovjek je ispred Morate s razlogom. Puno bolje otvara prostor, sačuva loptu kad treba, i manje je sebičan od Morate, što odgovara Realu kad je Ronaldo u ovakoj formi.

Ne mora svaki napadač zabijati (hint manđo). Ronaldo će vjerovatno više i više ići u sredinu, sljedeće sezone očekujem još i više nego ove. Tako da potreba za klasičnim skupim napadačom nema smisla.

Jasno mi je da Real mora dovesti neku super zvijezdu, ali nadam se da to neće sjebati ovu atmosferu koju Real sad ima.

Hazard je zvjer, ali gdje ga koristiti u Realu, koga izbaciti van? A čisto sumnjam da bi htio doći sjedit na klupi.

Uz to, toliko mladih igrača, kao što Asensio i Lucas koji mogu bez problema igrati to lijevo krilo gdje bi Hazard trebao živjeti.

Iskreno radije bi da Real malo više daje konce u ruke jednom Kovačiću, Asensiu, pa i Marianu donekle, nego da se dovode ponovno zvjezdice...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

Ni ja nisam previse vjest u pisanju 

To je istina za njih dvojicu, ali to je moj neki osobni mali san.

I da dode neki mladi ne bi bilo toliko lose jer moze naucit uz Marcela nesto malo kao to da ustvari igra i krilo

Edit: Hazard sigurno ne dolazi, Ronaldo moze bit na vrhu, a Benzema mu moze bit zamjena a nekad da igrju zajedno kao sinoc dok je Isco iza. 

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.6.2017 19:20 (michael).
12 godina
neaktivan
Casemiro doktor. Zacementiral si je mjesto u momcadi a polako mi postaje i najdrazi igrac. Svaki posao koji Zidane trazi od njega odradi odlicno. Toliku podredenost momcadi dugo nisam vidio. Neki ce to nazvat limitiranoscu ali Kroos i Modric pokazuju da odlicno funkcioniraju kad im Casemiro cuva leda
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice