Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.347
|
čitano: 1.019.065
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
15 godina
Real Madrid C.F.

Napokon El Clasico koji mogu gledati bez živciranja. Očekujem puno golova i igru bez previše mudrijanja s obje strane. Barca će vjerojatno dobiti, ali nije bitno.

Bez obzira na sve, trebalo je igračima Barce prirediti "špalir".

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Re: Real Madrid C.F.
Slažem se, međutim zizu je tvrdoglav i teško će se to dogoditi. Ali bar bi utakmica trebala biti dobra.
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan

Koliko sam upucen barca je prekinula tu tradiciju, tako da nek se ne zale, da su je nastavili sigurno bi i real sad. Moglo bi bit svega veceras, iako prakticki neveazna utakmica za prvenstvo ni jedni ni drugi nezele izgubit i medjusobni inat i ponos, tako da bi moglo bit svega. Perez ko perez, taj i na fifi mrzi izgubit a kamoli zapravo :D

Origin ID: ReaLazio
15 godina
Real Madrid C.F.

Barca nije našima priredila doček kad su osvojili SP. A bome ne znam sad napamet da li se kroz povijest špalirom dočekivao samo pobjednik La Lige ili ako si osvojio bilo kakvi trofej. U svakom slučaju nebitno, trebali su progutati ponos i pokazati da su bolji od Barce. Ali eto, propuštena prilika.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Nadal navodno viđen na utakmici at madrida i arsenala sa šalom at madrida :D Kako to komentirate? Iako je totalno nebitno za nas, al opet :D Dal je davao podrsku madridskom klubu jer su spanjolci ili je odlucio promjenit stranu :D

9 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Nadal navodno viđen na utakmici at madrida i arsenala sa šalom at madrida :D Kako to komentirate? Iako je totalno nebitno za nas, al opet :D Dal je davao podrsku madridskom klubu jer su spanjolci ili je odlucio promjenit stranu :D

Nadal je nomalan decko koji navija za spanjolske klubove kada igraju u europskim natjecanjima. Imas tako kod nas idiota koji navijaju konta Dinama kada igra u LP, to ti je ona kategorija ljudi nije bolest sve sto boli. Vidim da uzbudjenje raste medju navijacima barce pred vecerasnju tekmu, razumljivo, vama je ovo veceras "finale lige prvaka". 

Eye In The Sky
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 14:35 (Evil Access).
11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Stvar dogovora izmedu klubova.

Real ce biti prvi koji ce prekinuti

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan

Barca je prva prekinula, necemo se lagati sad, nismo klinci, bar ne mi, za tebe nisam siguran :D Prekinula je, pa onda kuka kako real nece napravit, e jbga, trebali su prvo oni bit kolegijalni pa nastavit tradiciju koja je i bila, pa sad nebi bilo uopce rasprave oko toga

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Nije Barca ništa prekinula, ne znam od kad se špalirom dočekivao pobjednik Svjetskog klupskog prvenstva. Na kraju krajeva Barca nije niti sudjelovaja u tom natjecanju pa špalir samim time nema logike. Ali to su samo izlike da Real večeras ne ispoštuje prvaka Španjolske. Iskreno taj sami čin mi je nebitan više bih recimo volio da se klubovi dogovore pa zajedno prirede neku počast Iniesti, jednom od, ako ne i najvećem španjolskom igraču u povijesti, zaslužio je.

15 godina
barcafan12 kaže...

Nije Barca ništa prekinula, ne znam od kad se špalirom dočekivao pobjednik Svjetskog klupskog prvenstva. Na kraju krajeva Barca nije niti sudjelovaja u tom natjecanju pa špalir samim time nema logike. Ali to su samo izlike da Real večeras ne ispoštuje prvaka Španjolske. Iskreno taj sami čin mi je nebitan više bih recimo volio da se klubovi dogovore pa zajedno prirede neku počast Iniesti, jednom od, ako ne i najvećem španjolskom igraču u povijesti, zaslužio je.

Ne bi Barci pala kruna s glave da su na taj način dočekali Real. Ak niš drugo možda bi pokrenuli novu tradiciju gdje se dočekuje tako pobjednika bilo kojeg natjecanja, ali šta je tu je. Ko da nemaju klubovi dovoljno razloga za bezvezna prepucavanja, pa sad izmišljaju nove.

Meni osobno je taj čin isto nepotreban, ali ajd, bolje da propadne država nego običaji. U pravu si što se tiče Inieste, baš sam i ja o tome razmišljao nakon što sam vidio naslov članka "Iniestin zadnjih El Clasico". Nisam baš bio u toku da li stvarno odlazi ili postoji i dalje šansa ostane još jednu sezonu. Kako god, ako mu stvarno je zadnji moglo se recimo organizirati špalir samo za njega. Čak i od strane igrača obje ekipe, ako već Realovci nisu htjeli Barci čestiti na taj način. Tko zna, možda me iznenade.

