Evo i moje . Znam da je bf visok , ali ne zelim ga skidat dok jos ne nabacim mesa , zato što bi jadno izgledalo . Šta mislite koliko je bf otprilike ?
ti bi jos kg nabacio??
Nope . nego bi polako skidao salo i dodavo mišiće ;)
Evo i moje . Znam da je bf visok , ali ne zelim ga skidat dok jos ne nabacim mesa , zato što bi jadno izgledalo . Šta mislite koliko je bf otprilike ?
ti bi jos kg nabacio??
Nope . nego bi polako skidao salo i dodavo mišiće ;)
ja bi na tvom mjestu rezao to... .. jer ako sad nabacujes mesa,, sto je moguce, ali ces se jos vise umastiti.. bolje rezi do nekog normalnog bf pa onda nabacuj mesa...
Vidi se da ima tu mase.. pogotovo ledja.. ali isto tako nist se ne vidi zbog dosta visokog bf... sve bi to bilo mnogo ljepse. i izrazenije
Šta misliš koliki je bf ? Koliko se može skinut za 8 tjedana defke sala uz deficit od 500 kcal ?
tesko je reci..ali bio sam tamo... naravno,ako se pridrzavas dijete svih 8 tj, mozes cuda napraviti
Slikaj trbuh, teško je ovako s leđa koliko BF imaš.
ma hebes broj. .. vidi se da je dosta visok, ali se vidi da lik ima i neke mase. tako da ce to sve izgledati dobro za 2-3 mj defke
Rucipe ljetu ti je ionako kraj, samo pumpaj, yebeš sad defku, po meni, samo pumpaj, nabij još snage doći će i masa, imaš jesen i zimu, a onda od nove godine kreni na defku laganica pa rezuckanje
po meni je tako najbolje.
evo forma poslije mora.. 6 kg manje, flat
btw to je homegym. gdje imam stalak za cucanj,,bench, bucice, i 80tak kg tegova..tu sam dok se ne vratim u staru formu
Prsa i ruke su mi najvise otisle..vidim po majici :( .
Inace su prsa ovakva kao na zadnjoj slici.. punija.. To je starija slika, gdje sam imao dosta veci bf
Ruke dobre, ostalo se ne može reći kad si slikao s tim kalkulatorom.
evo forma poslije mora.. 6 kg manje, flat
btw to je homegym. gdje imam stalak za cucanj,,bench, bucice, i 80tak kg tegova..tu sam dok se ne vratim u staru formu
Prsa i ruke su mi najvise otisle..vidim po majici :( .
Inace su prsa ovakva kao na zadnjoj slici.. punija.. To je starija slika, gdje sam imao dosta veci bf
Ruke dobre, ostalo se ne može reći kad si slikao s tim kalkulatorom.
zapravo i nije kalkulator. nego je takvo osvjetljenje pa su slike ispale dosta lose
fila2208 moze i ta opcija,al je problem sto kad vec imas dosta velik bf, vise ces masti navuc, nego misica... kad se zdefkas, s nekom dobrom reverse dietom, mozes mnogo vise misica nabacit nego kad vec imas visok bf... to i ja sebi govorim,al nikako da to ucinim.. :D ... ja bi uradio neki mini cut.. .. .. ako sad bude zderao do nove god. nabacit ce jos dosta masti na sebe,, uz minimalno misica (zavisi koliko ima staza, itd). koliko vidim, ima dosta mase, i na kraju bi trebalo ostat dosta misica na njemu.. nije neki skinny fat...
šta napravit protiv boli u trbuhu?danas nosio neke vreće od 70 kila,i bole me mišići xD
šta napravit protiv boli u trbuhu?danas nosio neke vreće od 70 kila,i bole me mišići xD
Trpiti 
boli me samo kad se smijem,jbg,znači ništa od trave večeras :P (zaj.. se xD)
jesi siguran da mozes uopce 70 kg dignut; )
jesi siguran da mozes uopce 70 kg dignut; )
mislim da sam poprilično siguran,jer sam danas prenio 1.7 tona krumpira,ostalo je još tona ;)
zar je to nešto ''uber'' teško,ili?kad nosiš cement svaki dan,navikneš se
Rucipe ljetu ti je ionako kraj, samo pumpaj, yebeš sad defku, po meni, samo pumpaj, nabij još snage doći će i masa, imaš jesen i zimu, a onda od nove godine kreni na defku laganica pa rezuckanje
Ma ja sam mislio 8 tjedana , malkice se srezat , znaci minimalno i onda 6 mjeseci mase ali ne prevelik suficit , nego polako dodavat mišiće , i onda se izrezat za ljeto .
@exer1234 Imam 8 mjeseci staža u teretani , od toga 6 mjeseci ozbiljnog treninga .
Ma ja sam mislio 8 tjedana , malkice se srezat , znaci minimalno i onda 6 mjeseci mase ali ne prevelik suficit , nego polako dodavat mišiće , i onda se izrezat za ljeto .
@exer1234 Imam 8 mjeseci staža u teretani , od toga 6 mjeseci ozbiljnog treninga .
a kakav si bio kad si poceo? pa i ja bi tako.. 2 mj budi konstantan, i mozes mnogo skinuti
ljudi iamm kuc bench i bucice i sad kad radim prsa odradim ravni i kosi bench,ali mi treba jos koja vjezba da ''razvucem prsa''...buduci da nemam iste parove utega (imam jedan od 10,jedan od 5...) tako da nemogu uskladiti ravnomjerno kilazu na bucicama...
Ima li koja vjezba da je mogu raditi kuci za razvlacenje prsa ako se tako kaze...
ljudi iamm kuc bench i bucice i sad kad radim prsa odradim ravni i kosi bench,ali mi treba jos koja vjezba da ''razvucem prsa''...buduci da nemam iste parove utega (imam jedan od 10,jedan od 5...) tako da nemogu uskladiti ravnomjerno kilazu na bucicama...
Ima li koja vjezba da je mogu raditi kuci za razvlacenje prsa ako se tako kaze...
http://www.jefit.com/exercises/bodypart.php?id=3&exercises=Chest pa nađi šta ti odgovara
Neznam za ostale al meni je super vjezba
sa bucicom, svaki put kad ju radim osjecam ju u prsima i u nesto sitno u latsimaFila odličan si,još bi imresivnije izgledo kad bi se zdepiliro. 
Ako imaš karike možeš na njima raditi razvlačenja.
Nego koliko si jak na benču, ako izbacivaš malene težine, bingo, ojačaj pa će prsa rasti.
Fila odličan si,još bi imresivnije izgledo kad bi se zdepiliro. 
I kad bi stavio malo karmina i pudera.
Jel se to ispaliti uzet?
Necu bit jos dugo doma,a na ovo sam naletio pa eto da sheram i pitam jel valja kaj to.
Uzel bi si preko nekog,frenda,sestre pa pitam
EDIT:slika bozja ne prolazi,ugl Proteini.net imaju akciju za neki whey Nutrend Whey Core 2.2kg sa sejkerom za 300kn
Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
...
Ajde ekipa ako ce tko uzimati preko MyProteina da se krenemo laghano dogovarati,uspio sam sakupiti kodova i imam nesto svojih bodova
@Nitro233 hvala što si nam reko da briješ jaja .
@doky01akablava jel se može uzet šta manje od 5 kg ?
Ajde ekipa ako ce tko uzimati preko MyProteina da se krenemo laghano dogovarati,uspio sam sakupiti kodova i imam nesto svojih bodova
Ja sam za narucio bi za 1 od 5kg i 2.5kg wheya. isto bi uzeo i maltodekstrin ali neznam kolko je to isplativo
eh da i kolko bi me izaslo za 5kg bez okusa. Tu po zg-u se tesko nadje ispod 500kn
na njuskalu nadjes za 400 - 420 bez okusa.. pogotovo u zg