Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.137
|
čitano: 8.747.937
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Rast mišića i visina

ljudi, kakav krumpir jedete na masi a kakav na defki? jel na masi jedete vruci? na defki hladan? ili

14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina

opće poznata stvar je da se na masi jede vrući.

16 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

ljudi, kakav krumpir jedete na masi a kakav na defki? jel na masi jedete vruci? na defki hladan? ili

ma krivo exer krivo...sirov se jede oduvjek na masi, netreba ni gulit

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Leđa u relaxu :)
13 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Awesome pics. Great size. Look thick. Solid. Tight. Keep us all posted on your continued progress with any new progress pics or vid clips. Show us what you got man. Wanna see how freakin' huge, solid, thick and tight you can get. Thanks for the motivation.

14 godina
Kramerdida kaže...
DuMe kaže...

Awesome pics. Great size. Look thick. Solid. Tight. Keep us all posted on your continued progress with any new progress pics or vid clips. Show us what you got man. Wanna see how freakin' huge, solid, thick and tight you can get. Thanks for the motivation.

botino :p 

znaci topli? ok.. znaci ipak je sandi bio u pravu. topal krumpir vise deblja,taman za masu.. a hladan cemo na defki... 

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
Kramerdida kaže...
DuMe kaže...

botino :p 

znaci topli? ok.. znaci ipak je sandi bio u pravu. topal krumpir vise deblja,taman za masu.. a hladan cemo na defki... 

Ekseru. :P

A ta je fora sa krumpirom već dosadila, pričekajmo dokle Sandi ne izvali neku novu glupost.

15 godina
neaktivan
DuMe kaže...

svaka cast ;-) nabaci jos koju sliku

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
DuMe kaže...

kolko je to kila trenutno?

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
DuMe kaže...

nezz,zadni put sam se mjerio prije tjedan dana,bilo je 89,neću se mjerit jedno mjesec dana sad. Ti Mar samo za kile pitaš svaki puta :)

15 godina
DuMe kaže...
mar123 kaže...
DuMe kaže...

nezz,zadni put sam se mjerio prije tjedan dana,bilo je 89,neću se mjerit jedno mjesec dana sad. Ti Mar samo za kile pitaš svaki puta :)

visina, 185 minimalno?

potpis uklonjen, staff
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
190
17 godina
DuMe kaže...
mar123 kaže...
DuMe kaže...

pitam jer mi se cinis nekako veci nego na proslim slikama.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
DuMe kaže...
mar123 kaže...
DuMe kaže...

A čuj.. pravilno raspoređene vježbe za leđa(kao i ostale mišićne skupine),hrana,suplementacija i dobar san moraju dat rezultata..jebga sad je sve sporije radit napredak ali jebga,nigdje mi se ne žuri..ima vremena :)

evo baš sad slažem neku suplementaciju za naručit,malo glutamina,neki whey i maltodextrin su mi sad na repertoaru.. i novi program koji slažem oko 5 dana,malo proučavanja i to.. trebo bih u mjesec dana nabacit oko 2 kile!

17 godina
Rast mišića i visina

evo i mojih slika, uslikano danas poslije rucka. sto mislite kolki je ovo bf?

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

jel mi se to samo cini ili si dobio dosta nekvalitetne mase (Božić?)? cini mi se da si prije imao manje sala ili? rekao bih 12% bf

17 godina
Rast mišića i visina

Sto je najbolje nisam nista dobio preko praznika ovih nego sam izgubio kilu. Ja ionako nisam neki ljubitelj kolaca, slatkog i tog sveg. Sad krecem na defku od sutra i cilj je 10% bf

14 godina
DuMe kaže...
mar123 kaže...
DuMe kaže...
mar123 kaže...
DuMe kaže...

A čuj.. pravilno raspoređene vježbe za leđa(kao i ostale mišićne skupine),hrana,suplementacija i dobar san moraju dat rezultata..jebga sad je sve sporije radit napredak ali jebga,nigdje mi se ne žuri..ima vremena :)

evo baš sad slažem neku suplementaciju za naručit,malo glutamina,neki whey i maltodextrin su mi sad na repertoaru.. i novi program koji slažem oko 5 dana,malo proučavanja i to.. trebo bih u mjesec dana nabacit oko 2 kile!

ne treba ti glutamin...

18 godina
mar123 kaže...

Pa daj okreni te fotke i croppaj višak izvan ogledala. To svaki preglednik može. Men se čini ok, iako si mogao i hlače skinuti.
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
Rast mišića i visina

Slike su na pcu normalno okrenute ali tu na forumu ih okrene. Zbog cega td na sliku?

13 godina
neaktivan
overhaul kaže...
mar123 kaže...

Pa daj okreni te fotke i croppaj višak izvan ogledala. To svaki preglednik može. Men se čini ok, iako si mogao i hlače skinuti.

...eh da čovjek ne zna kontekst ovoga tu.

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
14 godina
mar123 kaže...

Slike su na pcu normalno okrenute ali tu na forumu ih okrene. Zbog cega td na sliku?

zato sto si vodenkonj

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 19:46 (exer1234).
14 godina
overhaul kaže...
mar123 kaže...

znaci,, u tom smjeru ides.. neka neka

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

nemam pojma, ja sam ti dao TU za motivaciju :D

inace ovo je negdje oko 14% bf

14 godina
cod4gamer kaže...
mar123 kaže...

nemam pojma, ja sam ti dao TU za motivaciju :D

inace ovo je negdje oko 14% bf

da... preko 12 je to...prase je.vodeno,,.btw ne moras mi td stavljat. znam da me volis

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 19:55 (exer1234).
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

da... preko 12 je to...prase je.vodeno,,.btw ne moras mi td stavljat. znam da me volis

nauci koristiti visestruki citat

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

TU za trud, ali iskreno ti si se samo udebljo,ja nevidim tu neku kvalitetnu masu.

Probaj se ispravit ,i normalno stajat dok slikaš prsa.

15 godina
neaktivan
crack kaže...

TU za trud, ali iskreno ti si se samo udebljo,ja nevidim tu neku kvalitetnu masu.

i uzet bolju kameru i malo se sa svjetlom poigrat i mogla bi ispast dobro slika ;-)

14 godina
crack kaže...
mar123 kaže...

pa cuj..ak je ma nasi, ne mozes izbjeci mascenje... niti moze natural ocekivati neki znacajniji prirast misica.. jednostavno ,tesko je.... 

lajk tko se slaze samnom... unlike tko se ne slaze!

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 20:00 (exer1234).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice