Ovo već liči na fašizam. Usprotivi se FOTA-i, tj. nemoj ih slijediti u svakoj odluci, i bit ćeš prognan...
Jedno pitanje - jel je di Montezemolo bio predsjednik FOTA-e i prošle godine?
Ovo već liči na fašizam. Usprotivi se FOTA-i, tj. nemoj ih slijediti u svakoj odluci, i bit ćeš prognan...
Jedno pitanje - jel je di Montezemolo bio predsjednik FOTA-e i prošle godine?
Malo po malo formula mi se sve manje svidja!!! vec me zivciraju sve te odluke o utrkama koje se dogadjaju u sudnicama i uredima!!!
Gledatelji zele formulu u kojoj nece biti ogranicenja budžeta!!! zele elitni sport za one koji imaju novca!!!
Sva ova prepucavanja između FOTA-e i FIA-e samo stete formuli!!!
ps. a vec me jako zivcira premoc "gumba" i "starca iz brazila" x((((
Malo po malo formula mi se sve manje svidja!!! vec me zivciraju sve te odluke o utrkama koje se dogadjaju u sudnicama i uredima!!!
Gledatelji zele formulu u kojoj nece biti ogranicenja budžeta!!! zele elitni sport za one koji imaju novca!!!
Dugmic je samo jednom pobijedio prije ove sezone i to na kisnom Hungaroringu.Schumy i Alonso su pretjecali na treningu pod zutim zastavama pa su startali 11 i 15 ako se ne varam.
Dugmic je samo jednom pobijedio prije ove sezone i to na kisnom Hungaroringu.Schumy i Alonso su pretjecali na treningu pod zutim zastavama pa su startali 11 i 15 ako se ne varam.
A i Brawn i Schumy su previse htjeli od kisnih guma.Da su ih na vrijeme zamjenili onima za suho mislim da je Schu mogao ugrabit 4 mjesto.
A i Brawn i Schumy su previse htjeli od kisnih guma.Da su ih na vrijeme zamjenili onima za suho mislim da je Schu mogao ugrabit 4 mjesto.
Dobra vremena kad su on i Todt bili u Ferrariju, mnogi su proklinjali Schumijeve pobjede zbog ubitacne strategije Rossa Brawna.
Kubici je bolid bio prelagan pa je bio diskvalificiran.
Kubici je bolid bio prelagan pa je bio diskvalificiran.
A 1998 na Hungaroringu?Fantasticna strategija i genijalna izvedba brzih krugova kao u kvalifikacijama.
A 1998 na Hungaroringu?Fantasticna strategija i genijalna izvedba brzih krugova kao u kvalifikacijama.
BMW dolazi u Tursku sa novim difuzorom.Bas me zanima da li ce profitirat.

Samo da se RTL ili Nova ne domognu prava, ako budu, onda smo screwedddd...
WTCC, 31. 5. 2009. - Valencia - 1. utrka
Čolak, 18. mjesto, 7. među nezavisnima...
Jel je gledao ko utrku (bila maloprije na Eurosportu)?
2. utrka u 14:45 na Eurosportu...
Toyota will be back in front soon.
Jel to neka nova fora ili to oni misle ozbiljno?Da mi je samo znat kad su bili naprijed.
Toyota will be back in front soon.
Jel to neka nova fora ili to oni misle ozbiljno?Da mi je samo znat kad su bili naprijed.

Mogla bi im ovo bit zadnja sezona u F1 cirkusu.
Tako su najavili: ako ne pocnu pobjedjivati ove sezone, nema ih iduce godine. Al nije mi jasno kako momcad s prakticki neogranicenim budzetom (doduse, sada za vrijeme recesije nije bas neogranicen) moze biti tako slabo plasirana... A bas me zanima kako ce utjecat oni Ameri na F1...
A sjeti se Honde koja je isto imala love pa otisla u stecaj a sad Brawn sa puno manjim budjetom postavlja mjerilo u F1.
Da, ali BAR nije imao Rossa Brawna. 
E to.Treba znat odabrat inzenjere koji nesto vrijede.Otkad je Red bull uzeo Adriana Neweyja i rezultati se vide.
E to.Treba znat odabrat inzenjere koji nesto vrijede.Otkad je Red bull uzeo Adriana Neweyja i rezultati se vide.

Ferrari je zrtva vlastite unutarnje politike.Cim su na celo momcadi zasjeli svi talijani (Domenicali,Costa) odmah frka.