Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.759
|
čitano: 5.637.774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Hvala bogu, Kimi i Ferari konacno proradili, jedva cekam izvjesce o tezinama bolida.

AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
18 godina
neaktivan

Ferrari je dobro izgledao na kvalifikacijama,sad treba vidjeti količine goriva.

Kaj pa se događa sa Toyotom,na kraju poredka.

Weber je zeznul Massu kaj nije imal bolje vrijeme(ili je to bil Vettel.)

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 15:15 (toma).
18 godina

Imam osjećaj da je Massa dobro zakočio Alonsa...

Toyota me razočarala... Nemam riječi za onako loš nastup!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan

Rezultati kvalifikacija:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan

Ja bi bolje vrijeme na biciklu napravio, nego sto ga ova dvojica naprave u BMWovom bolidu. Smijeh

http://irale.deviantart.com
18 godina

Kladil se bi na pobjedu Kimija, najbrži je očito iako je Button na pole positionu.

KERS ga bude odma na startu odvel na prvo mjesto, a dalje se zna...

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
protjeran

aaaaaaaa

Ode mojih 400kn za okladu

Ja bi s ficom bio brži od BMWa.

da joj kupim 3 crvene ruže, 3 crvena.... kramfila...možda bi mi oprostila xD
18 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
steta sta se hamilton razbio...inace ja mislim isto da je ovo kimijeva trka.....
samo da se ne slupa...
eXtreme overclocker
17 godina
protjeran

Samo da onaj J***** vlasnik virgina krepa, dojadilo mi ga je gledat njega i buttonovog oca

Dosadni su ajme meni!

Svaku utrku je dobijo osim Kine

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 15:47 (neki_lik).
18 godina
neaktivan

Imam osjecaj da bi sutra na startu moglo bit svasta, samo nek Massa i Kimi prodju naprijed, pa nek iza bude krs i lom, pa malo SC par krugova... Bas me zanima kolko ima goriva u Ferrarijima, ja mislim da ce u pitlane negdje kad i BGP...

18 godina
neaktivan
zamalo kladionica hhehe (edit: greska u quotanju)
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 15:51 (Pudge).
18 godina
neaktivan

Hamilton će sigurno biti pun do vrha,gdje će se nadati kojem sudaru pa da polako napreduju prema napred.

17 godina
neaktivan

Kimi ima cist put naprijed ako kers napravi svoje.Ne treba zaboravit da starta sa prljave strane staze.Baby starta sa ciste (5) pa ima takodjer dobre sanse da nesto usicari na startu.Mislim da ce Brawnovci i Crveni ic u priblizno isto vrijeme u box.Inaca nemogu se nacudit bavarcima.Bolid je jednostavno koma.Kad se sjetim predsezone i najavljivanja napada na titulu samo se slatko nasmijem.Pa cak i Kingfisherovci imaju brzi bolid!Pussycat boy razbio svaku nadu u dobar plasman zajedno sa bolidom.Znaci bit ce pun ko tanker i vjerojatno ostat najduze na stazi kao i bavarci.Steta.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Kimi ima cist put naprijed ako kers napravi svoje.Ne treba zaboravit da starta sa prljave strane staze.Baby starta sa ciste (5) pa ima takodjer dobre sanse da nesto usicari na startu.Mislim da ce Brawnovci i Crveni ic u priblizno isto vrijeme u box.Inaca nemogu se nacudit bavarcima.Bolid je jednostavno koma.Kad se sjetim predsezone i najavljivanja napada na titulu samo se slatko nasmijem.Pa cak i Kingfisherovci imaju brzi bolid!Pussycat boy razbio svaku nadu u dobar plasman zajedno sa bolidom.Znaci bit ce pun ko tanker i vjerojatno ostat najduze na stazi kao i bavarci.Steta.

Pussycat boy hahah, nema mu vise od 8 mjesta, jedino ako svi ostali na kamari zavrse.
18 godina
neaktivan

Ja sam valjda jedini koji misli da će KERS Ferrariju (i McLarenu) više odmoći nego pomoći. Optimalno korištenje bi bilo tek stotinjak metara nakon starta kad se ulovi grip jer ionako na startu treba oprezno s gasom pošto nema TC-a, a nakon stotinjak metara već počinje prvi zavoj.

Mislim da će ih sutra KERS samo sputavati...

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
18 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Ja sam valjda jedini koji misli da će KERS Ferrariju (i McLarenu) više odmoći nego pomoći. Optimalno korištenje bi bilo tek stotinjak metara nakon starta kad se ulovi grip jer ionako na startu treba oprezno s gasom pošto nema TC-a, a nakon stotinjak metara već počinje prvi zavoj.

Mislim da će ih sutra KERS samo sputavati...

tak i tak ga nemoze koristit do 100km/h mora ici brze....
slabo ce pomoco pogotvo na startu bit ce sudara :D
eXtreme overclocker
18 godina
neaktivan

Težine bolida:

1. Jenson Button 647.5
2. Kimi Raikkonen 644.0
3. Rubens Barrichello 648.0
4. Sebastian Vettel 631.5
5. Felipe Massa 643.5
6. Nico Rosberg 642.0
7. Heikki Kovalainen 644.0
8. Mark Webber 646.5
9. Fernando Alonso 654.0
10. Kazuki Nakajima 668.0
11. Sebastien Buemi 670.0
12. Nelson Piquet 673.1
13. Giancarlo Fisichella 693.0
14. Sebastien Bourdais 699.5
15. Adrian Sutil 670.0
16. Lewis Hamilton 645.5
17. Nick Heidfeld 680.0
18. Robert Kubica 696.0
19. Jarno Trulli 688.3
20. Timo Glock 700.8

The blue screen of death is the best game I've ever played.
18 godina
neaktivan

Bmw i toyota voze tankere Belji se

18 godina
neaktivan
benko kaže...
  tak i tak ga nemoze koristit do 100km/h mora ici brze....
slabo ce pomoco pogotvo na startu bit ce sudara :D
  a do 100 kph mu treba 4 s.  Namigiva
18 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

Težine bolida:

1. Jenson Button 647.5
2. Kimi Raikkonen 644.0
3. Rubens Barrichello 648.0
4. Sebastian Vettel 631.5
5. Felipe Massa 643.5
6. Nico Rosberg 642.0
7. Heikki Kovalainen 644.0
8. Mark Webber 646.5
9. Fernando Alonso 654.0
10. Kazuki Nakajima 668.0
11. Sebastien Buemi 670.0
12. Nelson Piquet 673.1
13. Giancarlo Fisichella 693.0
14. Sebastien Bourdais 699.5
15. Adrian Sutil 670.0
16. Lewis Hamilton 645.5
17. Nick Heidfeld 680.0
18. Robert Kubica 696.0
19. Jarno Trulli 688.3
20. Timo Glock 700.8

Dakle, prema ovome, BGP ostaju krug duze nego Ferrari. Bit ce tijesno.
18 godina
neaktivan

BGP ostaju duže 1-2 kruga od ferrarija,ovisi o tome kak će često Kimi koristiti KERS.Hamilton je jako lagan,to će biti zanimljivo na startu.

Vettel je užasno lagan,čudno da je bil tak spori,on bi mogao na startu napasti Barrichella.

Da i zna tko koliko je točno koji bolid težak bez goriva(sa vozačem) pa da točno znamo koliko tko ima goriva?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 20:06 (toma).
17 godina
neaktivan
toma kaže...

BGP ostaju duže 1-2 kruga od ferrarija,ovisi o tome kak će često Kimi koristiti KERS.Hamilton je jako lagan,to će biti zanimljivo na startu.

Vettel je užasno lagan,čudno da je bil tak spori,on bi mogao na startu napasti Barrichella.

Ja mislim da ce ic u isto vrijeme, jer tih 3 kg nije nista.
AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
17 godina
protjeran

605KG.

18 godina
neaktivan

Tih 3.5 kg je dosta za jedan krug u Monacu,a vidli smo da je Ferrari na prijašnjim utrkama išao prije u boks od onih koji su imali istu količinu goriva,pa mislim da je njihov bolid sigurno težak negdje na granici od 605 kg.

Pa nisu svi težki 605 kg,to je maksimalno težina.Samo neznam granicu kolko je najmanja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 20:10 (toma).
18 godina
neaktivan
toma kaže...

Tih 3.5 kg je dosta za jedan krug u Monacu,a vidli smo da je Ferrari na prijašnjim utrkama išao prije u boks od onih koji su imali istu količinu goriva,pa mislim da je njihov bolid sigurno težak negdje na granici od 605 kg.

Pa nisu svi težki 605 kg,to je maksimalno težina.Samo neznam granicu kolko je najmanja.

Neznam bas, to je gradska voznja, mozda ce i zafalit.  Namigiva
18 godina
neaktivan

Nadam se da si u pravu,pa da idu u isto vrijem u boks.Kolko smo vidli Kimi je bio jako brz u zadnjem djelu.

18 godina

U monako bolid potroši oko 1.7kg benzina po krugu.

dotore1
17 godina
neaktivan
toma kaže...

Greska!605 kg je minimalna tezina bolida sa vozacem.Inace bolid i vozac su dosta ispod toga ali zato se dodaje balast da dodju do brojke od 605 kg.KLIK.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 20:51 (F1-IVO).
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
toma kaže...

Greska!605 kg je minimalna tezina bolida sa vozacem.Inace bolid i vozac su dosta ispod toga ali zato se dodaje balast da dodju do brojke od 605 kg.KLIK.
Da, u pravu si,nekaj sam je tu pomješal.
18 godina

Evo procjene, s obzirom na količine goriva u bolidima, koliko bi tko krugova trebao odvoziti prije odlaska u box.

Mase bolida i procjena broja odveženih krugova prije prvog pita Mase bolida i procjena broja odveženih krugova prije prvog pita
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 22:53 (cro_blue).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice