Mislim da će Bosh definitivno zaigrati u sljedećoj utakmici bez obzira bio 100% spreman ili ne, jer po meni je sada Boston u naletu i Miami mora dobiti sljedeću utakmicu......e sada se nameće pitanje ako se Bosh vrati hoće li biti na visini zadatka i da li će biti prednost za Miami ili obrnuto jer nije igrao par utakmica a i teško tko da je bio pravi odmah iza ozljede ma kakva god ona bila.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaže frend:
"Dvije utakmice u Bostonu, dvije u Oklahomi, 2-2 east, 2-2 zapad"
Blago se nasmijah 
na kraju se frend tebi smije 
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
THE TRUTH koja faca kad je stavio šut LeBronu u facu hhhhh... kao diiiiiii ćeeeeeeš momak... hhhhh
iako bih volio da bude 4-2... mislim da ce miami pruziti najbolju partiju do sada u 6oj tekmi...
a sinoc gledam ESPN i kao svi govore miami dobiva... jedno 5 novinara iz raznih gradova... ja reko... sorry guys... not tonight hahhaah.. .(to sam rekao sebi u glavi hahaha)
sad se ceka...
Beat the Heat vol 4.
:)
Eto mogu reći da mi je drago zbog Bostona jer osim što navijam za njih (pogotovo od kako nema Chicaga) igraju vrlo dobro i nadam se da će uspjeti ući u finale....
THE TRUTH koja faca kad je stavio šut LeBronu u facu hhhhh... kao diiiiiii ćeeeeeeš momak... hhhhh
iako bih volio da bude 4-2... mislim da ce miami pruziti najbolju partiju do sada u 6oj tekmi...
a sinoc gledam ESPN i kao svi govore miami dobiva... jedno 5 novinara iz raznih gradova... ja reko... sorry guys... not tonight hahhaah.. .(to sam rekao sebi u glavi hahaha)
sad se ceka...
Beat the Heat vol 4.
:)
They cant handle The Truth!
Paul Pierce Miami Strangler :D
Teško će večeras Oklahoma dobit Spurse. 1 četvrtina Parker 17 koševa i 5 asistencija.
Jakson dere hehe
Evo nakon što je Oklahoma gubila na poluvremenu 15 koševa razlike na kraju je došla do finala.....a tko bi reka prije tjedan dana nakon što je SA poveo 2:0 u seriji.....vrlo lako bi se slično moglo dogoditi i na istoku....ali neka potpuno zasluženo...
Bye-bye Spursi samo jos da Miami ispadne i sreci nema kraja xD
Kakva utakmica King Jamesa
45pts (19-26) 15 rebounds 5 asists
Ajmo Heat!!
Stvarno predobra utakmica Jamesa i Heata, ali ja se još uvijek nadam. Za Celticse vrijedi ona "never underestimate a heart of a champion".
Odlična serija, šest fenomenalnih utakmica definitivno za košarkaške sladokusce.
Ko god da prođe u finale čeka ga težak posao protiv Duranta i ekipe, a mi neutralni možemo samo da uživamo u vjerujem sjajnom finalu.
Odlična utakmica James-a. Čekamo Game 7. Tko god da prođe neće mu biti lako protiv Oklahome sa ''ovakvim'' Durantom.
Može li mi netko reći kada je Game 7, Boston - Miami ?
I ima li ijedan live stream ?
Može li mi netko reći kada je Game 7, Boston - Miami ?
I ima li ijedan live stream ?
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=160928&part=sports
pojavit ce se link sat prije utakmice
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=160928&part=sports
pojavit ce se link par sati prije utakmice
Dakle sutra utakmica.
U koliko sati po našem vremenu ?
U koliko sati po našem vremenu ?
2:30 u noći,znaci za otprilike 6 sati je utakmica
Super!
Taman idem vanka. Vratim se na vrijeme i gledam. Ko Bog.
Dečkovi držte fige, GO BOSTON :D
Budući da su mi Bullsi ispali, ovu utakmicu gledam s opuštenjem, nek bolji pobjedi.