Jasno je svima da ta dva kluba zbog raznoraznih razloga nikad neće biti na istoj valnoj duljini, ali neki životni događaji su dovoljno važni da se barem nakratko zakopaju ratne sjekire. Oproštaj Inieste je sigurno jedan od takvih.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 19:37 (Hexfire).
13 godina
neaktivan

Jel bilo orpostaja od strane barce kad su odlazili iker, raul i jos neki? Nije, tako da sta je jedan iniesta vazniji od njih dvoje? Iniesta je u mlađim danima i navijao za Real :D

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Bale, Benzema i Ronaldo ?! Baš me zanima na što će ličiti obrana :)) Modrić, Kroos i Casemiro će umirati iza, tko će kreirati ?

Only real programmers collect their own garbage.
13 godina
neaktivan

Lici na to da nacho misli da je centralni a ne desni bek

14 godina
Real Madrid C.F.

1:1 CR

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
13 godina
neaktivan

Poceli su mesarit, đubrad od pikea, nije mogao do lopte al svejedno se baca u start samo da lomi.

12 godina
Real Madrid C.F.

ok igraju,a ovom supku piqeu bi isto crveni dao za ono pljeksanje..

13 godina
neaktivan

Najvise od svih kartona mislim da je messi trebao dobit crveni, ono njegovo na ramosa je znaci ciljano isao na zglob, nista drugo. Suarez ko suarez pada kako vjetar puše i u lpolu je radio komedije, al bome u barci ih je usavrsio. Ovako ako nastavi bit ce jos kartona i zutih.

17 godina
Real Madrid C.F.

Ovo će sad biti igra živaca, jedan crveni je već vani, mislim da barem još jedan visi u zraku.

Ekipa namjerno provocira jedni druge, i čeka se tko će prvi puknuti.

Kod reala će to biti ili Ramos, ili Varane, a kod Barce će to biti Suarez ili Alba.

Pogotovo sad kad na poluvremenu vide da je Alba hvatao Modrića za vrat.

Ovo je sad utakmica koju Real već može dobiti, samo da ne pokupi neki glupi crveni, a šanse za to su realne, jer pola momčadi ima žuti 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
Real Madrid C.F.

bojim se Ramosa samo  haha

9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Sve u svemu odlicna tekma, prava prvenstvena. Dominacija Reala se nastavlja!!! 

Eye In The Sky
10 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Real bolji. Kitalonski kompleksi isplivali na površinu. Messi pokazao da je na terenu jednako prljav kao i izvan njega.

13 godina
neaktivan

Vratit ce ramos messiu za ono, samo je pitanje vremena i kako, vjerovatno pred kraj utakmice ako izdrzi dotad. Steta nema pepea, kad ga vec prozivaju mesarom da bude dostojan tog naziva. Sve je pocelo od Albe, a zavrsit ce tko zna od koga :D Al i dalje mislim da ono od messia je trebao najstroze kaznit, uz naravno ono od roberta xd. Jer se tocno vidi namjera, a nije bila nikakva lopta niti uzimanje lopte, nego puni sprint i utrcavanje na zglob, to bi drugdje bio izravni crveni samo zbog namjere.

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Odvratna igra s obje strane, mislim na prekršaje, prljave poteze, žute kartone itd. Razumijem da je ovo El Clasico ali bolje da su priredili navijačima jednu pravu poslasticu ionako rezultat ove utakmice neće ništa promijeniti. Lako da će do kraja pasti još poneki crveni, a mislim ni da golova neće faliti.

Sve u svemu Klasiko ispod očekivanja, kao da gledam englesku 4. ligu, a tako je dobro počelo...

15 godina
Real Madrid C.F.

Zabavna tekma do zadnjih 10-ak minuta i onda šou program. Bale je isto komotno mogao dobiti crveni za svoju glupost. Roberto pokazao da je prezelen za ovakve tekme. 

Čekamo nastavak...

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Pitanje za milijun dolara: zašto je Barcelona toliko nervozna, bodovi im ne znače ništa, RM može dohvatiti 2. mjesto. Dakle, sve govori start Messija s leđa, Alaba hvata Modrića za vrat bez posljedica, reakcija Suareza nakon što mu je prišao Ramos, udaranje šakom Roberta ... nije mi jasno zašto su tako nervozni ?!  

Po meni RM malo bolji po kvaliteti prilika. Šteta za glupavi potez Roberta, sad će taj crveni sve pokrarit. Jedino možda da i Ramos brzo dobije isto, pa da se nastavi s jednako igrača. Barca po standardnom, rekao bih da je Zidane iznenadio Valverdea s Baleom. Sad ide Assensio umjesto Ronalda unutra što je odlično. Sve u svemu, bit će tu još puno kartona.

17 godina
Real Madrid C.F.

Ronaldo out? 

Imam osječaj da Zizu ne želi da ga izgubi za Finale lige prvaka, nebi me čudilo da Ramos i Marcelo izađu također.

13 godina
neaktivan

Ono nije faul na varaneu?

12 godina
Real Madrid C.F.

Prelose igraju koda barcelona ima igraca vise...

13 godina
neaktivan

Penal nedosuđen, ajmo dalje, opet su pocele komedije sa lomljenjem..bit ce ovo sve i svasta dokraja

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Drago mi je što su sve sudačke pokreške, nadam se slučajne, otišle na Barceloninu stranu. Čisti prekršaj Suareza na Varaneu pri drugom golu Messija i udarac po nozi Marcela u šesnaestercu, penal kao kuća. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice