to je bio pokusaj trollanja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Guardiola: “I want FC Barcelona to win their fifth Champions League, they deserve it. Best team in the world right now."
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Real eyes realize real lies...
E neznam kako se nije nitko sjetio Albe...Covjek je simulator teski...Stvarno je igracina ali kako se baca pa to je gadljivo za gledat.
E neznam kako se nije nitko sjetio Albe...Covjek je simulator teski...Stvarno je igracina ali kako se baca pa to je gadljivo za gledat.
kad ga je rafinha ono taknuo po leđima, ovaj se bacio koda mu je kičmu polomio hahahahahahah
kad ga je rafinha ono taknuo po leđima, ovaj se bacio koda mu je kičmu polomio hahahahahahah
Da hahag...Nadam se da ce mu Enrique reci koju rijec oko toga s obzirom da Neymar vise nepada a sumnjam da je to slucajnost...
Jeje, sve je to bilo tocno tako isplanirano od strane Enriquea.... 
Nemojte biti smijesni, niste mogli trcati u 2. poluvremenu, veoma jednostavno...
Bayern je sam sebi sve zakuhao na Camp Nou, drugi i treci gol su se totalno raspali bzvz i tu su izgubili finale na svojem mentalitetu, a ne jer nisu dorasli Barceloni....
Najjaca Barca u povijesti protiv najslabijeg Bayerna u povijesti, barem se tako hvalite, sumirano vam je 5:3.....
Vasa obrana je svicarski sir, vezni red prosjecan gdje vam je glavni igrac nista vise nego prosjecni Rakitic... Do finala ste dosli samo zato jer je svaki tim protiv kojeg ste igrali bio hendikepiran....
Ako ce finale biti El Clasico, naslov ce biti obranjen....
lp
Los si troll...Skroz je to slabo.
Kad je Boxić dobio 6 TUova, zbilja znaš da si fejlao žešće u postu..
Ajmo Juve !!!
Ipak, nekako mi se čini da će suci gurnut reala u finale, ako bude potrebno.
Preveliki novci se tu vrte...
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Hahahahha pa normalno, kako drugačije nego iz penala.
Penal ili ne Real je bolji. Iskreno, ne vjerujem da mogu proći dalje.
Imao sam pravo za suce...
Kako bi inace i prosli ovog jadnog juventusa nego iz penala...i to kakvog
Ma pogledaj onog malog drkarosa, uspijelo mu simuliranje prvi put, pa pokusajmo jos jednom...
Sramotno sudjenje.......sramotno.. sudac totalno preokrenuo tijek utakmice....
Bas fors fors fors..
El Classico u finalu je po meni losa stvar.
Tko god izgubi ce krivit suce
http://www.24sata.hr/nogomet/na-sud-zbog-neymara-rosellu-i-bartomeuu-prijeti-i-zatvor-419128
Već su počeli..
Joj kad bi im Neymar utrpao 3 gola i pokazao da vrijedi više nego cijeli Real zajedno.. uf uf..
Jeli igrao Ronaldo poslije penala? Ili ga boli koljeno? 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Jeli igrao Ronaldo poslije penala? Ili ga boli koljeno? 

Poslije je samo nekakve grimase pravio 
Ronalda na mapi nije bilo, kamoli na tekmi, sramota da se sa Messijem uspoređuje.
Ronaldo napravio razliku u dugih 90 minuta na Bernabeu
. Daj mislim da je ocito da idemo po sva tri trofeja, samo se ne smije Juveta podcjenit.
Mislim stvarno nije uredu vaše ponašanje,ja nakon vaših poraza nikada nisam napisao ništa loše na račun Barcelone,a vi tako pljujete po Realu to je sramota.Zar tolke imate komplekse prema Realu?
Mislim stvarno nije uredu vaše ponašanje,ja nakon vaših poraza nikada nisam napisao ništa loše na račun Barcelone,a vi tako pljujete po Realu to je sramota.Zar tolke imate komplekse prema Realu?
Čisto naslađivanje. Pogledaj tamo svoju temu gdje se Messija naziva bolesnikom, hobitom, štakorom. Ovdje se ljudi većinom sprdaju s Ronaldom, i to na bezazlen način.
Maloprije otvorim temu Real Madrid da si još malo uljepšam dan i vidim post lika koji kaže da bi najrađe došao na kuću navijačima Barce i podijelio šamare. Zrelo, nema što.
Uljepšalo mi dan 
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Čisto naslađivanje. Pogledaj tamo svoju temu gdje se Messija naziva bolesnikom, hobitom, štakorom. Ovdje se ljudi većinom sprdaju s Ronaldom, i to na bezazlen način.
Maloprije otvorim temu Real Madrid da si još malo uljepšam dan i vidim post lika koji kaže da bi najrađe došao na kuću navijačima Barce i podijelio šamare. Zrelo, nema što.
Uljepšalo mi dan 
Ajde mi reci jer si vidio mene nekad da tako nešto pišem?I zar ti moraš biti ko oni?
Odi par stranica nazad u temi Reala pa ces shvatit. Ja osobno nikad ne bi nista napisao da se ne uzdignete toliko i ne otpisujete protivnika prije pocetka utakmice. Sve je to sala kako na vas tako i na nas racun, toga ce uvjek bit. 
Odi par stranica nazad u temi Reala pa ces shvatit. Ja osobno nikad ne bi nista napisao da se ne uzdignete toliko i ne otpisujete protivnika prije pocetka utakmice. Sve je to sala kako na vas tako i na nas racun, toga ce uvjek bit. 
To su pojedinci koji se istiću,nemoraš ti biti ko oni.
Trolanje - Postovi kojima je jedini cilj izazvati negativne reakcije drugih komentatora, izazivati i provocirati smatraju se trolanjem i brišu se, a autori kažnjavaju shodno procjeni moderatora.
Morbida ne pljujemo po tebi, već recimo po Ramosu koji je rekao -> vidjet ćete u četvrtak gdje je Real..
I naravno po fanovima Ronalda, koji osim penala i poslje toga još dvije situacije nije ništa napravio.. zbilja u jačim tekmama ga je sramota staviti u istu rečenicu s Messijem
Ajme kako mi ugodno sad se vratiti par mjeseci unazad i čitati po forumu, pogotovo u temi o Realu gdje su se sprdali sa Barcom, sa Suarezom, a Real nazivali najboljom ekipom ikad, boljom od Pepove Barce 
Sve to nakon one sreće koju su mali prošle sezone kad ih je Ramos izvukao nakon kornera i tog jednog trofeja koji su osvojili. Da nije bilo tog trenutka sreće u zadnjoj sekundi utakmice, ovaj Real je praktički na razini Barce koju je vodio Tata Martino 
1 trofej La Lige u zadnjih 7 godina, 1 LP u zadnjih 13 godina. Pozitivna politika, samo neka nastavi Perez. nama dobro 
"Najgora Barca u zadnjih nekoliko godina" juriša po trostruku krunu, dok atomski Real ostaje bez trofeja. Pa vi niste ni svjesni koliko smo privilegirani kad imamo ovako "lošu" ekipu i borimo se za trostruku krunu, drugu u klupskoj povijesti. Nešto što Real nikad nije osvojio 
Nisam očekivao prolazak Juventusa. Ne volim talijanski nogomet i muka me hvata kad pomislim da ću to gledat u finalu. 
Ajme kako mi ugodno sad se vratiti par mjeseci unazad i čitati po forumu, pogotovo u temi o Realu gdje su se sprdali sa Barcom, sa Suarezom, a Real nazivali najboljom ekipom ikad, boljom od Pepove Barce 
Sve to nakon one sreće koju su mali prošle sezone kad ih je Ramos izvukao nakon kornera i tog jednog trofeja koji su osvojili. Da nije bilo tog trenutka sreće u zadnjoj sekundi utakmice, ovaj Real je praktički na razini Barce koju je vodio Tata Martino 
1 trofej La Lige u zadnjih 7 godina, 1 LP u zadnjih 13 godina. Pozitivna politika, samo neka nastavi Perez. nama dobro 
"Najgora Barca u zadnjih nekoliko godina" juriša po trostruku krunu, dok atomski Real ostaje bez trofeja. Pa vi niste ni svjesni koliko smo privilegirani kad imamo ovako "lošu" ekipu i borimo se za trostruku krunu, drugu u klupskoj povijesti. Nešto što Real nikad nije osvojio 
super,samo bi te podsjetio da je Real osvojio 2 trofeja,evo ti nečega da se sjetiš
,da se razumijemo Real je igro najbolji nogomet u 1 polusezoni,a u drugoj smo igrali jadno šta je je,ja barem priznam.I vi ste prošle godine ostali bez trofeja,pa nisam niti jednog navijača Barce sprdo,a imam puno prijatelja koji navijaju za Barcu.