Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.758
|
čitano: 5.636.182
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Ovo već liči na fašizam. Usprotivi se FOTA-i, tj. nemoj ih slijediti u svakoj odluci, i bit ćeš prognan...

Jedno pitanje - jel je di Montezemolo bio predsjednik FOTA-e i prošle godine?

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
17 godina

Malo po malo formula mi se sve manje svidja!!! vec me zivciraju sve te odluke o utrkama koje se dogadjaju u sudnicama i uredima!!!

Gledatelji zele formulu u kojoj nece biti ogranicenja budžeta!!! zele elitni sport za one koji imaju novca!!!

Sva ova prepucavanja između FOTA-e i FIA-e samo stete formuli!!!

ps. a vec me jako zivcira premoc "gumba" i "starca iz brazila" x((((

we need power
18 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
rooswelt1991 kaže...

Malo po malo formula mi se sve manje svidja!!! vec me zivciraju sve te odluke o utrkama koje se dogadjaju u sudnicama i uredima!!!

Gledatelji zele formulu u kojoj nece biti ogranicenja budžeta!!! zele elitni sport za one koji imaju novca!!!

Taj "starac iz brazila" je pomogao Schumacheru nebrojeno puta da dodje do naslova i prije nego sto bi sam... Cijenim njegovu zrtvu u Ferrariju dok je Schumi vladao, pa zato mi nisu ni mrski uspjesi sto ih nize. A sto se tice Buttona, taj covjek je odvezao vise od 120 GP-a i davali su mu primjedbe sto ne pobjedjuje (milim da je prije BGP-a pobijedio 2 puta). Covjek je dobio priliku i koristi je, vidjeli smo kako konstantno vozi, mislim da je zasluzio. A to da ce sezonu uciniti dosadnom, to ce se vjerojatno dogoditi... Ali ja jos uvijek imam nade u Ferrari. Vidi se napredak.
17 godina
Pudge kaže...
rooswelt1991 kaže...

Taj "starac iz brazila" je pomogao Schumacheru nebrojeno puta da dodje do naslova i prije nego sto bi sam... Cijenim njegovu zrtvu u Ferrariju dok je Schumi vladao, pa zato mi nisu ni mrski uspjesi sto ih nize. A sto se tice Buttona, taj covjek je odvezao vise od 120 GP-a i davali su mu primjedbe sto ne pobjedjuje (milim da je prije BGP-a pobijedio 2 puta). Covjek je dobio priliku i koristi je, vidjeli smo kako konstantno vozi, mislim da je zasluzio. A to da ce sezonu uciniti dosadnom, to ce se vjerojatno dogoditi... Ali ja jos uvijek imam nade u Ferrari. Vidi se napredak.
 Jednom je pobijedio.
AC Milan
18 godina
emerik kaže...
 Jednom je pobijedio.
 2 put mislim, cekaj da ivo dojde
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan

U pravu je jednom: 6. 8. 2006. u Hungaroringu, ona kisna utrka: LINK

edit: startao 14-ti.Namigiva , sjetimo se sto su na toj utrci Novak i Blazicko pricali hehee

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 21:48 (Pudge).
17 godina
neaktivan

Dugmic je samo jednom pobijedio prije ove sezone i to na kisnom Hungaroringu.Schumy i Alonso su pretjecali na treningu pod zutim zastavama pa su startali 11 i 15 ako se ne varam.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
F1-IVO kaže...

Dugmic je samo jednom pobijedio prije ove sezone i to na kisnom Hungaroringu.Schumy i Alonso su pretjecali na treningu pod zutim zastavama pa su startali 11 i 15 ako se ne varam.

Ne varaš se... Znaš da je to bila luda utrka! Alonsu otpao kotač (zadnji desni) dok je bio u uvjerljivom vodstvu! 
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan

A i Brawn i Schumy su previse htjeli od kisnih guma.Da su ih na vrijeme zamjenili onima za suho mislim da je Schu mogao ugrabit 4 mjesto.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
F1-IVO kaže...

A i Brawn i Schumy su previse htjeli od kisnih guma.Da su ih na vrijeme zamjenili onima za suho mislim da je Schu mogao ugrabit 4 mjesto.

Ako se ne varam to je utrka koja nam je otkrila tko je Robert Kubica, a Schumi je osvojio na kraju jedan bod premda nije završio utrku. Mislim da su nekog od BMW-a diskvalificirali iz nekog razloga pa je među osvajače bodova opao i Schumi premda je završio utrku dva-tri kruga prije kraja. 
18 godina
neaktivan

Dobra vremena kad su on i Todt bili u Ferrariju, mnogi su proklinjali Schumijeve pobjede zbog ubitacne strategije Rossa Brawna.

17 godina
neaktivan

Kubici je bolid bio prelagan pa je bio diskvalificiran.

18 godina
F1-IVO kaže...

Kubici je bolid bio prelagan pa je bio diskvalificiran.

Da! Znam da je bio jedan od BMW-ova. Inače, ta i VN Mađarske iz 2003 (prva Alonsova pobjeda) su mi do sada jedine zanimljive utrke na toj stazi. Sve ostale su bile procesije.

BTW.

Ovo mi je 300-ti post na BUG forumu! Smijeh 
17 godina
neaktivan

A 1998 na Hungaroringu?Fantasticna strategija i genijalna izvedba brzih krugova kao u kvalifikacijama.

18 godina
F1-IVO kaže...

A 1998 na Hungaroringu?Fantasticna strategija i genijalna izvedba brzih krugova kao u kvalifikacijama.

Ma dobra je i ta ali kad pobjedi netko za koga ne navijaš onda ostane pomalo gorak okus pa se te utrke lako zaboravljaju! 

Smijeh 
Hehe... 
17 godina
neaktivan

BMW dolazi u Tursku sa novim difuzorom.Bas me zanima da li ce profitirat.

18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Nesto mi govori da su ga "zbljezgali" nabrzaka.Šutim
17 godina
Pudge kaže...
F1-IVO kaže...

Nesto mi govori da su ga "zbljezgali" nabrzaka.Šutim
 Mislim da nisu, al neće dobit neko veliko povećanje performansi. To se nemre dobit preko jednog vikenda. Nadam se sa se budu oporavili do drugog dijela sezone.
A na kraju ćemo ipak imati sve timove iz ove sezone i u sljedećoj sezoni plus još neki. Sad se HRTovci mogu bacit na pregovore o novom ugovoru za televizijska prava.
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
18 godina
neaktivan

Samo da se RTL ili Nova ne domognu prava, ako budu, onda smo screwedddd...

18 godina
neaktivan

WTCC, 31. 5. 2009. - Valencia - 1. utrka

Čolak, 18. mjesto, 7. među nezavisnima...

Jel je gledao ko utrku (bila maloprije na Eurosportu)?

2. utrka u 14:45 na Eurosportu...

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
17 godina
neaktivan

Toyota will be back in front soon.

Jel to neka nova fora ili to oni misle ozbiljno?Da mi je samo znat kad su bili naprijed.Belji se

18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Toyota will be back in front soon.

Jel to neka nova fora ili to oni misle ozbiljno?Da mi je samo znat kad su bili naprijed.Belji se

Bili su, ali u mislima prije pocetka sezone, kada pocinju sa s*anjem da ce derat sve po redu u sezoni koja slijedi. Osmijeh
17 godina
neaktivan

Mogla bi im ovo bit zadnja sezona u F1 cirkusu.

18 godina
neaktivan

Tako su najavili: ako ne pocnu pobjedjivati ove sezone, nema ih iduce godine. Al nije mi jasno kako momcad s prakticki neogranicenim budzetom (doduse, sada za vrijeme recesije nije bas neogranicen) moze biti tako slabo plasirana... A bas me zanima kako ce utjecat oni Ameri na F1...

17 godina
neaktivan

A sjeti se Honde koja je isto imala love pa otisla u stecaj a sad Brawn sa puno manjim budjetom postavlja mjerilo u F1.

18 godina
neaktivan

Da, ali BAR nije imao Rossa Brawna. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 17:24 (Pudge).
17 godina
neaktivan

E to.Treba znat odabrat inzenjere koji nesto vrijede.Otkad je Red bull uzeo Adriana Neweyja i rezultati se vide.

18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

E to.Treba znat odabrat inzenjere koji nesto vrijede.Otkad je Red bull uzeo Adriana Neweyja i rezultati se vide.

...sto se bas ne bi moglo reci za Ferrari.Viče
17 godina
neaktivan

Ferrari je zrtva vlastite unutarnje politike.Cim su na celo momcadi zasjeli svi talijani (Domenicali,Costa) odmah frka.

18 godina

Toyota je imala ove sezone priliku za pobjedu. ne znam na kojoj stazi ali znam da im se na kraju stvari nisu poklopileBelji se

Ak je otišel Jaguar (2004.), more i Toyota...

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice