E ovo trolanje je prevršilo svaku mjeru više.... Da se ovaj pzkwgdgreix ili kak već ne bavi rektalnim alpinizmom moderatorima odavno bi već na svakom forumu bio odjeban za 10 sekundi. Ovo je već boleština, ne samo ova tema koju komentira dotični forumaš. Sad me banirajte ako hoćete, don't give a fuck. Samo sam rekao što svi misle. Dinamo prvak svijeta, borio bi se za naskov prvaka engleske... Daj psihijatra posjeti čovječe. Sreća tvoja pa ti daju negdje da prosipaš ove budalaštine jer nigdje drugdje nebi osim na bugu jer sam rekao gore zašto ti daju. Ovo kažem kao navijač Dinama.
Nisi prvi koji ukazuje na to.Odavno mi ukazujemo na njegovo trolanje,no koliko vidimo moderatori mu gledaju kroz prste.Ova tema je postala njegova sprdačina gdje redovno ismijava istinske navijače Dinama.Žalosno je što on zaista misli to što piše!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!

. Jedino, ako misli igrati za Dinamo u19. Mislim da mu je bolje onda ostati u Hajduku i razvijati se dalje.