NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 767.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Kora kaže...

Pa nego šta su nego razmažene i preplaćene zvijezde. Da su plaćeni i 10 puta manje opet bi bili preplaćeni. Umjesto da razmažene zvjezdice pobjeđuju konstantno i daju publici ono što je publika platila (sa takvim imenima u timu morali bi imati ispod 10 pobjeda u cijeloj sezoni) oni konstatno razočaravaju svoju publiku. A ta tvoja fora s teamworkom je potpuna blamaža. Da oni igraju timski, sad bi imali 4-5 poraza uvrh glave. Pa neće proći ni četvrtfinale konferencije......

ajd budimo realni..svi sportasi u popularnim sportovima su preplaceni.i da izgubili su previse utakmica mozda al to je zato jer na su se napocetku trebali prilagoditi kad su do ove sezone bili glavni ball handleri u timu,ipak to nije lako.al fkt ne kuzim zkj se tak pljuje po miamiju kad uopce nisu losi,prakticki su za jedan-dva poraza losiji od prvog i drugoga,chicaga i bostona..da nisu imali pocetnih 9 poraza u 10 mjesecu sad bi imali 13 izgubljenih sto je malo.i da vidim da svaki cas mjenjas misljenja prije mjesec dana si rekel citiram :D 'finale je ipak rezervirano za Celticse i Heat' a sad ono nece proc četvrtfinale..ma daj fkt :P

15 godina
neaktivan

Iako nije vezano za NBA ligu već za NCAA, baš mi je žao što je Butler sinoć izgubio. Navijao sam za njih iako nisu imali šanse, svaka čast UConnu na fenomenalnoj odbrani.

Nakon NCAA nam slijedi najbolji dio NBA lige, tj. play-off. Tu će biti super okršaja. Jedva čekam {#}

May the Force be with you!!
15 godina
protjeran
BobbyZ kaže...
Kora kaže...

Pa nego šta su nego razmažene i preplaćene zvijezde. Da su plaćeni i 10 puta manje opet bi bili preplaćeni. Umjesto da razmažene zvjezdice pobjeđuju konstantno i daju publici ono što je publika platila (sa takvim imenima u timu morali bi imati ispod 10 pobjeda u cijeloj sezoni) oni konstatno razočaravaju svoju publiku. A ta tvoja fora s teamworkom je potpuna blamaža. Da oni igraju timski, sad bi imali 4-5 poraza uvrh glave. Pa neće proći ni četvrtfinale konferencije......

ajd budimo realni..svi sportasi u popularnim sportovima su preplaceni.i da izgubili su previse utakmica mozda al to je zato jer na su se napocetku trebali prilagoditi kad su do ove sezone bili glavni ball handleri u timu,ipak to nije lako.al fkt ne kuzim zkj se tak pljuje po miamiju kad uopce nisu losi,prakticki su za jedan-dva poraza losiji od prvog i drugoga,chicaga i bostona..da nisu imali pocetnih 9 poraza u 10 mjesecu sad bi imali 13 izgubljenih sto je malo.i da vidim da svaki cas mjenjas misljenja prije mjesec dana si rekel citiram :D 'finale je ipak rezervirano za Celticse i Heat' a sad ono nece proc četvrtfinale..ma daj fkt :P

Pa lol, kad sam vidio kako igraju normalno da se mišljenje mijenja, jesi kad čuo za logiku?

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

Dennis Rodman izabran u Kuću Slavnih. Baš mi je drago radi njega, obožavao sam ga dok je igrao. Onakve stvari raditi, biti onoliko godina najbolji skakač NBA lige je stvarno vrh vrhova.

Svaka čast Worme {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 16:29 (Linkosaan).
16 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...
ajd budimo realni..svi sportasi u popularnim sportovima su preplaceni

pa kada pogledaš i nije baš tako.Koliko samo oni donose zaradu ono kaj oni njima plate je ništa.Također svi profesionalni sportaši nisu postali zvijezde preko noći.Tko je njima platio 20 godina rada prije nego što su zaradili.Koliko je tu bilo truda,koliko su dnevno sati provodili na treningu,a tek u teretani(govorim prvenstveno za košarku).Šta ako se ozljede i više nikada ne mogu igrati,svo to odricanje za ništa.

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
15 godina
protjeran
acmilan0083 kaže...
BobbyZ kaže...
ajd budimo realni..svi sportasi u popularnim sportovima su preplaceni

pa kada pogledaš i nije baš tako.Koliko samo oni donose zaradu ono kaj oni njima plate je ništa.Također svi profesionalni sportaši nisu postali zvijezde preko noći.Tko je njima platio 20 godina rada prije nego što su zaradili.Koliko je tu bilo truda,koliko su dnevno sati provodili na treningu,a tek u teretani(govorim prvenstveno za košarku).Šta ako se ozljede i više nikada ne mogu igrati,svo to odricanje za ništa.

Ma lol, presmješan si. Naravno da su preplaćeni, viešstruko. Da je Messi plaćen 100 puta manje od tog što je, opet bi bio preplaćen. Pazi on dobije preko 10 miijuna eura godišnje zato što odigra 2 utakmice tjedno i što ima 2 treninga dnevno. I sve to zato što malo lupka loptu i malo brže trči. Šta ti misliš da npr Barcu nebi gledali isto i da Messiija nema? Pa uvijek će im bit pun stadion, makar ispali u 2 ligu. Ne dolaze navijači na tekmu bog jednog igrača, već da bi vidjeli golove, baš njih briga tko ih daje.

Sasvim je logično zaključiti da su preplaćeni. Jedan doktor koji spašava npr živote svaki dan plaćen je 10000 puta manje od jednog  Messija, koji jedino što radi je udovoljava navijačima koji su došli gledati tekmu time što trči tamo 90 minuta. I ti onda govoriš da nisu preplaćeni. Recimo jedan Rooney, koji je najplaćeniji nogometaš u Europi, zaradi 220 000 eura tjedno!  Pazi, TJEDNO! Ja i ti nećemo toliko zaraditi u čitavom životu. Toliko o preplaćenosti. Al sad sam već u off topicu, debelo.

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
NBA liga

College Dunk Contest {#}

brb
15 godina
neaktivan
Tino1 kaže...

College Dunk Contest {#}

Koje životinje, čovjek se samo može naježiti kad njih gleda kako zakucavaju.

16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
Tino1 kaže...

College Dunk Contest {#}

Koje životinje, čovjek se samo može naježiti kad njih gleda kako zakucavaju.

Pazi ovog: 16 god. Andrew Wiggins

brb
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 22:31 (Tino1).
15 godina
protjeran
NBA liga

Buduća zvijezda NBA definitivno. Nevjerojatno me podsjeća na Bryanta po potezima i načinu kojem zabija koševe. Al prije 21 ništ od NBA

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Tino1 kaže...

College Dunk Contest {#}

Definitivno bolje od NBA slam dunk contesta, bar ove godine...

Prošla su vremena kad je  Carter i društvo zakucavalo, a još prije Jordan...

http://hwbot.org/community/user/intelaati?tab=profile
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Tino1 kaže...

College Dunk Contest {#}

Definitivno bolje od NBA slam dunk contesta, bar ove godine...

Prošla su vremena kad je  Carter i društvo zakucavalo, a još prije Jordan...

Ova današnja takmičenja u zakucavanju su samo jedna jako blijeda kopija nekadašnjh kada su pravi majstori izvodili čuda. Ovo danas je toliko nemaštovito i više puta viđeno da nije ni malo zanimljivo a još manje gledljivo.

15 godina
protjeran
NBA liga

Uživajte :)))

AL kak je Phil Jackson drugačiji tu, da nema one svoje onak tanke škiljave oči nebi ga prepoznao hahha

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 23:31 (Kora).
15 godina
neaktivan

Bullsi sinoć isprašili Celticse. Stvarno ni u najluđim snovima nisam od njih očekivao ovakvu sezonu (58-20). Odbrana vrhunska nema šta. Iako mislim da nemaju šta tražiti u play-offu ove godine kontra Bostona ali da će u budućnosti biti extra tim, hoće.

Derrick Rose definitivno MVP ove sezone bez obzira šta ko mislio.

Scottie Pippen dobio svoju bistu, koji je to igrač bio. Ima nula poena na utakmici i opet najbolji na terenu. Legenda {#} 

15 godina
protjeran
NBA liga

Ne ne, svaka čast Derricku, napisao sam mu to i na njegovom Facebook zidu, ali ja bih tu titulu dao, možda će se neki čuditi - Blake Griffinu. Ali nemože jedan čovjek vodit klub do vrha, ni LeBron to nije mogao kad je najviše trebalo. Uvijek znam kad  na kladionici treba igrat zbroj koševa manje, uvijek kad igraju Bullsi ili Celticsi. Najbolje obrambene ekipe. Ili na Netse jer malo koševa zabijaju.

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

Blake Griffin ima sjajnu sezonu, ovako se vratiti nakon dvostruke povrede koljena i operacije je super. Kad mu se desila ta povreda rekao sam ne opet, pa neće valjda on biti novi nesretni Greg Oden. I drago mi je što super igra, što su na momente bili prva momčad Los Angelesa (u smislu medijske pažnje) ali iskreno nije mi on MVP.

Znam da sam navijač Bullsa i naravno Derricka Rosa 8pa možda nisam objektivan) ali čovjek stvarno ima super sezonu. Igra zrelo, vuče tim čitavu sezonu, prvi su na istoku. Ne zaboravimo da dugo nisu igrali Boozer i Noah, a to se nije osjetilo na njihovoj igri. Što je ožda najvažnije u takvoj situaciji se nije žalio na njihov izostanak već je igrao extra i na momente sam vukao tim.

Ima mjesta za napredak pogotovo u kontroli lopte i odbrani ali ove je sezone je definitivno glavni konkurent za MVP nagradu.

Sad ko će je dobiti više nije ni važno.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Blake Griffin daleko od MVP-a, mozda u budcnosti. Momak ce poprilicno sigurno uzet titulu Rookie of the Year, iako po meni to nije zasluzio jer tehnicki nije Rookie al eto. Od ovih pravih rookija najzanimljiviji mi je Demarcus Cousins po meni novi Shaq, cini mi se da ga ja puklo malo na pocetku imao je par svada, novcanih kazni pa cak i suspenzija, sad se smirio i Kingsi s njime i Evansom + jos nekoliko solidnih igraca mogu izboriti PO sljedece godine.

Koliko god ga nevolio, Rose ce ove godine osvojit MVP titulu bez premca. Iza njega LBJ pa Dwight the Might, Dwight ce osvojit Defensive player of the year 100%.

U ovom trenutku na istoku su mi najkompletniji Bullsi, Boston i Miami...neznam sta rec, osciliraju u zadnje vrijeme previse, pogotovo Boston koji je cini mi se previse izgibio sa odlaskom Perkinsa.

Miami jos uvijek ima problema sa klupom, nisam bas siguran koliko ce velika trojka sami moci izvuci, stvarno ih je tesko shavatit, imaju LBJ koji je relativno sam dovukao Cleveland do finala, imaju DWade koji je vec osvojio prsten. Knicksi mogu iznenadit ali tesko da ce proc Boston/Miami u 7 utakmica.

A na zapadu...Lakersi prolaze do finala. Nevidim bas tko ce ih zaustavit, eventualno Spursi. Denver ce iznenadit :)

Sljedecu nedjelju pocinju playoffsi, bit ce u najmanju ruku zanimljivo sljedeci mjesec :)

15 godina
protjeran
JackD kaže...

Blake Griffin daleko od MVP-a, mozda u budcnosti. Momak ce poprilicno sigurno uzet titulu Rookie of the Year, iako po meni to nije zasluzio jer tehnicki nije Rookie al eto. Od ovih pravih rookija najzanimljiviji mi je Demarcus Cousins po meni novi Shaq, cini mi se da ga ja puklo malo na pocetku imao je par svada, novcanih kazni pa cak i suspenzija, sad se smirio i Kingsi s njime i Evansom + jos nekoliko solidnih igraca mogu izboriti PO sljedece godine.

Koliko god ga nevolio, Rose ce ove godine osvojit MVP titulu bez premca. Iza njega LBJ pa Dwight the Might, Dwight ce osvojit Defensive player of the year 100%.

U ovom trenutku na istoku su mi najkompletniji Bullsi, Boston i Miami...neznam sta rec, osciliraju u zadnje vrijeme previse, pogotovo Boston koji je cini mi se previse izgibio sa odlaskom Perkinsa.

Miami jos uvijek ima problema sa klupom, nisam bas siguran koliko ce velika trojka sami moci izvuci, stvarno ih je tesko shavatit, imaju LBJ koji je relativno sam dovukao Cleveland do finala, imaju DWade koji je vec osvojio prsten. Knicksi mogu iznenadit ali tesko da ce proc Boston/Miami u 7 utakmica.

A na zapadu...Lakersi prolaze do finala. Nevidim bas tko ce ih zaustavit, eventualno Spursi. Denver ce iznenadit :)

Sljedecu nedjelju pocinju playoffsi, bit ce u najmanju ruku zanimljivo sljedeci mjesec :)

Da ne razglabam previše, po meni finale Zapada San Antonio i Lakersi, finale istoka Bullsi i Boston. Ne vidim Miami u finalu jednostavno previše osciliraju.

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

A slusaj po meni tko prode okrsaj Boston-Miami u drugoj rundi taj ulazi u finale protiv Lakersa, to je moj tip.

Sad ovisno Lakersi - Boston, Lakersi osvajaju.

A Lakersi - Miami, Miami osvaja. A tko zna mozda i finale bude OKC - Knicksi.

15 godina
protjeran
NBA liga

Da, da Knicksi će sigurno proć haha, pa oni su igrali bolje dok je bio Felton i dok nisu došli Billups i Anthony lol

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
NBA liga

najljepše finale bi bilo Bulls-Lakers (sjetite se 1991.) i ne bi bilo važno tko bi pobijedil

Zena zmija sedi za sankom, takne mi pivo zviznem je sakom
15 godina
protjeran
NBA liga

Meni bi, ja sam Laker otkad znam za sebe :))))

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
NBA liga
15 godina
neaktivan
Tino1 kaže...

College Dunk Contest {#}

Nije to ništa u usporedbi sa natjecanjem iz 07'

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 0:36 (McSimon).
15 godina
neaktivan
McSimon kaže...

Odlični tekstovi, sa guštom sam ih pročitao.

15 godina
neaktivan

Još malo i gotovo sa regularnim dijelom sezone. Zato počinje ono što je i najvažnije, bitka za novog prvaka Nba lige. Koje po vama najveće iznenađenje, ako razočarenje. Hajmo ko je raspoložen neki kratki rezime dosadašnje sezone.

Iznenađenje definitivno Bullsi, razočarenje Utah Jazz, totalni raspad sistema. Tim koji je puaco visoko na polovini sezone se totalno raspao. Šteta, stvarno šteta.

Nekako mi je žao Houstona i Phoenixa. Prvi već godinama imaju pehove sa povredama a opet na jakom zapadu imaju blizu 50-tak pobjeda. Phoenixa mi je žao radi Nasha i Hilla. Imati onoliko godina kao njih dvojica a opet igrati extra je za svaku pohvalu. Legedne.

Šta mislite ko će biti bolji u prvim krugovima play-offa, tj. sa kojim rezultatom će timovi prolaziti dalje?

17 godina
neaktivan

Najvece iznenadenje po meni je Denver, s kojom lakocom igraju imaju potencijal i dogodine ocekujem puno od njih, a u PO ako se nevaram krizaju sa Portlandom i to ce bit odlicna serija. Bullsi odlicno igraju samo mi se cini da ce imat dosta problema sa Orlandom, Dwight je odlican ove sezone i ako ga Van Gundy upari sa Andersonom moglo bi bit svega. Jedino mi je zao sto ce se Miami i Boston sastat u 2. rundi, rade bi ih gledao u finalu konferencije.

Za nagrade se vec sve zna, iako je Holliger rekao da se sva tri potencijalna MVP-a nalaze u Floridi (Howard,Dwade i LBJ). Zanimljivo ce bit i tko ce osvojit Coach of the Year, Tom Thibodeau ili Doug Collins oboje imaju odlicnu sezonu sa svojim ekipama.

Ako sve ostane kao sto je sad.

Miami, Chicago i Orlando bez problema prolaze, prolazi i Boston samo sto ce se dobro namucit mogla bi ta serija na 7 utakmica. SA, LAL OKC, prolaze bez problema, a Denver i Portland ce bit zanimljivo gledat.

15 godina
protjeran
JackD kaže...

Najvece iznenadenje po meni je Denver, s kojom lakocom igraju imaju potencijal i dogodine ocekujem puno od njih, a u PO ako se nevaram krizaju sa Portlandom i to ce bit odlicna serija. Bullsi odlicno igraju samo mi se cini da ce imat dosta problema sa Orlandom, Dwight je odlican ove sezone i ako ga Van Gundy upari sa Andersonom moglo bi bit svega. Jedino mi je zao sto ce se Miami i Boston sastat u 2. rundi, rade bi ih gledao u finalu konferencije.

Za nagrade se vec sve zna, iako je Holliger rekao da se sva tri potencijalna MVP-a nalaze u Floridi (Howard,Dwade i LBJ). Zanimljivo ce bit i tko ce osvojit Coach of the Year, Tom Thibodeau ili Doug Collins oboje imaju odlicnu sezonu sa svojim ekipama.

Ako sve ostane kao sto je sad.

Miami, Chicago i Orlando bez problema prolaze, prolazi i Boston samo sto ce se dobro namucit mogla bi ta serija na 7 utakmica. SA, LAL OKC, prolaze bez problema, a Denver i Portland ce bit zanimljivo gledat.

Nebih se čudio ako Orlando ispadne odmah, previše osciliraju. Dok Miami neće ispast odmah sigurno. Da se igra jedna tekma, mislim da bi ispali, ovako ne. A mislim da neće ni finale igrati.

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
NBA liga

Miami ce ispast u drugoj rundi od Bostona,Chicago tesko da će ići dalje od polufinala konferencije(nazalost),a u finalu vidim Boston i Lakerse ako Spursi ne iznenade Lakerse u finalu Zapada

Zena zmija sedi za sankom, takne mi pivo zviznem je sakom
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 0:00 (al zagorec).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Od ove prve cetiri momcadi na Istoku Boston ima, po meni, najmanju sansu da dodu do finala. Pa prosle godine su govorili da im je falio Perkins u zadnjoj utakmici, a sta ce tek sad bit, klupa im je ocajna. Krstic i Green mi uopce ne pasu u njihov stil igre, a oslanjat se na Shaqa i nije bas pametno, obozavam ga ali nisam bas siguran da ce puno pridonjet u PO.

Ma finale ce bit OKC - Miami, pa di puklo da puklo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice