FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.827.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
fakEEE kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Prognozira si ti osvajanje LP i svih mogucih trofeja..a od najnovijih je bila laz da ce Real proci i da ce biti El Clasico u finalu...Toliko o otme.

Neznas citati sto da ti kazem...Neda mi se pricati sa vaam realovcima koj mislite da je Juve najjaca ekipa na svijetu samo zbog tog sto su prosli real kojeg je Schalke skoro izbacio sa 4 komada an Bernabeu

Tko je prognozirao? Ja? Pa ja sam prvi rekao nakon El Clasica nema sanse da osvojimo Ligu....... 

I nikad nisam rekao da ce biti El Clasico u finalu, rekao sam da bih volio i da navijam za El Clasico i da ako do toga dode da cemo pobijediti jer ce se Luka vratiti... Znao sam da ce nam ova 2. tekma s Juventusom biti teza od tog finala jer sam vidio kako igraju u Italiji i ostao zaprepasten a jucer se potvrdilo.... 

Pa jesam nakon tekme s Schalkeom govorio da su najjaca njemacka ekipa? Dont srac tu mac...

Ako ce Juventus biti posteden ozljeda svih igraca, i Barca ga pobijedi u finalu, priznat cu da su ove sezone igrali najbolji nogomet bez problema.... Trenutno im ne mogu to priznat jer imam osjecaj da su se provukli do finala uz veliku dozu srecu u pogledu ozljeda protivnickih igraca.....

Pa nisam ja kao ti mrzitelj svega sto nije od 'mojeg' kluba, rivalstvo je jedno a debilizam nesto sasvim drugo.....

Pa ajde budi iskren i reci tko po tebi igra najbolji nogomet ove sezone ? Ajde samo mi to reci ?

Provukli do finala ? Izgazili su ManC, Pariza, i Bayerna, shvaćaš li ti to ?

A real se kao nije provukao, i ove ko i prošle godine ? Prošlu godinu još žešće....  I to sa usranim nogometom.

Sinko što je tebi ? Ne sramoti se više. Imaš svoju temu pa tamo piši kako vam je falio Modrić, nije dosudjeno dovoljno penala i ostale gluposti.

Shvati da navijaš za klub prošlosti i da je Barca pojam nogometa za njega.

Bit će u finalu što bude, što sada, grijeh je nadati se trostrukoj kruni kad smo tako blizu ? Što bi vi dali da se možete nadati trostrukoj kruni ? Uzdižeš Juventusa u nebesa, sam sebe uvjeravaš kako je Juve neka velesila, a zašto ? Zato što su izbacili reala, pa reala ove sezone dobija tko god se sijeti.

Kakvo ti je to mjerilo ? Možda osvajanje Serie A, lige u kojoj samo jedan klub zna spojit tri točna dodavanja ?

Daj ne piši više te gluposti, znam da ti to treba za liječit rane, ali opusti se, i gledaj što rade doktori nogometa. Imat ćeš prilike ovih dana.....

15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Pa ajde budi iskren i reci tko po tebi igra najbolji nogomet ove sezone ? Ajde samo mi to reci ?

A real se kao nije provukao, i ove ko i prošle godine ? Prošlu godinu još žešće....  I to sa usranim nogometom.

Sinko što je tebi ? Ne sramoti se više. Imaš svoju temu pa tamo piši kako vam je falio Modrić, nije dosudjeno dovoljno penala i ostale gluposti.

Bit će u finalu što bude, što sada, grijeh je nadati se trostrukoj kruni kad smo tako blizu ? Što bi vi dali da se možete nadati trostrukoj kruni ? Uzdižeš Juventusa u nebesa, sam sebe uvjeravaš kako je Juve neka velesila, a zašto ? Zato što su izbacili reala, pa reala ove sezone dobija tko god se sijeti.

Kakvo ti je to mjerilo ? Možda osvajanje Serie A, lige u kojoj samo jedan klub zna spojit tri točna dodavanja ?

Daj ne piši više te gluposti, znam da ti to treba za liječit rane, ali opusti se, i gledaj što rade doktori nogometa. Imat ćeš prilike ovih dana.....

Pa ajde reci jel ManC, PSG i Bayern bio kompletan? Pravis se slijep namjerno na te cinjenice kako bi mogao pricati o nekoj dominaciji na hendikepiranim protivnicima....

Brate, za lijecit rane imam svasta drugo osim foruma... Kad bih ja radio 9god i ovako fanaticki pisao po forumu za klub osnovan 2009.godine bilo bi me sramota jer bi me svi osim klinaca okarakterizirali kao budalu....... 

Ja sam opusten totalno, vise se nemam cemu nadati i zbog cega bih bio napet?

Mozda ne bih smio konstruktivno komentirati u temi suprotnog kluba neke stvari? Ah, da... Vi jos niste culi za konstruktivno komentiranje nego samo trollanje u suprotnoj temi....

I ne razumijem ko to dobija Real M. kad se sjeti? Mozda Barca? Koliko mene statistika ide omjer je 4:3 u nasu korist ove godine, bez obzira na sve nase probleme.... 

Ako zelim gledat doktore nogometa onda sigurno vise nemam sto gledati, eventualno cu si ukucati Modric na youtube ili Real Madrid 2014.... 

Sretno s Juventusom, trebat ce vam.... 

Over and out....

17 godina
Msm realno Barca je najjaca od svih ekipa...ali daleko je to od Pepove Barce i jupp heynckesovog Bayerna
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
fakEEE kaže...

Pa ajde reci jel ManC, PSG i Bayern bio kompletan? Pravis se slijep namjerno na te cinjenice kako bi mogao pricati o nekoj dominaciji na hendikepiranim protivnicima....

Brate, za lijecit rane imam svasta drugo osim foruma... Kad bih ja radio 9god i ovako fanaticki pisao po forumu za klub osnovan 2009.godine bilo bi me sramota jer bi me svi osim klinaca okarakterizirali kao budalu....... 

Mozda ne bih smio konstruktivno komentirati u temi suprotnog kluba neke stvari? Ah, da... Vi jos niste culi za konstruktivno komentiranje nego samo trollanje u suprotnoj temi....

I ne razumijem ko to dobija Real M. kad se sjeti? Mozda Barca? Koliko mene statistika ide omjer je 4:3 u nasu korist ove godine, bez obzira na sve nase probleme.... 

Ako zelim gledat doktore nogometa onda sigurno vise nemam sto gledati, eventualno cu si ukucati Modric na youtube ili Real Madrid 2014...

Over and out....

doktori, najbolja ekipa svih vremena. Završili treći u Primeri.

Mora da si jako mlad ako misliš da je to savršenstvo i da su oni doktori nogometa 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 21:25 (antimadridista).
12 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
barcaINTER kaže...

Ako zelim gledat doktore nogometa onda sigurno vise nemam sto gledati, eventualno cu si ukucati Modric na youtube ili Real Madrid 2014.... 

Over and out....

Da, youtube, tako sam i mislio...to je dosta i ne treba dalje raspravljat. Ja sam te mladiću okarakterizirao, ne sekiraj se.

Uživaj u tome što ćeš gledat, i ove i još dosta sezona....

15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Da, youtube, tako sam i mislio...to je dosta i ne treba dalje raspravljat. Ja sam te mladiću okarakterizirao, ne sekiraj se.

Uživaj u tome što ćeš gledat, i ove i još dosta sezona....

Pa sta bih trebao na kazete? Studiram, ne skrivam ja svoje godiste nit se lisim tehnologije, ne sekiraj se ni ti.... 

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čovijeće u temama Dinamo i Hajduk opće nema rasprava,a vi se tu stalno raspravljate...

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
12 godina
neaktivan
morbida kaže...

Čovijeće u temama Dinamo i Hajduk opće nema rasprava,a vi se tu stalno raspravljate...

Ide mi na k... kad neki drkaroš koji je jučer počeo pratit nogomet ide solit pamet. Još je bio na majčinom mlijeku dok sam gledao nogomet i onda je on odjednom pametan. Većinom se ne obazirem na razne gluposti kojih ima dosta, ali brate mili nekad stvarno ne mogu izdrzat, a bilo bi pametnije.

Btw,    http://www.goal.com/hr/news/6951/la-liga/2015/05/14/11741252/poruka-iz-barcelone-messi-neymar-ili-suarez-bi-mogli-oti%C4%87i?ICID=HP_HN_1

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Mora da si jako mlad ako misliš da je to savršenstvo i da su oni doktori nogometa 

modric nije doktor nogometa?nego tko je?messi mozda?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
neaktivan
morbida kaže...

Ma ovo ti je slicno, Barcelonu isto kao i Hajduka uvijek pokradu suci i UEFA i FIFA zajedno su protiv nje... Ali tek nakon 2009., 2009. je sve bilo posteno 

15 godina
cod4gamer kaže...
antimadridista kaže...

modric nije doktor nogometa?nego tko je?messi mozda?

govorim za ekipu Reala općenito, Modrić je tamo najbolji pojedinac. I da, Messi je doktor nogometa. Za tebe možda nije jer ga nazivaš štakorom i svakakvim imenima jer si Cristiano fanboy.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 21:56 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ma ovo ti je slicno, Barcelonu isto kao i Hajduka uvijek pokradu suci i UEFA i FIFA zajedno su protiv nje... Ali tek nakon 2009., 2009. je sve bilo posteno 

jos malo ce pocet nosit transparente na utakmice ocemo kodeks i vikat sns pederi nogomet ste sjebali :D

11 godina
protjeran
fakEEE kaže...
morbida kaže...

a OVOG fAKEEA KOJI KOMPLKSAS...

1 trofej La lige u zadnjih 7 godina i 1 trofej Lige Prvaka zadnjih 13 godina...Cod4 uhvati se teretane,a zapravo i tamo si nikakav

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

govorim za ekipu Reala općenito, Modrić je tamo najbolji pojedinac. I da, Messi je doktor nogometa. Za tebe možda nije jer ga nazivaš štakorom i svakakvim imenima jer si Cristiano fanboy.

za mene nije doktor nogometa nego je cristiano .nema veze sta ja nekad izgubim zivce pa nazivam messija svakakvim imenima al on je genijalac sto je je.ali kako god bilo ronaldo je za mene najbolji igrac i tako ce bit.

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

1 trofej La lige u zadnjih 7 godina i 1 trofej Lige Prvaka zadnjih 13 godina...Cod4 uhvati se teretane,a zapravo i tamo si nikakav

hahah ti znas kakav sam ja u teretani? :D

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajde nemojte se svadati,radije odite u temu matematika i pomozite meni 

12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Boixus Nois PS kaže...

hahah ti znas kakav sam ja u teretani? :D

Izubijan kompleksima, ko i tvoj penaldo.

14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

gospodine pocnite trazit posao i otidjite iz kuce roditelja bilo bi vam i vrijeme 

12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
barcaINTER kaže...

gospodine pocnite trazit posao i otidjite iz kuce roditelja bilo bi vam i vrijeme 

Posao sam ja našao davno već, a ti pamet nećeš nikad.

Bože sveti, koja navala realovaca u ovoj temi, i to sa kakvim glupostima.

Vidi se da peku rane, padaju suze.. Hahaha... Neka peku.

Ajde sad polako u svoju temu i tamo se bavit idejama kojeg pederčića kupit za novu sezonu.

Jer ova vam je, blago rečeno, KATASTROFA.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 22:14 (barcaINTER).
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

haha kaki komentari samo radi voljenih klubova  kaj mislite jer bi se potukli da se vidite na ulici?

14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

ne znam tko je glup ovdje?30-godisnjak koji se svadja sa 18-godisnjakom?hmm da vidimo kazes da imas posao?znaci uzmimo predpostavku da i zivis sam.onda je do druge stvari.nemas zenu pa vrijeme provodis na internetu furiozno masturbirajuci a u pauzama izmedju cina samozadovoljavanja provodis vrijeme na forumu.

15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Ajde sad polako u svoju temu i tamo se bavit idejama kojeg pederčića kupit za novu sezonu.

Boli, boli, neka boli....

Vidaju se i lizu rane na sve strane.... 

Nemam pametnijeg posla nego se oko tog opterecivat, bit ce iduca sezona bolja..... 

Vidjet sta nije bilo u redu i ici dalje, pronaci igrace koji zele igrat a ne ove drkarose na klupi po 30milijona a ne znaju lopte dodati.... Procistit ce se to brzo kad novi trener uleti....

Eno Modric suze lije, kupio kucu odmah drugi dan.... 

12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
barcaINTER kaže...

ne znam tko je glup ovdje?30-godisnjak koji se svadja sa 18-godisnjakom?hmm da vidimo kazes da imas posao?znaci uzmimo predpostavku da i zivis sam.onda je do druge stvari.nemas zenu pa vrijeme provodis na internetu furiozno masturbirajuci a u pauzama izmedju cina samozadovoljavanja provodis vrijeme na forumu.

Pa evo bit ću iskren, pošto te to zanima. Sutra imam slobodan dan, pa lipo sjedim za kompom i čitam što me interesira, kasnije možda i na pivu skoknem.

Čitam o realovoj katastrofi, i lagano uživam. Još me drži ona utakmica od sinoć i nekako ne skidam osmijeh sa lica cijeli dan.

I povremeno pogledam budalaštine koje pišete, a sve od tuge, boli i jada.

12 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
barcaINTER kaže...

Boli, boli, neka boli....

Vidaju se i lizu rane na sve strane.... 

Nemam pametnijeg posla nego se oko tog opterecivat, bit ce iduca sezona bolja..... 

Vidjet sta nije bilo u redu i ici dalje, pronaci igrace koji zele igrat a ne ove drkarose na klupi po 30milijona a ne znaju lopte dodati.... Procistit ce se to brzo kad novi trener uleti....

Eno Modric suze lije, kupio kucu odmah drugi dan.... 

E sa ovim se slažem...

14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Pa evo bit ću iskren, pošto te to zanima. Sutra imam slobodan dan, pa lipo sjedim za kompom i čitam što me interesira, kasnije možda i na pivu skoknem.

Čitam o realovoj katastrofi, i lagano uživam. Još me drži ona utakmica od sinoć i nekako ne skidam osmijeh sa lica cijeli dan.

bolje ti je napravi profil na iskrici i trazi ocajne zene koje su bez samopouzdanja,nemaju moral i kriterije

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

idem ja sada večerat ,nadam se da će biti dosta zanimljiv poruka kada se vratim

14 godina
neaktivan
morbida kaže...

idem ja sada večerat ,nadam se da će biti dosta zanimljiv poruka kada se vratim

ako pirat dopusti jos malo da se prepucavamo siguran sam da ce bit jos zanimljivih poruka :D

12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
barcaINTER kaže...

bolje ti je napravi profil na iskrici i trazi ocajne zene koje su bez samopouzdanja,nemaju moral i kriterije

Ajmo pogledat tvoju situaciju.

Nemaš kuće, posao, ženu, a ni pameti.... 

Potpuno mi je jasno tvoje drkanje na penalda..

17 godina
FC Barcelona

Presmiješno...baš mi je super doć nakon teškog radnog dana u ovih par spam/football/ustašeipartizani tema na prepucavanje 

http://www.goal.com/hr/news/6951/la-liga/2015/05/14/11741252/poruka-iz-barcelone-messi-neymar-ili-suarez-bi-mogli-oti%C4%87i?ICID=HP_HN_1

inace ovo procitajte...Barca nema para za MSN :(

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Ajmo pogledat tvoju situaciju.

Nemaš kuće, posao, ženu, a ni pameti.... 

Potpuno mi je jasno tvoje drkanje na penalda..

da bravo genijalce.srednjoskolac nema svoju kucu.bar znam kako zensko golo izgleda za razliku od tebe starog jarca toliko ocajnog da dolazi u napast da siluje stare babe na otoku 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice