Je, Granger je kreten, a šta je Haslem radio?
A ti Jack vidi se da navijaš za Miami, pa nemoj kako te nerviraju Pacersi.
Pa navijam za Miami nije to bas tesko za otkrit.
Haslem je samo uzvratio, po meni su i Haslem i Tyler trebali dobit susupenziju za Game 6, iako nevidim nista lose kod oba faula, Tyler je isao iprepadat Wadea i "objasnit" mu da nece lako do kosa kad ga sudci nisu adekvatno kaznili Haselm mu je samo uzvratijo i pokazao mu da nece samo tako udarat i prolazit bez sankcija. To je pravi PO a ne padanje i cmidzrenje na svaki manji kontakt. Detroit Bad Boys Pistons, kad bi neko udarijo Isiaha Thomasa u sljedecem napadu bi ga Lambiert poravna sa parketom, nazalost danas zele od NBA-a napravit djeciji sport.
Zivciraju me to sto su poceli trash talk prije nego sto je uopce serija pocela i to su na svaku sitnicu skakali i traze bezveze neke konfrontacije koje uopce nepostoje, sto se Granger mora unijet Wadeu u lice nakon obicnog faula Hibberta pod kosem ?! Nek se smire malo i pokazu svojom igrom da su zasluzili ic dalje, samo blebetaju.
Sam igram centra, dosta sam ljudi poravna s parketom , čak i po par puta na utakmici, ali jesi vidio kako se je Pittman "zagrađivao"? Dosta ljudi dobije udarac u glavu prilikom ulaza, ja sam imao rasječenu usnicu kad sam pobrao lakat na ulazu, ali mislim da je ovo previše, koliko god Pacersi prljavo igrali.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
)