Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.736.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Rast mišića i visina
ineedmoney kaže...

Pozz ,sta mislite o ovom proteinu kakav je i jel se isplati  .Hvala

http://shopbuilder.hr/mjesani-proteini-biljni-zivotinjski/biotech-usa-protein-power-4-kg-p8668#facts

Sta je ovo? Ne izgleda lose, barem po nutrition factsu.. nisam citao koji protein je zapravo? soja? mjesavina? cijena odlicna.. 300 kn 4 kg.

btw sad vidim da je soja.. hmmm ... nije soja problem zapravo ... 4kg za 300 kn je dobra cijena. uzmi ako mozes.... iako bi ja i dalje uzeo 5kg wheya za 400kn, myprotein

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 16:44 (exer1234).
14 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Malo malo se netko zaleti s tako nekom forom i ne.. Nije smiješno uopće.

ja san ozbiljan

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
14 godina
Rast mišića i visina

evo ja cu. odakle si?

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Rezidba xd
15 godina
Rast mišića i visina

Kako da znam koliko trebam pojesti poslije treninga, vratio sam se u teretanu nakon nekog vremena. Pojedem 250g posnog poslije treninga, ali nisam siguran je li to puno/malo. 85kg.

17 godina
Keops kaže...

Kako da znam koliko trebam pojesti poslije treninga, vratio sam se u teretanu nakon nekog vremena. Pojedem 250g posnog poslije treninga, ali nisam siguran je li to puno/malo. 85kg.

Sta hoces,odrzavati masu,nabijati masu ili definirati se ? Prema tome odredis kalorijsko odrzavanje,deficit ili suficit i makronutrijente ( omjer proteina,ugljikohidrata i masti obicno proteini 1.5-2gr po kg tjelesne tezine,masti 0.5-1.0 po kg tjelesne tezine i ostalo popunis sa ugljikohidratima ).

Posni sir bolje prije treninga,a postworkout neka bude whey ili bjelanjci sa nekim ugljikohidratima.

@DiMe sjedi,pet ;)

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...
Rezidba xd

dume sta korsitis od suplemenata?

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Poz ljudi!

Zanima me jedna stvar.Kako vi pripremate protein shake?Imam doma proteine s okusom cookie i nije mi baš fino kad izmiksam samo njih.Jel se može nešto dodati da to bude malo bolje?

Hvala!

I always tell the truth.Even when I lie.
17 godina
DooP kaže...
DuMe kaže...
Rezidba xd

a sto on ne koristi

17 godina
Bruno_K!ng kaže...

Poz ljudi!

Zanima me jedna stvar.Kako vi pripremate protein shake?Imam doma proteine s okusom cookie i nije mi baš fino kad izmiksam samo njih.Jel se može nešto dodati da to bude malo bolje?

Hvala!

Banana,kikiriki maslac,borovnice,jagode,maline,mlijeko,kakao,crna cokolada itd.

googlaj protein shake na youtubeu i milijun recepata ces naci

14 godina
odjavljen
mar123 kaže...
DooP kaže...
DuMe kaže...
Rezidba xd

a sto on ne koristi

koliko sam pratio dosada, dume je izmjenio l-carnitine,mass gainere,whey,creatine monohydrate,bcaa amino,jos neke suplamente kojima sam zaboravio i ime

17 godina
Rast mišića i visina

I realno nista ne pomaze znacajno dovoljno da se izreze,vecina je placebo ( l-karniti,bcaa itd. ) jedino ako nije koristio efedrin,clen itd. u sto sumnjam tako da good work ;)

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Koristio sam dosta toga,ostali dodaci prehrani nisu placebo,već su dosta skupi i kad malo izračunaš koliko love bi dao na to sve mjesečno(da bi izgledao donekle odlično i dobio kvalitetne mišiće) zabolila bi glava odma.. a plus prehrana još.

"Pravu" moć suplemenata se dobije i osjeti korištenjem steroida!  

Ali ostajem 100 % natty  :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 14:33 (DuMe).
14 godina
DuMe kaže...
Rezidba xd

zabodi.. imas dosta nizak bodyfat.. zabodi, napravit ces dobar posao... dobra podloga

DooP nebitno dal koristio suplemente ili ne,, isti rezultat ces dobiti i sa i bez njih.... jer ne postoji niti jedan carobni suplement.. Jedino vitamin S cini veliku razliku... 

Creatin isto moze imati ucinka, whey je hrana, omega3 , neki mutlivitamin.. ne treba ti nista vise..

Bcaa, glutamin, ovo ono,,, neces uciniti nikakve razlike na svom izgledu, a potrosit ces dosta para.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 15:10 (exer1234).
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
DuMe kaže...
Rezidba xd

zabodi.. imas dosta nizak bodyfat.. zabodi, napravit ces dobar posao... dobra podloga

DooP nebitno dal koristio suplemente ili ne,, isti rezultat ces dobiti i sa i bez njih.... jer ne postoji niti jedan carobni suplement.. Jedino vitamin S cini veliku razliku... 

Creatin isto moze imati ucinka, whey je hrana, omega3 , neki mutlivitamin.. ne treba ti nista vise..

Bcaa, glutamin, ovo ono,,, neces uciniti nikakve razlike na svom izgledu, a potrosit ces dosta para.

zabodi? ne kužim..

14 godina
Rast mišića i visina

zabodi iglu s vitaminom S 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 15:17 (exer1234).
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

zabodi iglu s vitaminom S 

neee exeru..opasnooo :)

14 godina
Rast mišića i visina

ja na tvom mjestu bi ;) . nije nista opasno,ako znas sta radis

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 15:39 (exer1234).
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

da nam nebi onda exeru dumu vodila hitna uz zavijanje nakon epilepticnog napadaja

14 godina
Nitro233 kaže...

da nam nebi onda exeru dumu vodila hitna uz zavijanje nakon epilepticnog napadaja

da imam tu podlogu, ne bi razmisljao ni trenutka

13 godina
exer1234 kaže...

Ja imam skroz drugačije razmišljanje od tebe, pa moje pitanje glasi; čemu? zašto?

frajer izgleda super, zdefinirano, onak kako želi izgledat, čemu na to dodavat 20kg mišica i izgledat napuhano, nepokretno(tako meni izgledaju BB-i)

ovak će svi komentirat njegov odličan izgled, onak bi se smijali kad prođe sav napuhan.

@DuMe nice dude, very nice

uBlowMeBro?
17 godina
Rast mišića i visina

Kao prvo jel ti znas sta znaci dodati 20 kg misica,u kakvim vi sferama razmisljate da mi je znati i u to odrzati relativno oku ugodan bodyfat.

Sam Arnold je rekao ( a covjek je bio na kemiji i to vrhunskoj i prehrani sredenoj maksimalno ) u godinu dana dodao 10 kg misica,a on je naturalac,1 kg misica nakog nekog vremena postane problem,a kamoli 20 kg

Da je meni tako razmisljati i imati takve snove sa dodavanjem 20 kg misica,pogledaj Layne Nortona,u 17 godina vrhunski napredak,covjek doktor sa diplomom iz biokemije pa opet muku muci sa dodavanjem misica jer je citaj natural...

Tijelo odbija dodatnu misicnu masu jer jednostavno nije potrebna za prezivljavanje zato kad se skines sa anabolika 3x manje izgledas jer tijelo se pod hitno rjesava ikakve dodatne misicne mase..

13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Kao prvo jel ti znas sta znaci dodati 20 kg misica,u kakvim vi sferama razmisljate da mi je znati i u to odrzati relativno oku ugodan bodyfat.

Sam Arnold je rekao ( a covjek je bio na kemiji i to vrhunskoj i prehrani sredenoj maksimalno ) u godinu dana dodao 10 kg misica,a on je naturalac,1 kg misica nakog nekog vremena postane problem,a kamoli 20 kg

Da je meni tako razmisljati i imati takve snove sa dodavanjem 20 kg misica,pogledaj Layne Nortona,u 17 godina vrhunski napredak,covjek doktor sa diplomom iz biokemije pa opet muku muci sa dodavanjem misica jer je citaj natural...

Tijelo odbija dodatnu misicnu masu jer jednostavno nije potrebna za prezivljavanje zato kad se skines sa anabolika 3x manje izgledas jer tijelo se pod hitno rjesava ikakve dodatne misicne mase..

Mislim da Layne nije natural, čovjek nosi više mišićne mase od Frank Zanea, poznatog usera AAS-a.

17 godina
Rast mišića i visina

Puno sam citao o Layne,covjek trenira 17 godina i nije bodybuilder klasican vec je big ass powerlifter,350 kg deadlift mislim,sumnjam,kad mu pogledas fotke vidis da nema nesto posteno razvijena prsa kao recimo Arnold,Coleman niti noge.

Enivej,samo hocu reci,20 kg misicne mase je jako lagano nabiti ( da mi je takav nacin razmisljanja ) 

13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Puno sam citao o Layne,covjek trenira 17 godina i nije bodybuilder klasican vec je big ass powerlifter,350 kg deadlift mislim,sumnjam,kad mu pogledas fotke vidis da nema nesto posteno razvijena prsa kao recimo Arnold,Coleman niti noge.

Enivej,samo hocu reci,20 kg misicne mase je jako lagano nabiti ( da mi je takav nacin razmisljanja ) 

Nije važno, važno je što vaga kaže, kada je na bini srezan do kraja, on "naturalac" nosi više mase on pobjednika Mr. Olympije, tu nešto vele smrdi, a i velika ramena i rippani glutovi na tome BF-u odaju. Dosta više ljudi đusa nego što misliš. Većina tih naturalaca su lažovi teški koji prodaju lažne nade i snove. Layne je patološki lažov, koji je na kraju sam sebe uvjerio da je natty.

I deadliftao je najviše 320 kg, vidjet ćemo kako će uraditi na ovome raw powerlifting prvenstvu koje se je održalo danas mislim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 22:50 (Kramerdida).
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

ja na tvom mjestu bi ;) . nije nista opasno,ako znas sta radis

A znam da,u normalnim kolicinama nije opasno..ipak je to "lijek" :)
14 godina
u2Noobish4Me kaže...
exer1234 kaže...

Ja imam skroz drugačije razmišljanje od tebe, pa moje pitanje glasi; čemu? zašto?

frajer izgleda super, zdefinirano, onak kako želi izgledat, čemu na to dodavat 20kg mišica i izgledat napuhano, nepokretno(tako meni izgledaju BB-i)

ovak će svi komentirat njegov odličan izgled, onak bi se smijali kad prođe sav napuhan.

@DuMe nice dude, very nice

Tko kaze da mu treba 20kg misica? steroidi ne znaci da ces odmah dobiti 20kg misica.. vraga...  Da dobije nekih 5kg, da popuni malo ruke i ramena, mislim da su mu to slabije partije ( nisam vidio noge ) ..

Iako zavisi od osobe do osobe, kako reagira na doze.. netko moze bukniti... netko mozda nece uciniti nista posebno... :D 

L.Norton nikako nije natural..

Prsa kao Arnold ? :D .. da zivis 10 zivota, sva kemija svijeta, opet ne bi imao takva prsa...  niti Colemanove noge.

Ne shvacate. To ne znaci da ces odmah biti monster od 120 kg misica... zavisi sve od cilja, ali ako nisi geneticar, nece ti nista pomoci da budes na toj razini... 

Kao sto kramer kaze.. nije to samo velicina... natural ne mozes biti i velik i izripan... osim ako si neki genetski frik.. Zapravo mozda i postoji neki mutant koji je postigao nesto natural,ali to nikad neces znati, zato sto svi pricaju da su natural... tako da.. :D 

Nego ,jel prati tko luimarca? koji je to panj.. ajd do sad je jos i ok pricao, al sinoc izbaci video gdje prica da je coleman do 95god bio natural hahahha..  zamisli lika... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 0:45 (exer1234).
13 godina
doky01akablava kaže...

rekoh negdje lagano? boldaj mi taj dio. Da, to je je cilj steroida, dobit ono što natural nebi nikad uspio,bar  što se tiče mase/volumena.

i molim te, iskreno, kad čitam filozofije tipa ja sam čitao ovo, tu piše ono, sad idem na iifym a i dalje nemaš tijelo za pokazat, molim, nemoj previše pisat i pametovat.

previše puta isto napisano i rečeno...

zato kažem, ić nešto sugerirat @DuMe a frajer ima bolje tijelo od 95% ljudi na temi, nema nekog smisla, isto tako prigovarat mu da koristi sve živo i neživo, placebo bla bla, pa očito njemu djeluje a to što drugi nemaju/ne žele trošit tolko love na sebe, e pa, jbg žao mi je.

nije namijenjeno samo tebi, da si ne shvatiš sve osobno.

exer1234 kaže..
u2Noobish4Me kaže...
exer1234 kaže...

Tko kaze da mu treba 20kg misica? steroidi ne znaci da ces odmah dobiti 20kg misica.. vraga...  Da dobije nekih 5kg, da popuni malo ruke i ramena, mislim da su mu to slabije partije ( nisam vidio noge ) ..

Iako zavisi od osobe do osobe, kako reagira na doze.. netko moze bukniti... netko mozda nece uciniti nista posebno... :D 

da dobije 5kg si to išao spominjat? stvarno? aj ne ...da ne kažem šta.

a i razmišljanje ić se bost za 5kg a frajer je srezan do bola, pa njemu 5kg nabacit natural ništa, samo da više jede.

da ima 90-100kg mišića pa si reko da mu teško dignut ajd, al na njegovih 80ak?(nagađam po slici) daj pliz,

plus, bilo više puta u temi video di onaj lik pokaže transformaciju u godinu dana, iz ničeg u stroj, tako da 20kg u god, da, itekako moguće ako već nisi mrcina u startu.

uBlowMeBro?
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Fala Noobish na lijepim rijecima :) Kad bi i isao na jednu kuru onda nebi nabacivao previse mase,prehranom i suplementacijom bi probao se max.ocrtat,znaci nesto slicno ko Marko Drčić kad je imao 90 kg,(na fejsu ima sliku,na mobu san pa mi se neda stavljat xd).eventualno bi jos 4,5 kg cistih misica probao dobit :) Ali to je kad bi uzeo kuru,ali nije u planu za sad :)
17 godina
Rast mišića i visina

Mozda nemam tijelo za pokazati i ja nisam DuMe nista rekao,nemoj izvlaciti moje rijeci iz konteksta i praviti se pametan jer definitivno znam vise od tebe i malo da si pametan usporedjivati mene koji sam sa 111 kg dosao na 85 kg i tek sam na pocetku gradnje tijela je ono stvarno bravo,sad si me unistio sa izjavom nemam tijelo za pokazati.

Ti si bubnuo glupost da nabije 20 kg misica i molim te procitaj sta si napisao i koja je to glupost pa ces onda pucati na moj look.

I DuMe svaka cast,niti sam ga gdje ukorio,ima super tijelo,a i uostalom I dont give a fu*k sto takvi poput tebe govore,opet tvrdim znam vise od tebe o prehrani,mozda ne treningu i nemoj mi molim te pametovati,niti znas moju situaciju pa mozes aludirati da nemam beach look niti znas kako cu ja izgledati za godinu-dvije,i da IIFYM je znanstveno dokazana prehrana,sta je tu nejasno ?

Dam ti 20 vjerodostojnih istrazivanja,at the of the day sve je stvar u kalorijama i makrosima ( manje bitno ). 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice