NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 739.775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
NBA liga

Ima ko link, po mogućnosti Sopcast?

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
15 godina
Re: NBA liga
stone kaže...
antimadridista kaže...

ma nije toliko zanimljivo lakers vs thunder koliko kobe vs durant

naravno, u pitanju je nagrada za najboljeg strijelca lige; kobe 27.9 ppg, durant 27.8 ppg

“Titula najboljeg strijelca mi nije važna. Spursi me nisu udvajali, da sam htio ganjati titulu najboljeg strijelca zabio bih im 50 poena.”

hehe :D

14 godina
neaktivan
NBA liga

Jeli gleda ko hawkse?

Williamsu malo falilo u zadnjoj sekundi za pobjednički dunk, zav ršilo 113-112 za Knickse. 

BTW ima ko dobar link za Lakerse?

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 21:42 (donator_bubrega).
14 godina
neaktivan
NBA liga

evo ako si registriran na nba.com(nbaTV) evo odličan link http://www.nba.tv/nbatv/games/20120422/OKCLAL/21100952?s=i

15 godina
NBA liga

Imas free nba tv jos dns.

http://www.nba.tv/nbatv/home

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 21:46 (Hrca24).
16 godina
neaktivan
NBA liga

baš gledam Lakerse i Thunderse, Artest udario Hardena laktom u glavu i to prilično jako, izbačen s tekme, moguća suspenzija, stvarno glup i nesportski potez al ipak je to Ron Artest

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 22:51 (al zagorec).
15 godina
NBA liga

Ma bas je idiot, a taman je proigrao.

14 godina
neaktivan
NBA liga

heehe a ja mislio da je World Peace.....inače dobra utakmica, pet koševa na poluvremenu za Oklahomu...

15 godina
NBA liga
Kakav kreten je ovaj Artest,gadi mi se lik. "World Peace" my ass.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
NBA liga
Ovaj Westbrook se nikad neće opametit. Lik ima šut 3-22 i forsira taj šut kroz cijelu zadnju četvrtinu i produžetke. Baš mi je drago što mu je Kobe pokazao kako se igra u najvažnijim trenucima.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 0:47 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Stvarno je idiot, ovakvim luđacima nije mjesto u elitnoj košarkaškoj ligi već više u kakvom sanatorijumu.

Bolesnik i to veliki.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
antimadridista kaže...

Stvarno je idiot, ovakvim luđacima nije mjesto u elitnoj košarkaškoj ligi već više u kakvom sanatorijumu.

Bolesnik i to veliki.

"elitnoj" :-)

17 godina
neaktivan
NBA liga

Momci ajmo se igrat novinara pa podjelit individualne nagrade regularne sezone.

MVP:LeBron James - Mislim da se tu nema sta puno pricat. Igra najbolju sezonu od kad je u ligi, PER mu je medu najboljima ikad, nevjerovatan je u napadu kao i u obrani. Druga opcija bi bio Kevin Durant ali previse gubi loptu i obrana mu nije na visokoj razini.

ROTY:Kyrie Irving - Nema konkurencije ovdje, da se Rubio nije ozljedijo mozda bi se i on umjesao, ali kako stvari stoje Irving uzima ovu nagradu jer je fenomenalan i stvarno nosi ovu ekipu od prvog dana.

MIP:Goran Dragic/Ryan Anderson - Nemogu se jos odlucit izmedu njih dvoje iako mozda vise naginjem prema Gogiju, oboje imaju odlicnu sezonu i stvarno su puno pomogli svojim ekipama, ako Rocketsi ne osiguraju PO onda nagarada ide Andersonu.(I ne Lin nikako ne upada u ovu skupinu). Mozda bi se u ovu skupinu moglo i ubacit Grega Monroa koji igra odlicno za Pistonse.

DPOY:Tyson Chandler/LeBron James/Serge Ibaka - Pretpostavljam da ce nagrada otici Ibaki, ali po meni je Chandler DPOY covjek je stijena u obrani za Knickse, nije igrao 3 utakmice za redom i odmah su primili 105+ koseva. LBJ mora osvojit nesto ili MVP ili DPOY.

COTY:Greg Popovich/Doc Rivers - Ko god od njih dvoje dobije ovu nagradu aposolutno su je zasluzili, imaju j*beni staracki dom na raspolaganju a igraju odlicnu kosarku i imaju oboje velike sanse za ulazak u konferencijsko finale.

Sixth Man:James Harden - Bez konkurencije.

ALL NBA FIRST TEAM:

C -Tyson Chandler

PF - Kevin Love

SF - LeBron James

SG - Kobe Bryant

PG - Rajon Rondo

ALL NBA SECOND TEAM:

C - Serge Ibaka

PF - Kevin Garnett

SF - Kevin Durant

SG - Dwayne Wade
PG - Chris Paul

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

baš gledam Lakerse i Thunderse, Artest udario Hardena laktom u glavu i to prilično jako, izbačen s tekme, moguća suspenzija, stvarno glup i nesportski potez al ipak je to Ron Artest

Ja bi ga za ovo suspendovao na cijelu sljedecu sezonu.

Samo uvijek se okomi na igrace sitnije od sebe, valjda p*zda bira koga smije dirati, zao mi je sto jednom ne naleti na nekoga duplo krupnijeg i snaznijeg pa kad mu izvadi zivac da ga otrese od parket ko' slinu iz nosa.

16 godina
NBA liga

Kada će se znati raspored igara?

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
antimadridista kaže...

Bolesnik i to veliki.

Šta ga već ne potera trener, nebi ga ja držao ni na tribinama.

15 godina
nul-3 kaže...

Kada će se znati raspored igara?

sljedeći vikend počinje playoff,a tko igra protiv koga će se znati za par dana kad završi ovaj prvi dio sezone.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Trebalo bi opet Ben-a Wallace-a poslat na njega  {#}

16 godina
neaktivan
NBA liga

Posljednji put da gledamo New Jersey Netse, zadnja utakmica večeraš i bit će odana počast Draženu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 21:47 (al zagorec).
16 godina
NBA liga

Što se igra na prvi maj?

Finale regularne sezone?

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

MVP: James ili Durant, iako mislim da će to biti James.

ROTY: Kyrie Irving, ubjedljivo najbolji ove sezone a ostali mu nisu ni do koljena.

MIP: Dragic, ove sezone vuče Rocketse i definitivno je zaslužio nagradu.

DPOY: Chandler/Ibaka/Deng između ove trojice treba tražiti pobjednika. Ja bih je lično dao Dengu jer je najbolji odbrambeni igrač u timu koji ima najbolju odbranu. Mislim da to puno govori.

COTY: Thibodeau/Popovich ja da dodjeljujem nagradu dobili bi je obojica. Thibodeau zato što ima najbolji skor u ligi a pola sezone igra bez najboljeg igrača, a Popovich jer jednostavno radi fenomenalan posao sa Spursima već dugi niz godina a pogotovo ove sezone.

6th Man: Harden bez konkurencije.

ALL NBA FIRST TEAM:

C- Bynum

PF- Love

SF- James

SF- Durant

PG- Rondo

ALL NBA SECOND TEAM:

C- Howard

PF- Griffin

SG- Wade

SG- Bryant

PG- Paul

ALL NBA DEFENSIVE TEAM:

C- Chandler

PF- Ibaka

SF- Deng

SG- Bryant

PG- Rondo

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
JackD kaže...

MVP: James ili Durant, iako mislim da će to biti James.

ROTY: Kyrie Irving, ubjedljivo najbolji ove sezone a ostali mu nisu ni do koljena.

MIP: Dragic, ove sezone vuče Rocketse i definitivno je zaslužio nagradu.

DPOY: Chandler/Ibaka/Deng između ove trojice treba tražiti pobjednika. Ja bih je lično dao Dengu jer je najbolji odbrambeni igrač u timu koji ima najbolju odbranu. Mislim da to puno govori.

COTY: Thibodeau/Popovich ja da dodjeljujem nagradu dobili bi je obojica. Thibodeau zato što ima najbolji skor u ligi a pola sezone igra bez najboljeg igrača, a Popovich jer jednostavno radi fenomenalan posao sa Spursima već dugi niz godina a pogotovo ove sezone.

6th Man: Harden bez konkurencije.

ALL NBA FIRST TEAM:

C- Bynum

PF- Love

SF- James

SF- Durant

PG- Rondo

ALL NBA SECOND TEAM:

C- Howard

PF- Griffin

SG- Wade

SG- Bryant

PG- Paul

ALL NBA DEFENSIVE TEAM:

C- Chandler

PF- Ibaka

SF- Deng

SG- Bryant

PG- Rondo

Mislim da je MIP Jeremy Lin, ako sam dobro vidio..

15 godina
neaktivan
NBA liga

spursi mogu ove sezone do naslova, odlicno igraju, brzu kosarku, pop radi odlican posao i ako ne bude nekih ozljeda, finale zapada zagarantirano

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
17 godina
neaktivan
Hrvojeee kaže...

Mislim da je MIP Jeremy Lin, ako sam dobro vidio..

Nije jos nista odluceno, ali po anketama pretpostavljam da ce Lin dobit MIP.

joannain kaže...

spursi mogu ove sezone do naslova, odlicno igraju, brzu kosarku, pop radi odlican posao i ako ne bude nekih ozljeda, finale zapada zagarantirano

Mogli su i prosle sezone, ali Memphis im nije dao :)

Igraju dobro i mogli bi OKC-u stvorit velike probleme.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

Posljednji put da gledamo New Jersey Netse, zadnja utakmica večeraš i bit će odana počast Draženu.

kako će sad bit, Brooklin Netsi ili?

17 godina

yepp! :)

MuWu
15 godina
NBA liga

Bobcatsi upisali 21.poraz zaredom i ako ne pobijede u barem jednoj od preostale dvije utakmice,posati će najgora momčad u povijesti NBA lige. Gledao sam ih u zadnjoj utakmici i moram priznati da statistika ne laže,ne sjećam se da sam vidio smijesšniju momčad ikad u NBA ligi.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Bobcatsi upisali 21.poraz zaredom i ako ne pobijede u barem jednoj od preostale dvije utakmice,posati će najgora momčad u povijesti NBA lige. Gledao sam ih u zadnjoj utakmici i moram priznati da statistika ne laže,ne sjećam se da sam vidio smijesšniju momčad ikad u NBA ligi.

Harlem Globetrotter-si bi bolje od njih igrali.

Inače, šta je s Grant Hill-om poslije ove sezone, hoće li još igrati ili ide u mirovinu poslije ove?

14 godina
neaktivan
JackD kaže...

joannain kaže...

Mogli su i prosle sezone, ali Memphis im nije dao :)

Igraju dobro i mogli bi OKC-u stvorit velike probleme.

ne mogu oni stvorit problema OKC-u, nego jedino OKC njima.

OKC ne igra košarku, oni igraju run 'n gun, što se i pokazalo protiv Lakersa, imaju najviše izgubljenih lopti u prosjeku, imaju jednog šarlatana u vidu Westbrooka, koji dadne 10-15 poena, i ima 6-7 asistencija, ali uz to ima šut 3-22 kojeg konstantno forsira (ne forsira samo on, forsiraju i drugi, i Kobe je imao onu jednu lošu noć kada je dao 11 poena(3-21) ali ipak pogodio je clutch tricu i nije toliko u zadnjoj četvrtini forsirao).

Durant je majstor, pokazao je da zna pogodit sa bilo koje pozicije, da može probiti bilo koga i zakucati, ali fali mu malo te odbrane(to bi možda i moglo prevagnut u korist LBJ-a za nagradu MVP-a).

Ibaka je defanzivna zvijer, kakve samo blokade nevjerovatno, u napadu je lošiji, odličan je dunker ali skok šut mu je malo slabiji...

tu još dodamo Hardena, koji je najbolji šesti igrač, i imamo jednu finu ekipu, ali ne i pametnu.

S druge strane Spursi su igrana ekipa kojima svi igrači daju poene, da ja ne bi razglabao o tome kako je Pop najbolji trener, i šta radi sa ekipom dovoljno je pogledati ovaj game review od sinočnje utakmice protiv Portlanda

možda sam ovako nekako na strani Spursa, ali stvarno su me oduševili, igraju odličnu košarku i ako ne budu u finalu to će me iznenaditi...

nadam se što daljem prolazu "mojih" Lakersa, ali mislim da ne mogu dalje ako dođu do Spursa...

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 20:13 (stone).
14 godina
neaktivan
NBA liga

Baš je fora da pored svih ovih Jamesova, Duranata i ostalih novijih zvijezda na kraju ispada da je San Antonio najbolja ekipa sa starcima Duncanom i Parkerom.. Nadam se da će do finala..

Nekako su mi draži ovi stariji igrači (s kraja 90-tih / početka 00-tih).. Tako da navijam za finale Celticsi - San Antonio..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice