- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
od kad je "Šumaher" otišao u penziju F1 više nije to kao nekad ...moraju se neki pomirit s time da ferrari ne može stalno pobjeđivat
Tezine bolida na sutrasnjem gridu:
od kad je "Šumaher" otišao u penziju F1 više nije to kao nekad ...moraju se neki pomirit s time da ferrari ne može stalno pobjeđivat

PO vašem mišljenju ko će odnijeti pobjedu sutra - i ako bude i ako ne bude kiše? Ja mislim da će Button uzeti neko od prva 3 mjesta.
ako ne bojim se da ide pobjeda brawngp-u i/ili truli-u
mclarenima nejde nikak, jedva cekam da se rjes ovo sa difuzorima.
PO vašem mišljenju ko će odnijeti pobjedu sutra - i ako bude i ako ne bude kiše? Ja mislim da će Button uzeti neko od prva 3 mjesta.
ma nemojmo radit diskusije ovako je napetije ...mislim da ću počet navijat za brawn GP LOL
ma nemojmo radit diskusije ovako je napetije ...mislim da ću počet navijat za brawn GP LOL
Prošla su davno vremena Šumia.
Sjetite se samo završetka prošle sezone u brazilu?
U zadnjem metru se odlučivalo o naslovu!
To su vremena.
A ne onda kao shumacher, osvoji sezonu za uskrs.
Jedva čekam današnju utrku.
Mislim da bi Heidfeld i Raikkonen mogli puno dobiti na startu.
Naravno, zbog KERS-a.
Prošla su davno vremena Šumia.
Sjetite se samo završetka prošle sezone u brazilu?
U zadnjem metru se odlučivalo o naslovu!
To su vremena.
A ne onda kao shumacher, osvoji sezonu za uskrs.
Forza Schumi!!
Forza Ferrari..
A ovi Brawn-GP me zivciraju kao i Toyota.. Sa ovim straznjim difuzorima.. Rekli su kao da ih nesmije bit.. Vidit cemo kad stave i Ferrari i cijela gajda to vidit cete da ce poredak opet bit onakav (ferrari,mclaren) il obrnuto.. nek uzivaju u Brawnu dok mogu!
u F1 se događa revolucija i bit će puno promjena u ovoj sezoni...
Čitao sam gore i vidio da kažete da če možda bit kiše, e u tom slučaju nemojte zaboravit na Alonsa on je dosta dobar po kiši. Sjetite se one jedne sezone(neznam koje) kad su u mađarski vozili po kiši, a Fernando prošao Schumachera sa vanjske strane. Mogao bi biti i on među prvih tri.
Button se ljepo zeznuo 
Bravo Alonso!
Napokon bilo je i vrijeme da pocne padat.Hebote nemogu vjerovat kako su Kimija shebali , pa to je za nepovjerovat jesu totalno u Ferrariju popi*zdili tako rano ga slati sa kisnim gumama van.
haha... zanimljiva utrka 
LoL plivaju
UNDRIVABLE
Ovo je ludnica!
Mislim da se možemo oprostiti od nastavka...
Ovo je ludnica!
Mislim da se možemo oprostiti od nastavka...

Trenutno stanje:
Tnx