Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.776
|
čitano: 5.649.369
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Tezine bolida na sutrasnjem gridu:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
sk8 4 life kaže...
Armor kaže...
sk8 4 life kaže...

od kad je "Šumaher" otišao u penziju F1 više nije to kao nekad ...moraju se neki pomirit s time da ferrari ne može stalno pobjeđivat

Nije ni onda samo Šumi pobjeđival, bili su tu i Hakkinen i Hill...
A jedno vrijeme i moj omiljeni Montoya
 ma znam ali ipak je on zabilježio te godine F1...
To znaju svi, on je F1 JanicaCool
CroGrid-Montoya
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Tezine bolida na sutrasnjem gridu:

ajme meni red bull za 10-ak kila lakši od brawn GP-a
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 16:48 (sk8 4 life).
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
sk8 4 life kaže...
Armor kaže...
sk8 4 life kaže...

od kad je "Šumaher" otišao u penziju F1 više nije to kao nekad ...moraju se neki pomirit s time da ferrari ne može stalno pobjeđivat

Nije ni onda samo Šumi pobjeđival, bili su tu i Hakkinen i Hill...
A jedno vrijeme i moj omiljeni Montoya
 ma znam ali ipak je on zabilježio te godine F1...
To znaju svi, on je F1 JanicaCool
 eto baš sam na to mislio Namigiva
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan

PO vašem mišljenju ko će odnijeti pobjedu sutra - i ako bude i ako ne bude kiše? Ja mislim da će Button uzeti neko od prva 3 mjesta.

The blue screen of death is the best game I've ever played.
18 godina
neaktivan
ako bude kise ili hamilton ili vetel.

ako ne bojim se da ide pobjeda brawngp-u i/ili truli-u

mclarenima nejde nikak, jedva cekam da se rjes ovo sa difuzorima.
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

PO vašem mišljenju ko će odnijeti pobjedu sutra - i ako bude i ako ne bude kiše? Ja mislim da će Button uzeti neko od prva 3 mjesta.

Pa naravno :-p
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Rama 320 GB HDD
17 godina
neaktivan

ma nemojmo radit diskusije ovako je napetije ...mislim da ću počet navijat za brawn GP LOLIzlanuo se

17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

ma nemojmo radit diskusije ovako je napetije ...mislim da ću počet navijat za brawn GP LOLIzlanuo se

Zakej be bi navijal za njih?Kakve ima veze kaj nisu poznati.Takav početak je i nekada davno imal McLaren Mercedes i vidi ih danas,možda se baš tak dogodi i s BrawnGP-om.Nikada se ne zna,ja navijam za njih jer mi je glupoo navijat za Ferrari ili McLaren Mercedes.
Pogledajte moj profil .
17 godina
neaktivan
rossoneros kaže...
sk8 4 life kaže...

Zakej be bi navijal za njih?Kakve ima veze kaj nisu poznati.Takav početak je i nekada davno imal McLaren Mercedes i vidi ih danas,možda se baš tak dogodi i s BrawnGP-om.Nikada se ne zna,ja navijam za njih jer mi je glupoo navijat za Ferrari ili McLaren Mercedes.
 ma ja sam to tako orekao iz fore...ja navijam za Hamiltona i Kubicu inače...
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
rossoneros kaže...
sk8 4 life kaže...

ma ja sam to tako orekao iz fore...ja navijam za Hamiltona i Kubicu inače...
 Dobro,bez ikakvog beda.
Pogledajte moj profil .
18 godina
neaktivan
rossoneros kaže...
sk8 4 life kaže...

Zašto je glupo navijati za Ferrari ili McLaren? Ja od Schumachera ne navijam ni za koga, samo gledam i uživam u formulama! Smatram da će Buton pobijediti, možda Truli! U slučaju kiše kladio bi se na Alonsa ili Lewisa!
17 godina
protjeran

Prošla su davno vremena Šumia.

Sjetite se samo završetka prošle sezone u brazilu?
U zadnjem metru se odlučivalo o naslovu!
  To su vremena.

A ne onda kao shumacher, osvoji sezonu za uskrs.

Procesor: Intel Dual Core E5200 2,5Ghz 2MB L2 Cache Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 TE RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi 320GB 7200 o/min 8MB Monitor: Samsung 923NW 19' Widescreen
18 godina

Jedva čekam današnju utrku.

Mislim da bi Heidfeld i Raikkonen mogli puno dobiti na startu.

Naravno, zbog KERS-a.

CroGrid-Montoya
17 godina
kavasaki kaže...

Prošla su davno vremena Šumia.

Sjetite se samo završetka prošle sezone u brazilu?
U zadnjem metru se odlučivalo o naslovu!
  To su vremena.

A ne onda kao shumacher, osvoji sezonu za uskrs.

E pa zato jer je on jedan i jedini.. I niko nebu njega nadmašil ;)
Forza Schumi!!
Forza Ferrari..

A ovi Brawn-GP me zivciraju kao i Toyota.. Sa ovim straznjim difuzorima.. Rekli su kao da ih nesmije bit.. Vidit cemo kad stave i Ferrari i cijela gajda to vidit cete da ce poredak opet bit onakav (ferrari,mclaren) il obrnuto.. nek uzivaju u Brawnu dok mogu!
Intel E5200 2.5 @3.0 stock vcore & cooler PowerColor HD4830 670/995 stock cooler GA-Ep43-Ds3L 4gb SuperTalent 800MHz Pioneer 216-DBK Hitachi 320 GB 16 mb MX518 Razer Goliathus Corsair VX450W
17 godina
neaktivan

Koliko god FIA i Max the Nazi ubijaju car F1 toliko mi se i povraca od novinara i njihovog zutila:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan

u F1 se događa revolucija i bit će puno promjena u ovoj sezoni...

17 godina

Čitao sam gore i vidio da kažete da če možda bit kiše, e u tom slučaju nemojte zaboravit na Alonsa on je dosta dobar po kiši. Sjetite se one jedne sezone(neznam koje) kad su u mađarski vozili po kiši, a Fernando prošao Schumachera sa vanjske strane. Mogao bi biti i on među prvih tri.

AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
18 godina
neaktivan

Button se ljepo zeznuo Šutim

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan

Bravo Alonso!

Pogledajte moj profil .
17 godina
neaktivan

Napokon bilo je i vrijeme da pocne padat.Hebote nemogu vjerovat kako su Kimija shebali , pa to je za nepovjerovat jesu totalno u Ferrariju popi*zdili tako rano ga slati sa kisnim gumama van.

18 godina
neaktivan

haha... zanimljiva utrka Smijeh

17 godina
neaktivan

LoL plivaju

Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
17 godina
neaktivan

UNDRIVABLE

18 godina

Ovo je ludnica!

Mislim da se možemo oprostiti od nastavka...

CroGrid-Montoya
18 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ovo je ludnica!

Mislim da se možemo oprostiti od nastavka...

istina, ali slušaj što sad govore Namigiva
17 godina
neaktivan

Trenutno stanje:

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Trenutno stanje:

Gdje to gledaš? :)
17 godina
neaktivan

Official live timing ovdje.Moras biti registriran.

17 godina
neaktivan

Tnx

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice