Prognozira si ti osvajanje LP i svih mogucih trofeja..a od najnovijih je bila laz da ce Real proci i da ce biti El Clasico u finalu...Toliko o otme.
Neznas citati sto da ti kazem...Neda mi se pricati sa vaam realovcima koj mislite da je Juve najjaca ekipa na svijetu samo zbog tog sto su prosli real kojeg je Schalke skoro izbacio sa 4 komada an Bernabeu
Tko je prognozirao? Ja? Pa ja sam prvi rekao nakon El Clasica nema sanse da osvojimo Ligu.......
I nikad nisam rekao da ce biti El Clasico u finalu, rekao sam da bih volio i da navijam za El Clasico i da ako do toga dode da cemo pobijediti jer ce se Luka vratiti... Znao sam da ce nam ova 2. tekma s Juventusom biti teza od tog finala jer sam vidio kako igraju u Italiji i ostao zaprepasten a jucer se potvrdilo....
Pa jesam nakon tekme s Schalkeom govorio da su najjaca njemacka ekipa? Dont srac tu mac...
Ako ce Juventus biti posteden ozljeda svih igraca, i Barca ga pobijedi u finalu, priznat cu da su ove sezone igrali najbolji nogomet bez problema.... Trenutno im ne mogu to priznat jer imam osjecaj da su se provukli do finala uz veliku dozu srecu u pogledu ozljeda protivnickih igraca.....
Pa nisam ja kao ti mrzitelj svega sto nije od 'mojeg' kluba, rivalstvo je jedno a debilizam nesto sasvim drugo.....
Pa ajde budi iskren i reci tko po tebi igra najbolji nogomet ove sezone ? Ajde samo mi to reci ?
Provukli do finala ? Izgazili su ManC, Pariza, i Bayerna, shvaćaš li ti to ?
A real se kao nije provukao, i ove ko i prošle godine ? Prošlu godinu još žešće.... I to sa usranim nogometom.
Sinko što je tebi ? Ne sramoti se više. Imaš svoju temu pa tamo piši kako vam je falio Modrić, nije dosudjeno dovoljno penala i ostale gluposti.
Shvati da navijaš za klub prošlosti i da je Barca pojam nogometa za njega.
Bit će u finalu što bude, što sada, grijeh je nadati se trostrukoj kruni kad smo tako blizu ? Što bi vi dali da se možete nadati trostrukoj kruni ? Uzdižeš Juventusa u nebesa, sam sebe uvjeravaš kako je Juve neka velesila, a zašto ? Zato što su izbacili reala, pa reala ove sezone dobija tko god se sijeti.
Kakvo ti je to mjerilo ? Možda osvajanje Serie A, lige u kojoj samo jedan klub zna spojit tri točna dodavanja ?
Daj ne piši više te gluposti, znam da ti to treba za liječit rane, ali opusti se, i gledaj što rade doktori nogometa. Imat ćeš prilike ovih dana.....

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!