Neredi u Širokom Brijegu - poginuo navijač zaključana tema

poruka: 66
|
čitano: 14.815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Neredi u Širokom Brijegu - poginuo navijač

Evo, jučer oko 15.30 se trebala održati utakmica između Širokog i Sarajeva. Nažalost, neki ljudi su imali drukčije namjere.

Sarajlije (Horde zla) došle u trostruko većem broju, umjesto 150 - 500! Izgleda da su slavili rođendan. Kad su izašli, započeli su demolaciju grada. Zatim je sve otišlo kvragu. Izgleda da su upadali po kućama, palili auta, sukobili se s malobrojnom policijom. Da bi na kraju mještani stali u obranu svog grada. Čak da su pucali iz kalašnjikova, ne bi li zaštitili svoju djecu i imanje. Došlo je i do bacanja kamenja i ko-zna čega, pri čemu je jedan navijač Horda Zla, udaren u glavu, preminuo na mjestu događaja. Horde Zla tvrde da su napadnuti iz "sačekuše" i da su se branili.

Boysi u Temišvaru, Torcida u Žilini, Horde Zla u Širokom, ubijen navijač i u Beogradu.

Moje pitanje je... Zašto ljudi riskiraju živu glavu navijajući za amatere koji igraju u blatu, podapinju sami sebe. Šteta mladog momka i ljudskog života...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
neaktivan
RE: Neredi u Širokom Brijegu - poginuo navijač
Zato što su glupi.
Debilčine koje glume navijače a zapravo pljuju na svoju inteligenciju, na svoj klub, na svoju zemlju, i na kompletni ljudski rod.

Posebna vrsta ljudskog otpatka.

Treba čvršće na takve kretene, policiji dati odriješene ruke pa da vidiš meteža i kako se u kratkom roku suzbija.

Drakonske kazne za svaki navijački izgred.

I sad nek mi dođe neko spominjat represiju ko izvjesni Daxinho prije nekoliko mjeseci.

Nema tu represije dragi moji, već manjak iste.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan

Ja sam citao na jednom portalu da je taj lik pokusao oteti pištolj policajcu i da ga je policija upucala i njega i jos nekoliko njih...Ko ce sad znati sta je tu istina...Bilo kako bilo ovo nije navijanje vec grupa kretena koja ne zna sta ce od sebe u zivotu pa idu na te nidje veze utakmice, koje nasi lokalni mediji zovu "Derbi Kola" kukuruz lige, i prave nerede. Zao mi je sto je izgubljen ljudski zivot bespotrebno i sto je najbolnije kako je krenulo to nece biti poslednji takav slucaj...jer uvijek ce biti seljaka koji ce ici na utakmice samo da prave nerede i materijalnu stetu.

He who dares, wins
17 godina
neaktivan

a što ćeš, na balkanu na utakmicu s pancirkom i šljemom ako ti je život mio :/ :S

trebale bi se uvest strože kazne, npr mj dana zatvora za takve huligane kojima je smisao odlaska na utakmicu razbijanje, paljenje ili tučnjava...

17 godina
moderator

Nije tu bitan sport i navijanje, jer je takvim ljudima to samo izgovor za divljanje, razbijanje, izljeve rasne i nacionalne mržnje, liječenje kompleksa...

Ne znam ko je kriv za nerede, žao mi je izgubljenog života, nekima samo batina može neke stvari u glavu utuviti.

Sramota

Nije se usr*o onaj kojem je daleko zahod, nego onaj ko je kasno krenuo.
17 godina
neaktivan

nema tu pomoći, osim namlatiti te debile..

kad su dobili po nosu u žilini, odam su se dosli jadati kak nase veleposlanstvo nije nis napravilo...

trebalo ih je jos procesuirati i u nasjo drzavi...pazi, molim te, jos su se nasli uvrijeđeni zato kaj su ih ovi stukli...

ma to je takav debilizam, da je to ispod svake civilizacije...

ak si takav frajer da se mozes tući, onda se ne bi skrivali iza navijačkih skupina, i zamaskirani, da ih netko ne vidi slučajno...

a policiji dati gumene metke, pa da vidimo oces se usuditi mrdnuti...

samo g aodpeljas iza čoška, malo mu poravnas kosti, i ne bu datk brzo doso radit sranja...

mada, bio sam na dvije tekme , i to mi se zgadilo...

kakva je to tam ekipa na tim stadionima, čisti seljačluk...neobrijani, zarašteni, smrdljivi, zamazani...

ma fuj...nikad vise...Viče

samo ih nek tuku, ko majmune...

a za dečka mi je zao...al , kad izazivas, dobijes i po glavi...Izlanuo se

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan

Kakvi su vaši komentari na ovo? Ovaj događaj sam po sebi je prilično jadan, tu se vjerovatno svi slažemo. Što se tiče situacije u globalu, čini mi se da Hrvatski, Srpski, te Bosanski navijači u svijetu (poglavito Europi) stvaraju krivu (hm, da li je kriva ili realna) sliku o narodu ovdje.

Široki Brijeg

http://www.index.hr/sport/clanak/video--lijecnici-drugi-navijac-je-stabilno-puljic-stradao-od-udarca-kamenom/453694.aspx

http://www.index.hr/sport/clanak/brat-ubijenog-navijaca-vedrana-puljica-prerezao-vene/453723.aspx

http://www.vecernji.hr/vijesti/sarajevo-nema-potvrde-smrti-drugog-navijaca-clanak-29316

Temišvar

http://www.24sata.hr/sport/navijacki-rat-u-temisvaru-neredi-preselili-na-stadion/138212/

http://www.index.hr/sport/clanak/temisvar-pod-opsadom-tisucu-policajaca-i-zastitara-pazi-da-ne-dodje-do-sukoba-domacih-navijaca-i-bbba/453019.aspx

Beograd

http://www.srbijasport.com/vest.php?news_id=23190&sport_id=55

...

15 godina
neaktivan

koga briga za nerede u toj kvazi državi

16 godina
neaktivan
alexspalato kaže...

Moglo je i bez tvog spama.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
15 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
alexspalato kaže...

Moglo je i bez tvog spama.

a moglo je i bez tvog

17 godina
moderator

A mogli bi i kartoni pasti.

Raspravljajte civilizirano.

16 godina
neaktivan

Alexspalatov post nije vrijedan komentiranja. Kraj takvih, čovjek bi pomislio da navijači čak i ne stvaraju krivu sliku o narodu ovdje (zao mi je ali tako je - nadam se da si barem mlad, pa ćeš jednoga dana zdravije razmisljati).

Mislim da je ta situacija sramotna. Također, to je situacija za koju se direktno ne može nitko kriviti (osim navijača naravno). S time da to nisu navijači, ja znam šta znači niti navijač i imati srce koje kuca zajedno sa srcem kluba za koji navijaš. To su idioti iskrivljenih morala i vrijednosti. Iako nikoga ne volim nazivati idiotima. To su možda samo ljudi koji nisu imali adekvatno riješenje za riješavanje svojih negativnih emocija, te to rade putem agresivnosti. Možda to nije problem samo njih, već pokazatelj stanja većine ljudi u državi - da li bi i većina ostalih ljudi ispucavala svoje negativne emocije na ovaj način, no ipak imaju mrvicu razuma pa to ne rade? Ili ne žele izlaziti iz okvira društvenih normi koje definiraju pristojnog čovjeka? Da li su navijači jedini koje nije strah pokazati kakvo im je "stanje u glavi"? Dakako, opravdanja za ovo nema..no ipak, ovo pitanja su mi se  nametnula iz nekog razloga..

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 13:27 (!mpact35).
16 godina
protjeran

Otisao je tamo da se pobije s nekim, ovaj ga je otresao i to je to.

Zao mi je familije...

P.S.

Nije ovo kvazi drzava....

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan

Ma najobičniji ljudski šljam!To sve lijepo treba pozatvarat i bok!

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan

Grad je u kaosu nakon što je pukla glavna cijev u središtu grada došle su i horde zla i sve porazbijali i pomlatili. Leu Morenu Marttiniju horde zla su započle razbijati frizeraj a nakon toga dosli su i skripari i sve dovrsili, neki navijaci iz horda zla uletili su u kapelicu i prazbijali sve na oltaru i poplašili časne sestre . Policija je u navijača pucala jer je on izvukao pištolj od njihova kolege, kasnije je utvrđno da je navijač preminuo zbog povrede glav od oštroog predmeta. prijatelj mi kaze kako je kad je on sjedio u klubu navijača doletio policajac i zatražio od skripara da pomognu policiji jer je njih bilo premalo (8-10  protiv 400 hordi zla).. 30 hrabrih škripara branilo je grad od 14:30 sve do 16:30 kada su došli specijalci (kornjace) iz mostara  gdje je se igrala utakmica VISOKOG rizika. škriparima su pomagali i ljudi sa pecare koji su cak sa kalasima izlazili ispred svojih kuca i branili sugrađanine. ja nisam išao utakmicu ali mi je kuca pored stadiona tako da sam sve vidio . horde zla nakon sto su zapalile policijsko auto zelile su i zapaliti benzinsku postaju pored stadiona (kakav bi onda kaos bio)

ali su ih domaći navijači i policija spriječili. horde zla su prvo dosle sa 2 puna autobusa koja su bila pregledana u jednom selu prije grada na putu iz mostara, dok su druga 2 autobusa dosle iz smjera posusja .. cijeli grad prica i jos ce pricati o ovome događaju koji je potresao ovaj mali hrvatski gradić ... u školi smo cijli dan  na satima o tom pričalo tako da nemam danas ništa za učiti Smijeh

k1.c0
16 godina
protjeran

To su ti huliganski kreteni koji ne dolaze bodriti ekipu nego da rade sranja!

Jer da imaju i malo mozga onda bi se situacija drugacije razvijala.I moze ih

biti sram nista vise.Sada zbog tih pede..,Dinamo nece imati niti jednog

navijaca i to mi je drago.Nisam nikakav navijac ali volim pogledati utakmicu a

ne ko ti kreteni sto rade sranja svugdje di dodju.

born to be gamer
16 godina
neaktivan

ŠTO VI ZNATE SRAT. PRVO ČOVJEK NIJE DOBIO KAMEN U GLAVU NEGO STE GA VI UPUCALI DRAGI GRAĐANI ŠIROKOG ILI KAKO SE PRIČA DA JE TO BIO POLICAJAC. HALO BOLAN UPUCATI NEKOGA U GLAVU I PROSTRIJELITI 6 DRUGIH LJUDI OD KOJIH JE JEDAN DOBIO METAK U VRAT JE VAN SVAKE PAMETI.

ŠTA JE VAMA PRESABERITE SE MALO, LJUDSKI ŽIVOT NEMA CIJENE, UMJESTO DA OSUDITE TAJ DOGAĐAJ VI POKUŠAVATE DA GA OPRAVDATE. I OVOME GORE ŠIROKI BRIJEG NIJE HRVATSKI GRADIĆ NEGO JE BOSANSKO HERCEGOVAČKI, NAUČI GEOGRAFIJU NACIONALISTIČKI PEDERU. AKO ZBOG OVOG POSTA DOBIJEM KARTON "SO BE IT" NACIONALISTIČKA BAGRO JEDNA.

Hercegovcima što misle da su veći Hrvati od onih u hrvatskoj.

Saki Saki 5$
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 21:13 (El Manifico_Buster).
16 godina
protjeran

Toliko zbog je*enog nogometa pa to je sramota da se ubijate. Znam kakvi su navijači budu drogirani, ludi ,itd... Ali nisu to smijeli napravit što su napravili Navijači Sarajeva (trebali su dobit novčanu kaznu) i gotovo... Toliko toga porazbijat pa vidi se kakav je bio kućni odgojPlač Žalosno

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 21:21 (nvidia_gamer007).
17 godina
neaktivan

Navijači-ljudi koji navijaju za neki klub. Ovo su samo bezglavi kreteni koji samo traže nevolje. Ja iskreno nepratim nogomet i nekužim kako neko ide dati život za igru, ići demolirati grad. Kojom svrhom? Ja neznam ko njih naziva navijačima, za mene su to sve ljudi zreli za ludnice.

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
17 godina

Žalosno je ovo sve gledati. Kako biva inače, belaj ide na belaj.

Svaki dan crna kronika je puna smrtnih slučajeva. Ljudi ginu na cestama, svako malo neko pobije par pripadnika familije ili komšiluka, ljudi ginu od mina, samo nam je još falilo da se gine i zbog "fudbala".  Malo nam bilo rata i ginjenja, samo još fali ovo.

Nadam se da će se završiti na ovome, jer kako je krenulo i zbog čitave situacije u državi bojim se da neće poprimiti mnogo ozbiljnije razmjere.

BiH je u ovoj situaciji bure baruta koje čeka da eksplodira i  da krenu socijalni nemiri većih razmjera.

Ovaj narod nikad da dođe pameti.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
17 godina
El Manifico_Buster kaže...

ŠTO VI ZNATE SRAT. PRVO ČOVJEK NIJE DOBIO KAMEN U GLAVU NEGO STE GA VI UPUCALI DRAGI GRAĐANI ŠIROKOG ILI KAKO SE PRIČA DA JE TO BIO POLICAJAC. HALO BOLAN UPUCATI NEKOGA U GLAVU I PROSTRIJELITI 6 DRUGIH LJUDI OD KOJIH JE JEDAN DOBIO METAK U VRAT JE VAN SVAKE PAMETI.

ŠTA JE VAMA PRESABERITE SE MALO, LJUDSKI ŽIVOT NEMA CIJENE, UMJESTO DA OSUDITE TAJ DOGAĐAJ VI POKUŠAVATE DA GA OPRAVDATE. I OVOME GORE ŠIROKI BRIJEG NIJE HRVATSKI GRADIĆ NEGO JE BOSANSKO HERCEGOVAČKI, NAUČI GEOGRAFIJU NACIONALISTIČKI PEDERU. AKO ZBOG OVOG POSTA DOBIJEM KARTON "SO BE IT" NACIONALISTIČKA BAGRO JEDNA.

Piz.. ti mater..., upadat ljudima u kuću u njihov dom sa noževima i očekivat da će neko mirno to gledat. I čudiš se što su ljudi branili dom, pa normalno da ćeš dobit metak, zar se ljudi nemaju pravo branit??? Mrš smeće jedno, sad oćete od huligana pravit žrtve. Kako bi tebi bilo da ti neko upadne u dom di ti je obitelj, bili ti branio svoj dom? Ili na to svi drugi imaju pravo u BiH osim Hrvata, jer čim se počmemo branit odma smo bagra nacionalistička. Kretenu jeb.... Žao mi je što je mladić poginuo ali da je imao malo mozga možda i nebi ostao bez njega... koja kontradiktornost.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 0:27 (Vakaka).
16 godina
neaktivan

Kakvi noževi kakve kuće, kakva odbrana obitelji. Nikoga ne opravdavam znam da su navijači otišli tamo da prave sranja i da se biju to rade svi navijači. Živim u Tuzli i znam iz iskustva, prisustvovao sam ja lično kada su neki navijači "fukare" pravili planove za tuču sa drugim navijačima. Ali to nema veze sa onim šta se desilo, ti pričaš o branjenju doma "mi se hrvati moramo braniti" WTF is that, time samo dokazuješ da ti i takvi kao ti mrze ovu zemlju i ljude koji su druge vjere ili nacije iz ne znam kog razloga. Polupani izlozi se mogu popraviti život ne, a sigurno nisu išli nikome u kuću da mu ubijaju porodicu. I tu se sprdaš praviš viceve "ne bi ostao bez mozga...", to mi samo govori da si sutra spreman uzeti nečiji život bez imalo straha ili grižnje savjesti neovisno o kome se radilo. Živiš u Grudama i pričaš tu gluposti nemaš poima šta se dešavalo kao ni ja, ali ja ne opravdavam navijače Sarajeva znam da su krivi dok me ti pokušavaš uvjeriti da je to opravdano ubiti čovjeka.

Saki Saki 5$
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 0:45 (El Manifico_Buster).
17 godina

To nisu navijaci nego huligani koji su takticno i sistematski pripremili teren te ciljano dosli da razbijaju, ostecuju i napadaju, njih se nesmije niti moze opravdati!

Ali najbitnije je da je zbog bilo kojeg razloga nazalost oduzet mlad zivot, kao sto rece covjek prozor i izlog se mogu popraviti a ko ce majci "popraviti" i vratiti ubijenog sina? Ovaj dogadjaj treba osuditi i od njega napraviti primjer, sve huligane hapsiti i prebijati a naci i ubojicu pa mu odvalit takvu robiju da nikome vise nepadne ni pistolj na vodu potezat.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan

A odakle ti to da ijedan hercegovac misli da je veći hrvat od onog iz hrvatske??? Hrvati smo koliko i vi samo ne živimo u istoj državi. Želiš mi reći da si ti vrijedniji hrvat zato što živiš u Hrvatskoj? I kakve to veze uopće ima? Čemu ikakva potreba za nekakvom kategorizacijom?

I najnovije snimke su pokazale da su "navijači" tj. horde zla odmah prilikom izlaska iz autobusa imali vatreno oružje i, što je najgore, odmah prilikom izlaska zapucali su na čovjeka koji je bio na svom privatnom posjedu.

Nije mi jasno kako je itko mogao kliknuti na "slažem se" čitajući tvoju poruku. Pitaš se zašto se opravdavamo! Možda zato jer svi upiru prstom u širokobriježane? Možda zato što su novinari u sarajevu dočekali ove huligane kao heroje? Možeš misliti - HEROJE. Pa gdje to još ima?

Neda mi se više ništa pisati jer pretpostavljam (ako uzmemo u obzir ovu tvoju "nadahnjujuću" poruku) da se ljudima kao ti ne isplati ništa objašnjavati. I da, ljudski život se treba cijeniti, ali ako tebi netko s noževima i oružjem uleti u obiteljsku kuću gdje ste ti i tvoja djeca logično je da ćeš se morati nekako obraniti.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
17 godina
neaktivan

Kakvi noževi kakve kuće, kakva odbrana obitelji. Nikoga ne opravdavam znam da su navijači otišli tamo da prave sranja i da se biju to rade svi navijači. Živim u Tuzli i znam iz iskustva, prisustvovao sam ja lično kada su neki navijači "fukare" pravili planove za tuču sa drugim navijačima. Ali to nema veze sa onim šta se desilo, ti pričaš o branjenju doma "mi se hrvati moramo braniti" WTF is that, time samo dokazuješ da ti i takvi kao ti mrze ovu zemlju i ljude koji su druge vjere ili nacije iz ne znam kog razloga. Polupani izlozi se mogu popraviti život ne, a sigurno nisu išli nikome u kuću da mu ubijaju porodicu. I tu se sprdaš praviš viceve "ne bi ostao bez mozga...", to mi samo govori da si sutra spreman uzeti nečiji život bez imalo straha ili grižnje savjesti neovisno o kome se radilo. Živiš u Grudama i pričaš tu gluposti nemaš poima šta se dešavalo kao ni ja, ali ja ne opravdavam navijače Sarajeva znam da su krivi dok me ti pokušavaš uvjeriti da je to opravdano ubiti čovjeka.

Izvlačiš iz konteksta ono što je rekao. Potpuno si promašio poantu. Da tebi dvojica oružanih ljudi ulete u kuću bi li mislio da su te došli tu maziti ili ubiti? U očima mnogih ljudi to je bila bitka za goli život. Nije se tu baš puno razmišljalo. Šta su sad trebali? Trčat na njih palicama dok oni po njima pucaju? Ja baš....

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
17 godina

Očigledno nemaš pojma šta je se događalo ali imaš mišljenje o svemu.

Ti si nazvao bagra nacionalistička, pa si me potegao za "jezik".

Ja nikoga ne mrzim niti igdje pravim nerede, niti potežem noževe ili drugo oružje na ljude ali imam se pravo branit.

Da, prepostavljam kad ti netko u dom s nožem uleti da ima dobre namjere, nije on jadnik namjeravao nikog ubit nego eto zadesio se nož u ruci.

Vidim sad me i osobno poznaješ... de molim te nevaljaj gluposti.

I da slažem se s tobom u samo jednom pogledu, " Polupani izlozi se mogu popraviti život ne" ali o tome su trebale mislit njihove majke/očevi odnosno tko god bio kriv za njihov odgoj, a ja se neću mislit dali me je namjeravao ubit kad je potegao nož na mene, nego ću se branit svim sredstvima.

16 godina
neaktivan

Meni je najgore što je ovaj moderator pritisnuo gumb da se slaže s ovom provokacijom i nacionalizmom. Prijavit ću ovu poruku, jer vrijeđa mene kao građanina Hercegovine i čovjeka koji sve ovo piše s Širokog Brijega.

Sramota je kako nas prikazuju. Kao neke životinje. Mislim. FTV prenosi da su Horde Zla (ime sve govori), došle saditi cvijeće u Široki. No, nisu imali alata. Skupili su par metalnih palica i kamenja eventualno. Pištolje su također našli na cesti. Zatim su islamski ekstremisti, upucali u nogu, Željka Zadru, starijeg građanina, koji se nalazio na svojem posjedu. Slike imate po portalima, ali ne na sarajevo-x. Sve se vidi na policijskim snimkama. I divljanje i ubojstvo. Ali iskreno, ljude su ubijali i za mnogo manje, nego za ranjavanje u nogu. I da ste meni došli pred kuću, zaprijetili mi mami, ili bratu, i vama bi odmjerio .765  To što su tražili to su i dobili. Šteta mladog života, koji se izgubljen, to je jedino šta mogu osuditi u ovom slučaju što se tiče građana Širokog Brijega. Jeste li znali da je Vedran Puljić osuđen uvjetno na godinu i pol dana zbog divljanja?!

Mislim da sam bio korektan kad sam otvarao temu, napisao sam one informacije koje sam imao u tom trenutku i da sam bio korektan. Nisam htio nikog provocirati, ali ova dvojica, ali posebno ovaj moderator me užasnuo. Kažite gsp. moderator svoje stajalište.

17 godina
neaktivan

Ovako da se razumijemo. Nisam iz BiH i nisam blizu događaja bio, ali jasno mi je ko dan što su pacijenti tamo došli raditi.

Druga stvar, ja da sam živio tamo stajao bi u dvorištu i bez pardona pucao po svakom debilu koji proba ući. Možda ljudski život nema cijene, ali ono dragi moji nisu ljudi.

Treća stvar, policija mora dobiti odriješene ruke u nošenju sa tim pacijentima i treba ih bez ustručavanja mlatiti.

Četvrta stvar, treba im dati da se međusobno pobiju, navijanje, nogomet, svijet bi bio ljepši jer bi bilo manje maloumnika.

Pravi navijač nije onaj koji razbije policijski auto ili koji divlja, pravi navijač je na tribini, navija za klub, a prije tekme sjedi sa protivničkim navijačima na pivu i međusobno se podjebava. U miroljubivom duhu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 8:16 (Danny_HR).
17 godina
moderator

Moje stajalište kao moderatora? Dobio je 2 kartona za tu poruku, zbog vrijeđanja i galame.

Moje stajalište kao forumaša? Previše je nacionalizma u ovoj zemlji, previše. Zbog toga se slažem s porukom. Svi govore o hrvatskim, srpskim i muslimanskim gradovima, niko ne govori bosanski. Hrvatski gradić? Mislim da je hercegovački. Užasnuo si se mene? A lika koji u profilu ima nepostojeću državu? Ah da, nema nacionalizma, ok, sve 5.

Mislite da vas napadam? Pa ja sam Hrvat, ali zbog toga jer ne mogu biti Bosanac/Hercegovac u Bosni/Hercegovini. U Bosni/Hercegovini možeš biti samo Bošnjak, Srbin ili Hrvat, nikako Bosanac/Hercegovac-musliman, Bosanac/Hercegovac-katolik, Bosanac/Hercegovac-pravoslavac, a po ovome vidim da neće to nikad ni biti.

Vi ste Hrvati koliko i Hrvati iz Hrvatske? Vi ste Hercegovci, to što su vam preci Hrvati, to je porijeklo, al kad je BiH u qrcu, pa svi se okreću, niko se ne ponosi tim da je Bosanac/Hercegovac.

Ja? Pa moj did i baba su Hrvati iz Hrvatske, ali ja sam cijeli život u Bosni, Bosanac sam. Šta bi trebao?

EDIT: Neovisno o nacionalizmu, jer je ubijeni također Hrvat, bagru huligansku treba tući dok im se ne izbije i to malo mozga iz glave. Jesu li oni prvi dokazano zapucali? Pa pucao bi i ja na njih, neovisno ko su i šta su, tu se slažemo. Ko mi uđe u avliju nepozvan i agresivan, neće dobro proći. Ali o tome treba policija da sprovede istragu, a vlast da donese odluke, a ne prepucavanje na forumu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 8:18 (DrNasty).
17 godina
neaktivan

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,10,6,,178818.jl

Evo još malo o tome tko je što došao raditi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice