Jel to štetno nešto?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam 65 a treba mi 75. Znači on je bio mršaviji od mene onda
Logično.
Jel to štetno nešto?
nije.al ima nuspojave...ja sam skuzio da mi zenske puno bulje u ruke i da se pale na to.eto to je jedina nuspojava :D
Jako zabavno :
[sarcasm on]
Nemoj cod4gamerove acamay bobice naručivati ako nemaš elastičnu kožu!
Ili ju pripremi baby uljem i balzamom od organskih ekstradjevičanskih prešanih maslina.
Pogledaj 32 stranice unatrag, imaju dečki tvojih godina, koji su bobice za ruke uzimali,
velikih problema sa strijama, koža im ispuca jer mišići prebrzo nabubre, pa to ružno izgleda
i opasno je sad na suncu i moru zbog opeklina.
Nekima i žile iskoče, a najčešći je problem da ako bobe za ruke pojedeš ujutro i
obučeš čvrstu roza košulju, pred večer ili popuca(što je problem bio dečkima u školi)
ili prekine krvotok pa nabubre ruke i ne se osjećaju prsti, a košulju se neda skinuti.
Čuvaj se toga, jer ili djeluje prejako ili nikako.
Evo dolje su ti neki članovi nakon tih bobica.
Kolega Jozek pak u videu je toliko izgubio cirkulaciju da je morao rasporiti majcu.
No okej rekli smo mu - on je idiot, uzimao je bobice i za ruke i za prsa i trbušnjake, i to čitav tjedan.
To se ne uzima nikad tako dugo i istovremeno.
PUkneš ko kokica i nađeš se ničim izazvan u narodnjačkom klubu pred Severinom kako si trgaš majcu.
Mislim da je za tvoj slučaj najbolji deal, pošto veliki događaj ispraćaja imaš u ranu jesen, nabaviti ovu push-up
majcu. To ti je nula tjedana vježbanja, a rezultati izvanredni.
http://om.tumblr.com/post/67672977362/springwise-muscle-faking-shirt-is-a-pushup-bra
>sarc: off
Dobre majice, al još uvijek nastavljam s vježbanjem i prehranom... Neće Severina biti u narodnjačkom klubu
Moram se stesati da dobro izgledam do 15.9. , 10 kg nabaciti i ruke poboljšati ... Ipak idem na koncert Severine 15.9. :D
Ovi zlonamjernici što su pisali loše o meni bolje neka se zapitaju kako su oni na početku izgledali i kako bi se osjećali da im je netko nešto ružno rekao.
nije stvar u tvom sadasnjem izgledu... svi su poceli od nule.. stvar je u tome sto mislis da ces se za tj dana treninga nabidati.. ili imas neko odredjeno vrijeme, do kad zelis nesto uciniti. to ne ide tako.. treniraj, jedi i napredovat ces... za neki izgled su potrebne godine rada. konstantnog..a ne tj dana..
Izbaci iz glave da moras nesto uciniti do odredjenog vrmeenskog roka, jer kad vidis da nisi to ucinio, odustat ces od svega.. prvo nauci osnove ,trening, forma, vjezbe, pa ishrana, koje namirnice su protein, uh, masti.. pa za za sta sluzi sta.. Mlad si, imas dobru podlogu.. mozes puno napredovati, i relativno brzo... ali ne 10kg MISICA za 2 mj
Pozdrav svima,
molio bih savjet sa proteinima. Želio bih kupiti proteine i želio bih znati gdje je trenutačno najpovoljnija kupnja. Uzeo bih paket od 4-5 kg, okus mi nije bitan, čak i bolje ako ga nema.
Vidio sam na njuškalu da se prodaje 5kg za 400 kn (MYPROTEIN IMPACT WHEY), na prvi pogled čini mi se kao dobra cijena, ali mi nema smisla istraživati kad mogu pitati ljude koji su godinama u tome i znaju stanje na tržištu.
Također, trebam li uz proteine uzeti i dekstrozu?
Pokušavam pročitati što više po forumu, ali 550+ stranica je poprilična količina teksta.
Zahvaljujem na odgovoru.
Odlican protein, i best buy.. uzimaj. samo pazi da je tvornicki zapakiran.. :D
Odlican protein, i best buy.. uzimaj. samo pazi da je tvornicki zapakiran.. :D
Želiš reći da se iskorištava ambalaža :) ili nadopunjuju otvoreni i konzumirani paketi?
Želiš reći da se iskorištava ambalaža :) ili nadopunjuju otvoreni i konzumirani paketi?
ma mogu ti unutra svasta stavit zato ti kaze da gledas jel tvornicki zapakiran.mogu stavit neki jeftiniji whey ili da ti skoro pola izvade kao sto je meni bilo
ma ne postoji jeftinije od ovog :D .ali se zna desit da likovi mijesaju brasno s wheyem, i tako prodaju.. znam par slucajeva.. zato ako se radi preko njuskala, onda najbolje od provjerenih likova uzimat...
Btw kako me nerviraju ovi tzv treneri.. Bio danas s frendom u teretani, do sad je isao u neku drugu, gdje mu je trener napravio program.. Lik zeli smrsavit.. ugl Danas je radio noge,, i ramena... ali recimo prvo cucanj, i onda odmah radio military press.. wtf. i to neka cudna forma, kao trener mu rekao da tako radi, jer onda rade i ruke. wtf..
ma mogu ti unutra svasta stavit zato ti kaze da gledas jel tvornicki zapakiran.mogu stavit neki jeftiniji whey ili da ti skoro pola izvade kao sto je meni bilo
Imo sam i ja slican slucaj,
uzo 5 kg wheya prek njuskala da bi na kraju dobio u pakiranju mlijeko u prahu.
Sva sreca pa sam saznao ko je frajer tako da sam dobio pare nazad.
uglavnom treba cekat akcije po shopovima pa uzimat kad se nade, evo ja uzo prije jedno mjesec dana u polleo shopu 5kg vrecu za 450 kn
Ovako,ja cu pocetkom osmog mjeseca,mozda sredinom narucivati preko MyProteina pa eto ako ce netko sa mnom,pitati cu im podrsku da li se moze zasebno slati,uglavnom sa popustom 15 % 5 kg wheya bezokusnog izade 375 kn :D
ako ste za,javite se ... :) jos ce frendovi mozda narucivati tako da cu skupiti maybe 20 % discount
btw.Arnie kralj :))
nagore vam je ako pomjesaju mlijeko u prahu s wheyem, neki nece osjetit a sranje je.
ovaj arnie odlicno izgleda za godine koje ima.
nagore vam je ako pomjesaju mlijeko u prahu s wheyem, neki nece osjetit a sranje je.
ovaj arnie odlicno izgleda za godine koje ima.
Da i to,ali pogledaj lijevi kut,shaker i suplementi hehe i par scena je bilo di je u gymu ubija leda na lat masini i one arm row :D
I nekog detektiva je isp*zdio sa forom " Look at yourself,with your fu*king 48 % bodyfat " LOL
Yebenti ovakvo ljeto kad sjedim doma i kišu gledam kroz prozor.
*ebemti vrijeme je zaku*ac odkad je ljeto pocelo, danas bas planirali bacit hakl i eto ti kise, nula bodova.
*ebemti vrijeme je zaku*ac odkad je ljeto pocelo, danas bas planirali bacit hakl i eto ti kise, nula bodova.
ali je super sviježe za pumpati!
da al na ljeto ocekujes da neke unutarnje aktivnosti zamjenis sa vanjskim, a ono zahebe te vrijeme.
Ma ne pumpa mi se više...jedva 10tak treninga mjesečno ako i toliko, odradio sam svoje, sad održavam, rada bih ljetnih aktivnosti više, odbojke, plivanja,,sex on the beach i tako a kad ono kiša krvava.
katastrofa ljeto zasad.
Ovako,ja cu pocetkom osmog mjeseca,mozda sredinom narucivati preko MyProteina pa eto ako ce netko sa mnom,pitati cu im podrsku da li se moze zasebno slati,uglavnom sa popustom 15 % 5 kg wheya bezokusnog izade 375 kn :D
ako ste za,javite se ... :) jos ce frendovi mozda narucivati tako da cu skupiti maybe 20 % discount
Javi mi se kad budeš uzimao. Ako ja ne uzmem prije, uzeo bih ja par stvari.
Vidim da od njuškala ništa, plan je uzimati direktno.
i ja sam za..ako ce bit ta cijena (375kn) onda 5kg wheya sigurno..
daj nemojte zezat dečka, vidite da nema pojma o vježbanju i prehrani, tj da je totalni početnik u tome
lijepo odi na stranicu fitness.com.hr, tamo imaš sve o prehrani i treninzima
uglavnom, ono što uneseš u sebe to ti je 70 %, 30 % je što se mučiš u teretani
ako si tek krenuo, zaboravi utege i nekakve težine (velika vjerojatnost da se ozlijediš), radi kružni trening, moraš tijelo pripremiti za napore koji tek slijede
kružni trening oko 3 tjedna, većina na spravama, jer sam siguran da neznaš npr. klasični hamer hvat napravit pravilno
sigurno u teretani ako je iole ozbiljnija teretana ima trener koji ti sve može pokazat i reći ti di griješiš
rezultati? doći će, samo budi uporan, imaj volje i drži se prehrane i
p.s. zaboravi youtube video pa idem ja to raditi u teretani
nisam vidio kome je namjenjen prijasnji post od kolege ali evo par savjeta za tog pocetnika...
Pusti te gluposti o trenizima,odes na yt pogledas kako jeff seid ili neko radi trenig za odredeni misic i to ti je za pocetak...
Kupis obicni protein imas 2.5kg za 300kn i to odlicnog proteina.
A u vezi prehrane...nisi greg plitt pa da pazis i mjeris svaki zalagoja koji pojedes...jedes sto vise i u sto vise navrata i to ti je to...
Na 1000 mjesta na netu imaju tablice sa omjerima proteina,vitamina i mozes vidjeti koje stavri sadrzavaju vise proteina kalorija ili cega vec...
Ja znam samo osnove o tome i to mi je zasada dosta...
i ja sam to gledao ali postarina i dok dode na kraju te isto ispadne...
Pise 46 eura a kolika bi bila postarina je pitanje, ja bih isto uzeo ali ovisi o postarini
vejrovarno 15 eura...koliko se sjecam tako bi meni ispala kad sam htio naruciti sa te stranice
decki jel neko zna jel mi zdravstveno pokriva pregled u poliklinici akromion?jos sam maloljetan pa me zanima
zato se i kupuje prek 100funti pa ti dođe besplatno, to i je poanta grupne kupnje ( naruđbe)
i ja se pridružujem budućoj kupovini, sam reci kad budeš naručivao...