NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 739.309
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA liga

Ima li koji livestream utakmice boston-miami?

15 godina
Re: NBA liga
bandito kaže...

pojavit će ti se ovdje linkovi sat vremena prije utakmice:

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=159944&part=sports

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
bandito kaže...

Također imaš i na sportklubu.

15 godina
NBA liga
Boston odigrao savršeno obranu u 2. četvrtini, a i u napadu su solidni. Nadam se da uzimaju ovo do kraja.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
NBA liga

Rondo je strasan.

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Boston odigrao savršeno obranu u 2. četvrtini, a i u napadu su solidni. Nadam se da uzimaju ovo do kraja.

Ako će igrat ovakvu obranu, ovo će riješit sa 10 razlike sigurno.

17 godina
NBA liga

Beat the Heat! vol 2. :P

MuWu
17 godina
neaktivan
NBA liga

I na kraju bude drito 10 razlike! {#}

15 godina
NBA liga
Još će se Miami pomučiti da prođe ovu seriju.

btw. Rajon Rondo maestro:
15 godina
antimadridista kaže...
Još će se Miami pomučiti da prođe ovu seriju.

btw. Rajon Rondo maestro:

Kad sam to vidio, toliko sam se nabrijo.. Strašno!!!!!

Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
15 godina
neaktivan
15 godina
NBA liga

uf kakva utakmica sinoć, napeto do kraja i Celticsi u produžetku uzeli i drugu zaredom i izjednačili seriju. Odlična stvar je što se bude svi igrači, Dooling je zadnje dvije odigrao jako dobro, Allen se polako vraća, Pietrus i Bass igraju solidnu rolu. Nekako mi se čini da će ova serija doći do 7. utakmice koja će odlučivati.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Rondo i Garnet su opet bili odlični......

17 godina
NBA liga

predobra tekma... problem je sto boston radi odmaranja kljucnih igraca bude u situaciji da nakon sto su imali +18 u prvom poluvremenu, na kraju tekmu jedva dobiju u OTu... ali jasno je da su oni dosta stariji i da ih mora odmarati inace ko zna kako bi bilo da ih je drzao skroz, vjerojatno ne bi ni igrali u zadnjoj hhhh...

pierce treća tekma u zadnjih pet ,fouled out sa 6 osobnih :( nije baš pohvalno.... sudjenje bi se moglo isto popraviti.. bilo je odlicnih odluka..ali te neke sa faulima su stvarno bile bezveze... no ...eto.. 5 tekma u miamiu...

allen konacno uzima šuteve... doduše i koje ne treba ali sve je to potrebno jednom španeru ko on da se vrati u ritam... pietrus... genijalana obrana na wadeu, i dva kljucna skoka u napadu u OTu

dooling takodjer, uzimao je trice bez oklijevanja..3-4 je imao... ma stvarno tekma koja uistinu opisuje playoff u najboljem izadnju...

garnettovo samo postojanje u reketu dize bostonovu obranu na drugi nivo... a rondo vec svoj klasik... cca 15 poena i asista i par skokova...  genijalno

nadam se da ce biti Beat the Heat vol 3.... :P

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 11:45 (MujagaWudakhi).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Di su sad oni sta su vikali namjestaljka ?

Losa igra od Miamia, Wade je opet u nekom svom svijetu sut mu je ocajan. LeBron je LeBron ali nemoze ni on sve sam, Haslem je odigrao odlicno s 17 skokova.

Ocekivao sam 3-1 nakon ali sad se treba vadit kod kuce. Dobra vijest je ta sto se Bosh vjerovatno vraca za Game 5, sto znaci da ce Garnett imat puno problema sto u napadu sto u obrani (osim ako pocme opet igrat s ledima prema kosu ali to je malo vjerovatno).

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
JackD kaže...

Di su sad oni sta su vikali namjestaljka ?

Losa igra od Miamia, Wade je opet u nekom svom svijetu sut mu je ocajan. LeBron je LeBron ali nemoze ni on sve sam, Haslem je odigrao odlicno s 17 skokova.

Ocekivao sam 3-1 nakon ali sad se treba vadit kod kuce. Dobra vijest je ta sto se Bosh vjerovatno vraca za Game 5, sto znaci da ce Garnett imat puno problema sto u napadu sto u obrani (osim ako pocme opet igrat s ledima prema kosu ali to je malo vjerovatno).

ma dobro, nitko nije rekao da je namještaljka, nego da je u prve dvije utakmice Miami imao dosta odluka dosuđenih u njihovu korist, što i jest istina.

da, ako se vrati Bosh imat će Boston dosat teži posao i u obrani i u napadu, biti će zanimljiva serija do kraja.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Mislim da će Bosh definitivno zaigrati u sljedećoj utakmici bez obzira bio 100% spreman ili ne, jer po meni je sada Boston u naletu i Miami mora dobiti sljedeću utakmicu......e sada se nameće pitanje ako se Bosh vrati hoće li biti na visini zadatka i da li će biti prednost za Miami ili obrnuto jer nije igrao par utakmica a i teško tko da je bio pravi odmah iza ozljede ma kakva god ona bila.....

15 godina
nul-3 kaže...

Kaže frend:

"Dvije utakmice u Bostonu, dvije u Oklahomi, 2-2 east, 2-2 zapad"

Blago se nasmijah {#}

na kraju se frend tebi smije {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 14:19 (antimadridista).
15 godina
NBA liga
Celtic Pride! nevjerojatno kako igraju, sa koliko samopouzadnja, ona trica Piercea preko Jamesa - čudo, to može samo "The Truth"! Sljedeća se igra u Bostonu i može donijeti finale, a zaslužili su ga potpuno, puno više nego Miami.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 5:34 (antimadridista).
17 godina

THE TRUTH koja faca kad je stavio šut LeBronu u facu hhhhh... kao diiiiiii ćeeeeeeš momak... hhhhh

iako bih volio da bude 4-2... mislim da ce miami pruziti najbolju partiju do sada u 6oj tekmi... 

a sinoc gledam ESPN i kao svi govore miami dobiva... jedno 5 novinara iz raznih gradova... ja reko... sorry guys... not tonight hahhaah.. .(to sam rekao sebi u glavi hahaha)

sad se ceka...

Beat the Heat vol 4.

:)

MuWu
14 godina
neaktivan
NBA liga

Eto mogu reći da mi je drago zbog Bostona jer osim što navijam za njih (pogotovo od kako nema Chicaga) igraju vrlo dobro i nadam se da će uspjeti ući u finale....

15 godina
MujagaWudakhi kaže...

THE TRUTH koja faca kad je stavio šut LeBronu u facu hhhhh... kao diiiiiii ćeeeeeeš momak... hhhhh

iako bih volio da bude 4-2... mislim da ce miami pruziti najbolju partiju do sada u 6oj tekmi... 

a sinoc gledam ESPN i kao svi govore miami dobiva... jedno 5 novinara iz raznih gradova... ja reko... sorry guys... not tonight hahhaah.. .(to sam rekao sebi u glavi hahaha)

sad se ceka...

Beat the Heat vol 4.

:)

They cant handle The Truth!

15 godina
neaktivan
NBA liga

Paul Pierce Miami Strangler :D

17 godina
neaktivan
NBA liga

Teško će večeras Oklahoma dobit Spurse. 1 četvrtina Parker 17 koševa i 5 asistencija.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Jakson dere hehe

14 godina
neaktivan
NBA liga

Evo nakon što je Oklahoma gubila na poluvremenu 15 koševa razlike na kraju je došla do finala.....a tko bi reka prije tjedan dana nakon što je SA poveo 2:0 u seriji.....vrlo lako bi se slično moglo dogoditi i na istoku....ali neka potpuno zasluženo...

15 godina
neaktivan
NBA liga

Bye-bye Spursi samo jos da Miami ispadne i sreci nema kraja xD

Mes que un club!
15 godina
NBA liga

Kakva utakmica King Jamesa

45pts (19-26) 15 rebounds 5 asists

Ajmo Heat!!

15 godina
NBA liga

Stvarno predobra utakmica Jamesa i Heata, ali ja se još uvijek nadam. Za Celticse vrijedi ona "never underestimate a heart of a champion".

15 godina
neaktivan

Odlična serija, šest fenomenalnih utakmica definitivno za košarkaške sladokusce. 

Ko god da prođe u finale čeka ga težak posao protiv Duranta i ekipe, a mi neutralni možemo samo da uživamo u vjerujem sjajnom finalu.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice