Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.734.757
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rast mišića i visina
u2Noobish4Me kaže...

Za smanjivanjem unosa proteina nema potrebe, dapače, ljeti i više uzimam jer se više ubijem na treninzima, moru...{#}

evo stigla pošiljka neki dan.

kolko love

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo dns otkrio osta jeftine przene papline znaci obrok me kosta 10 kn sve skupa,sto mi je odlicno i dosta jeftino za gablec !

Znaci dobim oko 200 grama przenih papalina i jednu papriku ili rajčicu!!

Sad me zanima dal je dobro jest te przene papline posto su przene u ulju??

Pitam iz razloga sto sam trenutno pokusavam skinut jos ovo malo sala sto mi je ostalo od bulka!?

15 godina
Rast mišića i visina

Preženo...lol, makni se od toga ako hoćeš skidati salo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Rast mišića i visina

gledaj, znas zasto pomfri nazivaju junkom? jer je przen u ulju, isto kao i ostala hrana u fast foodu, da je pomfri spremljen na neki zdravi nacin nebi bio los jer je to obican krumpir. kao sto ni pljeskavica pecena u ulju nije ista kao ona pecena na rostilju bez imalo masti.

15 godina
mar123 kaže...

gledaj, znas zasto pomfri nazivaju junkom? jer je przen u ulju, isto kao i ostala hrana u fast foodu, da je pomfri spremljen na neki zdravi nacin nebi bio los jer je to obican krumpir. kao sto ni pljeskavica pecena u ulju nije ista kao ona pecena na rostilju bez imalo masti.

Jako dobro rečeno.

S time da bi dodao, da se te papaline peku u vjerovatno ulju koje je preprženo toliko puta da više ni ne zna koliko ima kalorija. Kud bi oni stigli da mijenjaju ulje svako malo lol.

Još kupe ono kokosovo jeftinije da bolje prođu.

Pržena hrana, ako moraš da,  ali onda pripremati sa maslinovim uljem, jer je ono najzdravije.

Btw. mahuneeee{#}

Sad se ubio u njima, dobre su one :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 23:16 (fila2208).
17 godina
fila2208 kaže...
mar123 kaže...

Jako dobro rečeno.

S time da bi dodao, da se te papaline peku u vjerovatno ulju koje je preprženo toliko puta da više ni ne zna koliko ima kalorija. Kud bi oni stigli da mijenjaju ulje svako malo lol.

Još kupe ono kokosovo jeftinije da bolje prođu.

Pržena hrana, ako moraš da,  ali onda pripremati sa maslinovim uljem, jer je ono najzdravije.

Btw. mahuneeee{#}

Sad se ubio u njima, dobre su one :)

jos bi htio nadodat jednu stvar na tu temu, prije nekih godinu dana sam kupio od tefala fritezu koja pece bez ulja, znaci unutra mozete pec sve ko i u obicnoj samo netrebate stavit ulje(moze se stavit za one kojima je to potrebno), i tako radim pomfri, medaljone, zaporavo sve, okus je drukciji nego kad se ispece na ulju ali je ovako isto fino i u neku ruku zdravije, jer ipak topli zrak pece a ne ulje. tako da za one koji se ne zele odrec pomfrija i tog ima i za takve rjesenje, malo je skupo ali postoji.

15 godina
mar123 kaže...

jos bi htio nadodat jednu stvar na tu temu, prije nekih godinu dana sam kupio od tefala fritezu koja pece bez ulja, znaci unutra mozete pec sve ko i u obicnoj samo netrebate stavit ulje(moze se stavit za one kojima je to potrebno), i tako radim pomfri, medaljone, zaporavo sve, okus je drukciji nego kad se ispece na ulju ali je ovako isto fino i u neku ruku zdravije, jer ipak topli zrak pece a ne ulje. tako da za one koji se ne zele odrec pomfrija i tog ima i za takve rjesenje, malo je skupo ali postoji.

Imaš hejtera lol :)

Svaki post ti pikne jedan thumb, jesi se nekom zamjerio?

Ontopic: daj linkaj mi tu fritezu, hvala.

17 godina
fila2208 kaže...
mar123 kaže...

Imaš hejtera lol :)

Svaki post ti pikne jedan thumb, jesi se nekom zamjerio?

Ontopic: daj linkaj mi tu fritezu, hvala.

ma ne obazirem se na takve, sto me briga za budale.

friteza se zove tefal actifry, oni daju neku zlicu za ulje i kazu da bi se to trebalo ulit no ja nikad ulje u to nisam stavio i super mi ispadne, zdravi fast food, eh da jedini minus je sto se u ovoj fritezi pomfri ne pece 7 minuta nego 25.

evo link http://www.tefal.com.hr/All+Products/Cooking+appliances/Fryers/Products/ActiFry/ActiFry.htm

14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Mozes staviti tu zlicu maslinovog, bude bolja klopa.

17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Mozes staviti tu zlicu maslinovog, bude bolja klopa.

svakako cu probat.

13 godina
mar123 kaže...
u2Noobish4Me kaže...

Za smanjivanjem unosa proteina nema potrebe, dapače, ljeti i više uzimam jer se više ubijem na treninzima, moru...{#}

kolko love

500kn 5kg

uBlowMeBro?
17 godina
u2Noobish4Me kaže...
mar123 kaže...
u2Noobish4Me kaže...

kolko love

500kn 5kg

jako jeftino, ja sam 2.1 kg optimum wheya platio 370 kn.

17 godina
mar123 kaže...
u2Noobish4Me kaže...
mar123 kaže...
u2Noobish4Me kaže...

kolko love

500kn 5kg

jako jeftino, ja sam 2.1 kg optimum wheya platio 370 kn.

Naravno da je jeftino kada su bez okusa...... fuj to.. uglavnom sa okusom su 100-150 kn skuplji, ali isplati se

#yolo
13 godina
sveupitni kaže..

Naravno da je jeftino kada su bez okusa...... fuj to.. uglavnom sa okusom su 100-150 kn skuplji, ali isplati se

Fuj to?

1. nije fuj neg je cist ok, nit dobar nit los.

2. ti sa okusima su lutrija, moraš nać koji ti paše.

3. bezokusni nema dodatnih bojila i umjetnih sladila ko "tvoj" s okusom pa je samim time čišći i ima više proteina po mjerici.

4. prek dilera ide pa je jeftinije, inače u trgovini skuplje.

to samo FYI{#}

uBlowMeBro?
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

bezukusni fuj to čovječe nemaš pojma o čem pričaš,bezukusni je bolji od svih sa okusom ima više P po mjerici uz to možeš ga smiksat s čim hoćeš i imat ce takav okus.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel je onak bljutavi ili uopće nema okus?

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
17 godina

Ja im te od myproteina isto vreca od 5kg bezokusni, i okusa nemaju jedino miris malo tak da ak zatvorite nos dok pijete skoro ko da vodu cistu pijete. A tak i onak ih nikad same ne pijem ujutro s kras expresom,bananom i zobenim smiksam. Poslje treninga s glukozom ak pijem jos koji put u danu dodam par zlicica kras expressa i imam cokoladni. I uz to ima ima 25g proteina na 30g praha a s okusom 22-23g(govorim o myproteinu) i nemas onih otrova umjetnih.

You got to lose to know how to win
17 godina
R4zOR229 kaže...

Ja im te od myproteina isto vreca od 5kg bezokusni, i okusa nemaju jedino miris malo tak da ak zatvorite nos dok pijete skoro ko da vodu cistu pijete. A tak i onak ih nikad same ne pijem ujutro s kras expresom,bananom i zobenim smiksam. Poslje treninga s glukozom ak pijem jos koji put u danu dodam par zlicica kras expressa i imam cokoladni. I uz to ima ima 25g proteina na 30g praha a s okusom 22-23g(govorim o myproteinu) i nemas onih otrova umjetnih.

moj optimum u 30 g ima 24g proteina tako da i nije neka razlika a od vanilije je i prefin je.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Decki previse se zamarete s tim suplementima i kojekakvim dodacima prehrani. Za to dajete hrpu novca za mozda kojih 5% bolje rezultate nego s normalnom prehranom... radje te novce trosite na kvalitetno meso (piletina,riba,teletina). Bolje svaki dan pojest 1/2 kg zdravo pripremljenog mesa nego pit te bučkuriše...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
mtopol kaže...

Decki previse se zamarete s tim suplementima i kojekakvim dodacima prehrani. Za to dajete hrpu novca za mozda kojih 5% bolje rezultate nego s normalnom prehranom... radje te novce trosite na kvalitetno meso (piletina,riba,teletina). Bolje svaki dan pojest 1/2 kg zdravo pripremljenog mesa nego pit te bučkuriše...

svi se slazemo da poslije treninga treba pojesti nesto s puno proteina, sad dal ce netko uzet whey ili pileca prsa ili ribu ili nesto drugo je sasvim svejedno, ionako je cijena ista ili skuplja na stranu mesa.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
mtopol kaže...

svi se slazemo da poslije treninga treba pojesti nesto s puno proteina, sad dal ce netko uzet whey ili pileca prsa ili ribu ili nesto drugo je sasvim svejedno, ionako je cijena ista ili skuplja na stranu mesa.

ja sam cuo da je poslje treninga  najbolje uzet ugljikohidrate, jer se najbrze razgradjuju.

13 godina
mtopol kaže...
mar123 kaže...
mtopol kaže...

ja sam cuo da je poslje treninga  najbolje uzet ugljikohidrate, jer se najbrze razgradjuju.

Ugljikohidrate je najbitnije ujutro uzet.

Ko što je kolega gore rekao, smiksaš proteine s bananom il odvojeno pojedeš, uz to nešto što voliš, bilo pahuljice il neš treće i držat će te satima čak ako si fizikalac.

a što se tiče mesa il čega već kao izvor proteina...svi to jedemo, al ne vjerujem da netko jede pola kile i više piletine svaki dan, da bi samo održavao dovoljan broj proteina, za rast mišića pak mora bit dost više a to se dobiva prek suplemenata.

+ izračunaj potrebno vrijeme za kupnju piletine, obradu, pripremu i tek onda ić jest, da ne spominjem kolko bi te to došlo...ovo imaš doma, treba ti minuta da smućkaš šhake i unio si dovoljno proteina i to kad ti najviše treba a nisi usput ubacio nepotrebne masnoće.

a 5kg ti je dost za 2mj. znači 250kn mjesečno, nije neka lova.

uBlowMeBro?
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 18:18 (u2Noobish4Me).
17 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...
mtopol kaže...
mar123 kaže...
mtopol kaže...

Ugljikohidrate je najbitnije ujutro uzet.

Ko što je kolega gore rekao, smiksaš proteine s bananom il odvojeno pojedeš, uz to nešto što voliš, bilo pahuljice il neš treće i držat će te satima čak ako si fizikalac.

Da istina , najbolje je uzet ujutro, ali i poslje treninga (jer se brzo razgradjuju u organizmu, pa sluzi kao preventiva da nebi doslo do katabolizma - razgradnje misica) , a proteine je najbolje uzimat u periodu dok se nasi misici oporavljaju (dok se mi odmaramo, tada se ubiti misici izgradjuju).

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 18:20 (mtopol).
13 godina

Da istina , najbolje je uzet ujutro, ali i poslje treninga (jer se brzo razgradjuju u organizmu, pa sluzi kao preventiva da nebi doslo do katabolizna - razgradnje misica) , a proteine je najbolje uzimat u periodu dok se nasi misici oporavljaju (dok se mi odmaramo, tada se ubiti misici izgradjuju).

ja recimo vježbam 6dana u tjednu, split trening, svaki dan jedan dio tijela odmara, tako da svaki dan mi trebaju proteini za izgradnju.

uBlowMeBro?
17 godina
mtopol kaže...
mar123 kaže...
mtopol kaže...

Poslje treninga se uzima glukoza bas zbog toga da nadoknadi istrosen glikogen nakon treninga, inace se dogada da tijelu treba energija odnekud a najlakse ju dobiva razgradnjom misica i onda imas kontraefekt od onog sto zapravo zelis. A buduci da glukozu bas i nije pametno pit samu a ako ides nesto jest tipa piletina,riba onda to ipak treba vise vremena da se razgradi pa umjesto to ubacis whey unutra. A sta se tice ostatka naravno da je bolje pojest meso i povrce nego pit whey al ak moras unjet dnevno 200g proteina to je jako skupo pa ti ak imas sam daj, ja nazalost nemam cak se desi da nekad cijeli dan pa cak i dva tri dana ne jedem meso a whey mi onda super dode uz njega uzmem povrce za minerale, vitamine, vlakna i ostalo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 18:25 (R4zOR229).
17 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...

Da istina , najbolje je uzet ujutro, ali i poslje treninga (jer se brzo razgradjuju u organizmu, pa sluzi kao preventiva da nebi doslo do katabolizna - razgradnje misica) , a proteine je najbolje uzimat u periodu dok se nasi misici oporavljaju (dok se mi odmaramo, tada se ubiti misici izgradjuju).

ja recimo vježbam 6dana u tjednu, split trening, svaki dan jedan dio tijela odmara, tako da svaki dan mi trebaju proteini za izgradnju.

uredu,ali izgradnja misica nastupa u periodu kad se organizam odmara ,a ne odmah poslje treninga. Zato proteine valja uzimat u periodu kad se odmaras, a neposredno poslje treninga uzet malo ugljikohidrata cisto da nebi doslo do katabolizma. Ubiti, neda mi se raspravljat o toj temi imas puno BB foruma pa proguglaj malo. Istina da je Whey dobra stvar, ali nije neophodna, niti pretjerano zdrava. Zato je vise tezim onom prirodnom.

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
mtopol kaže...
mar123 kaže...
mtopol kaže...

Poslje treninga se uzima glukoza bas zbog toga da nadoknadi istrosen glikogen nakon treninga, inace se dogada da tijelu treba energija odnekud a najlakse ju dobiva razgradnjom misica i onda imas kontraefekt od onog sto zapravo zelis. A buduci da glukozu bas i nije pametno pit samu a ako ides nesto jest tipa piletina,riba onda to ipak treba vise vremena da se razgradi pa umjesto to ubacis whey unutra. A sta se tice ostatka naravno da je bolje pojest meso i povrce nego pit whey al ak moras unjet dnevno 200g proteina to je jako skupo pa ti ak imas sam daj, ja nazalost nemam cak se desi da nekad cijeli dan pa cak i dva tri dana ne jedem meso a whey mi onda super dode uz njega uzmem povrce za minerale, vitamine, vlakna i ostalo.

glukoza= ugljikohidrat = jednostavni šečeri

13 godina
mtopol kaže...

uredu,ali izgradnja misica nastupa u periodu kad se organizam odmara ,a ne odmah poslje treninga. Zato proteine valja uzimat u periodu kad se odmaras, a neposredno poslje treninga uzet malo ugljikohidrata cisto da nebi doslo do katabolizma. Ubiti, neda mi se raspravljat o toj temi imas puno BB foruma pa proguglaj malo. Istina da je Whey dobra stvar, ali nije neophodna, niti pretjerano zdrava. Zato je vise tezim onom prirodnom.

Whey je čist, nikakva kemija.

Pošto si izjavio da nije, neću dalje...{#}

uBlowMeBro?
17 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...
mtopol kaže...

Whey je čist, nikakva kemija.

Pošto si izjavio da nije, neću dalje...{#}

Samo ti vjeruj tome sto pise... tko zna sto oni unutra ubace samo da dobe na kolicini, nikad nemoj vjerovat deklaraciji... ja ipak tezim onom za sto znam da je sigurno... uostalom ti kazes da treniras 6 puta tjedno koristis whey i ostale suplemente, pa ajde ona nabaci koju sliku svoju, ja nabacim svoju sliku (vjezbam samo kod kuce i to ponekad, nepijem nikakve suplemente) pa da usporedimo malo {#}

17 godina
mtopol kaže...
R4zOR229 kaže...
mtopol kaže...
mar123 kaže...
mtopol kaže...

glukoza= ugljikohidrat = jednostavni šečeri

Pa zato sam i napiso glukoza jel si ti samo napiso ugljikohidrati sto moze znaciti i slozene i jednostave. I zbog toga se se treba uzimat cista ili bar u jako velikom postotku tak da nemres npr bananu uzet makar ima glukoze zbog njenog glikemijskog inedksa.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice