Ima li koji livestream utakmice boston-miami?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pojavit će ti se ovdje linkovi sat vremena prije utakmice:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=159944&part=sports
Također imaš i na sportklubu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Rondo je strasan.
Ako će igrat ovakvu obranu, ovo će riješit sa 10 razlike sigurno.
Beat the Heat! vol 2. :P
I na kraju bude drito 10 razlike! 
uf kakva utakmica sinoć, napeto do kraja i Celticsi u produžetku uzeli i drugu zaredom i izjednačili seriju. Odlična stvar je što se bude svi igrači, Dooling je zadnje dvije odigrao jako dobro, Allen se polako vraća, Pietrus i Bass igraju solidnu rolu. Nekako mi se čini da će ova serija doći do 7. utakmice koja će odlučivati.
Rondo i Garnet su opet bili odlični......
predobra tekma... problem je sto boston radi odmaranja kljucnih igraca bude u situaciji da nakon sto su imali +18 u prvom poluvremenu, na kraju tekmu jedva dobiju u OTu... ali jasno je da su oni dosta stariji i da ih mora odmarati inace ko zna kako bi bilo da ih je drzao skroz, vjerojatno ne bi ni igrali u zadnjoj hhhh...
pierce treća tekma u zadnjih pet ,fouled out sa 6 osobnih :( nije baš pohvalno.... sudjenje bi se moglo isto popraviti.. bilo je odlicnih odluka..ali te neke sa faulima su stvarno bile bezveze... no ...eto.. 5 tekma u miamiu...
allen konacno uzima šuteve... doduše i koje ne treba ali sve je to potrebno jednom španeru ko on da se vrati u ritam... pietrus... genijalana obrana na wadeu, i dva kljucna skoka u napadu u OTu
dooling takodjer, uzimao je trice bez oklijevanja..3-4 je imao... ma stvarno tekma koja uistinu opisuje playoff u najboljem izadnju...
garnettovo samo postojanje u reketu dize bostonovu obranu na drugi nivo... a rondo vec svoj klasik... cca 15 poena i asista i par skokova... genijalno
nadam se da ce biti Beat the Heat vol 3.... :P
Di su sad oni sta su vikali namjestaljka ?
Losa igra od Miamia, Wade je opet u nekom svom svijetu sut mu je ocajan. LeBron je LeBron ali nemoze ni on sve sam, Haslem je odigrao odlicno s 17 skokova.
Ocekivao sam 3-1 nakon ali sad se treba vadit kod kuce. Dobra vijest je ta sto se Bosh vjerovatno vraca za Game 5, sto znaci da ce Garnett imat puno problema sto u napadu sto u obrani (osim ako pocme opet igrat s ledima prema kosu ali to je malo vjerovatno).
Di su sad oni sta su vikali namjestaljka ?
Losa igra od Miamia, Wade je opet u nekom svom svijetu sut mu je ocajan. LeBron je LeBron ali nemoze ni on sve sam, Haslem je odigrao odlicno s 17 skokova.
Ocekivao sam 3-1 nakon ali sad se treba vadit kod kuce. Dobra vijest je ta sto se Bosh vjerovatno vraca za Game 5, sto znaci da ce Garnett imat puno problema sto u napadu sto u obrani (osim ako pocme opet igrat s ledima prema kosu ali to je malo vjerovatno).
ma dobro, nitko nije rekao da je namještaljka, nego da je u prve dvije utakmice Miami imao dosta odluka dosuđenih u njihovu korist, što i jest istina.
da, ako se vrati Bosh imat će Boston dosat teži posao i u obrani i u napadu, biti će zanimljiva serija do kraja.
Mislim da će Bosh definitivno zaigrati u sljedećoj utakmici bez obzira bio 100% spreman ili ne, jer po meni je sada Boston u naletu i Miami mora dobiti sljedeću utakmicu......e sada se nameće pitanje ako se Bosh vrati hoće li biti na visini zadatka i da li će biti prednost za Miami ili obrnuto jer nije igrao par utakmica a i teško tko da je bio pravi odmah iza ozljede ma kakva god ona bila.....
Kaže frend:
"Dvije utakmice u Bostonu, dvije u Oklahomi, 2-2 east, 2-2 zapad"
Blago se nasmijah 
na kraju se frend tebi smije 
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
THE TRUTH koja faca kad je stavio šut LeBronu u facu hhhhh... kao diiiiiii ćeeeeeeš momak... hhhhh
iako bih volio da bude 4-2... mislim da ce miami pruziti najbolju partiju do sada u 6oj tekmi...
a sinoc gledam ESPN i kao svi govore miami dobiva... jedno 5 novinara iz raznih gradova... ja reko... sorry guys... not tonight hahhaah.. .(to sam rekao sebi u glavi hahaha)
sad se ceka...
Beat the Heat vol 4.
:)
Eto mogu reći da mi je drago zbog Bostona jer osim što navijam za njih (pogotovo od kako nema Chicaga) igraju vrlo dobro i nadam se da će uspjeti ući u finale....
THE TRUTH koja faca kad je stavio šut LeBronu u facu hhhhh... kao diiiiiii ćeeeeeeš momak... hhhhh
iako bih volio da bude 4-2... mislim da ce miami pruziti najbolju partiju do sada u 6oj tekmi...
a sinoc gledam ESPN i kao svi govore miami dobiva... jedno 5 novinara iz raznih gradova... ja reko... sorry guys... not tonight hahhaah.. .(to sam rekao sebi u glavi hahaha)
sad se ceka...
Beat the Heat vol 4.
:)
They cant handle The Truth!
Paul Pierce Miami Strangler :D
Teško će večeras Oklahoma dobit Spurse. 1 četvrtina Parker 17 koševa i 5 asistencija.
Jakson dere hehe
Evo nakon što je Oklahoma gubila na poluvremenu 15 koševa razlike na kraju je došla do finala.....a tko bi reka prije tjedan dana nakon što je SA poveo 2:0 u seriji.....vrlo lako bi se slično moglo dogoditi i na istoku....ali neka potpuno zasluženo...
Bye-bye Spursi samo jos da Miami ispadne i sreci nema kraja xD
Kakva utakmica King Jamesa
45pts (19-26) 15 rebounds 5 asists
Ajmo Heat!!
Stvarno predobra utakmica Jamesa i Heata, ali ja se još uvijek nadam. Za Celticse vrijedi ona "never underestimate a heart of a champion".
Odlična serija, šest fenomenalnih utakmica definitivno za košarkaške sladokusce.
Ko god da prođe u finale čeka ga težak posao protiv Duranta i ekipe, a mi neutralni možemo samo da uživamo u vjerujem sjajnom finalu.