ljudi, kakav krumpir jedete na masi a kakav na defki? jel na masi jedete vruci? na defki hladan? ili
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
opće poznata stvar je da se na masi jede vrući.
ljudi, kakav krumpir jedete na masi a kakav na defki? jel na masi jedete vruci? na defki hladan? ili
ma krivo exer krivo...sirov se jede oduvjek na masi, netreba ni gulit
Awesome pics. Great size. Look thick. Solid. Tight. Keep us all posted on your continued progress with any new progress pics or vid clips. Show us what you got man. Wanna see how freakin' huge, solid, thick and tight you can get. Thanks for the motivation.
Awesome pics. Great size. Look thick. Solid. Tight. Keep us all posted on your continued progress with any new progress pics or vid clips. Show us what you got man. Wanna see how freakin' huge, solid, thick and tight you can get. Thanks for the motivation.
botino :p
znaci topli? ok.. znaci ipak je sandi bio u pravu. topal krumpir vise deblja,taman za masu.. a hladan cemo na defki...
botino :p
znaci topli? ok.. znaci ipak je sandi bio u pravu. topal krumpir vise deblja,taman za masu.. a hladan cemo na defki...
Ekseru. :P
A ta je fora sa krumpirom već dosadila, pričekajmo dokle Sandi ne izvali neku novu glupost.
svaka cast ;-) nabaci jos koju sliku
kolko je to kila trenutno?
nezz,zadni put sam se mjerio prije tjedan dana,bilo je 89,neću se mjerit jedno mjesec dana sad. Ti Mar samo za kile pitaš svaki puta :)
nezz,zadni put sam se mjerio prije tjedan dana,bilo je 89,neću se mjerit jedno mjesec dana sad. Ti Mar samo za kile pitaš svaki puta :)
visina, 185 minimalno?
pitam jer mi se cinis nekako veci nego na proslim slikama.
A čuj.. pravilno raspoređene vježbe za leđa(kao i ostale mišićne skupine),hrana,suplementacija i dobar san moraju dat rezultata..jebga sad je sve sporije radit napredak ali jebga,nigdje mi se ne žuri..ima vremena :)
evo baš sad slažem neku suplementaciju za naručit,malo glutamina,neki whey i maltodextrin su mi sad na repertoaru.. i novi program koji slažem oko 5 dana,malo proučavanja i to.. trebo bih u mjesec dana nabacit oko 2 kile!
evo i mojih slika, uslikano danas poslije rucka. sto mislite kolki je ovo bf?
jel mi se to samo cini ili si dobio dosta nekvalitetne mase (Božić?)? cini mi se da si prije imao manje sala ili? rekao bih 12% bf
Sto je najbolje nisam nista dobio preko praznika ovih nego sam izgubio kilu. Ja ionako nisam neki ljubitelj kolaca, slatkog i tog sveg. Sad krecem na defku od sutra i cilj je 10% bf
A čuj.. pravilno raspoređene vježbe za leđa(kao i ostale mišićne skupine),hrana,suplementacija i dobar san moraju dat rezultata..jebga sad je sve sporije radit napredak ali jebga,nigdje mi se ne žuri..ima vremena :)
evo baš sad slažem neku suplementaciju za naručit,malo glutamina,neki whey i maltodextrin su mi sad na repertoaru.. i novi program koji slažem oko 5 dana,malo proučavanja i to.. trebo bih u mjesec dana nabacit oko 2 kile!
ne treba ti glutamin...
Pa daj okreni te fotke i croppaj višak izvan ogledala. To svaki preglednik može. Men se čini ok, iako si mogao i hlače skinuti.
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Slike su na pcu normalno okrenute ali tu na forumu ih okrene. Zbog cega td na sliku?
Pa daj okreni te fotke i croppaj višak izvan ogledala. To svaki preglednik može. Men se čini ok, iako si mogao i hlače skinuti.
...eh da čovjek ne zna kontekst ovoga tu.
Slike su na pcu normalno okrenute ali tu na forumu ih okrene. Zbog cega td na sliku?
zato sto si vodenkonj
znaci,, u tom smjeru ides.. neka neka
nemam pojma, ja sam ti dao TU za motivaciju :D
inace ovo je negdje oko 14% bf
nemam pojma, ja sam ti dao TU za motivaciju :D
inace ovo je negdje oko 14% bf
da... preko 12 je to...prase je.vodeno,,.btw ne moras mi td stavljat. znam da me volis
da... preko 12 je to...prase je.vodeno,,.btw ne moras mi td stavljat. znam da me volis
nauci koristiti visestruki citat
TU za trud, ali iskreno ti si se samo udebljo,ja nevidim tu neku kvalitetnu masu.
Probaj se ispravit ,i normalno stajat dok slikaš prsa.
TU za trud, ali iskreno ti si se samo udebljo,ja nevidim tu neku kvalitetnu masu.
i uzet bolju kameru i malo se sa svjetlom poigrat i mogla bi ispast dobro slika ;-)
pa cuj..ak je ma nasi, ne mozes izbjeci mascenje... niti moze natural ocekivati neki znacajniji prirast misica.. jednostavno ,tesko je....
lajk tko se slaze samnom... unlike tko se ne slaze!