GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.364.533
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
vrinho kaže...

E ovo trolanje je prevršilo svaku mjeru više.... Da se ovaj pzkwgdgreix ili kak već ne bavi rektalnim alpinizmom moderatorima odavno bi već na svakom forumu bio odjeban za 10 sekundi. Ovo je već boleština, ne samo ova tema koju komentira dotični forumaš. Sad me banirajte ako hoćete, don't give a fuck. Samo sam rekao što svi misle. Dinamo prvak svijeta, borio bi se za naskov prvaka engleske... Daj psihijatra posjeti čovječe. Sreća tvoja pa ti daju negdje da prosipaš ove budalaštine jer nigdje drugdje nebi osim na bugu jer sam rekao gore zašto ti daju. Ovo kažem kao navijač Dinama.

Nisi prvi koji ukazuje na to.Odavno mi ukazujemo na njegovo trolanje,no koliko vidimo moderatori mu gledaju kroz prste.Ova tema je postala njegova sprdačina gdje redovno ismijava istinske navijače Dinama.Žalosno je što on zaista misli to što piše!

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne riješavaju nasiljem!
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Devet godina otkako je sa ovoga svijeta otišao velik čovjek kao što je bio Josip Kuže.

Bio je baš privržen Dinamu i plavoj boji. Osjećao je plavo bilo....vidio sam ga par tjedan prije rastanka, te nije bio baš najbolje....danas, njegov put u Dinamu nastavlja Marko Kuže. Njegov sin. Vrlo dobar čovjek.

Hvala Kuže na svemu.

dzg
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2022 13:55 (PzKpfw).
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Nažalost, ne daju nam da imamo drugu momčad u drugom rangu HNL. To je donijeto administrativno,  kako bi se otežao Dinamu nogometni život.

Naime, svi žele doći u Dinamo, čak i u drugu momćad, a nema mjesta za sve u prvoj, pa smo imali svoju drugu. Eh, to se radi po cijelom nogometnom svijetu, a ne i uHR gdje te svi mrze ako si imalo uspio u životu.

Ne svi, al problem je kada ti mrzitelji se udruže, te rade urotu kontra tebe. Bilo kao protiv pojedinca ili u našem slučaju sportskog kolektiva.

Sada ćemo morati igrati turnire i prijateljske tekme. Nedavno smo porazili sve do finala, sve jake protivnike, te to samo dokazuje da smo najbolji ili u najgorem slučaju mežu najboljim klubovima svijeta. 

I Prosinečki je nedavno u intervju priznao da smo najveći klub Balkana. Ja tvrdim i svijeta.

Trener Brko, opet govori svašta po medijima, jer u DZG ne može biti ni portir. Tema je bila druga momčad,.....

dzg
16 godina
Jadni vi, ne daju vam da imate drugu momčad u 2. HNL. Sad se jadni morate zadovoljiti time što imate samo jednu B momčad u prvoj ligi (Lokomotiva) iz koje prebacujete igrače kako vam se sprdne.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Prijelazni rok je zabavan. Prodajemo igrače koji nisu baš u prvom planu našeg trenera, a itekako su kvalitetni.
I dobivamo dobre pare za to.

Kupujemo kvalitetno, iako već sada možemo složiti tri momčadi za HNL, te biti prvi.
U Evropi, treba naparavi korak više. Cijela nogometna Evropa je drhtala i drhti pred nama.

Najbolji smo!! Bit' ovo dobra sezona. Ajmoooooo!!!

Ako ode Liva, kupujemo Kotarskog.

dzg
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Odličan početak prijelaznog roka.

Prodali rezervnog igrača za 7.5 mil. eura. Za te novce kuipli Šutala i Ljubičića, te besplatno doveli Drmića. I još ostalo 1.3 mil.

Kada bi se još vratio Pjaca... Uh, to bi bio potez 

8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Cijelo vrijeme citam o Sutalima, zbunjen totalno, kad ono 2 su Sutala. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
15 godina
cvaja997 kaže...

Cijelo vrijeme citam o Sutalima, zbunjen totalno, kad ono 2 su Sutala. 

Zekić kaže, odlična kupovina: https://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-je-kupio-zvijer-a-jos-ce-i-visestruko-zaraditi/2374125.aspx

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Asistencija i lijepa solo akcija za gol Petkovića. Nadam se da se je opametio i da mu je u glavi nogomet na prvom mjestu.

Ako je, Drmić naprijed, Petković iza... moglo bi to biti jako dobro

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Lijepi i vrlo dobar članak o Dinamovom načinu rada. Cijeli nogometni svijet zna za nas. 

Prvaci smo svijeta po prodaji igrača ili pak u samom svjetskom vrhu.

Velim vam Dinamo iz Zagreba je šampion svijeta!!

dzg
15 godina
PzKpfw kaže...

Lijepi i vrlo dobar članak o Dinamovom načinu rada. Cijeli nogometni svijet zna za nas. 

Prvaci smo svijeta po prodaji igrača ili pak u samom svjetskom vrhu.

Velim vam Dinamo iz Zagreba je šampion svijeta!!

Zanimljiv članak i jedna od ključnih rečenica: Dinamo ima kampove koji nisu vezani strogo za Hrvate jer se napravio ozbiljan brend.

11 godina
antimadridista kaže...
Jadni vi, ne daju vam da imate drugu momčad u 2. HNL. Sad se jadni morate zadovoljiti time što imate samo jednu B momčad u prvoj ligi (Lokomotiva) iz koje prebacujete igrače kako vam se sprdne.

meni nije jasno kako to da je i Lokomotiva i dalje druga Dinamova momčad. Odnosno mislio sam da je to završena priča. Primarno zbog rezultata, jer je Lokomotiva znala Dinamu otrgnuti bodove, a pogotovo ove sezone kada je u vrlo neizvjesnoj završnici odigrala sa Dinamom 1:1 (mislim da je baš bio 1. maj). Tu su uzeli Dinamu 2 boda i to je dalo šansu i Hajduku i Osijeku za naslov. Ako im je to B momčad očekivao bi da ih Dinamo u utakmici takvog značaja razbije 5:0

15 godina
neaktivan
Cansee kaže...
antimadridista kaže...

meni nije jasno kako to da je i Lokomotiva i dalje druga Dinamova momčad. Odnosno mislio sam da je to završena priča. Primarno zbog rezultata, jer je Lokomotiva znala Dinamu otrgnuti bodove, a pogotovo ove sezone kada je u vrlo neizvjesnoj završnici odigrala sa Dinamom 1:1 (mislim da je baš bio 1. maj). Tu su uzeli Dinamu 2 boda i to je dalo šansu i Hajduku i Osijeku za naslov. Ako im je to B momčad očekivao bi da ih Dinamo u utakmici takvog značaja razbije 5:0

Lokomotiva je Dinamov drugi prodajni izlog. Velika većina igrača ima ugovor s "vragom" i o dobrom rezultatu Lokomotive ovisi njihova prodaja. Hajduk i Osijek nisu imali šansu osvojiti prvenstvo. To je samo teorija i privid. I jedni i drugi su rezultatima  anulirali potrebu za krađom u zadnjim kolima ali nema šanse da bi suci dozvolili da zadnja utakmica išta odlučuje.

12 godina
protjeran

@C64

Baš to. Svi znaju za Dinamo iz Zagreba, a ne samo naši ljudi. DZG je nogometni brend. Kaj govori Bara po Internetu?

Iz Dinama moš prodati igrača za velike pare, a iz bilo kojeg drugog HR kluba baš i ne. Za velike pare mislim.

Ne možeš opravdati novac ako se igrač pokaže lošim, ako dolazi iz nekog nepoznatog kluba. 

dzg
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Lokomotiva već neko vrijeme nije druga momčad Dinama i igra 100% protiv Dinama.

Uprave nisu u dobrim odnosima. Šimić je otišao u Salzburg. Kačavenda teško da će doći u Dinamo (traže preveliku lovu)

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ako netko ne zna, pripremne utakmice se mogu gledati na youtube Dinamo Official TV: https://www.youtube.com/c/GNKDinamoZagrebTV

Trenutačno igraju protiv NK Nafta Lendava. Uživo, gornji link vodi na: 

11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ak je istina, pametan potez. Decko ce igrat, ak je dobar dokazat se i za 10, 15 milja otic u Serie A il premier league. Sad, koji su njegovi uvjeti, ne pise. Cudno malo, Dinamo moze platit, al zasto dok se decec ne dokaze? Ja radim bez stimulacije, dok se ne dokazem, zasto bi njega Hajduk i Dinamo placali vise nego drugog golobradog dececa? 

7 godina

Svasta. Pa dinamo ima barem 4 igraca boljih od njega na poziciji koju on igra. Cuj to i Juventus bio u prici . Jedino, ako misli igrati za Dinamo u19. Mislim da mu je bolje onda ostati u Hajduku i razvijati se dalje.

15 godina
SamoPitam3 kaže...

Svasta. Pa dinamo ima barem 4 igraca boljih od njega na poziciji koju on igra. Cuj to i Juventus bio u prici . Jedino, ako misli igrati za Dinamo u19. Mislim da mu je bolje onda ostati u Hajduku i razvijati se dalje.

Polako, ima 17 godina.

Mora on još puno graha pojesti da bi došao do prve momčadi.

Posudba, pa rad, rad i samo rad

Odličan potez Dinama

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nisam sve popratio. Kakav je plan sa Dinamom 2.

Posudbe u neki "prijateljski" klub. Recimo iz Slovenije mi se čini kao dobra ideja.  Treba nekud smijestit taj silni roster.

15 godina
plavi08 kaže...

Nisam sve popratio. Kakav je plan sa Dinamom 2.

Posudbe u neki "prijateljski" klub. Recimo iz Slovenije mi se čini kao dobra ideja.  Treba nekud smijestit taj silni roster.

Prvoligaši više ne mogu imati drugu momčad u drugoj ligi, već u trećoj, a to je problem za Dinamom

Bila je neka ideja sa sklopi partnerstvo sa Interom i da on praktično postane Dinamo 2, ali je to propalo

Za sada ostaje Dinamo 2 i ideja je da igra samo međunarodne turnire

https://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-odustao-od-filijale-rezerve-ce-igrati-prijateljske-utakmice-i-turnire/2373038.aspx

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Neka provocira tko hoće...nedam se osobno isprovocirati. Moj Dinamo radi odličan posao.

Za mene je osobno u moj Dinamo iz Zagreba dobrodošao svatko tko želi graditi Dinamovu bolju budućnost.

Neka i Marko Livaja đido u DZG. Isto tako svatko može navijati za Dinamo,

Samo ljubav, poštovanje i Dinamo.

dzg
14 godina
Brkljaca trazio 17K € i 20% od transfera…lipo bogami..nisu se dogovorili,sve 5 ali zasto je otac Brkljace imao potrebu nadrobit brdo gluposti da opravda sto je sina poslao u Dinamo radi bolje ponude…🤦🤕
AUDIOFIL
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zato sto je rekao istinu. A meni netko obrise post gdje sam stavio link sa YT sluzbenog GNK kanala i napisao da Dinamov strucni kadar radi najbolji posao u HNLu. I nesto o gdinu Jakobusicu, vjerojatno je zato obrisan. Isprike, necemo spominjat rezim bivse drzave. I onoga koji ne zna koju poziciju mu igra igrac. A 1000 kuna prijevoza dok su ih roditelji razvazali nisi imao potrebu spomenut? Da, smatram vrijednim 30000 kuna i postotak od transfera jer su ulagali u igrace, oba sina, sa nepoznatim ishodom. Sada se samo nadam da je momak ljut. Ljut i motiviran. 

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zna li netko gdje mogu kupiti ulaznice za Superkup Dinamo - Hajduk ?

RIP Šaban (21.6.2016)
15 godina
neaktivan
cvaja997 kaže...

Zato sto je rekao istinu. A meni netko obrise post gdje sam stavio link sa YT sluzbenog GNK kanala i napisao da Dinamov strucni kadar radi najbolji posao u HNLu. I nesto o gdinu Jakobusicu, vjerojatno je zato obrisan. Isprike, necemo spominjat rezim bivse drzave. I onoga koji ne zna koju poziciju mu igra igrac. A 1000 kuna prijevoza dok su ih roditelji razvazali nisi imao potrebu spomenut? Da, smatram vrijednim 30000 kuna i postotak od transfera jer su ulagali u igrace, oba sina, sa nepoznatim ishodom. Sada se samo nadam da je momak ljut. Ljut i motiviran. 

Zamisli, klub koji ima debelo najviše novca kupuje najbolje igrače?? 1000kn prijevoza je Hajdukova realnost. Bila bi i Dinamova da nisu promijenili ime i postali novi klub. Samo odkud ih onda u 1. HNL i zašto prisvajaju uspjehe klubova s kojima veze nemaju?

Jakobušić u Hajduku radi dobar posao. Nije čudotvorac koji će potpisivati najskuplje igrače i osvajati titule s deset puta manje novca i u privatnoj ligi.

15 godina
BlueMax kaže...

Zamisli, klub koji ima debelo najviše novca kupuje najbolje igrače?? 1000kn prijevoza je Hajdukova realnost. Bila bi i Dinamova da nisu promijenili ime i postali novi klub. Samo odkud ih onda u 1. HNL i zašto prisvajaju uspjehe klubova s kojima veze nemaju?

Jakobušić u Hajduku radi dobar posao. Nije čudotvorac koji će potpisivati najskuplje igrače i osvajati titule s deset puta manje novca i u privatnoj ligi.

Unazad par mjeseci, 4 talentirana mlada igrača su napustili Hajduk.

Otišli su u Goricu, Istru, Romu i Dinamo.

Nešto tu kod vas ne štima

15 godina
neaktivan
C64 kaže...

Unazad par mjeseci, 4 talentirana mlada igrača su napustili Hajduk.

Otišli su u Goricu, Istru, Romu i Dinamo.

Nešto tu kod vas ne štima

Upravo obrnuto, počelo je štimati. Nema više menadžersko/roditeljskih ucjena. Novca se nudi onoliko s koliko se raspolaže. Ako je to nekome malo a istekao mu je ugovor, što reći, žao nam je što igrač odlazi ali mi više ne možemo ponuditi. Pogotovo ako je riječ o poziciji koja je dobro pokrivena u prvoj momčadi. Normalno da bi bilo super zadržati mlade igrače ali nema love za to. Treba razumjeti i igrače koji razmišljaju o svojim financijama i o napretku u karijeri ali ne može roditelj pri potpisu ugovora tražiti minutažu u utakmicama. To određuje trener a ne nečiji ugovor. Ako želiš igrati, što je normalno da želiš, ima klubova u kojima ćeš igrati. Isti ti manageri prilikom potpisa za Dinamo više ne inzistiraju na klauzulama o minutaži. Zato jer znaju da to nije moguće. U Hajduka je prije toga bilo ali više neće. U Dinamu dobiju više novca, ne znam kakvo je sad stanje ali prije bi Bandić roditelje uhljebio u holdingu i onda bi potpisali robovlasničke ugovore. Igrači, roditelji i manageri smatraju da je Dinamo bolja odskočna daska, što definitivno i je. I financijski i u pogledu napretka u karijeri jer Dinamo prodaje igrače u lige petice dok Hajduk prodaje u Kinu, Tursku, Poljsku, Belgiju... To su sve činjenice i da sam na mjestu roditelja nekog od ovih igrača vjerojatno bi i ja razmišljao na isti način.

Hajduku ostaje samo jedna opcija. Financijski se osnažiti kako bi u nekoj budućnosti mogao biti konkurentan. Davati sad mladim igračima bogate ugovore i zbog toga se zaduživati bio bi korak unatrag.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice