Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.124
|
čitano: 8.724.025
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

70-75

14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

nisam na to mislio, nego sam naveo visinu i postaviop pitanje kolko bi on tu mogo imat kila, zanima me kolko kila na 173 cm treba za ovakav izgled.

Opet stvar genetike i vrste mišića koju je on nabio. Ko zna koliko je njegov, a koliki tvoj udio masnih naslaga, di se tebi više skupljaju kilogrami di njemu. Radi i jedi, pa ćeš vidjet, nema tu neke kilaže na koju možeš ciljat. 

Pogledajte kako danas Chuck izgleda. Btw na donjoj slici ne diže baš neku kilažu. Izgleda mi ko 2x5 kila sa sve svake strane. Slabo. Mišići izraženiji vjerojatno jer je nizak pa ima kraću luku, pa tako kraću i podlakticu.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 22:48 (cecenac).
15 godina
Rast mišića i visina

Lik je životinja...{#}

14 godina
protjeran
cecenac kaže...

Ovo kaj chuck ima u rukama je cca 50 kila. Uzmi ti 50 kila pa radi biceps?!

daniel
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
cecenac kaže...

Ovo kaj chuck ima u rukama je cca 50 kila. Uzmi ti 50 kila pa radi biceps?!

Čisto sumnjam da je to 50 kila. Više mi izgleda kao na svakoj strani po 10 + šipka 10 = 30kg. Terry Crews sa onim svojim životinjskim bicepsom diže 55kg. na svaku po 22.5kg stavi plus 10 šipka.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
Rast mišića i visina

zar se tezina sipke mjeri u to kolko se dize? jer ja koji sam sto puta slabiji od chucka dizem 25 kg ako tako gledam.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

zar se tezina sipke mjeri u to kolko se dize? jer ja koji sam sto puta slabiji od chucka dizem 25 kg ako tako gledam.

pa kad stavis na šipku 100 kila jel šipka izgubi svoju kilažu? ili ona još uvijek teži 20 kila?

16 godina
mar123 kaže...

normalno da se broji pa i to ne tezina .

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
17 godina
Rast mišića i visina
Ma znam da je to tezina ali ono kad te neko pita kolko dizes ja sam uvijek reko tezinu bez tezine sipke.
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Ma znam da je to tezina ali ono kad te neko pita kolko dizes ja sam uvijek reko tezinu bez tezine sipke.

a dobro ta šipka koji imaš nije toliko teška tako da im nisi baš slagao previše.

17 godina
Rast mišića i visina
Pa ima 10 kg.
13 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

Lik je životinja...{#}

To mi sve radimo na Street Workoutu + jos si nekad znamo otezati :)

17 godina
Rast mišića i visina
Vidio sam na ytu ono drzavno natjecanje u tom street workoutu i niko nije radio ni priblizno ovakve stvari.
13 godina
neaktivan

Koje? Bilo ih je vise, kod nas na Jarunu mislis? Vjeruj mi moze se :)

Pogledaj Street Workout. Na pocetku smo mi isto mislili nemoguce je da cemo ista moci od toga. U pola godine 90% stvari mozemo raditi ko taj fraer i jos racunaj da mi svi vecinom imamo 15 - 17 godina ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 15:52 (Bergo).
17 godina
Rast mišića i visina
Da, mislim fda je to ono na jarunu bilo.
13 godina
neaktivan

A znam gledao sam i ja kazem ti vecinu toga na stangi bilo i sklekove obicne radili. Sada u zadnje vrijeme kako nas HRT snimao i po fejsu dosta ljudi pocelo pratiti i trenirati!

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ako ikog zanima, ovo je moj program koji sam sastavio za teretanu. Na engleskom je, jer sam slao bratiću iz Njemačke, a i imena vježbi uvijek pamtim na engleskom.

Monday : Chest – side delt                 WEEK_A/WEEK_B/WEEK_C

1.      2x12 flat benchpress (low weight, warmup series) 

2.      4x8 flat/incline benchpress (progressive weight, start on 80% and climb up to 100% weight)

3.      Incline/decline dumbbell  4x8

4.      Dumbbell flys on a flat/incline bench 3x12

5.      Cable crossover/Butterfly machine 3x12

6.      2xMAX dips

7.      Upright row + lateral dumbbell raises 4x10 (BOTH) SUPERSET

Tuesday: Back – rear delt – trapezius

1.      Pullups 3xMAX (full range of motion, don’t cheat! )

2.      Bendover barbell row/T-bar row 1x12 warmup, and then 4x10 work series

3.      Bendover dumbbell one-arm  row 3x10

4.      Lat pulldown with close reverse grip 4x10

5.      Seated cable row/Rope pullover/Lat pulldown wide grip normal 4x10

6.      Hyperextension 3x10-15

7.      Bendover laterall raises 4x12

8.      Shoulder shrugs 4x15

Thursday : Legs

1.      Leg extension 3x15 (low weight, warmup)

2.      Squat 2x10 warmup, and then 5x8-10

3.      Barbell or dumbbell lunges / leg press 3x10 (each leg)

4.      Romanian deadlift 3x10-12

5.      Leg curls (seated or lying) 4 x 10

6.      Leg extension 3x10

7.      Calf raises 5x20 (each leg)

Friday : Arms

1.      2x20 triceps pushdowns

2.      Close grip benchpress 2x15 warmup, 3x10 normal

3.      Skull crushers with e-z bar 4x8-10

4.      3x8-12 triceps pushdowns/triceps overhead extensions

5.      2x15 dumbbell curls (warmup)

6.      Barbell curls (wide grip, wider from shoulder line) 2x15 warmup and then 3x8-10

7.      Dumbell curls 4x8-10

8.      Reverse barbell curl 3x10-12

9.      Scott bench curls with e-z bar 3x10

NOTES:

-          When doing triceps and biceps curls/presses etc squeeze your biceps/triceps at the end of the motion for some time and then slowly go back to the start position

-          When doing close grip bench presses keep your elbows right next to your body and lower the bar below nipples

-          When doing  bendover dumbbell/barbell rows, keep your elbows right next to your body, don’t let them fly around, do these exercises SLOWLY, and also when doing barbell row keep your back arched and

let the bar follow your legs all the time (lift to your stomach, not to your chest)

-          One week you do flat , one week incline one week decline exercises for your chest

-          You can do your hyperextension with weights also , but be careful

-          When doing your delt exercises let them burn, it will hurt but don’t stop until you reach your goal

-          If you have those machines in the gym do 3x standing calf raises and 3x seated calf raises, if not follow my program

-          At the end of leg extension movement squeeze  your quadriceps, also do that for your biceps femoris (hamstrings)

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Meni je nekak najbolje pasalo; pon/cet-prsa, triceps

uto/pet-leđa, biceps

srij/sub-noge, ramena

nedjelja odmor

daniel
17 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Meni je nekak najbolje pasalo; pon/cet-prsa, triceps

uto/pet-leđa, biceps

srij/sub-noge, ramena

nedjelja odmor

Taj split sam radio na početku, smatram da ruke trebaju imati svoj dan, budući da kad radim prsa radi i triceps, a kad radim leđa rade i biceps i podlaktica.
2 puta tjedno iste mišićne skupine, toliko napredan još nisam :) Ubacim krajem dana možda i koju fotku.

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina
Evo vidim da ljudi postavljaju slike svojih rezultata, pa evo i dvije slike od mene (ne slikam se puno :P ).. Visok sam 192cm, trenutno sam na 80kg okruglih, počeo sam trenirati u 9mj.
Imam 16 god, vježbam kod kuće (zgibovi, dipsevi, veslanje u pretklonu, hummer curls, čučnjevi itd). Ovo mi definitivno nije cilj, niti završetak, ali razlika je očita od prošlog ljeta (nemam slike nažalost) kratkoročni cilj mi je još 2/3kg mišićne mase do ljeta, a dugoročni negdje 90kg mišićne mase.. Daleko sam od toga.. Vježbam, ne odustajem. Početnik sam, pa budite blagi :/
15 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...
Evo vidim da ljudi postavljaju slike svojih rezultata, pa evo i dvije slike od mene (ne slikam se puno :P ).. Visok sam 192cm, trenutno sam na 80kg okruglih, počeo sam trenirati u 9mj.
Imam 16 god, vježbam kod kuće (zgibovi, dipsevi, veslanje u pretklonu, hummer curls, čučnjevi itd). Ovo mi definitivno nije cilj, niti završetak, ali razlika je očita od prošlog ljeta (nemam slike nažalost) kratkoročni cilj mi je još 2/3kg mišićne mase do ljeta, a dugoročni negdje 90kg mišićne mase.. Daleko sam od toga.. Vježbam, ne odustajem. Početnik sam, pa budite blagi :/

to su super rezultati za 6 mjeseci vježbe, samo nastavi tako

15 godina
odjavljen
novak92 kaže...

to su super rezultati za 6 mjeseci vježbe, samo nastavi tako

Hvala! :)

15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Evo vidim da ljudi postavljaju slike svojih rezultata, pa evo i dvije slike od mene... 

Bravo man,samo nastavi tako. {#}

www.fotoprizma.com
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo i mene :)

17 godina
DuMe kaže...

Evo i mene :)

definitivno najbolje sto sam dosad vidio ovdje {#}

13 godina
neaktivan

Evo jedna i mene prije godinu dana :)

17 godina
Rast mišića i visina
Evo posto su se pocele slike stavljat i mar123 za kojeg se govori da ne vjezba i da ima krivi trening ce opalit koju odma nakon treninga. Ovdje mi vaga pokazuje 59 kg. Znaci sad sam u 6. Tjednu treninga onog svog, ovo su rezultati nakon 6 tjedana.
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Evo posto su se pocele slike stavljat i mar123 za kojeg se govori da ne vjezba i da ima krivi trening ce opalit koju odma nakon treninga. Ovdje mi vaga pokazuje 59 kg. Znaci sad sam u 6. Tjednu treninga onog svog, ovo su rezultati nakon 6 tjedana.

fap'd

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
mar123 kaže...

Ja san 175/62kg, a izgledas ko da si deblji od mene bar 5-6kg. Udrit cu sliku ovih dana cisto radi usporedbe

16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
mar123 kaže...

fap'd

hehehe djdomi reroll xD 

mar imaš onaj problem šta sam ja crtao u paintu tu nekom,mislim da je zadnja slika ti se vidi di su ti prsa u odnosu na trbuh. neznem jel to salo ili forsaš donji dio trbuha.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice