Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.140
|
čitano: 8.754.689
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Rast mišića i visina
codec kaže...

prica se da cocacola i alkohol deformiraju misice jel istina ? {#}

Da, dobro se priča, mene zovu pero deforemero jer sam jednom nakon teretane popio bambus.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...
TheGh0st kaže...

OK, možda budem bacio slike, ali i trebat ću vremenski smanjiti trening zbog škole (45 minuta trčanje + negdje oko 15 minuta za ove serije svaki dan bude mi previše).

Znači, ako bi imao vremena ti i još neke kolege koje znaju te stvari, pa da kasnije (ne sada, prije škole, znači slj. tjedan) mi sastavite neki epic bodyweight program.

Do tada proučavam Paleo dijetu, čuo sam da s njom čovjek živi zdravije.

Pa ovako, googlaj Foundation One epub gymnastics i skini knjigu.

Paleo nije ništa specijalna dijeta, iste rezultate ćeš positići ako jedeš običnu uravnoteženu prehranu. Samo osiguraj da dobivaš dovoljno proteina, masti, ugljikohidrata i vlakana i miran si. Potraži moje nedavne postove, stavio sam link za preporuke što se tiče makronutrijenata.

EDIT: Usto što će ti toliko trčanja, radije zamjeni taj kardio sa treningom snage koji će ti nabiti snagu, a i kondiciju ako ne odmaraš veoma dugo između setova. Ne treba ti toliko kardia, uključiš program koji ti broji kalorije od trčanja (400-500 bi najviše preporuča). Dosta ti je 3-4 puta tjedno kardio.

Misliš ovo?

http://nobullshitbodybuilding.com/blogs/ian-mccarthys-pretentious-bullshit/8752049-ian-mccarthy-s-basic-nutrition-recommendations-for-bulking

Btw., vježbam čisto da budem u što boljoj formi za civilnog pilota, pa ću proučiti tu knjigu.

Memento mori.
13 godina
neaktivan
TheGh0st kaže...

Misliš ovo?

http://nobullshitbodybuilding.com/blogs/ian-mccarthys-pretentious-bullshit/8752049-ian-mccarthy-s-basic-nutrition-recommendations-for-bulking

Btw., vježbam čisto da budem u što boljoj formi za civilnog pilota, pa ću proučiti tu knjigu.

Ma knjiga je većinom slike i videi. Da, to je taj link.

15 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...
TheGh0st kaže...

Misliš ovo?

Znači da krenem pratiti taj program iz knjige sada kada počne škola? Nadam se da ne traje predugo, da mi ne ode baš previše vremena na vježbu.

Znači, ako radim knjigu ne moram raditi ništa drugo sa strane, tj. vježbe iz knjige su dovoljne?

Btw., zahvaljujem ti se, i tebi i svim kolegama koji mi pomažete, stv. ne znam kako bih ovo sam našao.

Memento mori.
13 godina
neaktivan
TheGh0st kaže...
Kramerdida kaže...
TheGh0st kaže...

Misliš ovo?

Znači da krenem pratiti taj program iz knjige sada kada počne škola? Nadam se da ne traje predugo, da mi ne ode baš previše vremena na vježbu.

Znači, ako radim knjigu ne moram raditi ništa drugo sa strane, tj. vježbe iz knjige su dovoljne?

Btw., zahvaljujem ti se, i tebi i svim kolegama koji mi pomažete, stv. ne znam kako bih ovo sam našao.

Ne moraš, ali ja osobno uz to radim rad za ruke na karikama, srednje rame i program za stoj na rukama od druge knjige istog autora. Na drugu stranu ja imam više vremena.

Ma trebat će ti max 40 minuta da to odradiš. Kada ti volumen bude velik, odmaraj 2 ili više minuta između vježbi.

Nema na čemu i ja sam bio nekada na tvome mjestu. Polako sve pohvataš i naučiš.

Koristi epub reader za firefox/chrome ako je hoćeš čitati.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
codec kaže...

Da, dobro se priča, mene zovu pero deforemero jer sam jednom nakon teretane popio bambus.

Pomješan sa gainerom? Za super masu! :D

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
13 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
fila2208 kaže...
codec kaže...

Dobar bend btw.

+ metan i test za extra gejnove

14 godina
neaktivan
codec kaže...

istina biceps i tricpes zamijene mjesta

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Meni su rekli da ću imati dlakava prsa ako pijem alkohol pod punim mjesecom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ajd dečkovi da vas pitam, s čim jedete ono g**no od posnog sira? neko voće ili kako?

17 godina
neaktivan
ARazer kaže...

ajd dečkovi da vas pitam, s čim jedete ono g**no od posnog sira? neko voće ili kako?

Praznog, na proljeće sam unutra stavljao jagode i kakao i banane...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
16 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Ja sam nekidan jeo posni Dukatov, druge nisam probao, tako da ne znam ima li koji ukusniji, ugl. stavio sam ga na kruh sa fetom mortadele i sira i 1. liga :D

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ne kužim čemu td al ok..valjda se ništa na forumu ne smije ni pitat.

Ja samog ne mogu, jednostavno ne ide. Probao sam sa kombinacijom voća i ok mi je (jedva). Ovo sa sirom i kruhom nisam probao..budem sigurno. Tnx. Inače jedem baš sve, moji doma kažu da sam ko kanta za smeće al taj posni nikako hahaha

17 godina
ARazer kaže...

Obicno s nicim, nekad malo posolim i dodam chilija, a nekad samo cesnjaka.

You got to lose to know how to win
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 23:58 (R4zOR229).
16 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
ARazer kaže...

Uzmi si bolje cheezburger sa sirom tamo imas dosta posnog

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 1:46 (codec).
16 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
fila2208 kaže...
codec kaže...

pa istina to mi je reko i ovaj trener ja uzmem bca,creatin jos weiderov whey concentrat i mega mass popijem ga u shakeru i onda ponesem colu na trening ona me nekako opusta {#}

17 godina
codec kaže...
R4zOR229 kaže...
ARazer kaže...

??

You got to lose to know how to win
18 godina
1.Lovac kaže...
ARazer kaže...

Ja sam nekidan jeo posni Dukatov, druge nisam probao, tako da ne znam ima li koji ukusniji, ugl. stavio sam ga na kruh sa fetom mortadele i sira i 1. liga :D

Meni je Milbona iz Lidla još najfiniji posni, a nije ni skup. Probaj njega pa javi.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
13 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Meni je Milbona iz Lidla još najfiniji posni, a nije ni skup. Probaj njega pa javi.

Baš me zanima, baš ću probat da vidim kakav je. Već duže vremena kupujem OVO mlijeko Milbona iz Lidla i odlično mi je. Valjda bi i posni sir onda trebao bit dobar :)

15 godina
codec kaže...

Nekad je fora trolat, ali ti sad baš ispadaš naporan, skuliraj se malo.

peterstern9 kaže...
Već duže vremena kupujem OVO mlijeko Milbona iz Lidla i odlično mi je. Valjda bi i posni sir onda trebao bit dobar :)
Što se tiče mlijeka, preporučio bih svima, ako imate gdje blizu MLJEKOMAT sa domaćim mlijekom da se prebacite na njega. To je pravo mlijeko, a ne ova voda bijela koju prodaju pod mlijeko.
Kod nas je stigao mljekomat, 5 kn litra, okus fantastičan, samo treba svaki dan prati boce i nosit punit...ali vrijedi!
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 11:11 (fila2208).
13 godina
neaktivan

Gdje je mljekomat u Zagrebu?

15 godina
peterstern9 kaže...

A šta ja znam, vjerovatno ih ima više. Raspitaj se.

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
peterstern9 kaže...

Aha, iz teksta sam shvatio da ti kupuješ sa mljekomata pa me zanimalo gdje to kupuješ. Čuo sam da je bilo prije, ali u novije vrijeme više nisam čuo da toga ima u Zagrebu.

15 godina
peterstern9 kaže...
fila2208 kaže...
peterstern9 kaže...

Aha, iz teksta sam shvatio da ti kupuješ sa mljekomata pa me zanimalo gdje to kupuješ. Čuo sam da je bilo prije, ali u novije vrijeme više nisam čuo da toga ima u Zagrebu.

Pa kupujem, ali ne živim u Zagrebu :)
Živim u manjem gradu di je tek sad to došlo...ma ljudi su debili, rađe će dat 6-7 kuna za papir u kojem je voda i šećer, nego 5kn za kvalitetno domaće mlijeko iz yebene krave, zato mljekomati propadaju jer smo debili od naroda. 

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pa kupujem, ali ne živim u Zagrebu :)
Živim u manjem gradu di je tek sad to došlo...ma ljudi su debili, rađe će dat 6-7 kuna za papir u kojem je voda i šećer, nego 5kn za kvalitetno domaće mlijeko iz yebene krave, zato mljekomati propadaju jer smo debili od naroda. 

aha, mislio sam da si iz Zg :)

Istina, ja bih rađe kupovao domaće mlijeko, ali eto, očito propada jer ljudi ne cijene takve stvari.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

IZBACIVANJE VJEŽBI LETENJA ZA PRSA

Naime,imam nesimetrična prsa,lijevi prsni koš mi je veći od desnog a dešnjak sam,ali mi inače prsa nisu baš nešto velika,pa mi je naravno cilj izgraditi veća.Moje pitanje je da li bi bilo dobro da na neko vrijeme izbacim sve vježbe letenja za prsa a da radim samo potiske?

Ne znam koliko bi to bila dobra ideja.

15 godina
lebron kaže...

IZBACIVANJE VJEŽBI LETENJA ZA PRSA

Naime,imam nesimetrična prsa,lijevi prsni koš mi je veći od desnog a dešnjak sam,ali mi inače prsa nisu baš nešto velika,pa mi je naravno cilj izgraditi veća.Moje pitanje je da li bi bilo dobro da na neko vrijeme izbacim sve vježbe letenja za prsa a da radim samo potiske?

Ne znam koliko bi to bila dobra ideja.

Što god radio prsa će se sa vremenom normalizirati i ojačati jednako. Po meni bi bilo bolje raditi sve vježbe sa bučicama, jer tako nabijaš fino prsa.

Kad imaš šipku ako jedna ruka vuče više, a druga manje, lako se kompenzira, ali kad si sa bučicama svaka ruka je za sebe. Moraš se truditi da radiš jednake pokrete i kad si sa bučicama.

Ne izbacuj letenje, to je fenomenalna vježba koja izvlači prsa fino.

Meni su ruke bile nesimtrične, ramena, prsa...ali sve se to popravi, samo rokaj.

14 godina
Rast mišića i visina

Ovo mlijeko u tetrapaku je najveće zlo.

Homogenizirano,sterilizirano itd.

Može stati na suncu i neće se ukiseliti ?

Šta je to onda ? Mlijeko sigurno nije.

Najbolje je kupiti domaće,a ako se ne može,onda svježe u trgovini.

Mlijeko u tetrapaku je otrov.

Mogu nekako shvatiti što ga ljudi kupuju,praktično je,dug rok trajanja ...

Trebalo bi se više pisati o štetnosti,ali lova,lova...

J... ti Joca Amsterdam mater!
14 godina
Rast mišića i visina

Zanima me nesto od kad sam poceo icii u teretanu 20.8 jedem zdravo mislim nema slatkog, sokova i tih gluposti i imam po 3-4-5 (kako kad)  obroka na dan i svi mi govore da se trpam np danas sam pojeo barem 70 srdelica i dosta blitve + poslije teretane sendvic od piletine i sad kad sam doso kuci opet srdelice kojih 10 komada i nesto blitve mislim jeo sam 3 obroka srdelica i blitve i jos piletinu sendvic..  np jucer sam jeo meso i jaja i tako ugl. Je to dobro ili se stvarno trpam odma da kazem jedem koliko mogu tj. Kad osjecam da sam sit prestanem i jedem bez kruha... 

A sto se tice treninga ubijam se i traju 1 sat i 15min poslije bude mokra cijela majica ali nemam nikakvu upalu ( imao sam prvih 4 dana kad sam krenuo u teretanu) 

Peace!
17 godina
XVII Mini kaže...

Zanima me nesto od kad sam poceo icii u teretanu 20.8 jedem zdravo mislim nema slatkog, sokova i tih gluposti i imam po 3-4-5 (kako kad)  obroka na dan i svi mi govore da se trpam np danas sam pojeo barem 70 srdelica i dosta blitve + poslije teretane sendvic od piletine i sad kad sam doso kuci opet srdelice kojih 10 komada i nesto blitve mislim jeo sam 3 obroka srdelica i blitve i jos piletinu sendvic..  np jucer sam jeo meso i jaja i tako ugl. Je to dobro ili se stvarno trpam odma da kazem jedem koliko mogu tj. Kad osjecam da sam sit prestanem i jedem bez kruha... 

A sto se tice treninga ubijam se i traju 1 sat i 15min poslije bude mokra cijela majica ali nemam nikakvu upalu ( imao sam prvih 4 dana kad sam krenuo u teretanu) 

ma cisto uredu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice