Znaci na gol.hr se moze gledat borba veceras ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može da, ali nažalost domaći komentatori, nema mi do Joe Rogana
To je odprilike oko 5 i 30 ako se nevaram borba kabiba i mcgregora . ?
bit ce valjda ovdje ako se nekome ne gleda na gol.hr
https://www.reddit.com/r/MMAStreams/comments/9lwixy/looking_for_ufc_229_streams/
Ovdje ima uvijek stream, pa tko voli nek izvoli.
Tigar Krezumica
To je odprilike oko 5 i 30 ako se nevaram borba kabiba i mcgregora . ?
Pa main eventovi su nešto kasnije, oko 6:30..opet ovisi o borbama prije, znam da sam skoro zakasnio na Woodley-Till jer su borbe prije dosta brzo okončale (samo jedna sudačka odluka), mislim da je počelo oko 6:20. Gle, bolje se malo ranije probuditi i čekati, nego propustiti šou.
rtl play- ksw 45
Vidim da prenosi i fight channel. Pa me zanima jesu naši komentatori ili ostave rogana da priča? Jer domaći komentatori unište prijenos
Odmori se u Istini! :))
Ima li netko link di se moze pogledat, nisam u HR i preko GOL.hr mi neda 
Odmori se u Istini! :))
Conor opet predao, opet izgubio muda koje nije ni imao. Hvata se za kavez, hvata rukavicu i nema pojma. Obićni huligan izvan kaveza i u kavezu.
Pitam se koliko još dugo može dizatitoliku lovu. Ispraćen iz kaveza kako i zaslužuje, sramotno. Ne treba ima respekta prema takvom tipu.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
No comment na ono nakon borbe, nema opravdanja za kabibov tim
Već se priča o suspenziji
Nakon silnih vjerskih itd.. uvreda od strana Irskog jazavca ja sam ovako nesto i ocekivao... ovo nije narod s kojim se zahebavas na toj razini.. Ovo je bilo preosobno..
I treba biti suspendiran. Katastrofa koje scene na kraju, a cijeli svijet gleda. Nek daju pojas Fergusonu, najvise je zasluzio.
I treba biti suspendiran. Katastrofa koje scene na kraju, a cijeli svijet gleda. Nek daju pojas Fergusonu, najvise je zasluzio.
Meni je ionako osobno svejedno.. ono sto je Irac htio to je i zasluzio, zgazio ka Khabib, osramoceno izledao i osramoceno otisao. U tom je cijela bit...
Lol Conor radi sranja zadnje dvije godine, upadao u kavez kao član tima, izazivao nerede, ponaša se kao huligan bez prestanka i nije diskvalificiran. Razbija autobus, ozljeđuje ljude...Rusa boli kita, i tako je najavio mirovinu nakon ovog meča. Posramio je seljačinu i ide kao neporaženi borac koji nikada nije izgubio ni rundu!...kaj je UFC očekiavao sa promocijom huligana da će svi uvijek trpiti ta sranja.... Budale.
Ne da ga je zgazio nego ga osramotio ko zadnjeg jazavca.
Netreba ga suspendirati, ali netko je Conora s leđa pogodio šakom, koji kurac? Pa jadnije od toga nejde...
Netreba ga suspendirati, ali netko je Conora s leđa pogodio šakom, koji kurac? Pa jadnije od toga nejde...
A to sto je on prije koji mjesec ozlijedio borce koji su morali otkazati event? I onda zasluzi priliku protiv Khabiba, vrijeda, prijeti na vjerskoj itd...razini, takav lik zasluzuje bolje uopce?
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Ide, bacanje željeznih kolica na prozor autobusa...bez ikakve brige koga će pogoditi u glavu. Za to je trebao završiti u zatvoru na čiščenju analnog otvora.
A to sto je on prije koji mjesec ozlijedio borce koji su morali otkazati event? I onda zasluzi priliku protiv Khabiba, vrijeda, prijeti na vjerskoj itd...razini, takav lik zasluzuje bolje uopce?
Pa ni za to nema opravdanja, ali ovo je puno puno gore.
objasni kako? Conor nije ozlijeden oni borci su ozlijedeni..
Kako je zaslužio tako je i dobio...
Znaš li da nije?
Jao želim sad gledati Fergunson protiv Conora, koje bi to premlačivanje bilo.
Znaš li da nije?
Znaš li da je ? Izgledao je jako dobro u ringu nakon toga... svu stetu mu je nanio Khabib a na kraju krajave bmk.. Ovakvi likovi poput njega niti ne zasluzuju bolje...
Oni u busu su bili ozlijeđeni/krvarili, otkazali borbe..