Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.157
|
čitano: 9.198.028
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pa nije mi imalo logike...
Još jedna magija prodavača. 

ZOTAC: It's Time to Play.
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nije nikakva magija, whey je dodatak prehrani.

18 godina
Re: Rast mišića i visina
Kelam kaže...

Onda mislim da ipak nije to za mene toliko...

Jel ima mozda koji drugi program namjenjen dobijanju mase?

Da me nebi krivo shvatili meni je cilj ovo a ne ovo

Cilj mi je definicija a ne da postanem nesto ogromno hahaha

Onda oprezno. Jer ako budeš pogledao krivi program, za dva mjeseca
ćeš greškom postati ovo drugo. To se mnogima dogodilo. Ja samo malo

nisam pazio, ostao u teretani zbog cura 15 minuta dulje i slijedeći dan imam

šta vidit. Nisam stao ni u traperice, ni jaknu. Jedva sam te mišiće skinio.

18 godina
DmL kaže...

Je li istina da se Wheyem mršavi?

Donekle, ako se proširi na sve tipove bjelančevina. To je onda pola istine.
Druga polovica je da u tom slučaju ne jedeš skoro ništa ugljikohidrata.
Temelji se načelu one Dukanove dijete, iliti američki "Low carb diet".

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Koliko bi otprilike trebao vjezbati da mi tijelo bude slicno ovomu http://www.daveywaveyfitness.com/wp-content/uploads/2011/04/Chris-Campanioni-9.jpg
Ljubomorne duše mogu da mi puše
16 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...
Koliko bi otprilike trebao vjezbati da mi tijelo bude slicno ovomu http://www.daveywaveyfitness.com/wp-content/uploads/2011/04/Chris-Campanioni-9.jpg

po mojoj procjeni oko 2 godine.

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Kelam kaže...

Onda mislim da ipak nije to za mene toliko...

Jel ima mozda koji drugi program namjenjen dobijanju mase?

Da me nebi krivo shvatili meni je cilj ovo a ne ovo

Cilj mi je definicija a ne da postanem nesto ogromno hahaha

Onda oprezno. Jer ako budeš pogledao krivi program, za dva mjeseca
ćeš greškom postati ovo drugo. To se mnogima dogodilo. Ja samo malo

nisam pazio, ostao u teretani zbog cura 15 minuta dulje i slijedeći dan imam

šta vidit. Nisam stao ni u traperice, ni jaknu. Jedva sam te mišiće skinio.

Ovo bi trebao biti sarkazam ili?
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

A gle onda valjda nisi nikad bio u teretani.
Ja sam u srijedu slučajno za military press uzeo 10 za lijevu ruku, i 12,5 za desnu, i sljedeći dan imam šta vidit, desni deltoid jedno 10% veći od lijevog.
Tako da pazite i sa utezima i sa vremenima treninga. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 11:52 (Slash 666).
14 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ja sam u srijedu slučajno za military press uzeo 10 za lijevu ruku, i 12,5 za desnu, i sljedeći dan imam šta vidit, desni deltoid jedno 10% veći od lijevog.

Nisam nikad bio u teretani,vjezbam doma.Ne vjerujem da ti se nesto promjenilo preko dana.
14 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...
Slash 666 kaže...

Nisam nikad bio u teretani,vjezbam doma.Ne vjerujem da ti se nesto promjenilo preko dana.

bas to  i jos 2.5 kg razlika ,,,onda bi meni desna ruka vec bila 300% veca od ljeve {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 12:18 (Demzi94).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Jel se isplati meni ici na zdravu prehranu ili da se hranim kao i uvijek,znaci sve sta vidim.Pitam jer sam poprilicno mrsav i ne znam kako bi to utjecalo na mene posto se namjeravam upisati u teretanu.Zanima me hocu li imat bolje rezultate sa zdravom prehranom?
14 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...
Jel se isplati meni ici na zdravu prehranu ili da se hranim kao i uvijek,znaci sve sta vidim.Pitam jer sam poprilicno mrsav i ne znam kako bi to utjecalo na mene posto se namjeravam upisati u teretanu.Zanima me hocu li imat bolje rezultate sa zdravom prehranom?

Ok,ako smo gotovi sa raspravom o p90x,

ja bi molio da mi netko iskusniji odgovori na moje pitanje

Hvala!

16 godina
Rast mišića i visina

Je li vam se ikada dogodilo da poslije šetnje ili trčanja od par stotina metara uzbrdo vas počmu boljeti mišići uz ovu kost ispod koljena, al s prednje strane (ne znam jel i to dio lista, al ugl. s prednje strane).

Zadnjih par mjeseci me to počme bolit nakon 500-600m hodanja. Bol je donekle podnošljiva, al nakon možda kilometra moram stat i malo protrest noge. Nikad mi se to nije dogodilo. Prošli mjesec mi je bila malo bol ublažena, a mišić mi je ojačao ja mislim, al ne vjerujem da mi se već 2 mjeseca jača mišić u tolikoj mjeri i to samo taj...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
18 godina
moderator
Rast mišića i visina

Držite se teme! {#}

Dobio sam muskulfiber od brisanja smeća i glupog prepucavanja, kojeg se ovdje nakupilo!

...
16 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...

Naravno da isplati, em šta ćeš se bolje osjećati, em šta ćeš biti odmorniji, i spremniji za treninge.
Plus, ako će ta prehrana uključivati proteine, a trebala bi, imaš odličnu podlogu za dobivanje mase. Samo treba vježbat.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Sad je teško zdravo se hranit {#} Stara sad peće tonu kolača, hrpu masne hrane, morat ću sagriješit ovih par dana {#}

18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ja ću si dopustiti da se prežderavam sada, jednom u godinu ne škodi :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan
djdomi kaže...

a uskrs? :DD

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
18 godina
neaktivan
Ratohnhake:ton kaže...
djdomi kaže...

a uskrs? :DD

kod mene tad nema baš pretjerano hrane, lame.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Sad je teško zdravo se hranit {#} Stara sad peće tonu kolača, hrpu masne hrane, morat ću sagriješit ovih par dana {#}

to je normalno ja u zimi dobim 4-5 kg a u ljeti skinem tak da sam negdje na nuli {#}

18 godina
Rast mišića i visina
Origigi deda :) Meri krismas, i trošite tu energiju od slastica ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 18:09 (overhaul).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

dal netko ima dobru preporuku za neki zamjenski obrok u obliku shakea?Uzeo sam za sad weiderov 80 plus a svugdi di god citam je to preskupo kazu....Dal zna netko za nest jeftinije ili mozda cak bolje?

AMD-ATI
17 godina
neaktivan
mirza64 kaže...

dal netko ima dobru preporuku za neki zamjenski obrok u obliku shakea?Uzeo sam za sad weiderov 80 plus a svugdi di god citam je to preskupo kazu....Dal zna netko za nest jeftinije ili mozda cak bolje?

myprotein whey, 5kg 500kn....

17 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...

jedi sve (moram napomenut da nismo svi isti, na mene se npr ne prima salo a jedem svašta), al nemoj se sad šopat smećem iz mcdonaldsa, čitaj dekalraciju kad kupuješ prehranu i nemoj ni u kojem trenutku u danu osjetit glad, ovo je jako važno ako želiš nabit masu...

14 godina
neaktivan
razorinc kaže...
mirza64 kaže...

myprotein whey, 5kg 500kn....

di kupit?

AMD-ATI
17 godina
neaktivan

njuškalo.... većinom ti je roba stara 2-3 tjedna, sve direktno dolazi iz tvornice.... cijena je takva jer ovaj whey je bez okusa, ja ga pijem s vodom bez problema...

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
optimum 100% whey gold standard 2.3kg dal je taj ok svi ga hvale kao jako dobrog..
AMD-ATI
17 godina
neaktivan
mirza64 kaže...
optimum 100% whey gold standard 2.3kg dal je taj ok svi ga hvale kao jako dobrog..

ako imaš tolke novce, uzmi, možda najbolji protein na tržištu. probao sam ga i stvarno nemam zamjerke, jako kvalitetan, ne pjeni se, odličnog okusa i lako se popije.... al nemoj zaboravit da je ovo samo dodatak prehrani, pravilna prehrana je jako važna....

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja bi zapravo zamjenio 2 obroka ujutro i navecer s time da bi 3 puta ga pio poslje teretane jel idem u pon sri i pet

cilj mi je izgubit na tezini jel sam do sada puno i nekvalitetno jeo..Sad sam to promjenio pa si mislim da bi ujutro i navecer popio samo whey i to je to

Ne zelim postat bb bitno da svedem kilazu na neku dobru za mene i da sam u formi

AMD-ATI
17 godina
neaktivan
mirza64 kaže...

Ja bi zapravo zamjenio 2 obroka ujutro i navecer s time da bi 3 puta ga pio poslje teretane jel idem u pon sri i pet

cilj mi je izgubit na tezini jel sam do sada puno i nekvalitetno jeo..Sad sam to promjenio pa si mislim da bi ujutro i navecer popio samo whey i to je to

Ne zelim postat bb bitno da svedem kilazu na neku dobru za mene i da sam u formi

visina, kilaža, godine?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice