Bullsi dobili a Rose zabio 29 poena što znači da sam dobio na kladari 
Nije neka lova, ali bolje išta nego ništa.
Bullsi dobili a Rose zabio 29 poena što znači da sam dobio na kladari 
Nije neka lova, ali bolje išta nego ništa.
All Star je bio ok, u tricama pobijedio centar
, zakucavanja su bila kreativna sto je pozitivna stvar, All Star game je bio ok, bilo je fora poteza i zezancija, jedine stvari koje mi se ne svidjaju su Wadeov idiotski potez nad Kobeom (slomiti nos nekome na All Staru, zar je to moguce
) i Durantov MVP, totalno isforsirano, koji igrac ne moze od onih startnih postava igrati 38 minuta i ne biti MVP?
Sada da komentarisem sinocnu utakmicu New Yorka i Clevelanda:
Pobjeda je bila sjajna, gubili su sve do poluvremena i onda comeback, 6 igraca je imalo preko 10 poena, Anthony 56% sut i 22 poena, Chandler 13 poena i 15 skokova, Lin 19 poena i 13 asistencija, Novak 17 poena, 63% sut za 3 poena. Drago mi je i za Davisa sto polahko napreduje, sinoc imao 8 asistencija. Sinoc je sve nekako bilo lijepo, funkcionirali su kao tim sto je najbitinije, i sve su bolji bez uvelicavanja.
Evo par slika kako se raduju Melo-Stat-Chandler kada je Davis bacio alley-up za Smitha i zagrljaj Lina i Mela na kraju tekme.
Drago mi je zbog Bullsa.
A Lin je novi M. Jhonson, dugo nisam vidio takvu lakoću šuta i dodavanja.
Drago mi je zbog Bullsa.
A Lin je novi M. Jhonson, dugo nisam vidio takvu lakoću šuta i dodavanja.
Ma koji Magic, stavi ga na poziciju centra i umrit ce, on je losija verzija I. Thomasa, ali mora jos puno toga pokazat i dokazat.
Mislio sam na PG poziciju, znam da je Jhonsom mogao igrat sve ali preferirao je PG. Jasno da se Lin nemože uspređivat na centar poziciji s Magicom.
Ma kakav Lin, gdje ćete njega uopšte staviti u isti rečenicu sa Magic Johnsonom. Blasfemija čista, frajer ima 15-tak tekmi da valjaju i odmah ga se poredi sa legendom ove igre.
Da je Lin dobar, to stoji ali da ga se poredi sa takvom veličinom nikako.
Baš sam pogledo recap od jučerašnje utakmice između Oklahome i Orlanda, čestitke Durantu na 38 poena.
Super igra, sve bolje i bolje. A i imao je podršku od Westborooka koji je dao 29 poena.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Oklahoma je jedan od timova koji mi je baš ono drag i to sve radi Duranta. Super igrač koji ne glumi kao mnogi već igra i šuti, a to radi fenomenalno.
Još manje od 150 dana do OI u Londonu, jedva čekam.
Durant, Brynt, Wade, James... biće super za gledat.
Još manje od 50 dana do OI u Londonu, jedva čekam.
Durant, Brynt, Wade, James... biće super za gledat.
Mislis 150 dana ?
Da, fixed.
Bullsi ponovo prvi na istoku jer su sinoć pobijedili Cavalierse a Heat izgubio od Jazza sa poenom razlike.
Imam osjećaj da će ove godine košarkaški turnir na OI biti fenomenalan.
pa ja ne vjerujem i taj nba miami izgubi od jazza hornetsi dobiju dallas i pheonix clipperse 900 kuna mi odeeee ala taj nba 
Jesi peh, koji gubitak. Šteta.
pa ja ne vjerujem i taj nba miami izgubi od jazza hornetsi dobiju dallas i pheonix clipperse 900 kuna mi odeeee ala taj nba 
ja sam sve ovo igrao obratno.. šteta što sam stavio samo 5 kuna..
I ja bi htio da Oklahoma osvoji naslov.. Već me živcira taj Miami :-) Baš mi je drago da ih je Dallas lani demolirao..
veliki derbi u nedelju jedva čekam :D
lbj, wade, bosh VS masked mamba, pau, drew
Ma james nema muda.
Bullsi ponovo prvi na istoku jer su sinoć pobijedili Cavalierse a Heat izgubio od Jazza sa poenom razlike.
Imam osjećaj da će ove godine košarkaški turnir na OI biti fenomenalan.
Drago mi je zbog Bullsa.
Jedva čekam OI zbog košarke. Budući da je sad u Londonu i vremenska zona nam odgovara, neće bit ko u Pekingu prekasno ili prerano utakmice
Samo da se Ameri adaptiraju na vremensku zonu.
tačan datum kada počinje OI?
Pierce razbija nyk u 3q.
Pierce razbija nyk u 3q.
A kakvu samo utakmicu ima Rondo, brutalna statistika.
E sad je mamba na redu da rijesi ;D
Rondo i Pierce ubili.
Sad nastavljaju Wade i James.
Ovaj Bryant je lud, s ovom maskom je još i bolji 
Rondo i Pierce ubili.
Sad nastavljaju Wade i James.
Mislis kobe.
tačan datum kada počinje OI?
Ovak piše na Wikipediji: od 27. srpnja do 12. kolovoza 2012.
Kobe MVP!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!