NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 739.655
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
JackD kaže...
bobo rastur kaže...

Je, Granger je kreten, a šta je Haslem radio?

A ti Jack vidi se da navijaš za Miami, pa nemoj kako te nerviraju Pacersi.

Pa navijam za Miami nije to bas tesko za otkrit.

Haslem je samo uzvratio, po meni su i Haslem i Tyler trebali dobit susupenziju za Game 6, iako nevidim nista lose kod oba faula, Tyler je isao iprepadat Wadea i "objasnit" mu da nece lako do kosa kad ga sudci nisu adekvatno kaznili Haselm mu je samo uzvratijo i pokazao mu da nece samo tako udarat i prolazit bez sankcija. To je pravi PO a ne padanje i cmidzrenje na svaki manji kontakt. Detroit Bad Boys Pistons, kad bi neko udarijo Isiaha Thomasa u sljedecem napadu bi ga Lambiert poravna sa parketom, nazalost danas zele od NBA-a napravit djeciji sport.

Zivciraju me to sto su poceli trash talk prije nego sto je uopce serija pocela i to su na svaku sitnicu skakali i traze bezveze neke konfrontacije koje uopce nepostoje, sto se Granger mora unijet Wadeu u lice nakon obicnog faula Hibberta pod kosem ?! Nek se smire malo i pokazu svojom igrom da su zasluzili ic dalje, samo blebetaju.

Sam igram centra, dosta sam ljudi poravna s parketom , čak i po par puta na utakmici, ali jesi vidio kako se je Pittman "zagrađivao"? Dosta ljudi dobije udarac u glavu prilikom ulaza, ja sam imao rasječenu usnicu kad sam pobrao lakat na ulazu, ali mislim da je ovo previše, koliko god Pacersi prljavo igrali.

17 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Sam igram centra, dosta sam ljudi poravna s parketom , čak i po par puta na utakmici, ali jesi vidio kako se je Pittman "zagrađivao"? Dosta ljudi dobije udarac u glavu prilikom ulaza, ja sam imao rasječenu usnicu kad sam pobrao lakat na ulazu, ali mislim da je ovo previše, koliko god Pacersi prljavo igrali.

Pittmanovo "zagradivanje" se trebalo kaznit, namjera je ocita srecom nije Stephenson teze ozljeden, potpuno nepotrebno jer je u pitanju Rookie koji jedva da odigra koju minutu u PO.

Igram kosarku rekreativno, i volim ulazak pod kos tako da znam dobit i po glavi dosta. Ali ono sto je Tyler napravio Wade-u to je po meni flagrant 2 bas ga je posteno s obje ruke poklopio, Haslemova reakcija je pohvalna (koliko god ludo zvucalo) isao je zastit suigraca i pokazat zube protivniku.

Veceras sudi trojac koji je sudio BOS - ATL, kad je Rondo dobio suspenziju tako da ocekivam jako puno slobodnih i nevjerujm da bit puno prljavih faulova.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Oboje se razumijemo u košarku,sve je to bilo za suspenziju, ali danas je igra pomalo za pi*ke, za svako sranje tehniča ili flagrant.

Btw kao što si ti za Miami, ja sam za Indianu, pa je očito zbog čega se svađamo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 19:31 (bobo rastur).
17 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Oboje se razumijemo u košarku,sve je to bilo za suspenziju, ali danas je igra pomalo za pi*ke, za svako sranje tehniča ili flagrant.

Btw kao što si ti za Miami, ja sam za Indianu, pa je očito zbog čega se svađamo.

Ma nikakva svada, sve pet :)

Samo mislim da je Indiana usla krivo u ovaj dvoboj, previse pricaju. Po meni su imali odlicnu sansu izbacit Miami da su sutjeli, jbg nakon 2-1 su imali sve u svojim rukama jer je Miami psihicki bio na rubu.

Slazem se da je NBA postao pi*kast, zato uzivam u ovoj seriji, drago mi je da je neko pokazao zube Miamiu da se nemogu samo tako prosetat do finala.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Sad bi od mene trebao bit muk i tišina jer je Indiana izgublia :D

15 godina
NBA liga

Ajmo baciti koju anketu..

Boston - Philly?

9 Boston
0 Philly
Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
15 godina
NBA liga

SAS - OKC?

15 SAS
6 OKC
Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
13 godina
neaktivan
NBA liga

Jel netko gledao utakmicu jučer/danas? Dobra je bila, Celticsi zasluženo pobijedili, Rondo novi triple-double (18k, 10s, 10a). Što mislite, tko će u finale s istoka?

10 Celticsi
8 Heat
16 godina
NBA liga

Svakako će biti gusto, Boston je ove sezone stvarno napredovao. Dečki jednostavno ubijaju. No ni Heatov trio nije za baciti. Veliki sam fan Heata, i navijam za njih. Bilo bi mi jako drago kada bi osvojili trofej. Prošle sezone, u finalu, James je kiksao, i bilo mi je jako žao.

Moja želja finala je OKC-Heat

Mada SUS nisu izgubili ni jednu do sada, tako da će Oklahoma teško dobiti.

Viva la Heat!

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
15 godina
NBA liga

Ma Rondo je postao igračina, kako samo potegne kad najviše treba. Sinoć Pierce zaradio 6 osobnih u ključnim trenucima utakmice i Rondo sa 11 uzastopnoh poena riješio utakmicu. Stvarno je napredovao i u tom šutu, a ostalo sve ima. Miamiju neće biti nimalo lako protiv Celticsa koji igraju odličnu obranu, a i Allen se polako vraća u formu.

Let's go Celtics!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 13:26 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
NBA liga

Što radi Ginobili i to u 34. godini ! Tko god prošao na Istoku, gubi od Spursa.

15 godina
NBA liga

jeli gledao tko utkamicu sinoć? Mislim Celticsima je dao tako smiješne dvije tehničke da sam omdah otišao na spavanje, nisam imao volje ni gledati dalje.

Ali i bez toga se vidjelo da je Miami rastrčanija i jednostavno bolja ekipa, Celticsi su preumorni i prestari za ovakav ritam, a i kad Ray Allen ima 3/7 sa crte slobodnih bacanja onda znate što je to.  Ništa, mogu se samo nadati da će se nešto promijeniti u nastavku serije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 15:12 (antimadridista).
15 godina
neaktivan

Mislim da od toga nema ništa, Heat mi djeluje daleko spremniji (godine čine svoje) i samim tim i bolji na terenu. Celticsi moraju imati savršenu seriju da ih pobijede, a opet ko god da dođe sa istoka u finale nema šansi protiv Spursa ili Thundersa. 

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Finale lige : San Antonio - Boston (staracki dom protiv starackog doma{#})

16 godina
NBA liga

LeBron uništava. Trpa kao zmaj, dodaje kao zmaj. Profrigao je Celticse sinoč, mada su i oni dobro igrali.

32 pts. 13 reb.

Prvu tehničku je bezveze dao, ali druga je po meni zaslužena.

15 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Finale lige : San Antonio - Boston (staracki dom protiv starackog doma{#})

Iskreno, ja navijam za Heat, ali nikako ne podcjenjuem oba tima jer prosjek njihovih godina i ne govori toliko, dok prosjek igranja zajedno govori. Te ekipe su uigrane toliko da ih je veoma tesko pobijediti tako da ipak ne bih mogao raci da je to staracki dom. {#}

...Queter you become more able you can hear..
16 godina
neaktivan
NBA liga

Što reći za San Antonio, po meni su oni već sad prvaci i legende .

Spurs !

15 godina
neaktivan

Nema šta ljudi igraju fantastično, svaka im čast.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
neaktivan
NBA liga

Gleda sam nocas SAS - OKC i stvarno Spursi igraju odlicnu kosarku. Ali 120 - 111 covjece to su rezultati za All-Star utakmice, ovi na zapadu nisu culi za obranu.

Bit ce jako zanimljivo vidit kako ce SAS odigrat protiv cvrste obrane Miamia, jer iskreno SAS jos nije naisao na protivnika koji moze zatvorit prijelaz kosu.

Ako se Bosh vrati do finala onda ce to bit vrhunska serija, bez Bosha MIA nazalost nema sanse protiv Duncana i ekipe.

17 godina
NBA liga

Beat the Heat! {#}

MuWu
16 godina
neaktivan
NBA liga

Volio bih da Miami osvoji playoff. Imaju možda i najbolje igrače trenutno u svojoj povijesti, i bilo bi šteta da ne osvoje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 23:14 (Praetorian1).
15 godina
NBA liga

kakva simultanka Ronda sinoć, možda i najbolja utakmica u karijeri. Zaslužili su Celticsi pobjedu sinoć i samo nesrećom su izgubili na kraju. Rondo je sam nadigrao Miami, ali mora se priključiti još netko, Ray Allen se mora vratiti u formu ako žele nešto napraviti, ali čisto sumnjam.

I da, sramota je da se Wade-u za udarac šakom u glavu Ronda ne sudi ni prekršaj u odlučujućim trenucima, a i Heat je imao oko 20 slobodnih bacanja više o Celticsa, dosta su im suci pomogli u obje utakmice, to će reći svatko tko je gledao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 11:27 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Utakmica sinoc:

RONDO vs Heat

...Queter you become more able you can hear..
15 godina
NBA liga

http://www.iamagm.com/news/2012/05/31/over.10.nba.players.tweeted.about.draft.lottery.conspiracy?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Ja mislim da Stern ne želi otići u mirovinu jer dobiva puno novaca od namještanja tekmi(tj. Sudaca, gledajte samo tekme s Miamijem..)...

Polako mi se ovo više ne sviđa i mislim da postaje "štela"...

17 godina
neaktivan
NBA liga

Dajte molim vas, namjestanje utakmica je malo pretjerano, rundu prije su se bunili navijaci 76-ersa da ih se krade, sad se bune kelti sutra ce to bit navijaci xyz. Faul je bio na Rondu i po meni je to jedina greska sudaca, jel se utakmica tu mogla prelomit u korist Kelta nikad necemo saznat. Uostalom NBA-a je dovljno popularan tako da nevidim bas smisao namjestanja utakmica.

A ovo za draftove pa to nije nista novo, namjestaju se vec godinama, ovaj Anthony Davis sto bi trebao bit 1. pick je viden s kapom NOH-a prije lottery drafta. Imate na YT-u video gdje je tocno objasnjeno kako su NYK dobili Ewinga, lomljene kuverte old-school, a to je bilo davne 1985 tako da mozemo tek zamislit kako to danas rade.

15 godina
NBA liga
Ma nema šanse da je jedino taj prekršaj dosuđen krivo, a sve ostalo ispravno, očito nismo gledali istu utakmicu, Pierceu su isto dosuđeni smiješni prekršaji, James je 25 puta bio na liniji slobodnih bacanja, Heat je imao 20-ak više od Celticsa. Znam da slobodna bacanja ne moraju biti mjerilo, ali se može nešto vidjeti i iz toga. Gledam i komentare o utakmici danas i većina napiše da je suđenje išlo na ruku Heata. Isto tako u prvoj utakmici one tehničke dosuđene su smiješne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 20:19 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ma nema šanse da je jedino taj prekršaj dosuđen krivo, a sve ostalo ispravno, očito nismo gledali istu utakmicu, Pierceu su isto dosuđeni smiješni prekršaji, James je 25 puta bio na liniji slobodnih bacanja, Heat je imao 20-ak više od Celticsa. Znam da slobodna bacanja ne moraju biti mjerilo, ali se može nešto vidjeti i iz toga. Gledam i komentare o utakmici danas i većina napiše da je suđenje išlo na ruku Heata. Isto tako u prvoj utakmici one tehničke dosuđene su smiješne.

Ma tako se i protiv Knicksa ekipa bunila jer je Miami ima 15-tak slobodnih vise po utakmici, onda su Melo i Amaree poceli napadat reket i poceli su i oni ic na crtu slobodnih. LeBron i Wade su uz Duranta, Westbrooka, Rosea i Ronda najbolji igraci za napad na kos i normalno je da ce im se dosudit slobodna (pogotovo uz danasnja pravila u NBA-u koji su dosta pi*kasti) kad su agresivni i forsiraju ulaz pod kos.

Jedino sam Rondov naveo jer je taj nedosudeni faul poprilicno utjecao na ishod utakmice, ovi ostali su ajmo rec bili u okviru "normalnih" faulova koji sudci nekad predvide. Naravno uz mogucnost uporabe tehnologije to im je neoprostivo. Slazem se da je Boston ostecen.

Tehnicke uopce nema smisla komentirat jer su aposolutno sve momcadi ove i prosle sezone nekoliko puta osteceni nepravedno, ta nova pravila su pre smijesna i stvarno ovisi tko sudi, neki ih se drze sljepo dok drugi toleriraju dialog izmedu igraca/trenera.

Duncan je dobio tehnicki jer se smijao na klupi tako da...

15 godina
NBA liga
ma mislim da je svejedno ionako ako Celticsi nastave ovako, klupa nema nikakav učinak, Dooling nemože nadomjestiti Ronda niti 5 minuta, Stiemsma napravio 4 prekršaja za 2 minute, nemože on čuvati Jamesa. Ovakva utakmica Ronda teško da se može ponoviti u nastavku serije, a svejedno je Miami pobijedio, a čak su i Pierce i Garnett imali solidan učinak. Jednostavno ne vidim tko bi se još tu mogao priključiti i odigrati na visokom nivou, jedino možda ako se Allen vrati u pravu formu. Dosta su Celticsi kratki u rosteru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 22:36 (antimadridista).
16 godina
NBA liga

Kaže frend:

"Dvije utakmice u Bostonu, dvije u Oklahomi, 2-2 east, 2-2 zapad"

Blago se nasmijah {#}

OKC će možda jednu osvojiti, ili-ali.

MIA bi mogao dobiti bananu od BOS u gostima, ali ako ne ponove ovakav gameplay kao prošli, mogu donjet finale bez izgubljenog matcha u polufinalu.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Kao da sam se vratio u 31.5 2002, samo što igraju Miami i Boston umjesto Sacramenta i LA

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 18:14 (bobo rastur).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice