MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.707.735
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: MMA (mixed martial arts)
Danny_HR kaže...

Evo Danny, nečkao sam se oko ovog, al pošto je krenilo iz početka eto bezveze da i ja malo počmem... Lovac mi je nick i za sad smo jedini u "pool" koliko vidim...

18 godina
neaktivan
Da, velim danas su sve resetirali samo ne znam zašto su pobacali sve iz poola.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Da, velim danas su sve resetirali samo ne znam zašto su pobacali sve iz poola.

Vidim i da je total ljestvica resetirana -.-

Ugl. odabrao sam pickove, potrošio svih 5 boosta samo mi nije jasno koji su odavde main eventovi i jel mogu samo označit borca za kojeg mislim da će tobit, jer ako odaberem rundu i ovo tko/sub/dec imam veće šanse izgubit, a jel dobivam nešto ekstra ako to pogodim?

18 godina
neaktivan
Nemaš negativnih posljedica ako fulaš rundu i način, samo možeš dobit bonus ako pogodiš.
Negativne bodove dobivaš ako fulaš boost. A osim toga ne moraš odigrat sve mečeve ako nećeš.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Nemaš negativnih posljedica ako fulaš rundu i način, samo možeš dobit bonus ako pogodiš.
Negativne bodove dobivaš ako fulaš boost. A osim toga ne moraš odigrat sve mečeve ako nećeš.

Znači da ove boostove ne trošim uopće?

Ovaj event nemam pojma nijednog borca skoro pa nikako, tako da sam sve na pogađanje išao :D

18 godina
neaktivan
Ak si ziher da će netko pobijedti stavi boost. Ak ne rađe nemoj.
16 godina
neaktivan

A jel bitno jesam li pogodio rundu i način pobjede ako stavim boost?

PS zanima me šta si stavio ovdje Thiago Alves vs Martin Kampmann
Ja sam odigrao Kampmanna sub 2. rundi :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 13:12 (1.Lovac).
18 godina

Samo 3.14čke ne stavljaju boost {#}

Ja sam svoje odabrao na brzaka, stavio 5 boostova i to je to. S time da ja nisam opet morao tražiti pool, mene nije izbacio iz njega.

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Više od pola ovih ljudi sa sljedeceg eventa neznam.

Zanimaju me ovi postotci pored pickova, jel se to odnosi na ljude koji su glasovi iz našeg poola ili općenito na sve?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 13:30 (thesekiman).
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Više od pola ovih ljudi sa sljedeceg eventa neznam.

Zanimaju me ovi postotci pored pickova, jel se to odnosi na ljude koji su glasovi iz našeg poola ili općenito na sve?

Odnosi se općenito na sve :D

Ja sam sve pogađao, tako da ot ti je najbolji savjet, ali jedino mi ovaj 1. meč nekako pari jako gust, a i glasovi su tu negdje...

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Sutra jedan od najgorih (ako ne i najgori) fight card ikad. 
Doslovce nijedna borba me ne zanima. 
Sve neki propali TUF borci koji nisu napravili ništa u UFC-u.

Fitness osobni trener - Više informacija na PM //Trenutno treniram: tnakir
16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Sutra jedan od najgorih (ako ne i najgori) fight card ikad. 
Doslovce nijedna borba me ne zanima. 
Sve neki propali TUF borci koji nisu napravili ništa u UFC-u.

Baš sam i ja rekao da je sutra sve jadno, al čuj, mora bit i takvih borbi. Ne mogu svi bit najbolji borci na svijetu :P

Doduše uvijek se moglo malo drugačije poslagat borce tj. neke bolje borce uvalit, al jeb. bolje išta nego ništa :D

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Dobro je i to (ti fight cards) između ovih pravih, velikih evenata.

Bolje nego ništa :)

Jedino što mi se neće dati gledati 5 rundi u one dvije 135 borbe.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 18:26 (FlyBoy).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Jel netko gledao borbe?

Ovi suci nisu normalni, kako su pokrali McCall-a to nije istina.

I yebeni preokret kod Alvesa vs. Kampmanna samo potvrđuje činjenicu da je do zadnje sekundi sve moguće.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
18 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Jel netko gledao borbe?

Ovi suci nisu normalni, kako su pokrali McCall-a to nije istina.

I yebeni preokret kod Alvesa vs. Kampmanna samo potvrđuje činjenicu da je do zadnje sekundi sve moguće.

Promijenjena je odluka sudaca u draw. I ja sam tako imao meč. Sad samo ostaje pitanje tko ide dalje obzirom da je ta borba dio turnira...

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Fulao sam valjda sve što se dalo...

McCall vs Johnson promjenjeno u draw?

Odgovara viđenom, samo da, tko ide dalje u finale tog flyweight turnira?

Inače zanimjive preliminarne borbe, dosta submissiona, žao mi za Alvesa, ali sam je kriv što je navaljivo u klinč u praktički dobivenoj borbi...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
18 godina
neaktivan
Da, draw je definitivno. Bit će revanš u 4. mjesecu pa će onda stići odluka. :)
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Hell yh!!!! {#}

Previše sam kalkulirao i odabrao malo borbi koje ći igrati.Više nema zezancije!! Danny gotovo je ... {#}

Fitness osobni trener - Više informacija na PM //Trenutno treniram: tnakir
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ja sam 4. sa 450 bodova :P Imao sam jedan perfektni pogodak, a 3 boosta sam pogrješio -.-'

15 godina
MMA (mixed martial arts)

Odgledo sam reprizu na fight channelu ufc on fox 2. No tek od borbe Phillipou i McGee. Phillipou zaslužena pobjeda. Što se tiče Johnsona zasigurno po meni trebalo se ić u četvrtu rundu. Mighty Mouse je prve 2 dobio ali po meni ne toliko koliko je Mcall dobio treću. Jednostavno je porazbaco Johnsona i to je trebalo biti izjednačeno, bar po rundama. No eto ipak će doći do rematcha, a sljedeći put treba paziti na ovakve stvari. Benvidez očekivano. Urushitani je nekako loše ušao u samu borbu. Benavidez je sve lijepo kontrolirao i čekao trenutak. A Kampmanu svaka čast, baš mi je drago zbog njega. Nije lako dobiti take batine i na kraju pobijediti. A Alves stvarno nije trebo toliko žestoko krenuti u 3.rundu. Sam je sebe na neki način pobijedio. Na decision bi sigurno dobio.

Vidim da je i Perosh pobijedio, otkako je prešo u light heavyweight krenulo ga. Bilo bi dobro da sad dobije jednog respektabilnog borca iz te kategorije.

Usput, niko ne spominje borbu za naslov u Strikeforcu između Mieshe Tate i Ronde Rousey. Opasna ova Ronda, ali Miesha si je sama kriva. Sve u svemu Strikeforce ima novu prvakinju u bantamweight kategoriji. Evo i rezultata sa tog eventa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 2:03 (fighterZu).
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ako ćemo realno, Miesha nije imala skoro nikakve šanse. Stand up joj nije toliko dobar da bi zaustavila Rondu, tako da joj je jedina nada bila hrvanje (u kojem je zbilja odlična btw), međutim nije Ronda bez veze osvojila medalju na olimpijskim igrama i 2 put sudjelovala. Jednostavno je to jedan drugi nivo grapplinga.

Šteta što je Cyborg Santos suspendirana, Ronda vs Santos bi bio najveći meč u povijesti WMMA-a.

Sarah Kaufman, koja je sljedeća na redu za borbu za naslov isto nema baš previše šanse ako mene pitate. Jednostavno mislim da će Ronda nastaviti dominirati.

BTW, veliki sam Rondin fanboy. :)

18 godina

Ja te "žene" ni ne gledam, gadi mi se gledati to.

MMA je muški sport i točka, gledati te ženke kako se tuku mi je odvratno tako da ovaj Strikeforce nisam ni gledao. Zato sam i pokupio manje bodova od Dannya gada koji je odigrao oba eventa na Sherdogu {#}{#}

Jedino sam vidio da je Jacare pobijedio iako je fino slomio šaku.

18 godina
MMA (mixed martial arts)

http://www.facebook.com/RoyNelsonUFC?sk=wall

Ekipa, lajkajte Big Countrya na facebooku.

Ako stranica u dva tjedna sakupi 100 (ili 200, zaboravio sam vec) tisuca fanova, Nelson dropa u 205 kategoriju :D

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

http://www.facebook.com/RoyNelsonUFC?sk=wall

Ekipa, lajkajte Big Countrya na facebooku.

Ako stranica u dva tjedna sakupi 100 (ili 200, zaboravio sam vec) tisuca fanova, Nelson dropa u 205 kategoriju :D

Great :D ali neda mi se lajkat stranicu -.-' U svakom slučaju se on želi prebacit u tu kategoriju, ovo je samo akcija da skupi nove fanove :/

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Rampage najavio mirovinu.

18 godina

Seljak {#}

Ma i bolje, tak i tak nema sreće od njega, uopće mu se ne bori više. A i ono što se bori je katastrofa, samo lijevi desni kroše i to je to, jednodimenzionalan je, old school škola...

Moje predviđanje da će ta borba biti s nekim didom iz UFC-a, tipa Ortiz, Griffin, Franklin...

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Da, malo je objasnio situaciju. Nije gotov s MMA, gotov je s UFC-om. Samo ne znam gdje će drugdje. :)

Nešto mu se netko iz UFC-a zamjerio.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Možda napravi neku svoju organizaciju, CAGE RAMPAGE! {#}

Ja sam ovaj tweet shvatio kao da ce odraditi jos jednu borbu i okreće se drugim stvarima, znači neće se boriti više. Osim ako ti Danny imaš nešto više informacija tko mu se zamjerio. A na kraju krajeva, di će otići?

18 godina
neaktivan
Ma kasnije je objašnjavao da nije pod time mislio da odlazi iz MMA, samo iz UFC-a.
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Čitam i umirem od smijeha - Sonnen rekao Alvesu da moraš biti baba da bi tapkao tako na kraju borbe {#}

Ne mogu vjerovati, kao da mi Čačić kaže kako treba voziti auto hahahaha!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice