FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.810.978
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

čim Barca ne radi presing odma i veza i napad i obrana loše izgledaju... Xavi bi trebao u igru umjesto Rakete

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 22:12 (Balvan8).
17 godina
Re: FC Barcelona
Ne znam zasto je pedro unutra, ali umjesto njega je trebao xavi i ukrast posjed...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakvo je ovo sranje, svi se povlače po terenu, nitko ne trči, pa majku ti, nije ovo Cordoba da se mogu šetati.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

ocemo jos ispast :D

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ok, prosli su, paze da se ne ozljede i slicno, ali 
ipak je ovo sramota. Vako se vuci po terenu, dobit 3 gola,
i jos ter stegen obranio nekoliko. Stvarno sramota neprofesionalno
ovako se vuci. Nadam se da je to za ovu sezonu to, sto se lose igre tice.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako me nervira ovo.. ako se već vučete po terenu, makar kvalitetno odradite držanje lopte, a ne svaki treći pas je u bunar

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Umorili su se užasno, evo Diego Simeone već pripremio ubojite kombinacije za masovno uništenje. Koji sprd od utakmice i pristupa igri

Real eyes realize real lies...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

U finalu smo, makar je ovo drugo poluvrijeme bilo tragikomično. VAMOSSSSSSSS.

Jel ima štrajka na kraju?

17 godina
Haha namjestio Lucho pobjedu Pepu da ostane na klupi....al mislim fakat se vidjelo da se nikome ne da igrat, odmaranje i nonsalancija full mode...a dobro barem se nitko nije ozlijedio :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Skoro ste im vratili za 7up, falilo vam je jos samo 5 golova.... 

Umorni ste, umorni.......

Nadam se Clasicu u finalu LP, cestitam! :))

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bayern je odigrao točno onoliko koliko mu je Barca dopustila, što je vama. U igri smo za tri trofeja a vi bi da se slome u nepotrebnoj trci, bezveze.

Nakraju, svi smo zinuli kad je Barca izvukla Bayerna, a na kraju je ispalo da je Barca odradila malo jači trening.

Ako bude, što vjerojatno hoće, el clasico u finalu, onda će to biti još lakši trening za Barcu..hahaha....

A sad,  ...

11 godina
neaktivan

3+2+5=7 gg wp

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Forca Barca !

"Visca el Barça, Visca l'espectacle"

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 22:55 (Tommy_123).
15 godina
fakEEE kaže...

Skoro ste im vratili za 7up, falilo vam je jos samo 5 golova.... 

Umorni ste, umorni.......

Nadam se Clasicu u finalu LP, cestitam! :))

Kad je to Bayern zabio 7 golova u jednoj utakmici Barci? 

Nije nitko umoran, nego je Barca igrala s pola snage u drugom poluvremenu, to je bilo očito. Dovoljan dokaz je da je igrao Pedro da odmori Suareza.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Jako loša igra , ali prošli smo u finale i to je najvažnije. Čestitke Xaviu za 150 nastupa u LP.

15 godina
FC Barcelona

Bezvezno pljuvanje po ekipi, pa kraj je sezone. Lagano uvalili 2 gola u prvom poluvremenu, rješili stvar i igrali rezervirano u drugom poluvremenu. U finišu sezone biti svjež je ključna stvar.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 22:55 (antimadridista).
13 godina
FC Barcelona

Pa Barca je odigrala koliko je trebala. U drugom poluvremenu je Bayern morao zabiti 5 komada, i normalno da presing neće biti izvršen, nema svrhe, pametno odigrano.

Pljujete sad zato što smo izgubili, a nije ni bila potreban pobjeda, a uzdizali ste ih prošli tjedan....

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa postojala je opasnost da zabe još koji i voda u ušima ali nije. Drugo poluvrijeme je tragikomično ali ajde nekako i razumijem, sezona je duga itd, ali su se igrali s vatrom. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 23:13 (Tommy_123).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma igrali su koliko im se dalo...

Nadam se da vidite zasto je Suarez doveden.Najbolja devetka na planeti.Bez njega nije bilo ni opasnosti

This time next year we'll be millionaires
13 godina
FC Barcelona

Vrhunska utakmica... steta da se Barca povukla moglo je tu bit jos golova.... 

Sutra nas isto ceka odlicna tekma, bit ce svega... a finale kako god pogledas ce bit spektakl. Samo da ga se zacini El Classicom i ko sisa bude.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran

Tako je...Sutra isto ocekujem puno golova pogtovo ako padne rani gol sa bilo koje strane

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jeje, sve je to bilo tocno tako isplanirano od strane Enriquea.... 

Nemojte biti smijesni, niste mogli trcati u 2. poluvremenu, veoma jednostavno... 

Bayern je sam sebi sve zakuhao na Camp Nou, drugi i treci gol su se totalno raspali bzvz i tu su izgubili finale na svojem mentalitetu, a ne jer nisu dorasli Barceloni.... 

Najjaca Barca u povijesti protiv najslabijeg Bayerna u povijesti, barem se tako hvalite, sumirano vam je 5:3.....

Vasa obrana je svicarski sir, vezni red prosjecan gdje vam je glavni igrac nista vise nego prosjecni Rakitic... Do finala ste dosli samo zato jer je svaki tim protiv kojeg ste igrali bio hendikepiran.... 

Ako ce finale biti El Clasico, naslov ce biti obranjen.... 

lp

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Utakmica je bila zanimljiva za gledati,moram priznati imate odlićnog golmana ili bolje da kažem golmane jer i Claudio odlićan golman i jako mi se sviđa Suarez,zna driblat i asistirat.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
15 godina
FC Barcelona

Nemaš ti pojma. Koliko znaš i koliko si realan dovoljno govori činjenica da misliš da je Bayern dobio Barcu 7-0 u jednoj utakmici. Tipičan realovac.

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Nemojte biti smijesni, niste mogli trcati u 2. poluvremenu, veoma jednostavno... 

Bayern je sam sebi sve zakuhao na Camp Nou, drugi i treci gol su se totalno raspali bzvz i tu su izgubili finale na svojem mentalitetu, a ne jer nisu dorasli Barceloni.... 

Najjaca Barca u povijesti protiv najslabijeg Bayerna u povijesti, barem se tako hvalite, sumirano vam je 5:3.....

Vasa obrana je svicarski sir, vezni red prosjecan gdje vam je glavni igrac nista vise nego prosjecni Rakitic... Do finala ste dosli samo zato jer je svaki tim protiv kojeg ste igrali bio hendikepiran.... 

lp

Odi spavati, kasno je.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
11 godina
protjeran
fakEEE kaže...

lp

Los si troll...Skroz je to slabo.

10 godina

Hahaha smijesan si,cekate neki kiks da se tu mozete doc naslađivat a najvjerovatnije ostajete bez svih trofeja ove sezone zahvaljujuci upravo nama, hmm.. Mislim da i ti i ja i svatko ko je ikad pratio nogomet zna koja je najjaca Barca u povijesti, kad je harala i sta je sve osvojila. Vrati se sutra  

17 godina
FC Barcelona

Barca je u 2 utakmice bila ukupno bolja i zasluženo je prošla ali nemojte sada omalovažavati Bayern koji već duže vrijeme igra hendikepiran što se tiće igrača (a najveći hendikep je Pep). Bayern se dostojno oprostio i pokazao da se i dalje može nositi sa bilo kime bez obzira na nedostatak glavnih igrača (Ribery, Robben, Alaba, Badstuber...). Rezultat je bez problema mogao biti malo i drugačiji s obzirom na prilike. Zamislite Barcu da im npr. fale MSN koji uistinu čine razliku. Ne bi se baš proslavili tako da treba Bayernu skinuti kapu. Ja se samo nadam da će Pep što prije otići iz Bayerna i doći netko normalniji koji će prilagoditi igru igračima a ne svojoj "viziji", te vratiti ono "Njemačko" što je Pep uništio. Naravno, Bayern bi trebao uložiti nešto više novaca da nađe adekvatnu zamjenu za Riberya i Robbena ako se žele i dalje boriti za LP.

Čestitke Barci od istinskog fana Bayerna i sretno u finalu! Iskreno bih i željeo da Barca osvoji LP jer igraju trenutačno najbolje i najatraktivnije. 

FC Bayern Munchen
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 23:51 (Scorp21).
15 godina
FC Barcelona

Neymar blizu 40 golova ove sezone. A govorilo se da je precijenjeni klinac koji je dobar samo na YouTube-u.

12 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

lp

Naša obrana je švicarski sir a primili ste u la ligi 34 komada.

Nama je Bayern zabio 3 gola a vama Schalke 4 gola...

Jesi li ti normalan ???

Naš vezni red je prosječan, a vašem je vrhunac tehnike nabačaj....

Fino nema šta.... ti si bio ispod nekog kamena do sad, ili ??

Pećina možda ? Nije bilo signala ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice